2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Esim onumuzdeki haftadan itibaren izinli bizde banyo wc tadilatina artik baslayabiliriz bu is bitsinde cocuklara genc odasi alicam oglusumla netten nevresim takimlari begendik kendisine simsek mcqueenli istiyor zeynepe prenses sophia cunku o kiz zeynepe benziyormus oglusumunda artik kendince begenileri var buyuyoruz bronsiti gecti sanki oksurugu kesildi ama tekrar bir kontrol daha olmasi lazim persembe okulca sinemaya gidecekler bu ayda ahsap oyuncak atolyesine gidip kendilerine hediye edilen oyuncagi boyuyacaklar oyuncak yapilisini ogrenecekler zeynep bu aralar gelip gidip seni seviyorum anne diyor bu da yeni tatli aliskanligimiz oldu

Herkese selamlar,
Ben de leslie ile yürümeye başladım. Dün biraz yoruldum ama neyseki bacağımda ağrı filan olmadı. Yememe dikkat ediyorum ama kilo veriyor gibi hissetmiyorum. Evdeki tartının pili bittiği için kilomu da bilmiyorum.

Kolay gelsin canım. Bu yıl evi bayağı bi yenilediniz, güle güle oturun. Çocukların kendi beğenileri, zevkleri olması çok güzel inşallah büyüyünce bizi zorlayan istekleri olmaz. Benim oğlum da bazen şebeklikler yapıp seni çok seviyorum diyor bazen de sen git bana bakma diye kovuyor. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var sanırım

Benim ideal kilom 43, boyum kısa olduğu için fazlası kötü duruyor. Hamileyken 13 kilo alıp, 56 ile girmiştim doğuma, şimdi 50 kilo olmuşum ve çok kısa bir sürede aldım 7 kilo. İkinci çocuk da istediğimiz için ideal kiloma dönmek istiyorum. Şu an hiç inmeyen bir göbeğim ve artan selülitlerim var. Dışardan fazla rahatsız edici değil ama yaz gelince kilo veremezsem çok zorlanıcam gibi duruyor.

Bugun cocuklari kontrole gorurduk gorkem tamamen iyilesmis zeynepte balgam oldugunu soylemistim alerjik cikti eve buhar makinesi aldik buhar veroyoruz balgamda oksurukte kesildi
Bir sure devam edicez hastaneden ciktik gorkeme ve bana bot aldik yemek yedik donduk ustalar pazartesi basliyor iki usta calisacak carsamba isimiz biter dediler insallah dedikleri gibi kisa surer cok sıkıcı bir is

bizim hastalık sezonumuz galiba bu kış kapanmamak üzere açıldı. zeynepi cumartesi yine doktora götürdük. çok öksürüyordu ciğerlere inmiş. 6 tane iğne verdi doktor tabi bir sürüde şurup. alerjik bünyeli olunca çok tetikliyor dedi. düzelsin sonra bir tane alerji şurubu ile 2 tane bağışık güçlendirici verdi . balık yağını sordum haftada 2 kere balık yiyorsa gerek yok dedi. balık yerine balık yağı vermek attan inip karıncaya binmek gibi dedi. hiç gerek yokmuş .tüm mevsim balıkları olur ama somon ve ton balığı da olur dedi.

öksürük için petekleri kapat , uyumadığı sürece odasının camını açık tut havalansın dedi birde uyumadan önce en az yarım saat kettle kaynat dedi .

bizde buhar makinesi alalım dedik. malum kış çok uzun kettle biraz tehlikeli geliyor şu an zeynep çok hareketli olduğu için.

canım kolay gelsin hemen bitip gitsin tadilat inşallah . sonra oh mis temiz temiz oturursun.

hangi buhar makinesini aldın canım bizede lazım buhar makinesi ?

Efe de bayılıyor sulu boya yapmaya. Geçen gün karyolasını boyarken yakaladım, kızdım biraz ama masasını boyamaya devam ediyor.

zeynepte sulu boyayı seviyor hatta geçen ben 2 dakika yanından ayrıldım yüzünü bile boyamış. geçende duvarı çizmiş ev yaptım diyor. galiba bu dönem böyle yaramazlık dönemleri

leslie hem çok zevkli hemde faydalı bence. ilk 5 dakika sanki hiç faydası yokmuş gibi geliyor ama sonra fena terletiyor.

