2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ay valla maşallah. Bizim evde de yapılması gerekenler var ama hiç gözüm kesmiyor.

Bu arada zeynep 14.150gr 98cm olmus dr.cok iyi dedi gorkem 21kilo 114cm yasina gore cok iyiymis
Maşallah yavrularına. Gelişimleri gerçekten çok iyi, ben de şu geniz eti alındıktan sonra biraz ümitlendim belki gelişimi hızlanır diye ama pek bir fark yok şimdilik. Yalnız gerçekten iştahı açıldı çocuğun, aslında yemeyle ilgili çok sıkıntısı yoktu ama porsiyonları küçülmüştü biraz, operasyondan sonra yeniden büyümeye başladı.

Serap kolay gelsin sana. Cocuklarada maşallah bizim bu ara yemekle aramızda yok artık evimize gidince düzene gireriz balık yağı ile vitamin içiyor destek olsun diye

Bu alerji cok yaygin cocuklarda bence evde calisan ustada cocugunu goturdu bugun o da zeynep gibi buhar aliyormus cok sukur sikayetlerimiz azaldi ama tamamen kurtulduk mu bilmiyorum

Ay valla maşallah. Bizim evde de yapılması gerekenler var ama hiç gözüm kesmiyor.
Cok zor oluyor evi toz bulutu kapliyor cocuklari kv biraktim ara ara cunku tozdan etkilenebilirlerdi artik yapacak isimiz kalmadi cocuk odasi almak disinda o da kolay en azindan kirmali dokmeli degil benim kocamin kafasinda is bitmiyor ama cocuk odasina duvar kagidi yapacakmis mutfagin bir duvari tamamen siyah fayans bir duvari tamamen beyaz arada kalan duvari mutfak temali duvar kagidi yapacakmis tartisiyoruz istemiyorum diyorum yok yapicam ben diye tutturuyor is arkadaslarina bile fikir verip uygulatiyor fahri ic mimar oldu basimiza

Sagol canim masallah iyiler ama zayif gorunuyorlar gozume doktorada dedim o da boylari yaslarindan onde gidiyor o yuzden kilolarini gostermiyorlar boyle olmasi daha iyi boy bizim icin onemli olan dedi anne ve dayilarina cekmisler bizde cocukken ince uzun kuru biseydik simdi masallahimiz var

Merhabalar evimizi tuttuk haftasonu tasinacagiz duru evi CoK sevdi bu ev bizim diyor. Ben de idare ediyorum 20 gün kaldı doguma
Hayirli olsun yeni eviniz yeni yil yeni ev yeni bebek hadi bakalim 20 gun mu ay az kalmis istermisin yilbasinda dogsun haberlerde izlerdik yeni yilin ilk bebegi diye aman zamanlica gelsin kucuk pasa yerlesebildiniz mi yardim alabildin mi

ay kız sorma bende öyleydim küçükken uzun zayıf hatta üniversitede o kadar zayıftım ki 170 boy 49 kilo şimdi eşim olan o zamanki sevgilim (nasıl bi tabirse ) çok zayıfsın der der yedirirdi beni. şimdi de 75 kilo oldum düşünün işte halimi

bence senin yaptığın şeyleri beğeniyor kv den. dile getiremiyor ama sen yaptıysan yada aldıysan demek ki iyi diye düşünüyor. birkere bir sorun yaşayınca her davranışa farklı bir anlam yükliyor insan seni çok iyi anlayabiliyorum. ben her zaman herkesle belirli bir mesafede kalmak gerektiğine inanıyorum. o zaman insan ilişkileri daha sağlıklı oluyor. ama kv nin yinede birazda değişmiş olmasına sevindim senin adına

Merhabalar evimizi tuttuk haftasonu tasinacagiz duru evi CoK sevdi bu ev bizim diyor. Ben de idare ediyorum 20 gün kaldı doguma

canım hayırlı olsun yeni eviniz. durununda kabullenmesi bence çok güzel olmuş. yerleşirken tabi onunda kararları olur nede olsa büyüdüler artık benim zilli olsa şunu buraya koy bunu buraya koy öyle olmaz böyle olur başlar. araba ile giderken hızlı gitme , parkederken buraya parketme kaynana gibi herşeye karışıyor.

