- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.841
günaydın canım ben geldim burdayım.Günaydın kızlar,
Dünden beri kimseler uğramamış buralara, nerelerdesiniz?
Turtix sen de yoksun uzun zamandır, tatilden dönmediniz mi?
Ay benim kp de öyle. Ben ev işinde yardım etmem diye övünür. Aslında kv onu herşeye koşturuyor, inanılmaz yardımcı oluyor ama kadın işini biliyor adam bundan gurur duyuyor diye konusu açılınca çok kızıyorum bu huyuna, hayat müşterek filan diyor ama aslında kp'nin öyle yan yat dur gibi bir durumu yok. Nasıl yapıyor bilmiyorum, kv'nin genel olarak huyu böyle, kendi isteklerini başkalarına çok kolay yaptırıyor. Keşke bilip taktik verebilseydim sana.evet canım çok can sıkıcı bir durum. aslında dahada can sıkıcı olan söylediğinde bunu kabullenmemesi. ona kalsa o dünyanın en yardımcı babası. Allah var ilk 5 ay o kadaqr yardım ederdi ki adam sonra elini ayağını çekti çocuk bakımından.ama ben bu durumunu herkesin yanında söylemekten hiç çekinmiyorum belki rahatsız olur diye ama ne mümkün tam tersi eşine yardım etmemeyi övünme meselesi yapıyor.o beni daha çok sinir ediyor.
ben çok sabırlı ve kendi kendine yetmeye çalışan biriyimdir. çok zorda kalmadıkça kimseden yardım beklemem. ama sonuçta o benim eşimse ve bu çocuk ikimizin çocuğu ise tabiki bekleyeceğim.
Ay yok artık ya. İyice sinirleri bozulur insanın. Tatilde 2 çocuklu bir çift vardı, kadının ve erkeğin annesi de yanlarındaydı. Kadın küçük bebeğini ikisine de emanet edip yemeğini yiyor, denize uzun süre girebiliyordu, zaten tatile gelenler hep ailelerini getirmişlerdi. Biz tek çocukla idare ediyoruz ama iki tane olsa nasıl olur bilmiyorum. Bu arada dünürler nasıl anlaşıyor diye çok dikkatimi verdim, gayet mesafeliydiler çok az muhatap oluyorlardı. Anane büyük toruna babaannen nerde kaldı filan diye soruyordu. Babaanne de sabahları kendi oğlunu küçük çocuk gibi seviyordu. Herkes de bir sorun var yani.bana eşim annemide alsak deyip durdu tatilde. annesini benim annemi değil yani. zaten beni yoran bi çocuk ve eş varken birde kv olsa herhalde daha yola çıkmadan geri dönerdim. ben sizi kv ile tatilimizi hayal edeyim. ben yine tek uğraşım zeynep olarak tatil yapıcam. ana oğul kumsalda sahilde oturup duracaklar. anası oğluna gidip yemekler toplayacak getirecek elleri ile yedirecek. eşim daha da şımaracak beni iyice deli edecek. sonra istanbula dönüncede kv iyiki gelmişim size çok faydam oldu , eşimde iyiki annemi almışız bak ne kadar faydası oldu diycek.
Ay canım senin tatil mesajını gördüm ben de yazacaktım ama oğlumun, benim hastalığım, valiz hazırlama telaşı derken yazamadım. Geniş bir zamanda nerelere gittiniz, memnun kaldınız mı, deniz, otel nasıldı diye soracağım. Çocukla gidilecek uygun fiyata yer bulmak çok zor. Internetteki yorumlardaki iyi denilen oteller çok pahalı.günaydın canım ben geldim burdayım.
bende seni ve turtix i çok merak ettim geçen hafta. sen geldin tek turtix kaldı.
turtix nerdesin?
duruismail , serap85 ,yokh sizler nasılsınız?
