2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Yarin gorkemin sinifi tiyatroya gidiyor bakalim sevecekmi görkem bey her sabah babasi birakiyor okula agliyormus baba gitme diye babaya biraz fazla bagimli ben birakirsam çıtı cikmiyor babaya naz yapiyo bu pazarda toplantisi var okulun ne zamandir aklimdan geciyordu ne zaman toplanti yapacaklar diye

Merhaba, perşembe günü oğlum kreşte koşarken düşmüş. Öğretmeni arayınca çok kötü oldum, belki yanımda düşse bu kadar panik olmazdım, Allah korumuş ciddi birşeyi yoktu çenesini biraz yarmış.

günaydın kızlar nasılsınız? kimseler uğramamış haftasonu buralara? benim kafam karışık bugün . sizede danışmak istedim. zeyneplerin yarın oyun alanına gezi varmış .biz babası ile göndermek istemiyoruz. küçük olduğu için dışar gezilerine. öğretmeni ile görüştüm sınıfta herkes geliyor kalırsa hizmetliler ile kalacak diyorlar. giderse 3 yaş ile 6 yaş birlikte gidiyor. 6 yaşın yarıdmcı öğretmenleride 3 yaşa yardım edecek 2 çocuğa bir öğrenci düşüyor dedi. ya oyun alanları bana hiç güvenli gelmiyor ama bilmiyorum kafam karıştı.

benim gitmeme izin verirler mi acaba? ben bi saat izin alıp gitsem mi diye düşünüyorum. en azından içim rahat olur yada yarın hiç götürmeyeceğim okula

Kızlar haftasonu Koton'a gittim çocuklar için yazlık t-shirtlerde indirim vardı. Fiyatları uygun 7.99'dan 5 tane t-shirt aldım. Yalnız yüzde 100 pamuk mu diye bakın mutlaka çünkü polyester karışık olanlar da vardı, hatta onlardan bazıları 5.99.

Bizim hiç öyle gezimiz olmadı, genelde kreş civarındaki yerleri dolaşıyorlar, zaten onlar için de izin istemediler. Hizmetliler ile kalmasın, tüm kreşin aynı anda geziye çıkması da ilginç. Bir öğretmen 2 çocukla rahat ilgilenir aslında, gidersen seni görmemesi lazım belki uzaktan kontrol edebilirsin. İçin rahat ederse, aklına yatarsa bırakırsın öğretmeniyle.

Dün Efe'nin akşam yemeğinde huysuzluğu ve sonrasında ağlama krizi tuttu. Hiç bu kadar uzun ağlamamıştı resmen 1 saate yakın ağladı. Yemek de yiyemedi, aç aç yattı kuzum.

çok geçmiş olsun canım ay insn okulda birşey olunca özellikle bi panik oluyor. bizim babamız çok felaket. kolayını bulsa gidip çocuğa neden oldu diye asıp kesicek insanları. ben konuşup neden olmuş nasıl olmuş öğrenip gerekirse gerekli uyarıları yapıyorum ama o benim gibi yaklaşmıyor .

size daha ilginç birşey anlatayım birgün kv bizde iken zeynep babaanne şu kişi benim koluma vurdu dedi. kv hemen bana bak çocuğuma vurmuşlar yarın gideyim ben okula dedi. napcaksın sen okulda deyince çocuğun gidip kolunu sıkıcam dedi. ağzım açık kaldı .

geçende eltimin kızına okulda bir çocuk vurmuş onu anlatıyor kv almış benimki ile eltimin kızını okulda size biri vurursa yumruğunuz sıkıp vurun diyor.

cahillik değil bence bu dahada ötesi . çocuğun çocuk olduğunu bilmek bence en önemlisi .ben hep eşime derim anne olduktan sonra tüm çocuklarda zeynepi görüyorum. sokaktaki dilendi çocuklara bile ya benim kzımda böyle olsaydı diye üzülüyorum. ama kv böyle yapınca bu şekilde olan anneler inanın beni çok şaşırtıyor.

neyse konuyu çok dağıttım tekrardan çok geçmiş olsun inşallah böyle kazalarla bir daha karşılaşmassınız.

tüm kreş aynı anda değilde 2 grup halinde çıkıyorlar. ilk grup 3-6 yaş 2.gruo 4-5 yaş. birer saat arayla. bilmiyorumki aslında haklısın benide görmemesi lazım. akşama birde babası ile görüşeyim ona göre artık bi karar vereceğiz.

