- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.561
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun gorkemde bir sure yaklasmadi sonra sevmesine izin verdik buyuyecek beraber oynayacaksiniz falan dedim anlattim her seferinde hicbir derdimiz olmadi simdi ikisi ayrilmaz ikili bazen saatlerce oynayip gulusiyorlar bazen kapisiyorlar bazen opup sariliyorlar bazen itisip kakisiyorlar ama cok seviyorlar birbirlerini bundan sonra basliyor sizin icin eglence artikHepinize teşekkür ederim doğum oldu çok sıkıntı olmadı bebeğim de iyi cuma çıkacağız sanırım ayaklandim da duru bana yaklasmiyor yalnız
Hayırlı olsun Duru'nun başta yadırgaması normal en kısa zamanda alışır inşallahHepinize teşekkür ederim doğum oldu çok sıkıntı olmadı bebeğim de iyi cuma çıkacağız sanırım ayaklandim da duru bana yaklasmiyor yalnız
Hayırlı olsun canım. Annesiyle, babasıyla, ablasıyla birlikte geçireceği uzun, sağlıklı, mutlu bir yaşamı olsun inşallah. Duru'nun aklından neler geçiyordur kimbilir, duruma alışsın normale döner.Hepinize teşekkür ederim doğum oldu çok sıkıntı olmadı bebeğim de iyi cuma çıkacağız sanırım ayaklandim da duru bana yaklasmiyor yalnız
Geçmiş olsun ben de duydum salgını çocuğu mecburiyetten gönderiyorum kreşe ama tedirginim hasta olacak diyeOğlum 2 gündür evde, burun akıntısı ve öksürük var. Balgam biriktiği için öksürüğe neden oluyormuş. Dün ilaç kullanmaya başladı, bugün daha iyi gibi. Kreşteki arkadaşları da hasta, Ankara'da domuz gribi salgını varmış. Allah korusun tüm yavruları.
Geçmiş olsun canım inşallah duru da sen de hemen iyileşirsin. Allah'ın hikmeti sanırım ikinciler anneyi pek üzmüyorlar.Merhaba teyzeleri duru çok hastalandı 39 buldu ateşi ilaç İçmedi mecburen iğne oldu hicbirsey yemiyor bugün biraz iyi babadan ayrilmiyor çok fena sardı babasına nefes aldirmiyor . ben de hasta oldum Boğazlarında şişti dikişlerin acısını unutturdu Boğazlar yavaş yavaş iyileşiyorum . bebek iyi allaha şükür genelde gündüz uyuyor emmeye çok düşkün aynı ablası hastanenin emmeye en hevesli bebeği seçildi ben ameliyattan çıkana kadar aranmis kV de emzik vermiş doktor camdan atmış mama yollatmış o arada ben geldim hemen emdi paşa sarılık olmadık .2. düşünenler en ihtiyaç duyduğum şey insan oldu oda vardı 2. Ameliyat daha ağır geldi bana yine ayaklandı ama ilki daha kolaydı
Ben de tedirginim ama gönderdim bugün. Bazı doktorlar domuz gribinin her yıl görüldüğünü ama ilaç firmaları nedeniyle bu yıl olayın üzerine çok gidildiğini söylüyor. Valla bir taraftan doğruluk payı olabilir diyorum. 3 yıl önce bir arkadaşım virüsü kapmıştı, hastanede benim gibi olan çok var hatta benim durumum daha iyi diye eve gönderdiler demişti. 15 gün evde yatmıştı kız.Geçmiş olsun ben de duydum salgını çocuğu mecburiyetten gönderiyorum kreşe ama tedirginim hasta olacak diye
Geçmiş olsun ikinize de. Boşver babasına sarsın biraz sen toparlanınca eskiye döner zaten. Bebişe de maşallahMerhaba teyzeleri duru çok hastalandı 39 buldu ateşi ilaç İçmedi mecburen iğne oldu hicbirsey yemiyor bugün biraz iyi babadan ayrilmiyor çok fena sardı babasına nefes aldirmiyor . ben de hasta oldum Boğazlarında şişti dikişlerin acısını unutturdu Boğazlar yavaş yavaş iyileşiyorum . bebek iyi allaha şükür genelde gündüz uyuyor emmeye çok düşkün aynı ablası hastanenin emmeye en hevesli bebeği seçildi ben ameliyattan çıkana kadar aranmis kV de emzik vermiş doktor camdan atmış mama yollatmış o arada ben geldim hemen emdi paşa sarılık olmadık .2. düşünenler en ihtiyaç duyduğum şey insan oldu oda vardı 2. Ameliyat daha ağır geldi bana yine ayaklandı ama ilki daha kolaydı
Hepinize teşekkür ederim doğum oldu çok sıkıntı olmadı bebeğim de iyi cuma çıkacağız sanırım ayaklandim da duru bana yaklasmiyor yalnız
Oğlum 2 gündür evde, burun akıntısı ve öksürük var. Balgam biriktiği için öksürüğe neden oluyormuş. Dün ilaç kullanmaya başladı, bugün daha iyi gibi. Kreşteki arkadaşları da hasta, Ankara'da domuz gribi salgını varmış. Allah korusun tüm yavruları.
