- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.801
Ben o ne yapsa saka yollu igneliyorum hem esim darilmiyo hem icimde kalmiyo hemde onun yaptiklari yanina kar kalmiyo o gun bayramin ilk gunu esimede aynisini soyledim annen acmadi bende onun bir dahaki cadilar bayraminda arar kutlarim artik insallah o zaman acar dedim onlarda dil varda bizde yok sanki sende kvne deseydin sizde beni cok uzdunuz ama ben olgunluk gosterip unuttum sizde unutun bazen unutmak iyidir deseydin keskeilahi serap çok güldürdün beni. Bir de diyor ki neden şaşırdın ki sen o gün beni çok üzdün
Masallah efeye acilacak annesi zamanla erkek cocuklari boyle zaman gerekiyor benim dayimin oglu var zeynepten iki ay kucuk sadece anne diyor dayimda o zeynep buyuk kizlar gibi rahat konusuyor ne guzel cumle kuruyor diyor zeynep pat dusup dizini yaraliyor dayi erkek cocuklari boyle oluyor sende biliyorsun ya diyorum buyuk oglu dort yasinda konustu susturabilene ask olsun erken konusan erkek cocugu ben daha hic gormedim sahsen ama gec konusup cenesi dusuk cocuk cok gordum misal gorkem gecen gun yemek yiyecegiz gorkem ben cok az yiyicem ogretmenimiz az yiyin dedi diyo oglum oyle bisey dememistir yok ben bir kasik yiyecegim baska yemem dedi Ogretmenine soyledim guldu ben tabaginiza yiyeceginizden fazla almayin israf etmeyin dedim demis gorkeme soyledi benim canim yemek istemedi bende oyle dedim dedi Bacak kadar boyuyla bizi oynatiyo bucurOğlum konuşma konusunda bayağı ilerledi. Ancak söyledikleri pek anlaşılmıyor ama inanılmaz tatlı oluyor. Dün doktor kontrolü vardı, çıkarken doktora öpücük yolladı bana 'doktoru öptüm' diyorTabi kelimeler bu kadar net değil ama anladım ben, sonrasında biz gülünce tekrar ediyor.
Durunun annesi allah kolaylik versin kac aylik oldun sen hamilelik takvimi eklesene artik bizde anlaualim kac aylik oldugunu kizlar cok arsiz benimkide herseye benim diyoPamuk bir iki aya efe daha da anlaşılır konuşur . Durunun hızına bu ara yetişemiyorum çok yoruyor beni görenler Durunun hiperaktif olduğunu söylüyorbirde duru babasından mesela birsey istiyor alacaksın baba diyor bana öyle değil . Babasından hiç çekinmiyor benden birazcık çekiniyor
Iyi tatiller canim sizlere kac gun kalacaksin bu ara her yer sicaktan yaniyor cok sicak bizde karadenize gitsek diyoruz annem denize giremezsiniz cok hircin denizi diyo samsunda oturmus eskiden cok deniz seven biri degilim ama cocuklar severdi ama gercekten tehlikeliymis denizi korkarim ben sahsenBizde cuma günü tatile gidiyoruz kısmetse
Didime. Z
Kastamonu kizi tabi kocegi gorunce atlamistir hemenDün mahallede düğün vardı davul ve kocek vardı duru gitti kocekle oynadı
Iyi tatiller iyi yolculuklar canimSlm kızlar nasılsınız n
Biz kısmetse bu akşam sabaha karşı çıkıyoruz yola.Bakalım çocukla ilk tatilimiz nasıl geçecek?
