2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Himm senin kv uyanikmis bayagi esin de sessiz olunca olan sana olmus. O zaman umarim sakinligini koruyup cevap verebilirsin sen de

Selam kızlar geçmişi çok okuyamadım internet paketimi bitirmiş zeynep hanım
daha ayın ortası olmadan Yarıda kaldım zaten internet yetmiyordu bende tarife değiştireyim dedim
iş yerinden de bakamadım 2 raporlu evdeyim yarın işe dönücem
Laranjit olmuşum sesim gitti çarşamba günü inanın hiç konuşamıyorum doktora gittim endoskopi ile baktı laranjit dedi ilaçla rapor verdi
Pazartesi günüde zeynepi kreşe almaya gittim gözleri kıpkırmızı ve çapaklı idi
Baya baya akıyordu doktora götürdüm göz nezlesi olmuş bu Hafta kreşe gitmesin dedi doktor bulaşıcıymış çünkü
Annem geldi salı günü zeynepe bakmaya bende hasta olunca ikimizede baktı.salı sabahı zeynepi iş yerine götürdüm ilk başta sakindi sonra insanlara alışınca aman allahım yapmadığı kalmadı.özellikle bilgisayarları karıştırsın diye çok uğraştı.Öyle olunca öğlende beni gönderdiler eve sonrada annem geldi zaten .
Bayrama gidecekler şimdiden iyi bayramlar
Turtix, Pamukprensinannesi allah yardımcınız olsun kv ler ile.İnşallah sorunsuz geçer bayramınız .
Serap görkemin okula alışması çok iyi olmuş şimdiden.Kışa kolay olur.
Duruismail sen nasılsın Nasıl gidiyor hamilelik.
Herkese selamlar ve yavrulara kocaman öpücükler :)

Eshmacigim sana da zeynep'e de gecmis olsun. Mehmet de bana sicak geldi atesini olctum normal cikti ama gun icinde yukselecek diye korkuyorum tam da yarin yola cikacagiZ. Neyse iyi tarafindan bakayim en azindan isten izin almak zorunda kalmayacagim cocugumun yaninda olacagim.

Az önce çok sinirlendim kızlar,
1 ay önce trendyoldan oğluma birşeyler aldım. Teslimat tarihini geçmesine rağmen ürünler gelmedi. Geçen hafta sorduğumda 2-3 güne gelir dediler. Bugün aradım ürünlerin nerdeyse hepsi tedarik edilemediği için iptal etmişler. Mothercare kampanyasından almıştım, aldığım ürünlerin bedenleri de yok diğer sitelerdeki kampanyalarda. Bir daha trendyoldan birşey almam, insan mesaj filan gönderir. Bir de bugün mail atacaktınız siz aradınız diyorlar.

Eshma çok geçmiş olsun, yaz geldi ama hastalıklar geçmedi hala.
Serap85 ben de klozete alışsın istiyorum ama bizimki çok korkuyor. Bir keresinde oturtayım dedim, o kadar merak edip istemesine rağmen çığlık çığlığa kaçtı. Ayakları filan yere değmiyor diye korkuyor sanırım.
Geçen gün mart annelerinde gördüm sanırım, poşetli lazımlık vardı. Çocuk kakasını, çişini yapınca poşeti alıp atılıyor, lazımlığa bulaşmadığı için hijyenik geldi bana. Tabi bizim oğlan poşetten rahatsız olabilir.
Geçmiş olsun turtix, inşallah hemen atlatır.

Mothercare ile ilgili bir sikinti var sanirim. Ben de unnadoda yasadim 5 parca aldim 4'u geldi sonuncusu bir ay gelmedi. Mail gonderdim ya gonderin ya iptal edin diye tedarik edemedik dediler iptal ettik. Ondan once de iki kere daha olmustu. Mesela lacivert uzerinde "under construction" yazan uzun kollu sweatshirt gelmedi aklimda kaldi. Ondan sonraki kampanyalarda da gorunuyordu ama almadim

Simdi aklima geldi bi seferinde butun urunlerim iptal edilmisti kizdim bayagi sonra 10 tl hediye ceki vermislerdi

Eshma pamuk geçmiş olsun kulak iltihabı çok zor oluyor gecsede yine arada baktir ablamin kizinda da olmuştu bir günde 3 şehirde 3 doktora gitmişler dı . Bayramı kV ile gecireceklere sabır diliyorum bizde gidecegiz ben önce gideceğim anneme giderim eşim gelincede diğer tarafa geçeriz sıkıldım bizede degisiklik olur . Bugün doktor kontrolü vardı doktor izinliymis gitmedim ikili test sonucu vardı ablama sordurttum temiz bir sorun yok dedi p.tesi de doktora soracağım .

Oo masallah gorkeme okula alismis bile insallah hep boyle devam eder.
benim oglan biraz tirsak ya klozetten korkabilir diye dusunuyorum once biraz lazimlikla takilsin sonra klozet aparati alirim. Zaten kreste de klozete yapacagi icin gecis kolay olur
Alisti alisti artik sevinerek gidiyor okula bugun eve gelir gelmez boyama odevini yapti sonra yaparsin dedim olmaz ogretmenim begeniyor odevimi duvara asti ustte benimkini alta ardanin odevini asti benimkini cok begendi cunku dedi sasirdim kaldim arda mahalleden arkadasi kendi icinde rekabete girmis rekabet yasi cok düşmüş onu farkettim ogretmeni artik sordugum sorulara cevap veriyor hatta bazen hic susmuyor yerinde durmuyor cok enerjik seviniyorum artik burayi bizleri kabullendigi icin diyor gorkemin hic alisamayacagini hatta yari yolda birakacagimizi dusunuyordum gorkem beni sasirtti kalem tutmada sorunu vardi baya duzeltti birde makas hic eline vermemistim okulda kesme yapistirma yapiyorlar makas kullanmayida ogrendi sayilir bakalim simdilik gidisat iyi gibi

