- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.261
Ay serap sen böyle yazınca ben de sevmedim sınıfı ve öğretmeni. Çocuklar yanlış bir şey yapınca öyle yapma deyince zaten inadına yapıyorlar veya dikkat çekmek için yapıyorlar. Çocuğun dikkatini başka bir yere çekip sonra yanlış olduğunu sadece o çocuğa söyleyebilirdi.Ogretmeni sinifta birkac cocugun devamli burnuyla oynadigini onlari ikaz ederken artik sinifin %70 inin bu hareketi yaptigini soyluyor gorkemde okul basladigindan beri bende farkettim ki o da yapiyor konustum artik yapmiycam dedi artik yapmiyor galiba bir de bu arada kufur ogrenmis okulda zeynepe soylerken duydum kizdim of bazen hic gondermeseydim diyorum cocugumun tuhaf huylar edinmesine sebep oldu gibi geliyor sinifin veli profili zaten belli ediyor herseyi cogu veli okuma yazma bilmiyor turkceyi zor konusup anliyor cogu cok cocuklu baslarindan atmak icin yollamis toplantinin ortasinda yemek yapicam diye kalkip giden vardi ya benim cocuk yaramaz biraz korkutun diyen mi ararsin bir tane ogrenci kiz ogrenciye vurmus gayet dogal bir sekilde benim babamda anneme vuruyor bisey olmaz ogretmenim demis gelecegin piskopat koca portfoyu seneye ne yaparim bilmiyorum simdiden beni aldi bir dusunce gorkemin okulu ve ogretmeni sevmiyorum demesini artik daha dogal karsiliyorum hakli aslinda okulu ve ogretmeni bende sevmedim cocugum okulda ilgisizlikten okuldan soguyor dun evde hayvan resimlerini renkli renkli cok guzel boyadi kesti beyaz kagita yapistirdi cok guzel oldu ogretmenime gostericem diye seffaf dosyaya koydu sabah elinde goturdu gostermis ogretmeni guzel demis e kadin cocugu heveslendirsen gorkem evde baska aktiviteler daha yap cok begendim panoya asalim desen dilin mi kopar anlamiyorum ben bu ogretmenlik anlayisini
Ay sorma pamukcum bugun ogretmeni whatsapptan fotolar eklemis bir foto benim ve esimin canini sıktı ogrenciler siralanmis oturuyor masada görkem iki elinin arasina sıkıştırmış basini dusunceli dusunceli duruyordu hicbir fotosunda keyifli degil sanki okula esir dusmus gibi ben devamli ogretmenin seni cok seviyormus yaptiklarini cok begeniyormus diye abarta abarta anlatiyorum ki birazda olsun sevsin istiyorum ogretmenini ama masallah ogrenmeye cok acik bugun yarim gunmus okul diye gondermedim kahvaltısını yapti masayi topladim hemen boyama kitaplarini boya kalemlerini aldi saatlerce boyama yapti farkli renkleri ogrenmeye calisti kendisi artik resimlerinde gunes agac cicek gemi falan yapabiliyor okulda mi ogrendi derseniz hayir ben ogrettim neyse allah kerim bir duzene girer insallah bu okul isiAy serap sen böyle yazınca ben de dim sınıfı ve öğretmeni. Çocuklar yanlış bir şey yapınca öyle yapma deyince zaten inadına yapıyorlar veya dikkat çekmek için yapıyorlar. Çocuğun dikkatini başka bir yere çekip sonra yanlış olduğunu sadece o çocuğa söyleyebilirdi.
nice evlilik yıl dönümlerine canım allah bir ömür boyu bir yastıkta kocatsın inşallah. bizimde 8,5 yıl oldu ama sanki dün evlendik gibi.Sabah oy kullandık biraz alışveriş biraz gezme derken eve geldik yorulmuşum. Yine heyecanlı bir gece bizi bekliyor vatanımız milletimiz için hayırlı olur inşallah. Bu arada bugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl oldu hem çabuk geçmiş gibi hem de yavaş.
