2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ay bakalım nasıl olacak. Ablam pek hoşlanmaz aslında yılbaşı kutlamalarından filan ama tatil olunca Efe'yi görmek için bahane oldu ona. Sanırım aynı arabalı bardak ve tabaktan bizde de var, bu yaz arkadaşım hediye etmişti, tam Efe'nin iştahı kesildiği bir döneme denk gelmişti, 1-2 hafta o sayede yemeklerini yedirebilmiştim. İnşallah Mehmet'in de hoşuna gider. Ben hala Efe'ye hediye alamadım, son gün birşeyler alıp hediye paketi yaptırmayı düşünüyorum.

Ben hiçbir şey göndermedim, kreşteki gibi değişik kıyafetler yok diye düşündüm evde ama keşke şapka filan bir şeyler koysaymışım yanına. Erkek çocukların anneleri sanırım pek bir şey koyamamış
Yılbaşı partisi için şapka, taç, maske filan var onları gönderirim artık.

ay aynı olayı bizde yaşadık haftasonu. heryer felakert kalabalıktı. oyuncakçı vardı bi tane indirim gösteriyordu içeri girmemizle çıkmamız bir oldu. içeride adım atacak yer yoktu. giyim içinde acele alınacak birşey yok dah sakin bi zamanda bakarız dedim. ben zaten zeynepe aldığım herşeyi hediye paketi yaptırıyorum. hediye açmak hoşuna gidiyor.

bizimkilerinde geçen ay vardı tak takıştır günü. ben benim boncuklu falan kolye ve bilekliklerimden gönderdim. gerçi onlar artık benim olmaktan çıktı sağolsun zeynep hanım sahiplendi hepsini .tabi kız çocuk olunca süslü tokalar taçlar bizde alternatif çok.
resimlerde gördüm erkek çocuklara güneş gözlüğü , saat falan takmışlardı. hani alternatif olabilir.

bizimde bu ay pijama partileri vardı dans etmişler hoplayıp zıplamışlar. çok eğlenmişler.
dünde almaya gittim beni görür görmez anne biz çok eğlendik diyor. ne yaptınız dedim öğretmeni saydı deve cüce oynamışlar birde spor yapmışlar . tabi hareketli oyunlar bizim cadının favorisi :)

ay ben o haberleri okuyamıyorumda izleyemiyorumda . içim çok kötü oluyor. birkaç ay önce kk de birinin kızının camdan düşüp vefat ettiğini ve annenin ona yazdığı bir yazıyı okudum. ağla ağla içim çıktı. günlerce etkisinden çıkamadım.

canım hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda alışırsınız. gerçi sen şimdi yoğun bir sürece gireceksin o sebeple ev pek aklına gelmez herhalde. hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz.

Tabak, bardak biraz işe yaradı ama çok yemek seçiyor işim zor. İnternette gördüm mothercare'de bir oyuncak satılıyor rocking robot sanırım adı markası elc ondan bulursam alacağım ama mağazada yokmuş dün markafonide vardı ben alana kadar bitmiş şimdi bu var aklımda oğluşa alınacak

Güneş gözlüğü var hatta geçen gün okula onunla gitti hiç aklıma gelmedi onu takmak gelse kesin takardı çok seviyor çünkü gözlüğünü. Markası ki et la tavsiye ederim kenarları da esnek kırılma tehlikesi yok yani

Iyi geceler 6 ocakta dogum var simdilik sakinim duru grip oldu . Herkese iyi yillar

ay hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. duruya da çok geçmiş olsun. güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun. yeni yılda allah hepinize sağlıklı , mutlu , huzurlu sevdiklerinizle güzel bir yıl nasip etsin

Merhaba,
Yılbaşı biletlerimize amorti bile çıkmadı, hayaller başka kışa kaldı artık
Dün Ankara'da kar vardı, oğlumla evde keyif yaptık, kardan adam yapalım dedik ama kar çok sertti pek başarılı olamadık. Uzun tatilin ardından bugün kreşe gitmek istemedi, bana sarıldı sabah çok üzüldüm. Bazen yakın bir yere yarım günlüğüne mi versem diye düşünüyorum ama çocuk alıştı ortama düzenini bozmak da istemiyorum.

Durununannesi yarin buyuk gun hayirlisiyla alirsin insallah bebisini kucagina kolay sorunsuz bir dogum dilerim canim sana allah kolayligini veriyor cabucak ayaga kalkarsin insallah dua edicem sana

Durununannesi doğum olmuştur herhalde inşallah rahat bir doğum olmuştur Allah hep birlikte ailece sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…