Dun zeynepte burun tikanikligi bogazinda balgam vardi gece uyurken zorlandi oksuruyordu ara ara hic çiş icin uyanmazdi sabah kalkinca yapardi uyandi tuvalete goturdum yapti uyumaya devam etti ama zoraki aglayarak yutkunarak bir ara bagirarak agladi yanina gittim altina kacirmis cisini hic gece islatmasi yapmadigi icin korktu galiba ustunu degistirdik yataga gecmemis carsaflari degistirdik yatmak istemiyor yataginda islak islak diye bak kuru burasi dedim uyuttum guc bela galiba oksururken kacti cok rahatsiz oldu onda da kucuk cadi

Simdi aklima geldi bi seferinde butun urunlerim iptal edilmisti kizdim bayagi sonra 10 tl hediye ceki vermislerdi

trendyol da bende çok sorun yaşadım.sın 2-3 senedir trendyol ve markafoniden toplamda 1-2 kere ancak alışveriş yapmışımdır. artık bu sitelerden alışveriş sitelerine bakmıyoruyorum bile.

çok geçmiş olsun çocuklar için bence yazın daha tehlikeli. terliyorlar , soğuk şeyler içiyorlar falan. kışın en azından hep kollanıyorlar yazın rahatlar diye daha kolay hasta oluyorlar bence.
bizde bu yaz kışın hasta olmadığımız kadar hasta olduk diyebilirim.

benim zeynep ıslaklıktan hiç rahatsız olmuyor aksine bıraksam ıslak ıslak sabaha kadar uyur((

ooo maşallah görkeme. senin içinde çok iyi bi deneyim olmuş. okula alışma sürecini kolay atlatırsınız böylece.

selam kızlar nasılsınız ? bayram telaşı başlamıştır şimdiden.
ben yoğunluktan eskisi gibi giremiyorum. ne var ne yok. yavrularımız nasıllar?

maşallah gün be gün büyüyorlar iyice çocuk oldular.
geçen zeynep babasına okulda hüseyinin elini tuttum diyor babası sakın kızım bir daha erkeklerin elini tutma dedi.
geçen hafta annem zeynepe bakarken zeynep topuklu ayakkabı ile evde gezmek istemiş annemde elini tutup gezdiriyormuş. zeynep ne demiş dersiniz anneanne elimi tutma babam kızar sana.

çok bilmişler valla.

Kizlar merhaba. Ben de bu yilbmayis annesi oldum. Rabbim bu guzel duyguyu bana da yasatti cok sukur bin sukur. Oglum 73 gunluk. 1. Ay kontrolunde dogum kilosunun altindaydi oglum. Hic kilo almamisti. Dr hemen mama takviyesine baslatti. Ikinci ay kontrolumuzde 1500 gr almisti. Sutum cok az. Sagdigim zaman ikisinden toplamda en fazla 40 cc cikiyor. Ustune gunde 5 kez 90 ar cc mama veriyorum. Ne yapsam sutym artmadi. Incir kaynattim,bulgur pilavi, malt icecegi,hurma,lokum,ve gunde 3 litre su tuketiyorum. Bunlarin disinda bildiginiz tecrube ettiginiz sut artirma yontemi varsa yardimci olursaniz cok sevinirim

Calisiyorsan evde olduğun zamanlarda emzir emdikce artar derler bilinenler zaten yapmışsın yoksada aldığı yeter hiç anne sütü almayan bebeklerde var çanları sağ olsun

benim sütümü sık ve uzun süre emzirmek ve dinlenmek özellikle uyumak arttırıyordu. emzirdikçe sütüm arttı ama bende mama takviyesi ile gittim 8 ay. günde 2 kez mama veriyordum. 75-90 cc arası.

Ay cok bilmis cadilar babada bizim baba gibi kizlarini 20 yasinda saniyorlar galiba zeynepte parkta erkek cocuklariyla oynar genelde babasi kizlarla oynasana zeynep der kizlari bir erkek tarafindan begenilecek diye odleri kopuyo o gunlerde gelecek degil mi esma bizimkiler ne yapacak cok merak ediyorum gorkem de sarisin dalgali sacli kizlar dikkatini cekiyor onlarla oynamak istiyor o zaman bizim baba memnun bende bu ciftte standartta sinir oluyorum erkeklerin genelinde var zeynep erkek olsaydi baba ben aysenin elini tuttum deseydi tut oglum derdi ah babalar

Annesi daha cok kucukmus sutum yetmiyor dusuncesinden cik bir kere evdeysen iki saatte bir emzir diyorlar ya yalan her agladikca her arandikca surekli emzir ben kizimi sadece anne sutuyle buyuttum hic mama vermedim hic acliktan aglatmadim d evamli dayadim memeyi agzina uyuyunca yatirip basladim sagmaya sise sise biriktirdim gun icinde o sutleride icirdim gece uyanmazdi sagdigim sutleri saat basi icirirdim beslenmene dikkat et sutum yetmiyor deme iyi dusunce bol sut getirir birde bebek uyuyunca yat uyu is guc var deme biraz zaman gecince hem yemek yapip hem emzirebilecek kivama geleceksin zaten dusunme 23.5 aylikken kestim emzirmeyi biraksam devam ederdi pes etme diren bak mamayi bile birakirsiniz sutun fazla fazla yeter saglikla buyut bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…