Eğer ilgilenemeyeceklerini düşünseler hiç götürmezlerdi ama diğer taraftan da o kadar kötü olay duyduk ki son zamanlarda insanın aklına her türlüsü geliyor bence de eşinle karar ver.

Cok haklisin canim bu cahillik degil gaddarlik bu kvler bu gerizekalilikla nasil bu yasa gelmisler hayret gercekten benimkinin kafasida tas devrinde kaldigi icin iletisim kuramiyorum allah islah etsin bunlari baska ne denir

Gorkemlerde tiyatroya gittiler iyi gecmis müdür vialande falan gitmekten bahsediyordu bende o zaman ne yaparim diye bende dusundum esma tiyatro sinema neyse de eglence merkezleri bana biraz tehlikeli geldi tutupda bunlari hiz trenlerine bindirecek degiller tabide yinede kafamda soru isareti kaldi

Pazar gunu toplanti vardi okulda gorkemin gelisiminin iyi oldugunu kalem tutabildigini cizim yapabildigini sekiller renkler sayilari bildigini makas kullanabildigini ama konusurken ogrretmenin yuzune bakmiyormus babasi birakiyor her sabah babasi birakirken ayrilmak istemiyor ogretmeni alip sinifa goturuyor gorkemin bize olan guvenini yikmisiz okula gidene kadar hem babasi hem ben dil dokuyoruz babasina cok bagli olmasi ogretmenine ilginc gelmis babasini cok sevmesi neden ilgincse artik bende okulu ve ogretmenini sevmedigini soyluyor bize dedim a gorkem benim en sevdigim ogrencim neden boyle soylemis acaba dedi sonra sinif cok kalabalik ve uc tane hiperaktivite tedavisi goren ogrencisinin daha oldugunu onlarla ilgilenmekten sinifla ilgilenemedigini soyledi bende gorkemle sanirim bag kuramamissiniz dedim cunku yazin gittigi kursta ogretmenini cok sevmisti kadin cok tatli dilliydi anne ozeni gosteriyordu gercekten bana sinif annesi olur musunuz yardimcim olmanizi cok isterim dedi bende kizim oldugu icin kabul etmedim saatlerce zeynepi kvye birakamam bir kere hasta oldugumda biraktim gorkemi dovmeye kalkisti eli kopasica tek cocugum olsaydi kabul ederdim ha birde birgun bahcede benim cocugum soyle iyi boyle mukemmel diye anlatan kadinin cocugunun pedegoga gitmesini tavsiye etti kendisinin iki yildir okula gittigini ama hicbir sey yapamadigini sinifinda dersyapmasini engelledigini soyledi kadin hışımla sinifi terk etti kadin kendi hayal dunyasinda cocugunu kaf daginin zirvesine oturtmus ona kotu bir cokus yaratti ogretmen keske ozel soyleseydi kadin milletin icinde biraz rencide oldu esim ogretmenden hic hosnut degil sanirim sabahlari kadina tavir yapiyo o da gorkemi siz birakin diyo esim ogretmeni ne zaman gorsem sinifta yok stajerlere birakip gidiyor diye sinirleniyor ilk sinifindan almasaydik diyor ama cocugumun gelisimi gayet iyiyken niye geriden gelsin ki haksiz miyim

valla canım babası ile görüştük akşam en sonunda göndermeye karar verdik. neden dersen sınıfta tüm arkadaşları giderken göndermezsek onu okulda bıraktırırsak çok üzüleceğini düşündük. ya okula göndermeyecektik ki böyle bir imkanımız olmadığı için birazda öğretmeni güven verdiği için gönderdik. inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirler.

ama öğretmenine endişelerimi açıkça söyledim ve göndermemin sebebinin çocuğun eğlenmesi değilde tamamen arkadaşları ile birlikte olması olduğunu belirttim. gittikleri yeride biliyorum ordaki oyuncaklarıda biliyorum o sebeple özellikel binmesini istemediğim şeyleride açıkça söyledim.

tabi konuşmak bir yere kadar . biz ne kadar kollarsak olacağı oldu mu oluyor. her zaman derim çocuğum benim yanımdada olsa allaha emanet.