serap canım sana birşey sorucam görkemi bu okul daha geri götürmesin. sen sonuçta çocuğunu bu kadar zaman bir şekilde eğittin öğrettin maşallah görkemde çok akıllı bir çocukki öğrenmeye istekli ve öğrettiklerini alıyor. ama öğretmenin bu tutumu sınıftaki diğer çocukllar onun gelişimini geri götürmesin. başka okul alternatifleri var mı çevrenizde.Ay sorma pamukcum bugun ogretmeni whatsapptan fotolar eklemis bir foto benim ve esimin canini sıktı ogrenciler siralanmis oturuyor masada görkem iki elinin arasina sıkıştırmış basini dusunceli dusunceli duruyordu hicbir fotosunda keyifli degil sanki okula esir dusmus gibi ben devamli ogretmenin seni cok seviyormus yaptiklarini cok begeniyormus diye abarta abarta anlatiyorum ki birazda olsun sevsin istiyorum ogretmenini ama masallah ogrenmeye cok acik bugun yarim gunmus okul diye gondermedim kahvaltısını yapti masayi topladim hemen boyama kitaplarini boya kalemlerini aldi saatlerce boyama yapti farkli renkleri ogrenmeye calisti kendisi artik resimlerinde gunes agac cicek gemi falan yapabiliyor okulda mi ogrendi derseniz hayir ben ogrettim neyse allah kerim bir duzene girer insallah bu okul isi
Sağol canımnice evlilik yıl dönümlerine canım allah bir ömür boyu bir yastıkta kocatsın inşallah. bizimde 8,5 yıl oldu ama sanki dün evlendik gibi.
sonuçlar bencede vatana millete hayırlı olsun.
Geçmiş olsun bizim diş olayı bitti sizinki de en kısa zamanda çıkar inşallah.ay bayağıdır giremiyordum topiğe. aslında giriyorum ama telefondan yazamıyordum. tatilleri birleştirip zeyneple annemler gittik. dün de annem oy kullanınca onuda alıp bize geldik. tabiki bende oy kullanmaya yetiştim.
annemlerde çok iyi dinlendim eğlendim ama son 2 gün zeynep gündüzleri değil ama geceleri ateşlendi. doktora bile götürdüm ama dişle ilgili sanırım. boğazında birşey çıkmadı. ama 2 gece doğru düzgün uyumadı. bende ateşini kontrol edeyim diye sürekli kalktım durdum. üstüne birde ishal eklendi. dün daha iyiydi ama gece de yine uyumadı. nerdeyse 15 dakikada bir kaktım ve şimdi zombi gibiyim. karnım ağrıyor diyor dilim ağrıyor diyor üzerine birde rüya görüp onun için ağlıyor. akşam çıldırmak üzereydim.
bugün kreşe götürdüm öğretmenine arada sordum bir sorun yok dedi inşallah geçmiştir ve inşallah bu son dişide çıkarıp diş olayını kapatırız
Ben de seninle aynı fikirdeyim çocuk okuldan soğuyacak bu gidişleserap canım sana birşey sorucam görkemi bu okul daha geri götürmesin. sen sonuçta çocuğunu bu kadar zaman bir şekilde eğittin öğrettin maşallah görkemde çok akıllı bir çocukki öğrenmeye istekli ve öğrettiklerini alıyor. ama öğretmenin bu tutumu sınıftaki diğer çocukllar onun gelişimini geri götürmesin. başka okul alternatifleri var mı çevrenizde.
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice nice seneleri beraber gecirmeniz dilegiyle bizde 2009 nisanda evlendik bahar ayi benim icin kiymetli gorkem mart dogumlu nisan evlilik yildonumu mayis da zeynepin dogum gunu bizde oyumuzu kullandik insallah hayirli olur tum ulusumuz icinSabah oy kullandık biraz alışveriş biraz gezme derken eve geldik yorulmuşum. Yine heyecanlı bir gece bizi bekliyor vatanımız milletimiz için hayırlı olur inşallah. Bu arada bugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl oldu hem çabuk geçmiş gibi hem de yavaş.
