- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.201
Evet canım bizim bebeler iyice birey oldu çıktı başımıza. Bizim delikanlı da bir triplerde sorma kızdığı zaman üff diyerek başını çeviriyor, gözlerini deviriyor o sırada sanki şuraya bak kimlerle uğraşıyoruz der gibibu arada öğretmeni zeynepin taklit yeteneği olduğunu söyledi. gösterilen şeyleri iyi taklit ediyormuş. acaba benim kız oyuncu falan mı olacak? sanırım bu gözlemci biri olacağını gösteriyor. çocuklarımızın kişilikleri gelişmeye başlaması ne kadar garip geldi .onlarda bir birey ve kendi kişilikleri olacak
bu arada akşam olan bi olayı yazayım size .zeynep oturmuş ıhlamur çayı içiyordu babası kanal değiştirirken birden televizyonda roman havası çıktı bizimki 2 attırdı şarkı bitince oturdu çaya devam.tam trakyalı benim kızım
İnşallah bir an önce atlatırsınız Allah kolaylık versin.Tesekkrler kizlar daha iyi oluyoruz gunden gune. Ela yi doktoruna gotrdum poposunda 2 tane catlak var dedi
Duphalac aneston ve bepantol smdiki tedavimiz. Kimbilir nasil aciyor kuzum benim dun de cok agladi icim eziliyor birsey yapamiyorum. Sicak suya oturttum dun oylelikle 2 defa cikti rahatladi kuzum.
Eshmacim biz hala hergece kaciriyoruz
Hic kuru kalktigi olmadi dusunun 2 aydir hergece o tempodayim hergun 2 makina camasirim var. Gunduz herseyin cok farkinda kizim kazasi yok ama gece birturlu tutamiyor. Yatarken cis tapmanin disinda kendim yatarken bidaha cise tutuyorum onu o uyurken. Ama yok sabaha karsi illaki bir daha yapiyor.. care bulamadim ama helak oldum artk...
Evet canım geçen yıl da bu zamanlar balgam sorunu yaşamıştı. Bu yıl geçen yılki kadar rahatsız edici boyutta değil ama artacak diye korkuyorum ben. Doğrusu alerji testi yaptırmadık ama bünyesinin alerjik olduğunu düşünüyorum ben. Zaten burun akıntısının sürekli olması, kulakta sıvı birikmesine yol açması da bunu gösteriyor bence. Doktoruna sorduğumda küçük yaşta alerji testleri doğru sonuç vermeyebiliyor, başka sıkıntısı yoksa bekleyelim demişti. Şimdilik bekliyoruz.Yokh cok sevindim ela cabuk atlatir insallah o ilaclar cabuk iyilestiriyor
Esma zeynep acaba gece cok mu derin uyuyorda farketmiyor kacirdigini
Gece kacirma isini atlatirsiniz umarim
Cunku aliskanlik haline getirebiliyor bazilari
Pamukcum efeninde mi balgam sorunu var 8 aylikken doktor alerjisi olabilir demisti zeynep icin gida cilt hayvan polen gibi bir alerjisi yok ama bilmiyorum efeye bezi biraktirmistin sanki oyle hatirliyorum
Çok akıllılar bunlar ya. İnsan kızacağı varsa da kızamıyor.Hastalara gecmis olsun durumda ayakta atlattı gribi çorap giymiyor ev ayakkabısı giymiyor ne yapacağız bakalım. Dün babasına sürpriz yaptı pastaneden pasta aldık babaya gittik . Kizincada anne seni özledim seni seviyorum diyip sarılıyor yol da buldu
Geçmiş olsun canım umarım tüp takılmasına gerek kalmaz gerçi kalsa da sıkma canını etrafta o kadar çok duydum ki kulağında tüp olan çocuk.Günaydın,
Haftasonu gece yine oğlumun kulak ağrısı ile uğraştık. Gündüzleri pek sıkıntısı olmuyor ama gece ağrıyor. Doktor tüp için bekleyin diyor. Diğer doktor kontrolde değerlendirecek durumunu.
Aynı zamanda kendi beceriklilikleriyle de övünüyorlar bu tipler. Çocuk tombul olsa aa ben yemeklerine şöyle dikkat ettim böyle besledim biz yapmadık sanki yemedi işte ya da çocuğu konuşmaya başlayanlar hep konuştum tv izletmedim vs derler benim oğlum da bütün gün izlemiyor ama yok. Neyse bunları hep aklımda tutuyorum bakalım bu süper çocuklar ileride ne yapacaklar.Şu bizim çocuk şöyle, böyle diyen insanlara sinir oluyorum. Her ne kadar duymamaya çalışsam da aklıma takılıyor. Birşeyleri yanlış mı yapıyorum diye içime kurt düşüyor. Aslında kendini bilen bu tarz konuşmalar yapmıyor, diğerlerine sizin çocuk süperman gibi birşey o zaman deyip geçmek lazım ama işte.
çok geçmiş olsun canım. ay ne zordur efe için. kulak ağrısı da tüm kafaya ağrı yapar. kuzum benim imşallah en kısa zamanda iyileşir.Günaydın,
Haftasonu gece yine oğlumun kulak ağrısı ile uğraştık. Gündüzleri pek sıkıntısı olmuyor ama gece ağrıyor. Doktor tüp için bekleyin diyor. Diğer doktor kontrolde değerlendirecek durumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?