- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.541
Ay bakalım nasıl olacak. Ablam pek hoşlanmaz aslında yılbaşı kutlamalarından filan ama tatil olunca Efe'yi görmek için bahane oldu ona. Sanırım aynı arabalı bardak ve tabaktan bizde de var, bu yaz arkadaşım hediye etmişti, tam Efe'nin iştahı kesildiği bir döneme denk gelmişti, 1-2 hafta o sayede yemeklerini yedirebilmiştim. İnşallah Mehmet'in de hoşuna gider. Ben hala Efe'ye hediye alamadım, son gün birşeyler alıp hediye paketi yaptırmayı düşünüyorum.Ne güzel kardeş kardeş takılırsınız. Evet biz erken çıkmamıza rağmen kalabalık vardı insanlar çılgınlar gibi alışveriş yapıyordu. Geçenlerde Mehmet'e Paşabahçe'den kupa ve tabak aldım arabalı hoşuna gider diye hediye paketi yaptırayım dedim yarım saat sıra bekledim çalışanlar bezmişti artık
Ben hiçbir şey göndermedim, kreşteki gibi değişik kıyafetler yok diye düşündüm evde ama keşke şapka filan bir şeyler koysaymışım yanına. Erkek çocukların anneleri sanırım pek bir şey koyamamışbugün kreşte tak takıştır günüydü ben de düşün taşın erkek çocuğa ne olur diye papyon aldım sabah taktım acıyor dedi çıkardı attı hevesim de böylece kursağımda kalmış oldu.
Ne güzel kardeş kardeş takılırsınız. Evet biz erken çıkmamıza rağmen kalabalık vardı insanlar çılgınlar gibi alışveriş yapıyordu. Geçenlerde Mehmet'e Paşabahçe'den kupa ve tabak aldım arabalı hoşuna gider diye hediye paketi yaptırayım dedim yarım saat sıra bekledim çalışanlar bezmişti artık
bizimkilerinde geçen ay vardı tak takıştır günü. ben benim boncuklu falan kolye ve bilekliklerimden gönderdim. gerçi onlar artık benim olmaktan çıktı sağolsun zeynep hanım sahiplendi hepsini .tabi kız çocuk olunca süslü tokalar taçlar bizde alternatif çok.Ben hiçbir şey göndermedim, kreşteki gibi değişik kıyafetler yok diye düşündüm evde ama keşke şapka filan bir şeyler koysaymışım yanına. Erkek çocukların anneleri sanırım pek bir şey koyamamış
Yılbaşı partisi için şapka, taç, maske filan var onları gönderirim artık.
ay ben o haberleri okuyamıyorumda izleyemiyorumda . içim çok kötü oluyor. birkaç ay önce kk de birinin kızının camdan düşüp vefat ettiğini ve annenin ona yazdığı bir yazıyı okudum. ağla ağla içim çıktı. günlerce etkisinden çıkamadım.Günaydın herkese,
Bu aralar pek keyfim yok. Bu kk benim moralimi bozuyor bazen. 2 gün önce bdv'de bir bloggerın küçük bebeğinin öldüğünü okudum, kadının sayfasını bebeğinin fotoğraflarını, videolarını görünce içim acıdı. Allah sabır versin, Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Dün de şu üvey anne dehşetini okudum, salak gibi videoyu açtım midem kaldırmadı kapattım hemen. Nasıl insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz, içim çok sıkıldı, böyle zamanlarda çok umutsuzluğa düşüyorum.
canım hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda alışırsınız. gerçi sen şimdi yoğun bir sürece gireceksin o sebeple ev pek aklına gelmez herhalde. hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz.Biz taşı ndik yerleştik ama ben alışamadım durup durup ağladım yıllardır aynı yerde yaşamaya alısinca zor geldi . Doktorumuda değiştirdim gel git yapmayim diye memnunum çarşamba doğum için gün verecek ama çok ağır geliyor artık salı annem gelecek .duru sıkıldıkça burayı sevmedim diyor ama halinden memnun evi sevdi .
Tabak, bardak biraz işe yaradı ama çok yemek seçiyor işim zor. İnternette gördüm mothercare'de bir oyuncak satılıyor rocking robot sanırım adı markası elc ondan bulursam alacağım ama mağazada yokmuş dün markafonide vardı ben alana kadar bitmiş şimdi bu var aklımda oğluşa alınacakAy bakalım nasıl olacak. Ablam pek hoşlanmaz aslında yılbaşı kutlamalarından filan ama tatil olunca Efe'yi görmek için bahane oldu ona. Sanırım aynı arabalı bardak ve tabaktan bizde de var, bu yaz arkadaşım hediye etmişti, tam Efe'nin iştahı kesildiği bir döneme denk gelmişti, 1-2 hafta o sayede yemeklerini yedirebilmiştim. İnşallah Mehmet'in de hoşuna gider. Ben hala Efe'ye hediye alamadım, son gün birşeyler alıp hediye paketi yaptırmayı düşünüyorum.
Güneş gözlüğü var hatta geçen gün okula onunla gitti hiç aklıma gelmedi onu takmak gelse kesin takardı çok seviyor çünkü gözlüğünü. Markası ki et la tavsiye ederim kenarları da esnek kırılma tehlikesi yok yanibizimkilerinde geçen ay vardı tak takıştır günü. ben benim boncuklu falan kolye ve bilekliklerimden gönderdim. gerçi onlar artık benim olmaktan çıktı sağolsun zeynep hanım sahiplendi hepsini .tabi kız çocuk olunca süslü tokalar taçlar bizde alternatif çok.
resimlerde gördüm erkek çocuklara güneş gözlüğü , saat falan takmışlardı. hani alternatif olabilir.
bizimde bu ay pijama partileri vardı dans etmişler hoplayıp zıplamışlar. çok eğlenmişler.
dünde almaya gittim beni görür görmez anne biz çok eğlendik diyor. ne yaptınız dedim öğretmeni saydı deve cüce oynamışlar birde spor yapmışlar . tabi hareketli oyunlar bizim cadının favorisi :)
Insallah guzel bir sene olur herkes icin piyango almiyoruz biz pamukcum beni bastan eleKızlar yeni yılınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim. MP'den büyük ikramiye çıkarsa yazmayı ihmal etmeyin
Carsamba gunu yani saglikla gelsin bakalim kuzucuk. Duru da bir an once iyilesir umarim. Annen gelmis miydi?Iyi geceler 6 ocakta dogum var simdilik sakinim duru grip oldu . Herkese iyi yillar
Ay heyecanlandim hadi bakalim saglikla gelsin bebiscik duruyada gecmis olsun benim kizda oksuruyor malum balgam sorunumuzIyi geceler 6 ocakta dogum var simdilik sakinim duru grip osorunumuzrkese iyi yillar
Iyi geceler 6 ocakta dogum var simdilik sakinim duru grip oldu . Herkese iyi yillar
Ay yarın inşallah yavrunu kucağına alacaksın, güzel haberlerini bekliyorum. Duru'ya da geçmiş olsun, herkes hasta valla kış kendini gösteriyor.Iyi geceler 6 ocakta dogum var simdilik sakinim duru grip oldu . Herkese iyi yillar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?