Gecmis olsun zeynepe tarhana corbasi yedir annesi ishali keser ates olayi zor oluyor disler tamamlanmadi mi daha bizimkilerin hepsi ciktiay bayağıdır giremiyordum topiğe. aslında giriyorum ama telefondan yazamıyordum. tatilleri birleştirip zeyneple annemler gittik. dün de annem oy kullanınca onuda alıp bize geldik. tabiki bende oy kullanmaya yetiştim.
annemlerde çok iyi dinlendim eğlendim ama son 2 gün zeynep gündüzleri değil ama geceleri ateşlendi. doktora bile götürdüm ama dişle ilgili sanırım. boğazında birşey çıkmadı. ama 2 gece doğru düzgün uyumadı. bende ateşini kontrol edeyim diye sürekli kalktım durdum. üstüne birde ishal eklendi. dün daha iyiydi ama gece de yine uyumadı. nerdeyse 15 dakikada bir kaktım ve şimdi zombi gibiyim. karnım ağrıyor diyor dilim ağrıyor diyor üzerine birde rüya görüp onun için ağlıyor. akşam çıldırmak üzereydim.
bugün kreşe götürdüm öğretmenine arada sordum bir sorun yok dedi inşallah geçmiştir ve inşallah bu son dişide çıkarıp diş olayını kapatırız
Bende tereddutluyum acikcasi ama bu seneyi tamamlayalim artik tekrar bir degisiklik zor gelebilir gorkeme dayisida cok zeki bir cocuktu okula erken yasta gitti okumayi ve dort islemi biliyordu ogretmeni sinif atlatmak istemisti yonetmelige aykiri oldugu icin yapamamisti o da cok kalabalik siniflarda okudu ama hep dogerlerinden onde gitti kardesim abla cocuk akilliysa heryerde gosterir kendini iyiyo kotuyu gorsun kalabalikla savassin kendini gostersin diyor haklida buluyorum acikcasi kendisi cok sosyaldir mucadeleci ve ataktir simdi anneler cocuklari hep rahat etsin hic ugrasmasin cabalamasin istiyor meyveyi bile soyup eline verme birak kendi basarsin der dogru soyluyor biraz simdilik akisa biraktim ama gozlerim okulun ve ogretmenin uzerindeserap canım sana birşey sorucam görkemi bu okul daha geri götürmesin. sen sonuçta çocuğunu bu kadar zaman bir şekilde eğittin öğrettin maşallah görkemde çok akıllı bir çocukki öğrenmeye istekli ve öğrettiklerini alıyor. ama öğretmenin bu tutumu sınıftaki diğer çocukllar onun gelişimini geri götürmesin. başka okul alternatifleri var mı çevrenizde.