bu arada doğuma ne kadar az kalmış. allah kolaylık versin zamanında sağlıkla gelsin inşallah.

peditus u bizim doktor vermiyor nedense ama bizim evdede var. daha küçük ölçekli hastalıklarda ben kullanıyorum arada. şimdi dah iyi çok şükür okula gidiyor 2 gündür. iğneler bu akşam inşallah bi daha iğneye gerek kalmaz. büyüdükçe iğne olayı daha zor oluyor. nereye gittiğimizin ne olacağının farkında. hatta iğne yapılırken hem ağlıyor hemde bacayım çok acıyor diye söyleniyor. güler misin ağlar mısın?

evet canım ilk kreş senemiz böyle geçecek her halde.

bizimkisinin alerjik bünyeli olduğunu doktor daha ilk aylarda söylemişti. bende alerjik bünyeliyim beyaz tenli olunca alerjiye yatkınlık oluyor . bizede bi şurup verdi alerji için o biraz rahatlatacak dedi. inşallah öyle de olur. alerji çok zor dikkat etmezsen konforlu bi hayatın olamıyor malesef.

Bu arada zeynep 14.150gr 98cm olmus dr.cok iyi dedi gorkem 21kilo 114cm yasina gore cok iyiymis
maşallah kuzulara gerçekten gelişimleri çok iyi benim zeynepte hemen hemen aynı kiloda ama boy olarak senin zeynepin maşallahı var manken olacak senin kızın

zeynepe biraz daha büyü seni baleye göndereceğim diyordum. geçen bana diyorki "ben büyüdüm anne artıkbeni baleye gönderebilirsin " şaşırdık kaldık. bu yaz geçsin sonbahar döneminde baleye vermeye düşünüyorum zaten 3,5 yaşında olacak. haftasonları götürürüm. bale bence bi kız çocuğuna çok yakışıyor.

bide size birşey sorucam siz yüzmeye vermeyi falan düşünüyor musunuz çocukları. normalde 3 yaşından sonra gönderiliebilir deniyor ya şimdi bizimkiler yaza 3 yaşında olacaklar ve bizim kreşin yazın anlaşmalı bi havuzu var çocukları oraya götürüyorlar. geçen sene çok erken diye göndermedim ama bu sene olabilir diyede düşünüyorum . yüzme bence çok geliştirici bi spor ve etkinlik çocuklar için. keşke bende küçükken yüzme öğrenebilseydim

Zeynepte gida alerjisi yok ama toza olabilir ten rrengiyle ilgisi yok bence bende bugday tenliyim toz polen alerjim var ayrica kimyasallara da var alerji dikkat ve ozen isteyen rahatsiz edici bir hastalik

maşallah kuzulara gerçekten gelişimleri çok iyi benim zeynepte hemen hemen aynı kiloda ama boy olarak senin zeynepin maşallahı var manken olacak senin kızın
Aman allah korusun ama sporcu olmasini isterim saglikli olsunlarda gerisi gelir zeynepin istahi duzeldi demek ki esma masallah ona

Gecen gun esimle bizde ayni seyi konustuk bale evet sempatik geliyor ama bale yapanlarda tirnak ve ayak anatomisi problemleri cok yasiyorlar balerin topugu denilen bir problem olusuyor baleyi ileri yaslara kadar devam ettirirseniz balerinlerin minyon ve hep fit kalmasi istenir vucut yag oranlari dusuk oldugu icin ostorojen az salgiliyorlarmis bu da dogurganligi etkiliyor diye biliyorum yuzme benimde ilk tercihim ama guvenilir bir havuzda ogrenmeliler esimde gorkemi basketbolla zeynepi yuzmeye gonderelim diyor ama kararsizim

Ayni boydayiz o zaman kilon gayet iyi neyi dert ediyorsun sen ben 85 kiloyum atayim mi kendimi camdanon kilo vermis halim birde esim daha fazla verme gobegin vardi biraz o da gitti zaten diyo deli mi ne 70 e ineyim bana yeter fazlasinda gozum yok(cok tok gozluyum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…