- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.361
Ben doğmadan önce ablama da her aldıkları şey için kardeşin gönderdi filan diyorlarmış. Gerçekten beni kıskanmamış fazla, aramızda 2,5 yaş var şimdi aklıma geldi ablam Efe kadarken ben doğmuşum. Ben kpss yi bekliyorum eğer iyi bir puan alamazsam Allah nasip ederse istiyorum. Atamam olursa o zaman biraz bekleyeceğim sanırım.Çalışma masası istiyor kardeşin getirdi diyelim diyoruz doğum korkusu başladı anestezi uzmanı dışarıdan geliyor o aklima takılıyor ne olacak diye ay zor valla ama istiyorsanız yaşlar geçmeden yapmak lazım doktor bizden önce sordu tüplerini baglatacak misin diye daha dusunmedik dedim ama içim rahat değil sanki kadın olmayacakmisim geliyor eşimde ben korunuyorum boşver diyor .
Ay canım ben de yaptığın iş yüzünden değil de siyasi, sosyal görüşlerin yüzünden değerlendirme yapılacak olmasından korkuyorum. Benim işten atılma sebebim de buna benzer aslında, birileri gibi düşünmediğim yapılan usulsüzlüklere ses çıkaracağımı bildikleri için işten çıkarıldım. Mahkemeye şahit, delil ki sağlam bir rapor sunmama rağmen evlere şenlik bir bilirkişi raporu çıktı. Raporun sonucu lehime ama içeriği o kadar kötü ki ya zaten çalıştığım kurumun adını internette aratsa neyin ne olduğu görülecek, yazan kişi ona bile tenezzül etmemiş, muhtemelen yarın öbür gün sıkıntı olmasın diye ortaya karışık birşey yazmış. Şimdi yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da istemiyorum, 1,5 yıl oldu hala davanın sonuçlanmasını bekliyorum.eğer çalışabilirsen mutlaka çalış canım . b öncelikli tabi ama a ya da çalışabilirsen çok daha iyi olur. benimde a için zamanım daralıyor ama ne ders çalışmaya vaktim var ne de isteğim. kanunun değişmesi benide korkutuyor. dediğin gibi özel sektörde performans ölçümü bağımsız şirketler tarafından şahıslara bağlı olmayan verilerle yapılıyor o zaman adaletli oluyor. mesela patron seni şahsen tanımıyor ama sistemden adını girip performansını çok güzel görüyor.
kamuda ne kadar müdüre yakın olursan işin o kadar iyi yürür bence kanun değişincede böyle olacak. yoksa çalışan memur ile çalışmayanın ayrılması bencede çok gerekli birşey ama adaletli olunursabirde malesef hükümete görüş olarak yakın olmayanların tasfiye edilme durumları olabilir ki işte bence en riskli olanda bu.
ben zeynepe artık daha kitap almıyorum çünkü bayağı bi kitabı oldu. sadece cemile diye bir seri var karakter kitapları diyorlar. ben zeynepin o zamanki durumu neyi gerektiriyorsa o kitabı alıyorum. şimdi o serinin paylaşmak , hata yapmak, kötü söylemek gibi kitaplarını alıcam. ilk etapta anlamıyor gibi geliyor ama sonradan bazı davranışlarından aslında dediğimi anladığı çok iyi anlaşılıyor.
Geçmiş olsun canım uyurken dene damlayı.Selam kizlar ben nasipse 25kasim carsamba doğuma giriyorum. Korkuyorum dogumdan oglum da sezeryandi. Sanki hic hazir degilim. Ikinci hamilelik cok hizli geciyormus bunu anladim. Bu arada oglumun da iki gundur sag gozu sisti enfeksiyon kapmis galiba. Doktora goturduk muayene dahi ettirmedi cok nazli. Iki tane damla verdi onu da nasıl damlatacaz bilmiyorum aglamaktan dudaklari dahi morariyordogum oncesi cok moralim bozuluyor nerdeyse kendimi düşünmüyorum gozunu dusunmekten. Cok fena gorunuyor
CoÇokları okula giden bütün arkadaşlarım evde bit şampuani bulunduruyor arada yikiyorlarmis tedbir amaçlıDün kreşten bir çocukda bit tespit edilmiş, oğlumun kteşteki bütün eşyalarını yolladılar. 60 derecede yıkadım dün gece hepsini. Öğrendiğim andan itibaren beni kaşıntı tuttu. Efe'nin saçlarına baktım birşey göremedim, zaten bakması ayrı bir dert. Sonra eşimle birbirimizin saçını kontrol ettik. Bu aralar çok sık görülüyormuş bit vakaları aman dikkatli olun.
