2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ooo maşallah görkeme. senin içinde çok iyi bi deneyim olmuş. okula alışma sürecini kolay atlatırsınız böylece.
ooo maşallah görkeme. senin içinde çok iyi bi deneyim olmuş. okula alışma sürecini kolay atlatırsınız böylece.
Tatile girdik pek mutluyuz bugun okula muzlu cevizli kek ve meyve suyu goturdum ogretmeni dagitmis ogrencilere cocuklar begenmis annecim senin yaptigin keki cok sevdi cocuklar annen cok lezzetli yapmis dediler diyo cok memnun dondu okuldan pasa cocuklar gorkemi gorkemde cocuklari benimsedi yabancilik hissetmiyor artik zeynepte ben ne zaman okula gidicem yemek yedim buyudum diyo

Herkese şimdiden iyi bayramlar duru komşu da torunu geldi bir bize geliyorlar bir oraya gidiyorlar. Bu aksam memlekete gidiyoruz . Duruma dün akşam ayakkabı aldık hiç karismadik bunu beğendim dedi aldık bizim beğendiğimizi begenmiyor hanim

Kizlar hepinizin bayrami kutlu olsun.
insallah guzel gecer. Kv yanina yatili gidenlere de kolayliklar dilerim
bende simdi sacimi boyadim yikamayi bekliyorum son gune kaldim yine.
Kac gundur carsi pazar geziyorum kendime bir corap almadim inanirmisiniz hep ELa hanima ciciler alindi gozum hep cocuk esyalarinda kendimi unuttum resmen.
Bizde bayramin 3. Gunu tatile cikiyoruz arkadaslarla kismetse Bodruma gidicez. Elayla ilk uzun yolumuz umarim sorunsuz gecer ve egleniriz. Kuzulari ve sizi opuyorum.

Herkese iyi bayramlar.nasıl gidiyor bakalım bayramınız
Biz annemlerdeyiz bu akşam kuzenimin kınası vardı.Zeynep maşallah çok oynadı
Şarkıyı durdukça elimden çekiştirdi ortaya gidelim diye.
Kına yapılırken başına taç taktılar ay çok tatlı oldu maşallah kuzuma
tam trakya kızı benim kızım
Geline ama bayılarak baktı hep gelinleri çok seviyor
Yarın akşam için ona gelinlik aldım bakalım neler yapacak.
Bizden haberler böyle herkese tekrardan iyi bayramlar :)

Iyi bayramlar kizlar bi rinci gunden beri festivaldi piknikti senliktir geziyoruz bizde yorulduk kuzucuklar gezmekten bitap dustuler kv annesine gitti annesi hastaymis esimde yalniz kaldi agustosun sonu gibi donmeyi dusunuyorum kocamida cok ozledim birdeannemde burda yalniz kalacak onada kiyamiyorum babamda kurbanda gelecek ne olur bilmiyorum ikilemde kaldim yaherkese tekrar iyi bayramlar

Gunaydin kizlar,
Biz dun donduk bayram berbat gecti kv ile tartismistim bayram gunu de o mubarek elini benden esirgedi zaten cok sikilmistim son nokta oldu.
Gittigimiz gun de eltimin ogluyla mehmet kosusuyorlardi cocuk dustu disleri yamuldu Allahtan sut disleri.
bizden haberler boyle

Merhaba,
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bu bayramı hastalıklar hariç sorunsuz atlattık. Oğlum bayram süresince geceleri hiç uyuyamadı. Kv halime acıdı herhalde benimle pek uğraşmadı. Bayramın son günü gözüm sulanmaya başladı, mikrop kapmış şimdi ilaç kullanıyorum. Bulaşıcı olduğu için dışarı pek çıkmıyorum, oğlumla da pek temas etmemeye çalışıyorum. Gözüm acıdığı için geçmişi okuyamadım, iyileşir iyileşmez okurum artık.

