- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.181
geçmiş olsun canım sizede. ya bu erkekler bazen tam dayaklık oluyor .Aman herkes hastaymis bizde dahil olduk zeynep hasta oksuruk balgam kulak agrisi burun akintisi ne ararsan esim basladi gece ustunu ortmemisim kalin giydirmemisim falan filan cok nadir hasta olurlar zaten allahtan birde sık olsalar biz birbirimize gireriz kesin bana ve sizlere uykusuz geceler insallah kuzucuklar cabuk atlatir
Evet canım yaa bu sefer gitmeyeceğim galiba hem sen de yoksunTurtix haftasonu kreşteki eğitim sunumu farklı şubelerde olacakmış. Ben de yine biraraya geliriz diyordum ama olmadı bu sefer
Bizim babamiz fazlaca evhamli biraz atesleri ciksa aman havale gecirirselere ya dusmezse diye telaslanir genelde anneler boyle olur bizde durum tam tersi zeynep dun kulagim aciyo diye agliyor bende esime dedimki soganin suyunu sık getir kulagina damlaticam yok olurmuymus falan filan damlattim 5dk surmedi kulaginin agrisi kesildi bak gordun mu dedim senden korkulur valla diyo bi de görkem hastalik getirir mi bilememde gun asiri yikiyorum okuldan gelince gunluk ust degistiriyoruz eve girer girmez ellerimizi yikiyoruz simdilik basit onlemlerimiz bunlar görkeminin kronik derdi larenjit nadiren kendini gosteriyor allah korusun cocuklarimizi balik yagina yine baslayim diyorum en son kullandigimdan alicam yinegeçmiş olsun canım sizede. ya bu erkekler bazen tam dayaklık oluyor .
sizide bu sene zor bi sene bekliyor görkem anaokulunda ister istemez mikropla aşır neşir olcak. zeynepe de geek.
allah yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun soğan suyuna dikkat et kaynanam da bi kere öyle damlatmış gripmiş günlerce kulağı ağrımış, uğuldamışBizim babamiz fazlaca evhamli biraz atesleri ciksa aman havale gecirirselere ya dusmezse diye telaslanir genelde anneler boyle olur bizde durum tam tersi zeynep dun kulagim aciyo diye agliyor bende esime dedimki soganin suyunu sık getir kulagina damlaticam yok olurmuymus falan filan damlattim 5dk surmedi kulaginin agrisi kesildi bak gordun mu dedim senden korkulur valla diyo bi de görkem hastalik getirir mi bilememde gun asiri yikiyorum okuldan gelince gunluk ust degistiriyoruz eve girer girmez ellerimizi yikiyoruz simdilik basit onlemlerimiz bunlar görkeminin kronik derdi larenjit nadiren kendini gosteriyor allah korusun cocuklarimizi balik yagina yine baslayim diyorum en son kullandigimdan alicam yine
Zor bi durum geçici bişeydir inşallahKızlar bu sıralar bir sıkıntımız var. zeynep bir haftadır her gece altına yapıyor. gece uyumadan mutlaka çişini yaptırıyorum. artık yaz gibi çok sıvıda almıyor. dün akşam yarım bardak ıhlamur çayı içti sadece birazda su. üşüyor desem ilk altına yaptığı günden sonra hep üstünü iyi örtüyorum kalın giydiriyorum. valla neden oluyor bilmiyorum. gece bi kalkıyorum gidip kontrol edeyim diye. altı ıslak. üstünü değiştir yatağını değiştir. hadi onları geçtim sorun değilde. ne zaman yaptı ne kadar ıslak kaldı anlayamıyorum. üşütüp daha kötü olacak diye korkuyorum.alıştırma kilotlarından kesinlikle giymiyor.
bugün öğretmeni ile görüştüm sabah birkaç sebebi olabilir son zamanlarda yaşadığı korku veya streste sebep olabilir diyor. biz biraz gözlemleyelim yine görüşelim dedi.
ne yapmalıyım nasıl yapacağım bilmiyorum. bu akşam saat kurup saat başı kalkıp kontrol edicem. 2 saat arayla çişe tutacağım. bilmiyorum başka ne yapabilirim.
Eşine kızmakta haklısın ama öğretmenin de öyle hesap sorar gibi kimden duydu diye sorması acayip. Çocuk bu parktan duymuş olabilir Vs.bu sabah zeynepi okula bırakınca öğretmeni ile karşılaştık. dün sınıfta bir arkadaşına kızıp geri zekalı demiş. öğretmende nerden duyduğunu sorunca ağlamaya başlamış. bana söyledi öğretmeni nerden duymuş olabilir hani bilginiz olsun diye.
ben aslında kimden duyduğunu bildiğim halde bilmiyorum falan çevirdim. çünkü bu kelimeyi en çok babası kullanıyor. sinirlenince trafikte falan bu kelimeyi çok kullanır. ben uyarırım ama nedense anlamıyor laftansonra telefonda kızdım biraz bak bu çocuğun yanında konuşmana daha dikkat et diye falan beyfendi ne olmuş çocuk o heryerden duyabilir diyor.