Ahh canım çok heyecanlı Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.Selam kizlar ben nasipse 25kasim carsamba doğuma giriyorum. Korkuyorum dogumdan oglum da sezeryandi. Sanki hic hazir degilim. Ikinci hamilelik cok hizli geciyormus bunu anladim. Bu arada oglumun da iki gundur sag gozu sisti enfeksiyon kapmis galiba. Doktora goturduk muayene dahi ettirmedi cok nazli. Iki tane damla verdi onu da nasıl damlatacaz bilmiyorum aglamaktan dudaklari dahi morariyordogum oncesi cok moralim bozuluyor nerdeyse kendimi düşünmüyorum gozunu dusunmekten. Cok fena gorunuyor
Ben de okudum kesin evde okula giden çocuğu olan birinden gelmiştir sen her ihtimale karşı şampuan alıp yıkaDün kreşten bir çocukda bit tespit edilmiş, oğlumun kteşteki bütün eşyalarını yolladılar. 60 derecede yıkadım dün gece hepsini. Öğrendiğim andan itibaren beni kaşıntı tuttu. Efe'nin saçlarına baktım birşey göremedim, zaten bakması ayrı bir dert. Sonra eşimle birbirimizin saçını kontrol ettik. Bu aralar çok sık görülüyormuş bit vakaları aman dikkatli olun.
Zaman ne çabuk geçiyor sen 32 olduysan ben de 31 haftalık olacakmışım demek ki nasip. Ben de yılbaşından sonra denemeye başlayacağım gerçi prolaktinim yüksek ne kadar zamanda olur bilemiyorum hayırlısı artık. Allah seni de sağ salim oluşuna kavuştursun.Elfo Canım allah kurtarsin bitirmissin günleri evde çocuk olunca zaman daha çabuk geçiyor bu sefer bana da öyle geldi bende yarın 32 haftalik. Oluyorum. Bende korkuyorum ama doğumdan değil benim doktor hafta sonları ankaraya gidiyor anestezi uzmanı her zaman yok hastanede onu düşünüyorum allah yardımcımız olsun
Allah seni de kurtarsin kolayca canim. Her doktorun bi yedegi olmasi gerekiyor cok ilginc geldi anestezi uzmaninin her zaman olmamasi. Allahim isimizi rast getirsinElfo Canım allah kurtarsin bitirmissin günleri evde çocuk olunca zaman daha çabuk geçiyor bu sefer bana da öyle geldi bende yarın 32 haftalik. Oluyorum. Bende korkuyorum ama doğumdan değil benim doktor hafta sonları ankaraya gidiyor anestezi uzmanı her zaman yok hastanede onu düşünüyorum allah yardımcımız olsun
İnşallah canim kolay olur aynen bende cevremden genelde oyle duydum. Benim de alt karnim uyusuk ama cok az uyusuk yani yuzde 100degil de yuzde 80felan hissediyorum. Turlu turlu korkularim var ins sikintisiz zahmetsiz dogurup buyuturumElfo çok az zaman kalmış. Allah kurtarsın, yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çevremde 2. kez sezeryan olanların hepsi doğumun ilkinden daha rahat olduğunu söylüyor. Hatta bir arkadaşım o bölge zaten uyuşuk ya sanırım ikinciye kesilince pek ağrı hissedilmiyor demişti. görümcemi ertesi gün taburcu etmişlerdi. İnşallah kolay olur doğumun.
Oğluna geçmiş olsun. Eshma uyurken damlatıyorum diye yazmıştı, belki sizde de işe yarar. Üzülme çocuklar çok çabuk atlatıyor hastalıkları.
