2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar,
Mehmet hasta oldu öksürüyor ateşlendi bir de annem geldi gece sağ olsun bugün ona bıraktım sabah keyfi yerindeydi ama öksürüyordu yine. Sabah çıkarken anneciğim ben gidiyorum gel öpeyim dedim parmağını uzattı "anne git" diye bağırdı. Onu kreşe götürmeyim diye beni de gözden çıkarıyor sıpa.

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız. bizimkide geçen hafta 2 gün hasta diye okula gitmedi babaannesi baktı. şimdide sabahları kreşe gitmemek için ben daha hastayım okula gitmeyeceğim diyor.

çok bilmiş bu sıpalar

Annemin karnında bebek var diyor ama kıskançlık basladi. Bebeğin emzigini gordu emmeye başladı o brnim diye e mzik almayan kizum

ay başladı dimi kıskançlık. çok duymuştum böyle şeyleri . ay bizimkide kucağımıza aldıımız bebekleri çok kıskanıyor. hemen oda bebek taklidi yapıyor. ama sorsan zeynep kardeş istiyor musun diye evet istiyorum diyor , ne yapıcan kardeşinle diyoruz oyun oynayacağım diyor.

2.lerde biraz zorlanıcaz ama allah mutlaka kolaylığını verir.

bende eylül ekim gibi düşünüyorum ikiniciyi.kreşin bu senesini atlatalım hayırlısı ile yazıda geçirip olsun istiyorum artık. kısmet tabi ne zaman yazıldı ise o zaman olacak.

Okulda eğleniyor ama sabahları evde kalmak istiyor gerçi anlıyorum bir senedir aralıksız kreşe gidiyor normal okul olsa 15 tatil ve yaz tatili olur bizimki yazın sadece iki hafta gitmedi kreşe. Biz bile evden çıkmak istemiyoruz çocuklar ne yapsın

evet canım malesef bizimkiler sürekli gitmek zorunda kalıyorlar . ondan da sıkılıyorlardır. ben bu yaz bi ay göndermemeyi düşünüyorum. zaten 2 hafta ben izin kullanırım 2 haftada 1 haftasını anneanne bi haftasını babaanne ile geçirsin en azından okulu özler.

Geçmiş olsun. Bizim kreşte de nerdeyse tüm sınıf hasta, oğlum şu an için iyi ama ben de çok tedirginim.
Bizimki de sabahları arıza çıkarıyor, gitmek istemiyor ama arkadaşlarıyla oynamak da hoşuna gidiyor.

Günaydın herkese,
Bu aralar pek keyfim yok. Bu kk benim moralimi bozuyor bazen. 2 gün önce bdv'de bir bloggerın küçük bebeğinin öldüğünü okudum, kadının sayfasını bebeğinin fotoğraflarını, videolarını görünce içim acıdı. Allah sabır versin, Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Dün de şu üvey anne dehşetini okudum, salak gibi videoyu açtım midem kaldırmadı kapattım hemen. Nasıl insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz, içim çok sıkıldı, böyle zamanlarda çok umutsuzluğa düşüyorum.

Ben genel olarak dunyanin ve ulkemizin gidisatindan endiseliyim yapi olarak melankolik mizacliyim cabuk karamsarliga düşüyorum o yuzden canimi acitacak beni bu evrenden sogutacak birsey sezersem uzaklasip gormezden geliyorum yoksa cok etkileniyorum iyimi ediyorum kotumu bilmiyorum

Merhaba,
Mehmet çabuk atlattı çok şükür dün sabah ben hazırlanırken "anne ben de" dedi. Oğlum ben işe gideceğim sen okula gitmek istiyor musun dedim hı hı dedi. Anneanneden sıkıldı galiba. Bu sabah ben dra gideceğim için işe gitmedim onu da bırakmadım kreşe bu sefer yine peşimden ağladı ben de ben de diye. Hava soğuk ve çok sisli burada özellikle de bizim oturduğumuz yerde bugün Kızılaya inince günlerden sonra güneşi gördüm. Kendimi kuzey ülkelerinde yaşıyor gibi hissediyorum.
Hava moral bozucu haberler de öyle güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var

Biz taşı ndik yerleştik ama ben alışamadım durup durup ağladım yıllardır aynı yerde yaşamaya alısinca zor geldi . Doktorumuda değiştirdim gel git yapmayim diye memnunum çarşamba doğum için gün verecek ama çok ağır geliyor artık salı annem gelecek .duru sıkıldıkça burayı sevmedim diyor ama halinden memnun evi sevdi .

Hayırlı olsun canım şuan duygusalsın ya ondandır alışırsın inşallah en kısa zamanda. Seninki tam yeni yıl bebeği olacak vaktinde sağlıkla gelsin

Benim de annem gitti yine kaldık başbaşa. Yılbaşı gecesi arkadaşlarımızı davet ettik bugünden hazırlığa başlasam iyi olacak haftaiçi yetiştirmem

Evde çok sıkılıyorlar turtix. Ben de cuma günü göndermedim sürekli bir şeyler yapalım istiyor. Anneanneler bunların hızına zor yetişir valla. Cumartesi günü eşim işe gitti iyice sardı bana. Kreşe alıştıkları için sürekli aktivite olsun istiyorlar. Evde yalnızken çok zorluyor beni. Mehmet anneanneden bayağı bir sıkılmış demek ki kreş için ağladığına göre

Hayırlı olsun yeni eviniz, inşallah bu evini de çok seversin. Bu zamana kadar çok iyi dayanmışsın bir de çocukla yalnız başına. Ben olsam annemi çoktan çağırır 100. kavgamızı yapmıştım bile Yeni bir yıl, yeni ev, yeni bir de bebek 2016 sana çok uğurlu gelir inşallah.

Allah kavuştursun. Benim de ablam ve kardeşim gelecek, haftasonu alışverişteydik, her yer ne kadar kalabalıktı, herkes de bir telaş var.
Ne güzel kardeş kardeş takılırsınız. Evet biz erken çıkmamıza rağmen kalabalık vardı insanlar çılgınlar gibi alışveriş yapıyordu. Geçenlerde Mehmet'e Paşabahçe'den kupa ve tabak aldım arabalı hoşuna gider diye hediye paketi yaptırayım dedim yarım saat sıra bekledim çalışanlar bezmişti artık

bugün kreşte tak takıştır günüydü ben de düşün taşın erkek çocuğa ne olur diye papyon aldım sabah taktım acıyor dedi çıkardı attı hevesim de böylece kursağımda kalmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…