2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sürekli karşılaştırma sürekli bi yarış . bu insanları anlamıyorum. her çocuğun gelişimi yapısı birbirinden farklıdır. kimi eken konuşur kimi erken yürür , kimi zıplamayı sever kimi oturup oynamayı.

en iyisi kulak tıkamak ama işte insan bazen tıkayamıyor kulağını ve ister istemez kafasına takılıyor.

Mehmet her sabah istisnasız ağlıyor kreşe bırakırken o kadar yoruldum ki artık bazen onu bırakıyorum ben de ağlaya ağlaya işe gidiyorum. Eskiden böyle ağlamazdı bıktı mı ne oldu?

dönemsel olabilir bizimkide bazen el sallayarak gönderiyor beni bazende ağlayarak. seni anlıyorum çocuğu ağlarken bırakmak insanı çok üzüyor . bende çok zaman işe ağlayarak gittiğim oluyor.

inşallah mehmetinde bu dönemi geçicidir.

dün akşam kreşten dönerken bizi zeynepin okulun 4 yaş sınıfından bir kızın annesi bıraktı. aman allahım inerken bizimki bir yaygara kopardı ki sormayın neden arabadan iniyormuşuz diye. ikna etmek eve sokmak o kadar zordu ki. eve gelince ile bir dünya ağladı ama öyle ağlama değil bağıra bağıra çığlık çığlığa.

sonra başka bir olayda anne bak böyle yaparsan yine bağırarak ağlarım diyor. cadıya bak nasıl tehdit ediyor annesini.

Teşekkürler canım. Ateş yapmıyor, normal bir gün geçiriyoruz gece birden uyanıp ağlıyor, sakinleşmeyince doktora götürüyoruz, antibiyotik veriyor geçiyor sonra yine aynı şeyler.

Allah allah sanki çok iyi konuşan tüm çocukların kardeşleri mi oluyor. Mutlaka olumlu etkisi vardır ama Efe'nin sınıfında inanılmaz düzgün konuşan bir çocuk var, öğretmenler bile ne yapıyorsunuz diye soruyorlar. Ailesi ekstra birşey yapmıyormuş, demek ki çocuğun sözel becerileri çok gelişmiş. Keşke bozsaydın kısmet değilmiş demek ki, durumumu biliyorsun beni üzmek için mi söylüyorsun diye. Kadının bilmişi çekilmiyor ama bu çocuklarıyla çok ilgili modda erkeklerin konuşmaları da hiç çekilmiyor valla. Bana tuvaletini söylüyor mu diye soruyorlar bayramda, hayır ne alaka durup dururken böyle bir soru gelince şaşırıyor insan.

Mehmet her sabah istisnasız ağlıyor kreşe bırakırken o kadar yoruldum ki artık bazen onu bırakıyorum ben de ağlaya ağlaya işe gidiyorum. Eskiden böyle ağlamazdı bıktı mı ne oldu?
Bir ara bizimki de çok ağlıyordu, hatta eşim işe gidince sustu mu ne kadar ağladı diye kreşi arıyordu. Sabahları arkadaşlarınla oyun oynayacaksın, bak meyve koyuyorum öğretmenine söyle birlikte yiyin, kitabını oku filan derken bu aralar daha rahat. Babası da kimler gelmiş bak bakalım deyip bırakıyormuş.

Kresten de bazen bikabilirler evi arıyorlardır çocuklarda haklı arkadaşımın yeğeni alışamamis 15 gündür agliyormus sürekli kapıda bekliyormus ailesi

Dün duru hanim çantasına çorap kıyafet koydu ablaya gidecekmis arkadasin kızına artık götürdü bır yaş büyük durudan adı eslem duru kızın adını soyleyemiyor abisinın adını kıza söylüyor hasan oglana abi diyor alem bu kız kıza hasan aşağı hasan yukarı söyledi durdu

Pamukcum gecmis olsun efeye kulak agrisida basa vurur uyutmaz agrida gecmis olsun agrimasin insallah efecigin minik kulaklari

Aman bazen dis dunyaya karsi sagir olmak lazim ama yapamiyoruz iste gelisimini paylasmak guzel birsey bizde anlatiyoruz bunu yapti bunu etti diye ama kimi insanlar cocuklarini fazla gozunde buyutuyor ilahlastiriyor iste cocuk denen varlik dunyaya hicbirsey bilmeyerek geliyor sonra buyudukce bilgisini becerisini artiran ilkel egolari olan yeme uyuma sevilme
Vb.bir varlik genel itibariyle ayni yas gruplarinda davranis benzerligi olan bireyler cok abartmamak lazim kisinin zekasi karakteri belli bir yasta gosterir kendini asiri beklenti buyuk husranda dogurur cunku

Ay biri şu esra Erol a hamile olduğunu hatirlatsin TOPUKLULARLA duruyor BEN EVDE pijamalarla dolasiyorum benden 4 hafta önde sanırım
çok güldürdü beni ne yaparsın bu da onların işi. O haftalardayken yarım dünya olmuştum ellerim ayaklarım kocaman olmuştu benim hadi hamileyken bahanesi oluyor insanın da doğum sonrası daha fena oluyor göğüsler olmuş kocaman göbekte yastık var gibi

Ay biri şu esra Erol a hamile olduğunu hatirlatsin TOPUKLULARLA duruyor BEN EVDE pijamalarla dolasiyorum benden 4 hafta önde sanırım
Benim gorumcede dogurana kadar cok yuksek civi gibi topuklularla gezdi hatun 45 kilo tabi ben hep babet spor giydim ben korkarim takilir duserim diye o kadarina cesaret edemem esrada tahta kurusu gibiydi biraz toparlamis durununannesi bende bu aralar saldim kendimi cocuklardan evden kendime sira gelmiyor yarim kiloda almisim kendime gelmem lazim

Bende senin durumundayım 39.haftam ve 3800 kızım hala inmedi senin ne zaman indi ya da indi mi lütfen yardım kafam allak bullak

Efeye geçmiş olsun kulak ağrısı zor olur büyük insan için bile en kisa zamanda iyileşir inşallah

Pamukcum gecmis olsun efeye kulak agrisida basa vurur uyutmaz agrida gecmis olsun agrimasin insallah efecigin minik kulaklari
Teşekkürler kızlar. Şimdi daha iyi banyoda kafasını yıkamaya korkar oldum artık, su kaçarsa daha çok ağrır diye.

ben şimdi bile topuklu giyince rahatsız oluyorum ki hamileyken düşünemiyorum. zaten ilk hamile olduğum günlerde birgün dolgu topuk ayakkabı ile merdivende ayağımı burktum kaç gün yürüyememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…