- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.481
Ay valla maşallah.Evim savas alanina dondu ama guzel oldu dun basladilar tesisat yenilendi bugun fayanslar yapildi banyo dolaplari dusakabin falan persembe bitecek ilk begendigim fayanslari sonra begenmedim mermer desenli parlak fayans yaptirdim cok hos durdu beni yorucu bir hafta bekliyor birde cocuklu olunca bu isler daha zorlasiyor esim surayida yapalim burayi da yapalima basladi yine delirtiyor beni cocuklarin odasinida yenilerim elimi surmem baska ise dedim 7 senedir tadilattayiz bu eve daha adimimi atmadan basladim hala devam
Maşallah yavrularınaBu arada zeynep 14.150gr 98cm olmus dr.cok iyi dedi gorkem 21kilo 114cm yasina gore cok iyiymis
Bu alerji cok yaygin cocuklarda bence evde calisan ustada cocugunu goturdu bugun o da zeynep gibi buhar aliyormus cok sukur sikayetlerimiz azaldi ama tamamen kurtulduk mu bilmiyorumSize de geçmiş olsun serap. Ben de bizimkinin alerjik olduğunu düşünüyorum ama doktoru bu kışı da bir geçirelim dedi. Oğlumda burun akıntısı başladı, sesi değişti, inşallah ilerlemez diye dua ediyorum ben de. Sabah kalktığında ve gece yatmadan önce şikayetleri artıyor, gün içerisinde çok sıkıntısı olmuyor.
Cok zor oluyor evi toz bulutu kapliyor cocuklari kv biraktim ara ara cunku tozdan etkilenebilirlerdi artik yapacak isimiz kalmadi cocuk odasi almak disinda o da kolay en azindan kirmali dokmeli degil benim kocamin kafasinda is bitmiyor ama cocuk odasina duvar kagidi yapacakmis mutfagin bir duvari tamamen siyah fayans bir duvari tamamen beyaz arada kalan duvari mutfak temali duvar kagidi yapacakmis tartisiyoruz istemiyorum diyorum yok yapicam ben diye tutturuyor is arkadaslarina bile fikir verip uygulatiyor fahri ic mimar oldu basimizaAy valla maşallah.Bizim evde de yapılması gerekenler var ama hiç gözüm kesmiyor.
Sagol canim masallah iyiler ama zayif gorunuyorlar gozume doktorada dedim o da boylari yaslarindan onde gidiyor o yuzden kilolarini gostermiyorlar boyle olmasi daha iyi boy bizim icin onemli olan dedi anne ve dayilarina cekmisler bizde cocukken ince uzun kuru biseydik simdi masallahimiz varMaşallah yavrularına. Gelişimleri gerçekten çok iyi, ben de şu geniz eti alındıktan sonra biraz ümitlendim belki gelişimi hızlanır diye ama pek bir fark yok şimdilik. Yalnız gerçekten iştahı açıldı çocuğun, aslında yemeyle ilgili çok sıkıntısı yoktu ama porsiyonları küçülmüştü biraz, operasyondan sonra yeniden büyümeye başladı.
Hayirli olsun yeni eviniz yeni yil yeni ev yeni bebek hadi bakalim 20 gun mu ay az kalmis istermisin yilbasinda dogsun haberlerde izlerdik yeni yilin ilk bebegi diye aman zamanlica gelsin kucuk pasa yerlesebildiniz mi yardim alabildin miMerhabalar evimizi tuttuk haftasonu tasinacagiz duru evi CoK sevdi bu ev bizim diyor. Ben de idare ediyorum 20 gün kaldı doguma
ay kız sorma bende öyleydim küçükken uzun zayıf hatta üniversitede o kadar zayıftım ki 170 boy 49 kilo şimdi eşim olan o zamanki sevgilim (nasıl bi tabirse ) çok zayıfsın der der yedirirdi beni. şimdi de 75 kilo oldum düşünün işte halimiSagol canim masallah iyiler ama zayif gorunuyorlar gozume doktorada dedim o da boylari yaslarindan onde gidiyor o yuzden kilolarini gostermiyorlar boyle olmasi daha iyi boy bizim icin onemli olan dedi anne ve dayilarina cekmisler bizde cocukken ince uzun kuru biseydik simdi masallahimiz var
Haftasonu kv ile kp geldi. Kv'nin bana karşı davranışları çok değişmiş, yemeklerimi beğenmeler, konuşma çabaları filan çok şaşırdım. Artık akıllandığım için resmiyetimi korudum, değer verince neler olduğunu gördüm. Zaten samimiyetine de inanmıyorum, muhtemelen yeni bir taktik deniyor. Garip davranışları yine vardı ama geçmişle kıyaslayınca devede kulak kalır artık.
Kadın gerçekten çok garip, sürekli benimle yarış halinde. Efeye internetten kitap almıştım, kaç yaş olduğu yazmıyordu, sipariş gelince 8 yaş olduğunu gördüm ama değiştirmedim. Kitaplıkta saklıyordum, oğlum bunu bulmuş getirdi birlikte baktılar. Ertesi gün avm'ye gittik aynı kitaptan almış diğer torunu için. Eşim uyarmış yaşı uygun değil diye ama yine de almış. Sanırım ben aldığım için vardır bir hikmeti diye düşündüBir de oğluma 1.yaş gününde bisiklet almışlardı, oğlum da çok seviyor onu. Bu görünce kp'ye tutturdu kızının küçük çocuğu için de aynısını al diye. Kp ne gerek var filan diyor ama alacaksın diyor başka birşey demiyor. Daha önce küçük yeğen için oyuncak beğenmiştik, böyle birşeyi var deyip (ki olmadığını biliyorum) efenin bir oyuncağının aynısını aldırmıştı. Kızının çocuklarının zaten bir sürü oyuncağı var ama bizde farklı birşey görünce hemen onlara da alınsın istiyor. Artık eşime birşey söylemedim, hayır çocuğa kitap alacağını söylese ben onun için zaten yaşına uygun daha iyi kitaplar seçerdim.
