2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ay kızlar o gece bizde tam tersi bir etki oldu. Oğlum banyo yaptı saat erkendi ama ben yatağıma yatacam dedi. Biz eşimle şaşırdık genelde uykusu gelse bile ilk anda yatmak istemez, ışığı filan kapatınca esnemeye başlar. Neyse hadi yatsın, zaten uyumaz diye düşündük sonra hemen dalmış. Gece iyi de uyumuştu.

Bazen o kadar uysal, uyumlu oluyor ki oğlum keşke 2-3 tane çocuğum olsaydı diyorum. Bazen de bir inatlaşıyor resmen vücudum kaskatı kesiliyor. Bir de böyle durumlarda yanıma geliyor, uzaklaşmaya çalışıyorum izin vermiyor, kendini yırtarcasına ağlıyor. Halbuki 2 dakika yalnız kalabilsem belki daha soğukkanlı olabilecem ama yok çocuk sürekli peşimde. Ben uzun zamandır ağladığı zaman istediğini yapmıyorum. Ağlaman bitsin sonra diyorum. Pes edince o kadar tatlı oluyor ki göz yaşlarını silip bitti diyor. Hiç birşey olamamış gibi gülmeye başlıyor bir süre sonra. Konuşuyoruz tamam yapmıcam bir daha diyor ama unutuyor o sözleri tabi.

Bizim dün gecemiz de çok kötüydü. Ateşini ölçtüm 37 çıktı tamam dedim hasta oluyor bu çocuk. Bugün kreşe göndermeyecektim ben de işe gitmeyecektim sabah uyandı baktım ateşi de yok gönderdim kreştekiler de aramadılar üff hasta olmaz inşallah

geçmiş olsun canım aman hasta olmasınlar bu çocuklar ama hastalık burnumuzun dibinde sanırım. çevremde kimi duysam hasta. çocuklarda nasibini almaz inşallah bu salgindan.

maşallah diyeyim efeye. inşallah hep böyle gider düzeni. bu arada ben bugün araştırırken ne öğrendim çocuklarda 2.5 yaş civarı bunalım dönemi olurmuş. inatlık, hırçınlık , söz dinlememe en üst safhada olurmuş.
ay çocukların sendromları bunalımları hiç geçmeyecek sanırım.
bununla yaşamaya alışacağız galiba
birde okuduğum yazıda 2-3 yaş çocuklarla oyun oynamanın zorluğundan bahsediyordu. dikkatlerini çok toplayamadıkları vede çabuk sıkıldıkları için siz istesenizde oyundan kaçabilir diyor. normal bir davranılmış 4 yaşından sonra hayal güçleri ve dikkatleri güçlendiği için daha uzun ve sağlıklı oyun oynayabiliyorlarmış.

Merhaba kızlar,
Bu ülkede yaşamak artık tesadüflere kaldı. Terör evlerimizin dibine kadar geldi, umutlu olmak istiyorum ama ne yazık ki her gün bir ölüm, katliam haberi geliyor. Allah hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabır versin.

Eşim 3-4 gündür hastaydı, soğuk algınlığı gibi. Efe'nin de burnu akmaya başladı. Ondan mı bulaştı yoksa artık klasikleşen burun akıntıları mı başladı bilemiyorum. Biz sanırım hastalık sezonunu açtık.

Geçen hafta ateşlenmedi çok şükür bizimki de ama burnu tıkanıyor, genzi dolu aynen sezon açıldı. İnşallah bu kışı minimum hastalıkla kapatırız.

şu an yaşıyorsak biraz sonra başımıza birşey gelmeyeceği belli değil. çok zor günlerden geçiyoruz ülkece. ben en çok çocuklarımızın geleceği için endişeliyim.
allah ölenlerin ailelerine sabır versin

Geçen hafta ateşlenmedi çok şükür bizimki de ama burnu tıkanıyor, genzi dolu aynen sezon açıldı. İnşallah bu kışı minimum hastalıkla kapatırız.
bizde hastayız. zeynepi cumartesi günü tekrar doktora götürdük. cuma günü çok öksürmüş burnu akmış. öğretmeni defterine de yazmış zaten. ilaç verdi şimdi öksürüğü daha iyi ama burnu hala akıyor.

üzerine bende cumartesi hastalandım. 3 gün önce yeni bitti bronşit ilaçları tekrarilaç kullanmak istemiyorum.

Gecmis olsun kizlar hepimize
Bizde ana kiz hastayiz dunden beri
Yrn Elayi dr a goturucem
Kaka sorunu da devam ediyor bakalim ne diyecek umarim cabucak atlatiriz hepimiz
Bgn bende iyice kotu oldum kolum kalkmiyor bogazim filan cok fena...allah yardimcimiz olsun.

Sizede çok geçmiş olsun canım acil şifalar

Aman herkes hastaymis bizde dahil olduk zeynep hasta oksuruk balgam kulak agrisi burun akintisi ne ararsan esim basladi gece ustunu ortmemisim kalin giydirmemisim falan filan cok nadir hasta olurlar zaten allahtan birde sık olsalar biz birbirimize gireriz kesin bana ve sizlere uykusuz geceler insallah kuzucuklar cabuk atlatir

Geçmiş olsun herkese. İnşallah iyileşirler hepsi en kısa zamanda. Oğlum dün gece uyandı, uyuması biraz zaman aldı, burnunu temizledikten sonra rahatladı, kucağımda uyuyakaldı ama yatağına yatırınca uyandı hemen. Eşim de hasta, doktora gitmedi, ayakta geçirmeye çalışıyor, ilaç alıyor kendince. Onun hastalığı bu kadar uzun sürmezdi, tedirgin oldum Efe için. Oğluma ilaç kullanmıyoruz, sabahları vitamine başlamıştım ona devam ediyoruz. İnşallah doktora gitmeden ilaç kullanmadan atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…