2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun. Dün de Efe hastalandı. Yine kulak sıkıntısı, kulaktaki sıvı iltihaplanmış. Mehmet'e birşey dokunmuş olabilir, Allahtan atlatmış hemen.

Ben de okudum kesin evde okula giden çocuğu olan birinden gelmiştir sen her ihtimale karşı şampuan alıp yıka
Ben de düşünüyorum şampuan almayı, dün öğretmeni eşime büyük sınıflardaki bir çocukta görüldüğünü söylemiş. Çok fazla iletişimleri yok aslında ama insan çok huylanıyor.

Kısmet canım inşallah istediğin zamanda bir evladın daha olur.

İnşallah canim kolay olur aynen bende cevremden genelde oyle duydum. Benim de alt karnim uyusuk ama cok az uyusuk yani yuzde 100degil de yuzde 80felan hissediyorum. Turlu turlu korkularim var ins sikintisiz zahmetsiz dogurup buyuturum
İnşallah. Ben hala alt tarafa dokunmaya çekiniyorum, önceden düşük bel pantolonlar rahatsız ederdi ama şimdi o kadar rahatsız olmuyorum.

İnşallah. Şu benim iş durumu netleşsin çocuk planları da gündeme gelir artık.

Atakan serisine bakıyım o zaman ben, cemile güzeldi ama bizimki yazısı az resmi fazla kitaplardan hoşlanıyor. Bu ne, şu ne, adam napmış, kız napıyor diye durmadan soruyor o yüzden ona okumadan önce kitapları ben okuyorum. Zaten çoğunlukla kitapta yazılanları okumuyoruz, kendi hikayemizi yazıyoruz.

Ay olabilir, oğlumun saçları çok kısa zaten ama tırnaklarını keserken beni çok uğraştırıyor. Kreştekiler haftada iki kez kesin diyorlar ama 1 kez zor kesiyorum. Aslında bazen 2 dk da bitiyor ama ellerini sürekli çekince işim çok uzuyor. Pepenin tırnak kesme videosunu izliyoruz biz tırnakları kesilirken.

Amin canım ama baksana niyetle olmuyor dediğin gibi herkes için hayırlı zaman hangisiyse o zaman olsun

günaydın kızlar nasılsınız? çocuklar nasıl?

Günaydın,
Yeni geldim işe Mehmet'i kreşe bıraktım ağlamaktan yıktı ortalığı yine savaştan çıkmış gibi oluyorum iş yerine kendimi atınca bir oh çekiyorum. Neyse şikayet etmeyim hastalık olmasın da

Geçenlerde gecenin bir yarısı birden yataktan fırladım neden olduğunu da hatırlamıyorum öyle birden kalkmamla başım dönmeye başladı ama nasıl bir dönme ayakta duramıyorum. Midem bulandı ertesi gün de azalarak devam etti. Hala çok eğilip kalkarsam başımı döndürürsem dönüyor. İş yerindekiler kulaktan kaynaklandığını söylüyorlar bir ara fırsat bulursam kbb'ye gideceğim bir de burnumda et vardı belki onu aldırırım.

sen yazınca benimde aklıma hemen kulak geldi. baş dönmesi , denge kaybı kulak kaynaklı oluyor. geçmiş olsun canım.

ay çocuk sabah ağlayınca bende savaştan çıkmış gibi atıyorum kendimi işe. bir saatten ancak toplanıyorum. dediğin gibi hasta olmasınlarda biz işe yorgum gelelim.

Biz hafta sonu memleketteydik hem iyi oluyor hem kötü kV de çok temizmis gibi elinde bez durunun peşinde geziyor hiç umursamadim valla esimede dedim annen duruma yapıyor kızının kiler birsey demiyor Temiz biri olsa içim yanmaz dedim birsey demedi

i

Annemde duru bebek gibi konuşuyor diyor hemde yan komşunun oğlu duru kadar konusamiyor diyor bir sinirle gidip bir sinirle geliyoruz duruya degisiklik oluyor iste

Merhaba kizlar balik yaglarina basladiniz mi sizler ben artik baslayim diyorum gecen sene ocean multi kullanmistik ondan alirim yine herhalde annemede onerdim balikyagi kullanmasini cok unutkan olmaya basladi bu aralar benimde ustumde acayip bir yorgunluk var kışa girmeye ruhsal olarak hazir degilim galiba

Annemde duru bebek gibi konuşuyor diyor hemde yan komşunun oğlu duru kadar konusamiyor diyor bir sinirle gidip bir sinirle geliyoruz duruya degisiklik oluyor iste
Tam telafuz edemiyorsa tekrar ederek duzeltin gorkemde oyle oyle duzeltik bazi kelimeleri zeynepte masallah oyle bir sorunumuz olmadi

Gorkemin okulu iyi gidiyor zeynepte abisinden cok sey ogrendi ana renkleri biliyordu baktim ara renkleride ogrenmis bugun ikisi resim yaparken anne bak bu turuncu mandalina rengi dedi aferin dedim basladi diger kalemleri gosterip anne bak bu mor bu pembe diye gostermeye hepsi dogruydu ben en cok kirmiziyi seviyorum ama diyo birde cadi geometrik sekillerden daire ve ucgeni biliyor resimleri kesip duz beyaz kagida yamuk yumukta olsa yapistiriyor beraber aktivite yapiyoruz hergun soyle boyle abisinin her bildigini o da ogrenmek istiyor cok ozeniyor ona bende gidicem okula gorkemle ders yapicam anne diyor abisinin cantasini takip abiside zeynep sen biraz daha buyu beraber gideriz diyo cok tatlilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…