Merhabalar evimizi tuttuk haftasonu tasinacagiz duru evi CoK sevdi bu ev bizim diyor. Ben de idare ediyorum 20 gün kaldı doguma
Geçmiş olsun. Geçen yıl bizimki de öyleydi, ishalle başlayıp, burun akıntısı, balgam ve öksürükle devam etmişti. Biz de buhar makinesi aldık, odasında kettle kaynattık, hiçbir şey fayda etmedi. En son 3 gün filan peditus kullandık, o kesti. İnternette pek iyi yorumlar yok ama soğuk algınlığına ve öksürüğe iyi gelmişti.
İnşallah atlatırsınız hemen.
evet canım ilk kreş senemiz böyle geçecek her halde.Geçmiş olsun canım kreşin ilk yılı hastalıkla geçiyor malesef inşallah en az hastalıkla atlatırsınız bu yılı. Geçen sene her ayın bir haftasını hasta ve antibiyotik kullanarak geçiriyordu mehmet
Gecmis olsun canim zeynepler alerjik mi oluyor acaba bizde balgam ve burun akintisi vardi cigerler temiz bizde antibiyotik gunde 8 kez buhar birde yogurta karistirilan toz var zeynep buharda sıkıldı zor veriyorum ha bu arada bizim buhar makinesi farkli canim sivi kapsul dokuluyor icine onu bugu seklinde veriyor oksijen maskesi gibi maskesi var onu takip solumasi gerekiyor nefes aciyor alerjisi takip edilecek astima donusmemesi icin ugrasiyoruz bir doktor bulduk hep ona gidiyoruz gorkemin bronsitini sayesinde atlattik senelerdir her doktora zeynepin balgam sorununu anlatiyorum onemsemiyorlardi megerse alerjikmis zeynepte uc kez igne oldu bakalim ilaclar bitince dr.ne diyecek
maşallah kuzulara gerçekten gelişimleri çok iyiBu arada zeynep 14.150gr 98cm olmus dr.cok iyi dedi gorkem 21kilo 114cm yasina gore cok iyiymis
Zeynepte gida alerjisi yok ama toza olabilir ten rrengiyle ilgisi yok bence bende bugday tenliyim toz polen alerjim var ayrica kimyasallara da var alerji dikkat ve ozen isteyen rahatsiz edici bir hastalikbizimkisinin alerjik bünyeli olduğunu doktor daha ilk aylarda söylemişti. bende alerjik bünyeliyim beyaz tenli olunca alerjiye yatkınlık oluyor . bizede bi şurup verdi alerji için o biraz rahatlatacak dedi. inşallah öyle de olur. alerji çok zor dikkat etmezsen konforlu bi hayatın olamıyor malesef.
Aman allah korusun ama sporcu olmasini isterim saglikli olsunlarda gerisi gelir zeynepin istahi duzeldi demek ki esma masallah onamaşallah kuzulara gerçekten gelişimleri çok iyibenim zeynepte hemen hemen aynı kiloda ama boy olarak senin zeynepin maşallahı var manken olacak senin kızın
Gecen gun esimle bizde ayni seyi konustuk bale evet sempatik geliyor ama bale yapanlarda tirnak ve ayak anatomisi problemleri cok yasiyorlar balerin topugu denilen bir problem olusuyor baleyi ileri yaslara kadar devam ettirirseniz balerinlerin minyon ve hep fit kalmasi istenir vucut yag oranlari dusuk oldugu icin ostorojen az salgiliyorlarmis bu da dogurganligi etkiliyor diye biliyorum yuzme benimde ilk tercihim ama guvenilir bir havuzda ogrenmeliler esimde gorkemi basketbolla zeynepi yuzmeye gonderelim diyor ama kararsizimzeynepe biraz daha büyü seni baleye göndereceğim diyordum. geçen bana diyorki "ben büyüdüm anne artıkbeni baleye gönderebilirsin " şaşırdık kaldık. bu yaz geçsin sonbahar döneminde baleye vermeye düşünüyorum zaten 3,5 yaşında olacak. haftasonları götürürüm. bale bence bi kız çocuğuna çok yakışıyor.
bide size birşey sorucam siz yüzmeye vermeyi falan düşünüyor musunuz çocukları. normalde 3 yaşından sonra gönderiliebilir deniyor ya şimdi bizimkiler yaza 3 yaşında olacaklar ve bizim kreşin yazın anlaşmalı bi havuzu var çocukları oraya götürüyorlar. geçen sene çok erken diye göndermedim ama bu sene olabilir diyede düşünüyorum . yüzme bence çok geliştirici bi spor ve etkinlik çocuklar için. keşke bende küçükken yüzme öğrenebilseydim
Ayni boydayiz o zaman kilon gayet iyi neyi dert ediyorsun sen ben 85 kiloyum atayim mi kendimi camdanay kız sorma bende öyleydim küçükken uzun zayıf hattaüniversitede o kadar zayıftım ki 170 boy 49 kilo şimdi eşim olan o zamanki sevgilim (nasıl bi tabirse ) çok zayıfsın der der yedirirdi beni. şimdi de 75 kilo oldum düşünün işte halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?