- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.381
Geçmiş olsun. Dün de Efe hastalandı. Yine kulak sıkıntısı, kulaktaki sıvı iltihaplanmış. Mehmet'e birşey dokunmuş olabilir, Allahtan atlatmış hemen.Merhaba kızlar mehmet pazartesi kusmuş okulda eve gidince de kötü kokulu kaka yaptı ishal salgını diye düşündüm ama bi daha yapmadı sonra ateşlendi iki gün evdeydim izin aldım şimdi iyi çok şükür kreşe gitti. Aradım öğretmenini uyuyormuş iyiymiş
Ben de düşünüyorum şampuan almayı, dün öğretmeni eşime büyük sınıflardaki bir çocukta görüldüğünü söylemiş. Çok fazla iletişimleri yok aslında ama insan çok huylanıyor.Ben de okudum kesin evde okula giden çocuğu olan birinden gelmiştir sen her ihtimale karşı şampuan alıp yıka
Kısmet canım inşallah istediğin zamanda bir evladın daha olur.Zaman ne çabuk geçiyor sen 32 olduysan ben de 31 haftalık olacakmışım demek ki nasip. Ben de yılbaşından sonra denemeye başlayacağım gerçi prolaktinim yüksek ne kadar zamanda olur bilemiyorum hayırlısı artık. Allah seni de sağ salim oluşuna kavuştursun.
İnşallah. Ben hala alt tarafa dokunmaya çekiniyorum, önceden düşük bel pantolonlar rahatsız ederdi ama şimdi o kadar rahatsız olmuyorum.İnşallah canim kolay olur aynen bende cevremden genelde oyle duydum. Benim de alt karnim uyusuk ama cok az uyusuk yani yuzde 100degil de yuzde 80felan hissediyorum. Turlu turlu korkularim var ins sikintisiz zahmetsiz dogurup buyuturum
İnşallah. Şu benim iş durumu netleşsin çocuk planları da gündeme gelir artık.canım ikincileri de aynı zamanlarda yapalımda en azından birbirimizin dertlerini anlarız. bende yaz geçsin seneye bu zamanlarda düşünüyorum. kısmet tabiki . turtix bizden önce niyetli . herkes için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah.
Atakan serisine bakıyım o zaman ben, cemile güzeldi ama bizimki yazısı az resmi fazla kitaplardan hoşlanıyor. Bu ne, şu ne, adam napmış, kız napıyor diye durmadan soruyor o yüzden ona okumadan önce kitapları ben okuyorum. Zaten çoğunlukla kitapta yazılanları okumuyoruz, kendi hikayemizi yazıyoruz.cemile benim bildiğim kız çocukları için birde atakan serisi var erkek çocuklar için. istersen bide onu dene. ben mesela kitabı okurken cemile yazan heryeri zeynep olarak diğer isimleride onun bildiği isimler olarak değiştiriyorum. bu kitaplar onu anlatıyor zannediyor. o yüzden seviyor.
iş konusundada allah yardımcın olsun. allah kimsenin hakkını bırakmaz emin ol. malesf artık herşey siyasi görüşe göre dikkate alınmaya başlandı. herkes herşeyden korkar oldu. çok üzücü bir durum
Ay olabilir, oğlumun saçları çok kısa zaten ama tırnaklarını keserken beni çok uğraştırıyor. Kreştekiler haftada iki kez kesin diyorlar ama 1 kez zor kesiyorum. Aslında bazen 2 dk da bitiyor ama ellerini sürekli çekince işim çok uzuyor. Pepenin tırnak kesme videosunu izliyoruz biz tırnakları kesilirken.dün bizim öğretmende mesaj atmış çocukların saç ve tırnak bakımına özen gösterelim. erkekler kısa saçlı kızlar saçları taranık ve toplanmış halde okula gelsin ve her hafta mutlaka kontrol yapılsın diye. sanırım bizimkilerde böyle bir duyum aldılar yada tedbir almak istediler.
Amin canım ama baksana niyetle olmuyor dediğin gibi herkes için hayırlı zaman hangisiyse o zaman olsuncanım ikincileri de aynı zamanlarda yapalımda en azından birbirimizin dertlerini anlarız. bende yaz geçsin seneye bu zamanlarda düşünüyorum. kısmet tabiki . turtix bizden önce niyetli . herkes için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah.
Umarım en kısa zamanda netleşir iş durumun canımİnşallah. Şu benim iş durumu netleşsin çocuk planları da gündeme gelir artık.
Geçenlerde gecenin bir yarısı birden yataktan fırladım neden olduğunu da hatırlamıyorum öyle birden kalkmamla başım dönmeye başladı ama nasıl bir dönme ayakta duramıyorum. Midem bulandı ertesi gün de azalarak devam etti. Hala çok eğilip kalkarsam başımı döndürürsem dönüyor. İş yerindekiler kulaktan kaynaklandığını söylüyorlar bir ara fırsat bulursam kbb'ye gideceğim bir de burnumda et vardı belki onu aldırırım.
ay çocuk sabah ağlayınca bende savaştan çıkmış gibi atıyorum kendimi işe. bir saatten ancak toplanıyorum. dediğin gibi hasta olmasınlarda biz işe yorgum gelelim.Günaydın,
Yeni geldim işe Mehmet'i kreşe bıraktım ağlamaktan yıktı ortalığı yine savaştan çıkmış gibi oluyorum iş yerine kendimi atınca bir oh çekiyorum. Neyse şikayet etmeyim hastalık olmasın da
Tam telafuz edemiyorsa tekrar ederek duzeltin gorkemde oyle oyle duzeltik bazi kelimeleri zeynepte masallah oyle bir sorunumuz olmadiAnnemde duru bebek gibi konuşuyor diyor hemde yan komşunun oğlu duru kadar konusamiyor diyor bir sinirle gidip bir sinirle geliyoruz duruya degisiklik oluyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?