öğretmenin anneye herkesin içinde böyle konuşması bence çok yanlış olmuş. hiçbir anne çocuğunun eksikliklerini özelliklede kendi yaş grubu olan çocukların ailelerinin yanında söylenmesini istemez. bahsettiği çocuk herkesin çocuğu olabilirdi.

görkeme de maşallah annesi . inşallah hep böyle güzel şeyler duyarsınız hayatı boyunca. sınıftaki malesef hiperaktif çocuklar olunca öğretmenler onlara dur yapma etme demekten diğerleri ile yeteri kadar ilgilenemiyor. bizim sınıfta hiperaktif çocuk yok ama zeyepin öğretmeni sınıfta kızların daha sakin ve söz dinler olduğunu, erkek çocukların bir araya gelince daha çok yaramazlık yaptığını söyledi. ama bu onların sınıfı ile ilgili başka sınıflarda çok yaramaz kız çocuklarıda olduğunu biliyoruz.

Cok haklisin canim bu cahillik degil gaddarlik bu kvler bu gerizekalilikla nasil bu yasa gelmisler hayret gercekten benimkinin kafasida tas devrinde kaldigi icin iletisim kuramiyorum allah islah etsin bunlari baska ne denir
amin demekten başka birşey diyemiyorum

Ogretmeni sinifta birkac cocugun devamli burnuyla oynadigini onlari ikaz ederken artik sinifin %70 inin bu hareketi yaptigini soyluyor gorkemde okul basladigindan beri bende farkettim ki o da yapiyor konustum artik yapmiycam dedi artik yapmiyor galiba bir de bu arada kufur ogrenmis okulda zeynepe soylerken duydum kizdim of bazen hic gondermeseydim diyorum cocugumun tuhaf huylar edinmesine sebep oldu gibi geliyor sinifin veli profili zaten belli ediyor herseyi cogu veli okuma yazma bilmiyor turkceyi zor konusup anliyor cogu cok cocuklu baslarindan atmak icin yollamis toplantinin ortasinda yemek yapicam diye kalkip giden vardi ya benim cocuk yaramaz biraz korkutun diyen mi ararsin bir tane ogrenci kiz ogrenciye vurmus gayet dogal bir sekilde benim babamda anneme vuruyor bisey olmaz ogretmenim demis gelecegin piskopat koca portfoyu seneye ne yaparim bilmiyorum simdiden beni aldi bir dusunce gorkemin okulu ve ogretmeni sevmiyorum demesini artik daha dogal karsiliyorum hakli aslinda okulu ve ogretmeni bende sevmedim cocugum okulda ilgisizlikten okuldan soguyor dun evde hayvan resimlerini renkli renkli cok guzel boyadi kesti beyaz kagita yapistirdi cok guzel oldu ogretmenime gostericem diye seffaf dosyaya koydu sabah elinde goturdu gostermis ogretmeni guzel demis e kadin cocugu heveslendirsen gorkem evde baska aktiviteler daha yap cok begendim panoya asalim desen dilin mi kopar anlamiyorum ben bu ogretmenlik anlayisini

Bencede gonder esma cocugun akli kalir butun sinif gidipte o gitmezse insallah bolca eglenir hiperaktif cocuklarin normal cocuklarla okutulmasi devletce zorunluymus iki -uc cocuk icin 20 cocuk heba edilme politikasi galiba bu da bu karari veren devlet buyukleri nasil olsa cocuklarini devlet okulunda okutmadigi icin onlara hava hos

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Teşekkürler kızlar. Eshma benim eşim de sonrasında bana kızdı, sen panik oldun beni de panik yaptın keşke siz acile giderken ben görüntüleri izleseydim dedi. Hatta ertesi gün kreştekilere söyliycem bana izletsinler merak ediyorum dedi. Bu erkekler aynı demek ki. Aslında dikiş atılacak kadar derin olsaydı yarası ben de izlemesini isterdim ama sonuçta düşmeye bağlı bir yara olduğu çok belli. Bizimle birlikteyken de olabilirdi, evde de çok kaza atlatıyoruz böyle, Allah gerçekten koruyor yoksa daha kötüsü olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…