Gorkem hareketliydi halada oyle ve kucak hastasiydi kucagimdan hic inmedi kocaman gobegim vardi gorkem kucagimdan inmezdi allah korudu zeynepi valla bulantilar basladi ben 7 kilo verdim yemekten tiksinmistim gorkemin yemeklerini ben hazirladim yedirdim icim disima cikiyordu hergun parka markete avm ye de goturdum o bulantili halimle ikinci plana atiliyormus gibi hissetmesini istemedim gezip gezip gelince yarim saat banyodan cikamazdim aksama dogru esim gelirdi isten yemek hazirlardi gorkemi ona devrederdim babasi yedirir oynar yikar uyuturdu esimin yardimi olmasa daha da zorlanirdim bir ara cok kotu oldum bir hafta kadar yattim gorkemin oyuncaklariyla yatagimda oynadik beraber uyuduk kv ile ayni binada oturdugumuz halde serap sen biraz dinlen gorkeme ben bakarim demedi annem istanbulda degildi sonra geldi bende kalsin dedi hamilelik duygusalligiyla birakamadim ama genel itibariyle hep ayakta ve guclu tutabildim kendimi ne esimi ihmal ettim ne oglumu sanada tavsiye ederim canim esini hamileyim diye goz ardi etme her anlamda arkadasim hamileyken yaninda bile yatirtmadi kocasiyla hala aralari soguk kocasi onu resmen evde yemek temizlik yapan robot gibi goruyormus hamilelik bir donem gelip geciyor ama bazi seyler iz birakiyor duruya sık sık kardesini anlat simdiden benimset gorkeme ben cok anlatmistim doguma giderken kardesini hastaneden alip gelicez demistim kardesini ilk gorunceSerap birsey soracaktım zeynepe hamileyken görkemin peşinde nasıl kosturuyordun hareketli bir çocuk muydu ben duruyla şimdiden zorlanmaya başladım
Niye boyle yapiyo acaba benimkiler biz bahcede cay icerken oyun havuzunu dolduruyoruz ona bile bayiliyorlar cok korumaci olmayin birakin ama gozunuzu ayirmayin gorursun ruslarin almanlarin cocuklari kendi baslarina gunesin altinda pancar gibi olana kadar oynuyorlar anne babalari biralari fondiplerken hic karismiyorlar oraya kadar gitmissin zeynepi ver babasina dondurma alin de meyve suyu alin de sende guneslen erkeklere gorev vereceksin yoksa seni anlamasini beklersen cok beklersin tatil biter esmacimSlm kızlar nasılsınız.Biz Tatildeyiz çok şükür.hava çok sıcak ve bunaltıcı.
Size biraz çocukla ilk tatilimizden bahsedeyim.çocukla tatil zor mu bilmiyorum ama zeyneple zor olduğunu anladım.Bazen bizi çok zorluyor asla laf dinlemiyor hep kendi istediği ve zararlı şeyler olsun istiyor.sabrı asla yok bir saniye bile dayanamıyor. Bazen çok mutsuz sürekli dudak bükük ve en zoruda olur olmaz şeylere saatlerce kendini harap ederce ağlaması.yemekleri biz sırayla yiyoruz mecburen.masada oturmak istemiyor
Aslında ona çok hak veriyorum böyle bir yere ilk defa geldi anne ve babası hep yanında.sadece bir odada tıkılı kalıyor
Biz sürekli korumacı aile olarak yapma etme modundayız üstüne bide sıcak çocuk şaşkın oldu.
Ben sadece zeynepi denize soktuğumuz zaman denize giriyorum ve hiç güneşlenmedim bile.sürekli zeynepin peşindeyim
Esas tatili eşim yapıyor ben zeynepi oraya Buraya götürüyorum o sahilde sürekli yatışta.Bide sürekli şunu şöyle yap böyle yap dedikçe cinleri tepeme çıkarıyor
Ben zaten çocuğa bakmayı göze alarak geldim ama baba gibide alıp biraz gezdirse parka görürse ne bileyim BİRAZ oyalama en azından bende dinlensem ama nerde?
Ona kızıyorum sonra sinirimi istemeden de olsa zeynepten çıkarıyorum.Bazen zaman dolsa eve dönsek diye düşünüyorum
Sonra kendime kızıyorum insan tatilde de böyle düşünür mü Biraz mutlu olmaya çalış diye.
Bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa gerçekten can sıkıcı birşey mi ama herşeyle tek başıma ilgilenmek beni çok ama çok yoruyor.
Ay Güzel şeylerden bahsedeyim diye yazdım ama gene sıkıntılarımı döktüm ortaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?