Çok teşekkürler. Inşallah öyle olur ama uzun süredir kulağında sıvı var, iç basıncı da kötü çıktı, doktor kulak zarı refleksleri alınmıyor dedi.Pamuk cok gecmis olsun insallah ameliyatsiz iyilesir efe . Konusmasida bence gecici bir donemdir arkadasimin birinin 4 yasindaki kizi birden kekelemeye basladi doktora gittiler kelime dagarcigi arttigi icin olur gecer demisti efenin kide gecicidir
Ben şimdiden yazayım didimde didim beach aqua elegance hotele gittik. hotel herşey dahil. genel olarak güzeldi. çocuklar için deniz temiz , çalışanlar iyi, oda havuz , yemekler temizdi. çocuk parkı, mini club, aqua çocuk havuzu ve akşamları mini disco vardı. onun dışında hotel alanı çok genişti ve çocuk sürekli gezebiliyor. çocuk için iyi bir hotel . fiyat olarakta biz 5 gece 2 yetişkin 2070 tl ye gittik. sezon için çok iyi bir fiyat.Ay canım senin tatil mesajını gördüm ben de yazacaktım ama oğlumun, benim hastalığım, valiz hazırlama telaşı derken yazamadım. Geniş bir zamanda nerelere gittiniz, memnun kaldınız mı, deniz, otel nasıldı diye soracağım. Çocukla gidilecek uygun fiyata yer bulmak çok zor. Internetteki yorumlardaki iyi denilen oteller çok pahalı.
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. kızdı dimi cinsiyet. bebişi göründe gelin bakalım.Ben burdayim bugun doktor kontrolumuz var 3 tarama testimiz var hayirli haber aliriz insallah. Inatlasma bizde de cok baska seyle kandirmaya çalışıyorum baska yol bulamadim .
Geçmiş olsun. Dışarda yemek yemeyi bu yüzden sevmiyorum insan nasıl hazırlandığını bilemiyor. Evde o kadar titizleniyoruz ama özellikle tatilde salata filan yemeyi çok seviyorum ben.kızlar çok salgın varmış bu sıralar. ishal, kusma, ateş ,halsizlik.tatilde iken eşim dönüş yolundada ben yakalandım bu hastalığa.inanın ölüyorum sandım yol boyunca. yol üstünde bir hastaneye gittik acile. iğne falan vurdular. gelince internetten okudum salgın var diye. çocukları korumak lazım özellikle çiğ et ve çiğ ete bulaşan sebzelerden bulaşıyormuş.
Ben bazen çıldırıyorum. Oğlum melek gibiyken birden kendini kaybediyor, başka bir çocuk gelmiş gibi oluyor. Yolda yürürken filan saçma sapan yerlere gidiyor bir de burdan diyor. Yolundan çevirince ağlama moduna alıyor. Ben en çok birşeyi istediği halde sırf inat olsun diye almamasına hasta oluyorum. Mesela susuyor, su veriyorum o anda birşey oluyor istemem diyor, sonra ağlıyor ver diyor veriyorum tekrar istemem diyor. Bu 20 kez filan tekrarlanıyor, bırakıp gidiyorum çıldırmış bir şekilde yanıma gelip kendini yırtarak ağlıyor. Arabada neşeli neşeli giderken bu arkadan birşeyler söylüyor, ben de duymadığım için radyonun sesini kısıyorum veya radyoyu kapatıyorum. Aç diyor açıyorum, kapa diyor kapıyorum 10 kereden sonra çıldırıyor. Yapmazsam dediğini yine ağlıyor. Benim de çıldırıp bağırdığım çok oluyor. Geçen gün birşey yaptı ona kızacağımı zannetti, ben de yanlışlıkla yaptın sana kızmam ki dedim. İşaret parmağını kaldırıp lolololo dedi. Yani öyle kızıyormuşum. Sonra kızmaaa dedi, içim gitti. Bazen kan beynime sıçrıyor, yüzümün ateş gibi yandığını hissediyorum.kızlar 2 yaş sendromu ile aranız nasıl? sanki gün geçtikçe dozu artıyor bu sendromun. şu an inatlaşmada en üst seviyesindeyiz galiba. herşeyi kendi yapmak istiyor , sebepsiz ağlama krizleri falan. dün parkta zeynep ile aralarında ay farkı olan 3-4 çocuk vardı inanın anneler sürekli benim yaşadıklarımı yaşıyormuş.parkta sürekli bir inatlaşma ve birşey için tutturma, sürekli ağlama.