Geçmiş olsun canım

Aman esirgesinler kendilerini bizden insan yiyoruz ya bizde benimki de bayramini kutlamak icin aradim acmadi telefonu neyse cadilar bayraminda ararim bayramin mubarek olsun diye artik kendisinede çalı supurgesi hediye ederim diledigi gibi fink atarsanada tavsiye ederim turtixcim

Gecmis olsun pamukcum dikkat et bulasicidir gercekten acil sifalar canim

Pamukcum çok geçmiş olsun acil şifalar canım
Kaynatılıp soğutulmuş su ile pansuman yap çabuk geçiyor yada demli çayın demi ile pansuman yap o da iyi geliyor
Gözden çok çekmiş biri olarak söylüyorum

Serap, turtix ne kimdar kv lermiş sizinkiler valla.Allah kolaylık versin Size.Serap cadılar bayramına çok güldüm Valla:)
Benim kv Tam tersi yüzüne tükür gene Tavır yapmaz.böyleside zor içten gelmeyerek yapılan sevgide inan çok boş geliyor insana

Ay kızlar iş yerim çok yoğun inanın zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.iş çıkışı evdir zeyneple ilgilenmedir zaman öyle çabuk geçiyorki anlatamam. Ama çalışıp çocuk bakmak daha zormuş iki sene evde Oturan anne olarak şimdi en çok yorulduğumu hissediyorum ama çalışmak giyinip süsleyip evden çıkmak insan içine karışmak insanın ruhunu dinlendiriyor

ilahi serap çok güldürdün beni. Bir de diyor ki neden şaşırdın ki sen o gün beni çok üzdün

Benimki de istediği zaman, menfaati varsa senden hiç tavır yapmaz yeterki işi görülsün ama işi bittikten sonra o takmadığı lafları ısıtır ısıtır önüne serer.

Teşekkür ederim kızlar. Gözüm pazartesi gününe göre iyi ama hala iyileşmedi. Yarın tekrar doktora gidip göstericem. Hiç böyle olmamıştı daha önce, Efe'den kaptığım hastalıklar da 1-2 güne geçerdi. Evden dışarı çıkamıyorum, ilaçlar baş ağrısı yapıyor sıkıldım valla.

Turtix, serap Allah sabır versin sizlere. Bunlar nasıl insanlar anlamıyorum, benim kv de son 2 yıldır bayramları ağzımdan burnumdan getirdi. Bu bayram birşey yapmamasına şaşırdım. Biz eşimle akrabaları dolaştık onu laf ettiler. Tabi kv yerine kp söyledi, yok efendim başka zaman efenin yemeği gecikmesin diye erken kalkarmışım şaşırmış geç kalınca, yok erken gelsek parka filan gidermişiz gezmeye, hatta son gün bile söylenip durdu. Halbuki o gün erken gelseydik eşimin dayısına gidecektik biz dolaşırken ona da uğradık. Sırf onlar olmadan gittik diye kv bozuldu bence kp'ye şikayet etti. Ben de güldüm geçtim artık.

Oğlum konuşma konusunda bayağı ilerledi. Ancak söyledikleri pek anlaşılmıyor ama inanılmaz tatlı oluyor. Dün doktor kontrolü vardı, çıkarken doktora öpücük yolladı bana 'doktoru öptüm' diyor Tabi kelimeler bu kadar net değil ama anladım ben, sonrasında biz gülünce tekrar ediyor.

Bak benimkinde o numarada vardir ama oglu yanindaysa tabiki iyi gorunme adina yani yalnizsa selam vermez bayramda oldugu gibi bende bir daha ona telefonu oluyorum dese acmiycam istanbula donsek baslar hastayim tansiyonumu olc corba yap diye aramaya ben muhatap olmazsam esimi sokuyo araya oda arada kaliyo sizinkilerin esi vardir benim kv dul isi gucu yok geline damada takmis kafayi yasayip gidiyo iste

Ay ne guzel iste bende cok ozledim calismayi ama cocuklari birakacak yerim yok kvyi gec zaten annem bir istanbulda bir burda tam gun kresede verince iki cocugu cok zor olur benim calisma saatlerim uzun cunku kurs egitmeniyim neyse esimde cocuklar benim onceligim sen sonrada calisirsin diyo yillar geciyo ben meslekten soguyorum falan iste insanin guzelce giyinip makyaj yapip hergun disari cikmasi bile birseydir sanslisin esma yorgunluk mutlaka oluyordur ama artik onuda goz ardi edicen artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…