Sogutmamak icin ugrasiyorum tatil boyunca kendi kendimize aktiviteler yaptik dosyaladik yarin ogretmenine gosterecek esime tembihleyecegim ogretmeniyle konussun cocugu yaptiklariyla biraz tesvik etsin biz evde her yaptigi resmi buzdolabina asiyoruz ona bile cok seviniyor annecim resimlerimi cok mu begeniyorsun diyor tabi diyorum benim oglum ressam olacak bunlarda ilk resimleriydi diye herkese gosterecegiz diyorum mutlu oluyor ben cocuklarin her yaptigi faliyetin ovulmesi gerektigini dusunuyorum ovulmek cocuklari sevklendiriyor isteklerini arttiriyor hatalarini yumusatarak soyluyorum boyle yaparsan daha da guzel olur diye zeynepte abisiyle beraber resim yapiyor daha cok karaliyor anne agac yaptim anne ev yaptim diye gosteriyor zeynep sürrealist calisiyor daha cok ama kalem tutusu cok guzel dogru tutuyor renkleri ana renkleri ogrendi sari mavi yesil kirmizi digerleri karistiriyor gorkem zeynep sende okula baslayinca bende sana herseyi ogreticem yardim edicem tamam mi diyor oglusum benimBen de seninle aynı fikirdeyim çocuk okuldan soğuyacak bu gidişle
Ay en korktugum sey allah korumus duru kafani karistirmis ondan unutmussundur nasil gidiyor hamilelik tosuncuk basiyodur tekmeleri gorkem feci tekmelerdi zeynep o kadar degildi erkek kuvveti kiz gibi olmuyor bulantilarin artik bitmistir herhaldeMerhaba hanımlar bayagidir giremedim annem geldi gitti . Bugun duru disari cikalim dedi çıktık yemegin altını acik bıraktığımı yari yolda hatırladım duru inat etti eve donmeyelim diye nasil canim sikildiysa bogazlarim aciyor. Zeynepe gecmis olsun
ay bende hamileyken hep birşeyler unuturdum. geçmiş olsun canım dikkat et kendine . ne kadar kaldı doğuma bu aradaMerhaba hanımlar bayagidir giremedim annem geldi gitti . Bugun duru disari cikalim dedi çıktık yemegin altını acik bıraktığımı yari yolda hatırladım duru inat etti eve donmeyelim diye nasil canim sikildiysa bogazlarim aciyor. Zeynepe gecmis olsun
maşallah görkeme tam abi olmuş.Sogutmamak icin ugrasiyorum tatil boyunca kendi kendimize aktiviteler yaptik dosyaladik yarin ogretmenine gosterecek esime tembihleyecegim ogretmeniyle konussun cocugu yaptiklariyla biraz tesvik etsin biz evde her yaptigi resmi buzdolabina asiyoruz ona bile cok seviniyor annecim resimlerimi cok mu begeniyorsun diyor tabi diyorum benim oglum ressam olacak bunlarda ilk resimleriydi diye herkese gosterecegiz diyorum mutlu oluyor ben cocuklarin her yaptigi faliyetin ovulmesi gerektigini dusunuyorum ovulmek cocuklari sevklendiriyor isteklerini arttiriyor hatalarini yumusatarak soyluyorum boyle yaparsan daha da guzel olur diye zeynepte abisiyle beraber resim yapiyor daha cok karaliyor anne agac yaptim anne ev yaptim diye gosteriyor zeynep sürrealist calisiyor daha cok ama kalem tutusu cok guzel dogru tutuyor renkleri ana renkleri ogrendi sari mavi yesil kirmizi digerleri karistiriyor gorkem zeynep sende okula baslayinca bende sana herseyi ogreticem yardim edicem tamam mi diyor oglusum benim
son bir dişimiz kaldı ama oda bir türlü çıkmak bilmiyor. ilk diş 3 aylıkken son dişte 3 yaşında çıkacak herhaldeGecmis olsun zeynepe tarhana corbasi yedir annesi ishali keser ates olayi zor oluyor disler tamamlanmadi mi daha bizimkilerin hepsi cikti
Nice güzel yıllarınız olsun. Biz de Ekim ayında 5.yılımızı kutladık. İlk 5 yıl evliliklerde benim ailem senin ailen kavgasıyla geçermiş, 5 yıl sonra düzene girermiş, bakalım bu yıldan ümitliyim benSabah oy kullandık biraz alışveriş biraz gezme derken eve geldik yorulmuşum. Yine heyecanlı bir gece bizi bekliyor vatanımız milletimiz için hayırlı olur inşallah. Bu arada bugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl oldu hem çabuk geçmiş gibi hem de yavaş.
Geçmiş olsun eshma. Ateş ve ishal üst üste olunca insan çok yoruluyor. Büyümüş de neresinin ağrıdığını söylüyor. Çocuk oldular gerçekten de.ay bayağıdır giremiyordum topiğe. aslında giriyorum ama telefondan yazamıyordum. tatilleri birleştirip zeyneple annemler gittik. dün de annem oy kullanınca onuda alıp bize geldik. tabiki bende oy kullanmaya yetiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?