- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.341
ay canım maşallah 32 haftalık oluyorsun artık riskli dönem bitiyor hayırlısı ile yinede zamanında gelsin inşallah paşamız. az kalmış valla. ben 2 gündür 2. çocuğu nasıl yapacam diye düşünmeye başladım. pazar günü kardeşim geldi 6 aylık oğlu var kucağıma aldıkça zeynep yapmadığını bırakmadı. bir ara bebek kucağımda zeynepe şarkı açıp dans ettik. gerçi bebiş çok eğlendi sürekli kahkaha attı onuda dans ettiriyorum diyeDoktor kontrolumuz vardı 31+4 olduk önceden gelmezse 38. De alacak doktor duru bazen sorunsuz bazen kardeşi dovucem diyor ne yapacağız bakalım
Ay duruismail maşallah az kaldı. Senin tecrübelerini dört gözle bekliyorum. İnşallah buraya girip yazmaya zamanın olur, bizi neler bekliyor görürüzDoktor kontrolumuz vardı 31+4 olduk önceden gelmezse 38. De alacak doktor duru bazen sorunsuz bazen kardeşi dovucem diyor ne yapacağız bakalım
Çok geçmiş olsun. Gözünü korkutmak gibi olmayayım ama Efe'ninki 2 ay sürmüştü. O dönemde sürekli muz ve pirinç çorbası yediği için şimdi ağzına sürmek istemiyor bunları normalde muzu çok severdi. İnşallah sizinki o kadar sürmez, her gün benzer şeyler yemekten çocuklar çok sıkılıyor.haftasonundan beri sürekli hastalıkla uğraşıyoruz. zeynepin geçmek bilmeyen ishali için gizli kan ve rota virüs testleride yapıldı.çok şükür birşey çıkmadı. doktor en sonunda sindirimsel birşey olduğunu , bağırsak florasının bozulmuş olduğunu bazen düzelmesinin uzun sürebileceğini söyledi ve probiyotik bir toz verdi birde beslenmesini daha katı ağırlıklı yapğıcaz bir süre. birde sütü azaltın dedi.
cuma akşamı gözü biraz kızarmıştı zeynepin, cumartesi sabahı da biraz çapak olmuş daha önce göz nezlesi yaşadığımız için ilerlemeden hemen doktora götürdük. damla ile bir pomat verdi. tabi bulaşıcı olduğu için kreşede gitmiyor. evde annemle kalıyorlar ama anneme kök söktürüyormuş
cumartesi akşamı burnu akmaya başladı pazar hafiften bir öksürük pazarteside sonuç kesintisiz öksürük ve boğaz enfeksiyonu. dünde onun için gittik doktora antibiyotik ve bir şurup verdi.
ay çocuklar hasta olmasın çok huysuz oluyorlar huyu suyu iyice değişti.
Ay ben de bazen çok kızıyorum, onun o mahsun hallerini görünce çok üzülüyorum sonra. Sanki kimse çocuğuna kızmıyor gibi hissettiğim için pişmanlığım 2 kat oluyor. Acaba çocuğu çok mu sıkıyorum diye düşünüyorum. Ben kızıyorum ama eşim kızınca onunla kavga ediyorum. Eğer çok haklı bir sebebi yoksa azarlamasına dayanamıyorum. Evde bir tane kızan var sen sabırlısın çocuğa sen sakin anlatacaksın diye trip atıyorum bir de.ay canım maşallah 32 haftalık oluyorsun artık riskli dönem bitiyor hayırlısı ile yinede zamanında gelsin inşallah paşamız. az kalmış valla. ben 2 gündür 2. çocuğu nasıl yapacam diye düşünmeye başladım. pazar günü kardeşim geldi 6 aylık oğlu var kucağıma aldıkça zeynep yapmadığını bırakmadı. bir ara bebek kucağımda zeynepe şarkı açıp dans ettik. gerçi bebiş çok eğlendi sürekli kahkaha attı onuda dans ettiriyorum diye
annem diyor iki çocuklu halin böyle olacak emin ol diye.
dün akşamda eşim damla damlattırmıyor diye zeynepe kızdı bende bu sıralar söz dinlemiyor diye kızıyorum sürekli. sonrada çok pişman oluyoruzkendi kendime biz dah birinciye bakamıyoruz ikinci de olursa herhalde birbirimizi yeriz diye düşünüp çok üzüldüm. keşke daha erken çocuk sahibi olma imkanım olsaydıda sinirlerim daha dayanıklı iken büyütebilseydim çocukları
Çok iyi olmuş, çocukların bu tarz farklı ortamlara girmesi çok iyi. Dün akşam ben de internetten kitap siparişi verdim ama sanırım artık birlikte gidip seçsek daha iyi olacak. Dün bir blog buldum ordaki kitaplar hoşuma gitti, biz de olmayanlardan sipariş verdim. Yağızlahayat blogun adı, hazırlayan kişinin kitaplar için yaş kısmını yazması çok hoşuma gitti.cumartesi günü fuara gittik hatta sabah 10 da gittik hani çok kalabalık olamasın diye ama yinede çok kalabalıktı.evet zzeynep çok farkında olmayabilir ama yinede fuara gitmek kitapları görmek birazda olsa bilinç altında birşeyler yaratabilir . zeynepe birkaç tane kitap aldık hatta kendisine seçtirdik kitapları.
