2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

serapçım çocuklar balık yemiyorlar mı? ondan mı balık yağı kullanıcaksın? benim zeynep haftada 2 gün balık yiyor yinede balık yapı vermelimiyim ki?

ay ne tatlılar ya , zeynepte görkem sayesinde okula gitmiş kadar olacak . maşallah ikisinede. benim zeynep renkleri hiç öğrenemedi. sadece son bir ay içinde turuncu, kahverengi birde moru öğrenmiş onları biliyor. yoksa halşa kırmızıya mavi demeye devam çok takılmıyorum böyle şeylere zamanı gelince elbet herşeyi öğrenicek.

bizimkiler yarın sinemaya gidecekler okulla. pırdino süpriz yumurta diye bir çizgi filme. sonrada yemek yiyeceklermiş. dün öğretmeni bayağı soru yağmuruna tuttum. nerde yiyceksiniz ne yiyeceksiniz falan filan. ben dışarda zeynepe yemek yedirmediğim için kafama takıldı. iyi bir yerde pilav üstü döner bide ayran menüsü.

birde sinemada korkarlar mı diye düşündüm. öğretmeni korkmadıklarını hatta eğlendiklerini söyledi bilmiyorum bakıcaz artık. esas size birşey danışacağım. şimdi sinemaya gidecekleri avm benim iş yerimin karşısında sayılır. yemek yedikleri saat tam benim öğlen arama denk gelecek. sizce gidip bi baksam mı napıyorlar diye

Ay kızlar elfo ne yaptı acaba? Bugün doğum vardı diye hatırlıyorum inşallah hayırlısıyla kavuşmuştur yavrusuna. Benim kafam bi dünya bugün, bir ara girip gelişmeleri yazarım inşallah.

serapçım çocuklar balık yemiyorlar mı? ondan mı balık yağı kullanıcaksın? benim zeynep haftada 2 gün balık yiyor yinede balık yapı vermelimiyim ki?
Yiyorlar zaten ailecek balikseveriz de takviye amacli veriyorum benimkide aliskanlik gibi birsey oldu o balik yagi illa icirilecek

Turuncu kahverengi mor az mi uc tane guzel renk ogrenmis annesi daha ne olsun gorkem gecen seneye kadar yesille maviyi karistiriyordu acelesi yok cok akillilar herseyi kapiyorlar zamanla ogrenirler zeynep cadisi abisinden cok sey ogrendi yaslarinin yakin olmasinin eh o kadarcik artisini gorelim bizde senden de bir hamilelik haberi bekliyorum turtix ve pamuktan da haydi hayirlisi

Dun oglum okulda ateslenmis ogretmeni haber verdi gidip aldim hastaneye gittik orta kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik bugun agrisi atesi olmadi gayet iyi cok sukur ogretmenine haber verdim bugun aradi iyilestiyse yarin oyun parkina gidiyoruz gorkemde gelsin dedi bende kararsizim gorkemde gitmek istiyor bilemedim tekrar hastalanir mi diye korkuyorum

Serap gecmiş olsun. Eşim bu aralar 2. Çocuk fikrine soğuk bakıyor mehmet okula başlayınca olsun kardeşi şimdi gezelim diyor. Sevgili kocacığım çok baktı ya çocuğa ikinciyi gözü kesmiyor ben yılbaşından itibaren istiyorum ama bakalım kaldırabilecek miyim

benim esimde istemiyordu daha gorkem kucuk o buyusun sonra diyordu ikna ettim erkekler hep oyle biz iki kardesiz ben dogduktan sonra babamda tek cocuk yeter demis annemin ikna kabiliyeti benim kadar iyi degil galiba kardesimle aramda bes yas varkandirirsin sen olur biter

Bakalım şimdilik çok ısrar etmiyorum bir kaç ay sonra göreceğiz

Dün oğlum ameliyat oldu. Kulaklarına tüp takıldı, geniz eti alındı. Ameliyat hazırlık süreci biraz sıkıntılıydı, anesteziden çıkarken de huysuzluğu oldu biraz ama çabuk kendine geldi. Şimdi iyi, evde olduğu için bana pek zaman vermiyor yazmak için. Yazdım mı daha önce bilmiyorum ama geçen hafta her iki doktorda yapılacak birşey yok, tüp takılması lazım demişti. Orta kulak iltihabı tekrarlayınca biz de artık ertelemeyelim dedik. 2 haftadır sürekli gergindim, aslında çok uzun süren bir işlem değil ama bayağı bir sıkıntı yaptım. Kaç gündür başım ağrıyordu, bugün azaldı gibi. Zaman bulursam daha detaylı yazarım, haftaya kontrolü var inşallah başarılı olmuştur operasyon.

ay o eşler zaten sanki kendileri bakıyormuş gibi istemezler ya hiç anlamam. bizdede var o cinsten. sanki ilkini kendi büyütmüşte ikincisi için biraz daha bekleyelim diyor. ilkini ben istedim sende istiyor musun diye sormadım bile. ben çocuk istiyorum dedim. ikincisi içinde ben istiyorum bu kışı bi atlatalım da ondan sonra bakıcaz artık. hayırlısı diyelim

çok geçmiş olsun canım keşke hiç gerek kalmasaydı ama illa gerekli ise yapılacak birşey yoktu. inşallah iyi olurda bir daha tekrarlamaz.

Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hiç kulak enfeksiyonu yaşamazsınız. Bir arkadaşımın oğlu çok sık hastalanıyordu geniz eti alındıktan sonra bayağı rahatladılar.
Ben de dün kbb'ye gittim burnundaki et için Dr ameliyata gerek yok dedi alerjim için fıs fıs ve hap verdi. Siz nerede yaptırdınız bu işlemi?
Kreşten serap hanım benimle görüşmek istemiş Mehmet'in dil gelişimiyle ilgili randevulaştık bakalım ne diyecek destek almalı mıyız bilmiyorum. Aslında her geçen gün ilerleme gösteriyor ama yaşıtlarından geride malesef

Gecmis olsun efeye uzulme pamuk boylesi belki oglun icin daha iyidir sagligi icin bu orta kulak enfeksiyonu her uc cocuktan biri mutlaka gecirirmis burun tikanikligi gibi basit seyler bile sebep olabiliyormus insallah cabuk iyilesir

Yok ben hakkini inkar edemem iki cocugumuzda da yardimini esirgemedi anne kv destegi ile buyutmedim annemin sagolsun yardimlari hep oluyor ama ev icinde esimden baska yardimcim yok bu aksam mesela zeynep yemek yemedi babasi onu dizine oturttu guzelce yedirdi ilacini icirdi kv ye goturup orada top oynatmis ikisine simdi ben zeynepi o gorkemi uyuttu ilgilidir gerekirse uykusuzda kalir onlar icin esim babama cok benziyor huyu babamda bizimle cok ilgiliydi cok sukur sansliyim o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…