bazen sinir harbi yaşıyoruz nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum. güzellikle anlatıyorum anlamıyor, kızıyorum olmuyor. ben bu kıza nasıl yaklaşacağım bilemedim.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.Ben burdayim bugun doktor kontrolumuz var 3 tarama testimiz var hayirli haber aliriz insallah. Inatlasma bizde de cok baska seyle kandirmaya çalışıyorum baska yol bulamadim .
Ay canım müsait bir zamanda incelerim. Ben Didim'e hiç gitmedim her sene hevesleniyorum ama nasip olmadı. Bu yıl bir otel bulmuştum ama deniz suyu soğuk, sığ deniz değil diye vazgeçtik. Aslında herşey dahil otelleri ben sevmiyorum, alkolle aram yok, yeme içme konusunda da seçiciyim, yemek ayırtetmem ama dışarda köfte, kırmızı et yememe, et iyi pişsin, burnuma kötü koku gelmesin gibi takıntılarım var. Oğlumdan önce balayı hariç herşey dahil otele gitmemiştim. Ben çevredeki tarihi yerleri gezmeyi seviyorum ama Efe'yle çok mümlün olmuyor. Biz bu yıl ıberotel sarıgerme park'a gittik, erken rezervasyonla almıştık aslında hilton sarıgermeyi istiyorduk ama indirimli fiyatı bile bana fazla geldi, kıyamadım eşime. Ordan selimiye köyüne geçtik, konaklama oda+kahvaltı şeklinde ama yemek sıkıntı değil. Denizi çok temiz, inanılmaz sakin bir yer, geçen yıl da gitmiştik 3-4 günlük kalmak çok ideal. Iberotelin kumsalı ve denizi çok güzel, ince kum deniz çok sığ ve yemeklerini sevdim. Efe de yedi sadece öğle yemeği çeşidi az ama mutlaka çorba ve birkaç çeşit sulu yemek oluyor. Bir de saati 12:30 da başlıyor bize göre biraz geç. Çocuk disco, mini club filan olması güzel.Ben şimdiden yazayım didimde didim beach aqua elegance hotele gittik. hotel herşey dahil. genel olarak güzeldi. çocuklar için deniz temiz , çalışanlar iyi, oda havuz , yemekler temizdi. çocuk parkı, mini club, aqua çocuk havuzu ve akşamları mini disco vardı. onun dışında hotel alanı çok genişti ve çocuk sürekli gezebiliyor. çocuk için iyi bir hotel . fiyat olarakta biz 5 gece 2 yetişkin 2070 tl ye gittik. sezon için çok iyi bir fiyat.
eksiklikleri: deniz kenarı kumsal yok gibi 2 sıra şezlong var hemen deniz başlıyor. animasyon ekibi yabancı ve öyle etkin değiller gün içi. geceleri gösteriler güzel ama. hotel çok karma onuda yazayım. bikinili de var haşemalı da. hani rahatsız olan olur belki diye yazıyorum. havuzlar temiz ama fena ilaç kokuyor sanırım hijyen için.
kalabalık sezon diye mi bilmiyorum ama restoranda yemek sırası bekleniyor.
Ay canım hayırlı olsun, ben bile şaşırdım valla eşinle seni düşünemiyorum. Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Doktora gittik bugun sorun yok 3 testimizde iyi gelir insallah . Cinsiyeti doktor kiza benziyor demisti bugün kesin erkek dedi bizde gorduk zaten ama ben bir garip oldum kiza alismistim hastane cikisini falan begenmistim ama cani sagolsun. Duru da kardes diye seviniyor ama illaki kiskanacak zor gunler beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?