ay canım allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bebeğini. inşallah sakin bebek olurda en azından oğlunun uyum sürecinde sende çok zorlanmazsın. oğlun içinde çok geçmiş olsun. benim kızımda geçen hafta göz nezlesi oldu bizde damla damlatma yada damlatamama olayını çok yaşadık en sonunda uyurken damlatarak çözümü bulduk. uyuduğunda uykusu biraz derinleşince damlattık. gözünü kıpıştırdı damlatınca ama uyanmayınca gözü kapalı daha çok etki etti. bence böyle dene birde.Selam kizlar ben nasipse 25kasim carsamba doğuma giriyorum. Korkuyorum dogumdan oglum da sezeryandi. Sanki hic hazir degilim. Ikinci hamilelik cok hizli geciyormus bunu anladim. Bu arada oglumun da iki gundur sag gozu sisti enfeksiyon kapmis galiba. Doktora goturduk muayene dahi ettirmedi cok nazli. Iki tane damla verdi onu da nasıl damlatacaz bilmiyorum aglamaktan dudaklari dahi morariyordogum oncesi cok moralim bozuluyor nerdeyse kendimi düşünmüyorum gozunu dusunmekten. Cok fena gorunuyor
canım ikincileri de aynı zamanlarda yapalımda en azından birbirimizin dertlerini anlarız. bende yaz geçsin seneye bu zamanlarda düşünüyorum. kısmet tabiki . turtix bizden önce niyetli . herkes için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah.Ben doğmadan önce ablama da her aldıkları şey için kardeşin gönderdi filan diyorlarmış. Gerçekten beni kıskanmamış fazla, aramızda 2,5 yaş var şimdi aklıma geldi ablam Efe kadarken ben doğmuşum. Ben kpss yi bekliyorum eğer iyi bir puan alamazsam Allah nasip ederse istiyorum. Atamam olursa o zaman biraz bekleyeceğim sanırım.
cemile benim bildiğim kız çocukları için birde atakan serisi var erkek çocuklar için. istersen bide onu dene. ben mesela kitabı okurken cemile yazan heryeri zeynep olarak diğer isimleride onun bildiği isimler olarak değiştiriyorum. bu kitaplar onu anlatıyor zannediyor. o yüzden seviyor.Ay canım ben de yaptığın iş yüzünden değil de siyasi, sosyal görüşlerin yüzünden değerlendirme yapılacak olmasından korkuyorum. Benim işten atılma sebebim de buna benzer aslında, birileri gibi düşünmediğim yapılan usulsüzlüklere ses çıkaracağımı bildikleri için işten çıkarıldım. Mahkemeye şahit, delil ki sağlam bir rapor sunmama rağmen evlere şenlik bir bilirkişi raporu çıktı. Raporun sonucu lehime ama içeriği o kadar kötü ki ya zaten çalıştığım kurumun adını internette aratsa neyin ne olduğu görülecek, yazan kişi ona bile tenezzül etmemiş, muhtemelen yarın öbür gün sıkıntı olmasın diye ortaya karışık birşey yazmış. Şimdi yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da istemiyorum, 1,5 yıl oldu hala davanın sonuçlanmasını bekliyorum.
Cemile serisinden bir kitap ben de aldım, aslında güzel kitap ama oğlumun ilgisini çekmedi. Kitabı okutmuyor bitti deyip kapatmaya çalışıyor.
dün bizim öğretmende mesaj atmış çocukların saç ve tırnak bakımına özen gösterelim. erkekler kısa saçlı kızlar saçları taranık ve toplanmış halde okula gelsin ve her hafta mutlaka kontrol yapılsın diye. sanırım bizimkilerde böyle bir duyum aldılar yada tedbir almak istediler.Dün kreşten bir çocukda bit tespit edilmiş, oğlumun kteşteki bütün eşyalarını yolladılar. 60 derecede yıkadım dün gece hepsini. Öğrendiğim andan itibaren beni kaşıntı tuttu. Efe'nin saçlarına baktım birşey göremedim, zaten bakması ayrı bir dert. Sonra eşimle birbirimizin saçını kontrol ettik. Bu aralar çok sık görülüyormuş bit vakaları aman dikkatli olun.
ay zor bi durum ben bu hastaneleri anlamıyorum aneztezi uzmanı 7-24 olması gereken bir uzmanlık. sadece doğum değil ki sonuçta ameliyat gerektiren hiç mi acil durum yok.Elfo Canım allah kurtarsin bitirmissin günleri evde çocuk olunca zaman daha çabuk geçiyor bu sefer bana da öyle geldi bende yarın 32 haftalik. Oluyorum. Bende korkuyorum ama doğumdan değil benim doktor hafta sonları ankaraya gidiyor anestezi uzmanı her zaman yok hastanede onu düşünüyorum allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun canım yediği birşey dokunmuş olabilir. inşallah bir daha olmazMerhaba kızlar mehmet pazartesi kusmuş okulda eve gidince de kötü kokulu kaka yaptı ishal salgını diye düşündüm ama bi daha yapmadı sonra ateşlendi iki gün evdeydim izin aldım şimdi iyi çok şükür kreşe gitti. Aradım öğretmenini uyuyormuş iyiymiş
Zaman ne çabuk geçiyor sen 32 olduysan ben de 31 haftalık olacakmışım demek ki nasip. Ben de yılbaşından sonra denemeye başlayacağım gerçi prolaktinim yüksek ne kadar zamanda olur bilemiyorum hayırlısı artık. Allah seni de sağ salim oluşuna kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?