Ben burdayim bugün kontrolumuz vardi biraz az kilo almisiz ama stresli bir haftaydi cani sagolsun da zayif olsun 10 gun sonra kontrol var insallah zamanında gelir bebis
canım biliyorum stresli bi dönem ama bebeğin için sakin ol. senden güzel hayırlı haberler bekliyoruz artık

Geçmiş olsun canım kreşin ilk yılı hastalıkla geçiyor malesef inşallah en az hastalıkla atlatırsınız bu yılı. Geçen sene her ayın bir haftasını hasta ve antibiyotik kullanarak geçiriyordu mehmet

Gecmis olsun canim zeynepler alerjik mi oluyor acaba bizde balgam ve burun akintisi vardi cigerler temiz bizde antibiyotik gunde 8 kez buhar birde yogurta karistirilan toz var zeynep buharda sıkıldı zor veriyorum ha bu arada bizim buhar makinesi farkli canim sivi kapsul dokuluyor icine onu bugu seklinde veriyor oksijen maskesi gibi maskesi var onu takip solumasi gerekiyor nefes aciyor alerjisi takip edilecek astima donusmemesi icin ugrasiyoruz bir doktor bulduk hep ona gidiyoruz gorkemin bronsitini sayesinde atlattik senelerdir her doktora zeynepin balgam sorununu anlatiyorum onemsemiyorlardi megerse alerjikmis zeynepte uc kez igne oldu bakalim ilaclar bitince dr.ne diyecek

Evim savas alanina dondu ama guzel oldu dun basladilar tesisat yenilendi bugun fayanslar yapildi banyo dolaplari dusakabin falan persembe bitecek ilk begendigim fayanslari sonra begenmedim mermer desenli parlak fayans yaptirdim cok hos durdu beni yorucu bir hafta bekliyor birde cocuklu olunca bu isler daha zorlasiyor esim surayida yapalim burayi da yapalima basladi yine delirtiyor beni cocuklarin odasinida yenilerim elimi surmem baska ise dedim 7 senedir tadilattayiz bu eve daha adimimi atmadan basladim hala devam

Bu arada zeynep 14.150gr 98cm olmus dr.cok iyi dedi gorkem 21kilo 114cm yasina gore cok iyiymis

Günaydın herkese,
Haftasonu oğlumu göz doktoruna götürdük. Doktor hafif düşüklük olduğunu ama ciddi bir sorun olmadığını söyledi. Büyüdükçe toparlayabileceğini düşünüyorum asıl göz kapağını tutan kasta sorun gözükmüyor dedi. Çok rahatladım, şu tüylenme işi kaldı ona da yakın zamanda götürmeyi düşünüyorum.

Haftasonu kv ile kp geldi. Kv'nin bana karşı davranışları çok değişmiş, yemeklerimi beğenmeler, konuşma çabaları filan çok şaşırdım. Artık akıllandığım için resmiyetimi korudum, değer verince neler olduğunu gördüm. Zaten samimiyetine de inanmıyorum, muhtemelen yeni bir taktik deniyor. Garip davranışları yine vardı ama geçmişle kıyaslayınca devede kulak kalır artık.
Kadın gerçekten çok garip, sürekli benimle yarış halinde. Efeye internetten kitap almıştım, kaç yaş olduğu yazmıyordu, sipariş gelince 8 yaş olduğunu gördüm ama değiştirmedim. Kitaplıkta saklıyordum, oğlum bunu bulmuş getirdi birlikte baktılar. Ertesi gün avm'ye gittik aynı kitaptan almış diğer torunu için. Eşim uyarmış yaşı uygun değil diye ama yine de almış. Sanırım ben aldığım için vardır bir hikmeti diye düşündü Bir de oğluma 1.yaş gününde bisiklet almışlardı, oğlum da çok seviyor onu. Bu görünce kp'ye tutturdu kızının küçük çocuğu için de aynısını al diye. Kp ne gerek var filan diyor ama alacaksın diyor başka birşey demiyor. Daha önce küçük yeğen için oyuncak beğenmiştik, böyle birşeyi var deyip (ki olmadığını biliyorum) efenin bir oyuncağının aynısını aldırmıştı. Kızının çocuklarının zaten bir sürü oyuncağı var ama bizde farklı birşey görünce hemen onlara da alınsın istiyor. Artık eşime birşey söylemedim, hayır çocuğa kitap alacağını söylese ben onun için zaten yaşına uygun daha iyi kitaplar seçerdim.

Geçmiş olsun. Geçen yıl bizimki de öyleydi, ishalle başlayıp, burun akıntısı, balgam ve öksürükle devam etmişti. Biz de buhar makinesi aldık, odasında kettle kaynattık, hiçbir şey fayda etmedi. En son 3 gün filan peditus kullandık, o kesti. İnternette pek iyi yorumlar yok ama soğuk algınlığına ve öksürüğe iyi gelmişti.
İnşallah atlatırsınız hemen.

leslie hem çok zevkli hemde faydalı bence. ilk 5 dakika sanki hiç faydası yokmuş gibi geliyor ama sonra fena terletiyor.
Bana da öyle geldi ilk yürüdüğümde ama sonrasında çok yoruldum. Haftasonu misafir gelince kaldı, tekrar başlarım artık. Yalnız motivasyonum düştü hiç kilo veremiyorum gibi hissediyorum. Göbek aynen duruyor, haftasonu yemek işini de kaçırdım moralim bozuldu.

Size de geçmiş olsun serap. Ben de bizimkinin alerjik olduğunu düşünüyorum ama doktoru bu kışı da bir geçirelim dedi. Oğlumda burun akıntısı başladı, sesi değişti, inşallah ilerlemez diye dua ediyorum ben de. Sabah kalktığında ve gece yatmadan önce şikayetleri artıyor, gün içerisinde çok sıkıntısı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…