sırf bu tarz davranışları yüzünden beni daha çok sinir ediyor ben sinir oldukçada gerilip istemedende olsa başka birşeyden zeynepe kızıyorum. offfff
Geçmiş olsun. Efe'de de var bu sorun, geçen sene 2 ay çektik, ya yemek yerken ya da gece uyurken öksürük krizi sonrası kusuyordu ve balgam çıkarıyordu. Soğan-bal, siyah turp-bal denedim ama geçmedi. Sonra birden kesildi, alerjik filan mı acaba?Zeynep bugun ateslendi ne yapip yapip kusturdum onu ici balgam doluymus hemen bir dus aldirdim ilac kabul etmiyor uyuttum uyaninca baktim duzelmis atesi dusmus keyfi yerine geldi cok sukur atlattik galiba ama bu balgam sorunu zeynepte ara ara oluyor niyeyse
Benim eşim de öyle. Hayır ben de rahat bir insan değilim ki bir iki sakinleştiriyorum sonra acaba doğru mu söylüyor diye beni de bir evham alıyor.Bizim babamiz fazlaca evhamli biraz atesleri ciksa aman havale gecirirselere ya dusmezse diye telaslanir genelde anneler boyle olur bizde durum tam tersi zeynep dun kulagim aciyo diye agliyor bende esime dedimki soganin suyunu sık getir kulagina damlaticam yok olurmuymus falan filan damlattim 5dk surmedi kulaginin agrisi kesildi bak gordun mu dedim senden korkulur valla diyo bi de görkem hastalik getirir mi bilememde gun asiri yikiyorum okuldan gelince gunluk ust degistiriyoruz eve girer girmez ellerimizi yikiyoruz simdilik basit onlemlerimiz bunlar görkeminin kronik derdi larenjit nadiren kendini gosteriyor allah korusun cocuklarimizi balik yagina yine baslayim diyorum en son kullandigimdan alicam yine
Efe'nin de sıvı tüketimi azalmasına rağmen, her gece bezinden taşıyor çişi. Çocuk ıslaklığa uyanıyor, üstünü başını değiştir derken uykusu kaçıyor, gece uykusu bölünüyor. Üşüdüğü için diye düşünüp daha kalın giydirmeye başladım ama çözüm olmadı. Ben de bezini değiştirdim, gece yatarken huggies bağlıyorum artık. Şu ana kadar taşma olmadı. Çiş miktarlarının artması ilginç geldi şimdi.Kızlar bu sıralar bir sıkıntımız var. zeynep bir haftadır her gece altına yapıyor. gece uyumadan mutlaka çişini yaptırıyorum. artık yaz gibi çok sıvıda almıyor. dün akşam yarım bardak ıhlamur çayı içti sadece birazda su. üşüyor desem ilk altına yaptığı günden sonra hep üstünü iyi örtüyorum kalın giydiriyorum. valla neden oluyor bilmiyorum. gece bi kalkıyorum gidip kontrol edeyim diye. altı ıslak. üstünü değiştir yatağını değiştir. hadi onları geçtim sorun değilde. ne zaman yaptı ne kadar ıslak kaldı anlayamıyorum. üşütüp daha kötü olacak diye korkuyorum.alıştırma kilotlarından kesinlikle giymiyor.
bugün öğretmeni ile görüştüm sabah birkaç sebebi olabilir son zamanlarda yaşadığı korku veya streste sebep olabilir diyor. biz biraz gözlemleyelim yine görüşelim dedi.
ne yapmalıyım nasıl yapacağım bilmiyorum. bu akşam saat kurup saat başı kalkıp kontrol edicem. 2 saat arayla çişe tutacağım. bilmiyorum başka ne yapabilirim.
Ay turtix ya güldürdün beni. Kreşte böyle hesap soran gibi konuşan bir öğretmen vardı, çok rahatsız ediyordu beni şikayet edinceye kadar ayrılmıştı çok sevinmiştim.Eşine kızmakta haklısın ama öğretmenin de öyle hesap sorar gibi kimden duydu diye sorması acayip. Çocuk bu parktan duymuş olabilir Vs.
"Biz evde birbirimize hep gerizekalı deriz" deseydin
öğretmeni hesap sorar gibi değilde söylediğinin yanlış olduğunu anlatmak için zeynep nerden duydun demiş.Eşine kızmakta haklısın ama öğretmenin de öyle hesap sorar gibi kimden duydu diye sorması acayip. Çocuk bu parktan duymuş olabilir Vs.
Aslında normalde uykusu derin değil ama acaba ilk yattığı o derin uykuda mı uyanamıyor anlamadım. valla ıslaklıktan hiçte rahatsız değil öyle uyuyor. bi garip bizimkiEfe'nin de sıvı tüketimi azalmasına rağmen, her gece bezinden taşıyor çişi. Çocuk ıslaklığa uyanıyor, üstünü başını değiştir derken uykusu kaçıyor, gece uykusu bölünüyor. Üşüdüğü için diye düşünüp daha kalın giydirmeye başladım ama çözüm olmadı. Ben de bezini değiştirdim, gece yatarken huggies bağlıyorum artık. Şu ana kadar taşma olmadı. Çiş miktarlarının artması ilginç geldi şimdi.
Sana ne yazık ki bir önerim olamayacak, hala bez kullandığımız için bizi neler bekliyor bilmiyorum. Yalnız ıslaklıktan rahatsız olmaması da garip. Acaba gün içinde çok mu yoruluyor da çişini farkedemiyor, uykusu derin demek ki.
Eşine kızmakta haklısın ama öğretmenin de öyle hesap sorar gibi kimden duydu diye sorması acayip. Çocuk bu parktan duymuş olabilir Vs.
Sagol canim bizde bir problem olmadi hemen kesildi agrisi bisey olsaydi zeynep soylerdi zatenGeçmiş olsun soğan suyuna dikkat et kaynanam da bi kere öyle damlatmış gripmiş günlerce kulağı ağrımış, uğuldamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?