- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.421
Teşekkürler canım. 6 aydır uğraşıyoruz nerdeyse her ay bir kulak enfeksiyonu geçirdi. İşitme kaybı da başladı daha fazla ertelemek istemedik. İnşallah kulak tüpleri bir süre kalır da çocuk rahatlar biraz.çok geçmiş olsun canım keşke hiç gerek kalmasaydı ama illa gerekli ise yapılacak birşey yoktu. inşallah iyi olurda bir daha tekrarlamaz.
Teşekkürler sana da geçmiş olsun canım. Geniz etiyle ile ilgili Efe'nin görünen bir sıkıntısı yoktu aslında ama böyle geçmeyen sıvı birikimlerinde geniz eti sebep olabiliyormuş. Doktor tekrarlama riski azalsın diye aldı, geniz eti gelişim geriliğine de neden olabiliyormuş. Oğlum yaşıtlarına göre geri belki böyle bir faydası olur bizimkine. Fikret İleri'ye gittik biz, memorialda da çalıştığı için operasyon orda oldu. Ama doktor önceden sağlık güvencesini sordu. Başkentte Erdinç Aydın'a da gittik, o da iyi bir doktor ama randevu alabilmek sıkıntılı, hastane çok kalabalık geldi bize. Bir de çok tercih edilen bir doktor sanırım. İkisini düşünebilirsin canım.Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hiç kulak enfeksiyonu yaşamazsınız. Bir arkadaşımın oğlu çok sık hastalanıyordu geniz eti alındıktan sonra bayağı rahatladılar.
Ben de dün kbb'ye gittim burnundaki et için Dr ameliyata gerek yok dedi alerjim için fıs fıs ve hap verdi. Siz nerede yaptırdınız bu işlemi?
Kreşten serap hanım benimle görüşmek istemiş Mehmet'in dil gelişimiyle ilgili randevulaştık bakalım ne diyecek destek almalı mıyız bilmiyorum. Aslında her geçen gün ilerleme gösteriyor ama yaşıtlarından geride malesef
Teşekkürler canım. İnşallah iyi olur herşey. Şimdi kulaklarını sudan korumam gerekiyor, tüp inşallah hemen düşmez tekrar operasyon olmak zorunda kalmaz diye dua ediyorum bir taraftan da tüp çıkarıldıktan sonra bazı hastalarda kulak zarı kendiliğinden kapanmadığı için tekrar bir operasyon gerekirmiş. Endişelerim hala devam ediyor, niye bu kadar olumsuz düşünen bir insanım diye kızıyorum kendime. Doğduğundan beri kulaklarıyla ilgili sıkıntısı vardı oğlumun, inşallah biter diyorum artık.Gecmis olsun efeye uzulme pamuk boylesi belki oglun icin daha iyidir sagligi icin bu orta kulak enfeksiyonu her uc cocuktan biri mutlaka gecirirmis burun tikanikligi gibi basit seyler bile sebep olabiliyormus insallah cabuk iyilesir
Canım bizim çocuklar büyüdü. Ben unuttum o zamanları, inşallah iyidir yavrun, sen doktoruna sor için rahat etsin.Aranızda bebeği titreyen varmı
Çok teşekkür ederim canım.Pamuk geçmiş olsun canım .
Ay okuyunca üzüldüm ama en azından işten çıkarmamışlar canım ya son günlerde ev taşıma telaşı senin için çok yorucu ama her işte bir hayır vardır. Yardım alabileceğin kim varsa yardım iste, yorma kendini, belki yeni evini daha çok seversin. İnşallah zamanında gelir kuzun.Bizde de işler karışık eşimin is yerinden bir ayda 4 kişiyi cikarttilar haklı olanda vardı haksız olanda eşimi de kastamonuya verdiler pazar günü orda ise devam edecek ev tasiyacagiz. Aklım karma karışık doğum var. Önümüzde 5 hafta kaldı erken gelmezse off off
Allah'tan işten çıkarmamışlar. Her işte bir hayır vardır belki orada duru için daha rahat kreş ya da oyun grubu bulursun. Sen de kendini tutamazsın ama yorma kendiniBizde de işler karışık eşimin is yerinden bir ayda 4 kişiyi cikarttilar haklı olanda vardı haksız olanda eşimi de kastamonuya verdiler pazar günü orda ise devam edecek ev tasiyacagiz. Aklım karma karışık doğum var. Önümüzde 5 hafta kaldı erken gelmezse off off
Gecmis olsun siz kastamonuda oturmuyormuydunuz ters zamana denk gelmis esiniz durumunuzu soyleseydi biraz erteleyemezlermiydi ev tasima isine zaten sen karisma allah korusun son aylar daha dikkatli olmak lazim ablalarindan gorumce elti artik kimin varsa artik insaniyet namina yardim etsinler eviniz kiramiydiBizde de işler karışık eşimin is yerinden bir ayda 4 kişiyi cikarttilar haklı olanda vardı haksız olanda eşimi de kastamonuya verdiler pazar günü orda ise devam edecek ev tasiyacagiz. Aklım karma karışık doğum var. Önümüzde 5 hafta kaldı erken gelmezse off off
Insallah sende oglunda bu ameliyattan memnun kalir biran once kurtulursunuz sıkma canini hersey olacagina varir oglunada tedirginligini hissettirme pamukcum cocuklarin sezgileri sandigimizdan daha gucluTeşekkürler canısıkmaşallah iyi olur herşey. Şimdi kulaklarını sudan korumam gerekiyor, tüp inşallah hemen düşmez tekrar operasyon olmak zorunda kalmaz diye dua ediyorum bir taraftan da tüp çıkarıldıktan sonra bazı hastalarda kulak zarı kendiliğinden kapanmadığı için tekrar bir operasyon gerekirmiş. Endişelerim hala devam ediyor, niye bu kadar olumsuz düşünen bir insanım diye kızıyorum kendime. Doğduğundan beri kulaklarıyla ilgili sıkıntısı vardı oğlumun, inşallah biter diyorum artık.
Gözünaydın canım. Hem senin hem de Mehmet için çok iyi olmuştur. Bir sorun olmamasına çok sevindim, zaten her çocuğun gelişimi farklı, zamanla ilerletir o da konuşmayı.Merhaba kızlar,
Cumartesi annemle babam geldi bu cumartesi de gidecekler. Mehmet için çok iyi oldu biraz şımardı ama olsun.
Ankara'ya iki gündür kar yağıyor annemler de evde olduğu için bugün Mehmet'i kreşe göndermedim. Dün kreşe gidip görüştüm dil gelişimiyle ilgili endişe edecek bir durum olmadığını söylediler siz destekleyin yeter dediler. Bizden haberler böyle.
pamukprensinannesi Efe nasıl kulağıyla ilgili bir sıkıntı var mı?
eshma, duruismail, serap sizler nasılsınız?
Çok geçmiş olsun. Bizimkinin de burnu akmaya başladı, doktor serum fizyolojik kullanın şimdilik dedi. Kış mevsimini çok seviyorum ama bu hastalıklar canımı sıkıyor. Görkem okuldan mikropları alıp eve getiriyor. Zeynep de hastalanıyor, senin işin daha zor. Allah kolaylık versin, inşallah hemen iyileşirler.Bugun gorkemi kontrole goturduk kulak intihabi gecmis ama kuru oksurugu hala devam ediyordu bugun tekrar bakildi ve bronsit olmus gorkem 5 gun igne olacak tekrar antibiyotik ve balgam sokturucuye baslandi zeyneptede oksuruk devam ediyor yarinda onu goturucez doktora bizde bu ara hastalik hakim insallah cabuk atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?