Merhaba teyzeleri duru çok hastalandı 39 buldu ateşi ilaç İçmedi mecburen iğne oldu hicbirsey yemiyor bugün biraz iyi babadan ayrilmiyor çok fena sardı babasına nefes aldirmiyor . ben de hasta oldum Boğazlarında şişti dikişlerin acısını unutturdu Boğazlar yavaş yavaş iyileşiyorum . bebek iyi allaha şükür genelde gündüz uyuyor emmeye çok düşkün aynı ablası hastanenin emmeye en hevesli bebeği seçildi ben ameliyattan çıkana kadar aranmis kV de emzik vermiş doktor camdan atmış mama yollatmış o arada ben geldim hemen emdi paşa sarılık olmadık .2. düşünenler en ihtiyaç duyduğum şey insan oldu oda vardı 2. Ameliyat daha ağır geldi bana yine ayaklandı ama ilki daha kolaydı
Geçmiş olsun ikinize de. Boşver babasına sarsın biraz sen toparlanınca eskiye döner zaten. Bebişe de maşallahbenim oğlumun doktoru da emzik verme demişti, kilosu düşük olduğu için emzik veremedim, doktor boş boş çekeceğine annesinin memesini çeksin kilosu düşük zaten demişti. Ay ilki daha kolaydı deyince tedirgin oldum. Yoksa herkes kandırıyor mu beni ikinci çocuğu bir an önce doğurayım diye. Allahtan toparlanmışsın hemen. Güle güle büyüt bebeğini. Bizim için de kokla onu.
Nasilsiniz kizlar bu aralar herkeste grip burun bogaz derdi var galiba bendede öksürük basladi beynim cikiyor resmen bende gorkem hastalik kapar okuldan diye korkuyorum hep hasta cocuklar gecen hafta zeynepi goturduk kbb doktoruna sinuzit olabilir dedi geniz akintisindan dolayi balgam olabilir dedi antibiyotik verdi mumkun degil agzina surmuyor deniz suyu burun aspiratoru tuzlu karbonatli suyla temizleyip duruyoruz bu ara herkese saglikli gunler dilerim
Benimki grip+öksürük oldu cok fenayim zeynepin duzenli burun temizligi yapildigi icin balgami burun akintisi baya azaldi ama tuzlu karbonatli su cok yakiyo aglamaktan harap oluyor bugun bende kendime yaptim baya yildizlari gordumeshmaöksürük 44609720 .!.:ay bende de o korku var canım. zeynepte hasta olacak diye korkuyorum sürekli. senin zeynepe de sana da çok geçmiş olsun. bizde sürekli burnu açık tutmaya çalışıyoruz ki geniz akıntısı balgama dönmesin diye.
Günaydın,
Dün gece Mehmet döndü durdu uyutmadı beni en son aldım salona geçtik koltuğun üzerinde uyuyakaldık ateşi yoktu ama hasta olacak diye korktum eşim evde kaldı uyuyorlar şimdi ben de izin alabilirsem öğlen çıkacağım eşim işe gidecek.
Bir de üzerine bugün misafirim gelecek eşimin kuzeni ve eşi yarın burada sınava girecekmiş eşi o yüzden bir gece de kalacaklar. Sevdiğim insanlar ama inanın yoruldum bu misafir işinden ben zaten işimi gücümü yetiştiremiyorum yetiştirsem şükrediyorum bir de zırt pırt misafir ağırlıyorum. Bu haftasonu böyle geçer önümüzdeki hafta da 15 tatil başlıyor eltim çoluk çocuk gelir ohhh değmeyin keyfime.
Ben bu sehirde yalnizim annem de yok kvde de o yuzden mecburen bana geliyorlar annem olsa boyle olmazdi ama kv olsa daha beter olurdu ona gelecek misafir icin de beni kostururdu. Sizin adet iyiymis.Bizim memlekette cocuklu insanin evine zırt pırt gidilmez gormek isterse o kisiyi annesinin veya kvsinin evine gelir orada gorur mesela anneme gelen akrabalar birgun oncesi anneme sana gelicez kizin musaitse o da gelsin derler esimin tarafindan gelenlerede kv evinde bulusulur artik benim cocuklar buyudu sayilir o yuzden direkt benim evede davet ediyorum iyi bir adet maksat kucuk cocuklu kadin cocugundan firsat bulup ev ve ikramlara firsat ayiramayabilir diye onu sikintiya sokmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?