2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)


  • Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Yazdım mı hayırlamıyorum ama ben rejime başladım. Yediklerime dikkat ediyorum, abur cuburu kestim ama evde olunca canım inanılmaz birşeyler atıştırmak istiyor. Sabahları koşayım diyordum ama Ankara inanılmaz soğuk, spor salonuna da gitmek istemiyorum. Siz bir ara evde yapılacak spor için internet videoları paylaşmıştınız sanırım. Neydi onlar, ben de başlasam fena olmayacak.
 
Ay sonuna kadar izin verdiler ama taşınmayı istiyoruz ben birşey yapmayacağım dedim ama duramadim stresi yetiyor zaten
Ev taşımak hiç kolay değil, büyük eşyalar gidiyor bir şekilde ama çekmece içleri, yerleşme filan sıkıntı. Herşey olacağına varır, canını sıkma doğumdan sonra yavaş yavaş yerleştirirsin.
 
cok kotu bir oksurugu yok ben ve esimde olmus kucukken bronsit e artik topluma karisinca mikroplarlada tanisicaz biz tonimerin deniz suyunu kullaniyoruz o da iyi aciyor
 
Sağol canım annem ve eşimin ağbisi bunaltmıştı beni ciddi ciddi kafama takıyordum rahatladım şimdi zaten Mehmet de ilerletiyor her geçen gün.
Bu çocuklar çok fena her şeyi kendi lehlerine kullanmayı çok iyi beceriyorlar. Annemler burada ya bizimki de bütün gün şikayet peşinde bizi birbirimize şikayet ediyor hiç bişey söylenmiyor hemen ağlıyor yerlere atıyor kendini.
Bir sağlık problemi olmasın da nazlarına katlanacağız artık
 
Hormonel olabilir birde benim gorumcemin kizinin alni oyle tuyluydu kahkul kullaniyordu hep ben farkettim tuylenme oldugunu benim gorumceye bu kiza bir daha kahkul kestirme alni gunes gorsun saclarini tel tokalarla alnini actim kizin o tuyleri zaman icinde kayboldu baya killiydi simdi hic yok kizi hala killar geri gelir diye kahkul birakamiyor artik birakabilirsin o donemi atlattin diyorum gunes gormesi lazim pamukcum birde zayif cocuklarda killanma olabilir e vitamini iceren balikyaglari losyon kremlerde yapabilir hormon testide yaptirabilirsin
 
Hafta içi ben de dikkat ediyorum ama haftasonu hemen bozuluyor düzenim evde olunca insanın eli ister istemez abur cubura gidiyor. Sen niye rejim yapıyorsun ki bence hiç ihtiyacın yok ama ben yarma gül gibiyim şekeri bırakınca inceldim ama kilo kaybım olmadı şeker olmayınca tuzlular ve kuru yemiş ve kuru meyveye yüklendim sanırım.
Ben leslie ile Walking diye bişey duymuştum kadının videoları var youtube'da
 
Yazdan bu yana 10 kilo vedim spor yapmiyorum ama devamli hareket halindeyim tika basa yemiyorum ekmek nadiren o da kahvaltida bir iki dilim kadar ama arada bir tablet cikolatayi lupletiyorum herseyi terk ederim cikolatayi birakamam sabah ve aksam yemek yiyip oglen sadece bir elma bir mandalina falan yiyorum gobus baya kaybolma noktasina geldi simdilik gidisat iyi gibi
 
Geçmiş olsun kreşe yeni başladı ya bu kış hastalıkla geçebilir
Umarim gecmez cok okuldan kaynaklandigini sanmiyorum cok ustu acik yatiyor oda sicak bile olsa yorgansiz herkes usutur ne yapsam kocaman cocukta uyku tulumunda yatmaz ki zeynepte oyle neyse cabuk toparliyorlar allahtan
 
Ev daha bulamadık merkezi sistem arıyoruz zamansız olduğu için bulamadık ne yapacağız bakalım . Duruyada balık yağı başladım şimdilik sorunsuz içiyor.
 

Mehmet içinde senin içinde annenlerin gelmesi çok iyi olmuştur. ben şahsen o dönem en rahat dönemimi yaşıyorum. zeynepte eve biri gelince şımarıyor çünkü herkes onun istediğini yaptıkça o da şımarmaya başlıyor.
konuşma konusu bence çocuktan çocuğa değişir. zeyneplerin sınırfa bi çocuk var ay olarak birkaç ay küçük bizimkilerden ama konuşması geride diye kreşe gönderiyormuş ailesi . çocuklarla okulda konuşma daha çok ilerliyor .

bizimkide herşey istediği gibi olsun istiyor arabayı bile onun istediği yere parkedecekmişiz düşünün bi kere. istediği yerepark etmedik diye bir saat kendini yırtarca ağladı .
 
Ev daha bulamadık merkezi sistem arıyoruz zamansız olduğu için bulamadık ne yapacağız bakalım . Duruyada balık yağı başladım şimdilik sorunsuz içiyor.

canım allah yardımcın olsun ev taşımaz özellikle hamile ve çocuklu bir insan için daha zordur. büyük şeylere asla dokunma. çekmece falan içlerini de oturduğun yerde kendini yormadan yap. mutlaka birilerinden yardım iste. olmadı bi kadın tut sen söyle o yapsın. ama inşallah istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz. allah tekrardan yardımcınız olsun.kolay gelsin
 
cok kotu bir oksurugu yok ben ve esimde olmus kucukken bronsit e artik topluma karisinca mikroplarlada tanisicaz biz tonimerin deniz suyunu kullaniyoruz o da iyi aciyor

çok geçmiş olsun canım hem görkeme hem zeynepe. allah acil şifalar versin.
 
bende aynı durumdayım rejime başladım . kalori takibi yapıyorum. uygulama indirdim telefona kalori takibi ile yiyorum. zaten ayça kaya nın sayarak zayıflama olayı bana çok uygun geliyor. tam onun gibi değil ama yinede sayarak zayıflamak istiyorum. birde leslie ile walking at home yapıyorum. bir mil ile başladım. aslında 3 mile çıkmak istiyorum ama zeyneple ancak 15 dakika yapabiliyorum.
 
sizede çok geçmiş olsun . kış geldi bizim çocuklar başladı hastalanmaya. bizimkide hasta dün okulda kusmuş bide ishali var. gece çok az uyudu sanırım karnı ağrıyor ishalden. gece bile sulu kaka yaptı. bu sabahta eşim vücüdunda kırmızılıklar görmüş doktora götürdü bağırsakları bozulmuş dedi. döküntüde onun vücuda yansımasıymış .gaita testi istedi.

şimdi evde uyuyormuş hiç keyfi yokmuş bende işteyim bugün mesaide. birazdan çıkarım merak ediyorum kızımı. gerçi bugün onu bi arkadaşımın çocuğunun doğum günün götürmek istiyordum ama bu halde hiçbiryere götüremem.
 
Ben burdayim bugün kontrolumuz vardi biraz az kilo almisiz ama stresli bir haftaydi cani sagolsun da zayif olsun 10 gun sonra kontrol var insallah zamanında gelir bebis
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…