eşimde kpss kitabı aldı aslında bende bu sene a grubu için hazırlanmak istiyordum biraz ama sınav tarihinin mayısa alındığını öğrendiğimde şok yaşadım malesef.
işin kısası fuarın kalabalık olması gezmek için zor oldu ama en azından insanların okumaya karşı bir eğilimi olduğunu bilmek beni çok sevindirdi.
eğer çalışabilirsen mutlaka çalış canım . b öncelikli tabi ama a ya da çalışabilirsen çok daha iyi olur. benimde a için zamanım daralıyor ama ne ders çalışmaya vaktim var ne de isteğim. kanunun değişmesi benide korkutuyor. dediğin gibi özel sektörde performans ölçümü bağımsız şirketler tarafından şahıslara bağlı olmayan verilerle yapılıyor o zaman adaletli oluyor. mesela patron seni şahsen tanımıyor ama sistemden adını girip performansını çok güzel görüyor.Çok iyi olmuş, çocukların bu tarz farklı ortamlara girmesi çok iyi. Dün akşam ben de internetten kitap siparişi verdim ama sanırım artık birlikte gidip seçsek daha iyi olacak. Dün bir blog buldum ordaki kitaplar hoşuma gitti, biz de olmayanlardan sipariş verdim. Yağızlahayat blogun adı, hazırlayan kişinin kitaplar için yaş kısmını yazması çok hoşuma gitti.
Kpss a benim için hayal oldu sayılır, yaşım 33 ocakta 34 olacak fazla zamanım kalmadı. Ben de b grubundan girip kurum içi yükselme olanaklarına bakarım diyorum. Bir de 657'yi değiştireceklermiş bazen hiç çalışmaya gerek yok mu diye düşünüyorum. Kanun revizyon gerektiriyor tabi ama özelde performansa dayalı sistemler objektif olamıyorken kamuda bu iş nasıl olur ciddi endişelerim var. Bu yıl sınav mayısta olacakmış, ben de duyunca çok şaşırdım. Oğluma doğum günü partisi yaparım diyordum ama a grubu derslere de gireceğim için 2 hafta sonu şimdiden bitti. Hazirana kalıyor parti işi o da yatar gibi ama bakalım.
bende dışarda çocuğuna bağıran birini görünce üzülüyorum işte o an kendimi daha bi kötü hissediyorum bende böyle bi annemiyim diye.Ay ben de bazen çok kızıyorum, onun o mahsun hallerini görünce çok üzülüyorum sonra. Sanki kimse çocuğuna kızmıyor gibi hissettiğim için pişmanlığım 2 kat oluyor. Acaba çocuğu çok mu sıkıyorum diye düşünüyorum. Ben kızıyorum ama eşim kızınca onunla kavga ediyorum. Eğer çok haklı bir sebebi yoksa azarlamasına dayanamıyorum. Evde bir tane kızan var sen sabırlısın çocuğa sen sakin anlatacaksın diye trip atıyorum bir de.
Çok geçmiş olsun. Gözünü korkutmak gibi olmayayım ama Efe'ninki 2 ay sürmüştü. O dönemde sürekli muz ve pirinç çorbası yediği için şimdi ağzına sürmek istemiyor bunları normalde muzu çok severdi. İnşallah sizinki o kadar sürmez, her gün benzer şeyler yemekten çocuklar çok sıkılıyor.
ay bende bu konuda özellikle yaşayan birinin tecrubelerini duymayı çok istiyorum. çünkü bende çok korkuyorum. tek çocuk bile bu kadar zorlarken ikinci çocukla beraber nasıl olacak hep düşünüyorum. allah mutlaka yardım eder yeterki sağlıklı olsunlar.Ay duruismail maşallah az kaldı. Senin tecrübelerini dört gözle bekliyorum. İnşallah buraya girip yazmaya zamanın olur, bizi neler bekliyor görürüz
Elfo çok az zaman kalmış. Allah kurtarsın, yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çevremde 2. kez sezeryan olanların hepsi doğumun ilkinden daha rahat olduğunu söylüyor. Hatta bir arkadaşım o bölge zaten uyuşuk ya sanırım ikinciye kesilince pek ağrı hissedilmiyor demişti. görümcemi ertesi gün taburcu etmişlerdi. İnşallah kolay olur doğumun.Selam kizlar ben nasipse 25kasim carsamba doğuma giriyorum. Korkuyorum dogumdan oglum da sezeryandi. Sanki hic hazir degilim. Ikinci hamilelik cok hizli geciyormus bunu anladim. Bu arada oglumun da iki gundur sag gozu sisti enfeksiyon kapmis galiba. Doktora goturduk muayene dahi ettirmedi cok nazli. Iki tane damla verdi onu da nasıl damlatacaz bilmiyorum aglamaktan dudaklari dahi morariyordogum oncesi cok moralim bozuluyor nerdeyse kendimi düşünmüyorum gozunu dusunmekten. Cok fena gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?