2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hımm ben serap hanımla görüşmüştüm gelişim raporuyla ilgili öğretmeniyle görüşmedim. Zaten onu görmüyorum hiç yardımcı öğretmeni akşamları görüyorum konuşuyorum ama esas öğretmenle hiç konuşamıyorum gün içinde arayabilirim aslında ama pek merak ettiğim bişey de yok sanırım.

Pazartesi gece ateşlendi mehmet dün dra götürdüm henüz bişey görünmüyor ama grip olacak galiba takip edelim ilerlerse peditusa başla dedi ben beklemeden başladım çünkü ateşleniyor çocuk ben de üç gün rapor aldım. Evde değilim ki bekleyim bir an önce iyileşmesi lazım burnu akmaya başladı bu arada. Pazar günü avm'ye gittik orada yerlerde araba sürdü mikrop kaptı sanırım. Gitmemeye çalışıyorum ama haftasonu sıkılıyoruz başka yapacak bişey yok hava da soğuk

gecen hafta check-up yaptirdim kendime sonuclar iyi cikti ozellikle gecmeyen egzamam icin karacigerimden supheleniyordum ama allahtan iyi cikti
Sonuçların iyi çıkmasına sevindim ben bıktım artık hastanelerden önümüzdeki hafta endokrin kontrolüm var benim de

ben sana hep soyluyorum ya gec konusan cocuk geveze oluyo diye ben orneklerini cok gordum senin oglunda
artik acilmis masallah efeye hep pastayi hazir aliyordum bu sefer kendim yapmak istedim cikolatali orman meyveli yapmaya karar verdim yarinki cocuklarla aktivitemiz bu olacak hayirlisi esim 4 subat bende 8 subatliyim dogumgunlerimiz pespese tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin

Çok iyi yapmışsın ben de uzun zamandır doktora gitmedim. 1,5 haftadır kuru öksürük var ama gitmek istemiyorum. Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.
ben oksurugu balli zencefille atlattim bal toz zencefil bir limon suyu karistirip ictim cabuk gecti zehir gibi aci ama ne yaparsin ilactan iyidir annemede tavsiye ettim onunkide cabuk gecti sende yap ara ara ic cok iyi geliyor gecmis olsun

Serap hanımla görüştüysen yeterli aslında. Ben de gün içerisinde öğretmenini aramak istemiyorum pek. Telefonda hem kısıtlı oluyor hem de önemli birşey yoksa arayıp meşgul etmek istemiyorum.

Geçmiş olsun. Gerçekten kışın avm dışında pek bir seçenek kalmıyor. Bizimki de kalabalık olduğu için hoşlanmıyor. Kalın giydirsem bile dışarısı çok soğuk, çocuğun yüzü çatlıyor soğuktan. Zaten soğuktan nefesim kesiliyor benim, küçük çocuk için daha zor. Mehmet inşallah iyileşir hemen.

Ay çok zorluyor ama inşallah konuşkan bir çocuk olur. Sorgulayıcı olmasını çok istiyorum aslında ama sabırsızım bazen.
Çocuklarla birlikte yapman çok güzel. Birlikte yapılan el emeği şeyler çok hoşuma gidiyor benim. Ortalık biraz dağınır ama sonuç güzel olur.

ben oksurugu balli zencefille atlattim bal toz zencefil bir limon suyu karistirip ictim cabuk gecti zehir gibi aci ama ne yaparsin ilactan iyidir annemede tavsiye ettim onunkide cabuk gecti sende yap ara ara ic cok iyi geliyor gecmis olsun
Teşekkürler canım. Sürekli bunu yapıyorum, elma çayı da yaptım ama yok, midem ağrıyor diye bıraktım artık. Efenin ilacını içtim. Şu anda daha iyiyim ama akşamları başlıyor yine. Ankaranın havası çok kuru ve soğuk, bana pek yaramıyor sanırım.

Haftasonu Efe ishal gibiydi, hatta pzt günü göndermedim. Sürekli diyet yemeği yaptım bu sefer de çocuk 3 gündür kaka yapmıyor. Bu durumdan pek rahatsız durmuyor aslında ama ilk kez bu kadar uzun sürdü. Keçi boynuzu pekmezi içiriyorum o etkili oluyor diye ama yok. Zeytinyağı da içirsem çocuk yine ishal olur diye korkuyorum. Doktoru bugün yapar dedi bakalım bekliyorum. Ay bu annelik çok garip, çocuğun kakası bile dert oluyor paylaşıyorum burda.

Efe hala bezi bırakamadı. Öğretmeni 3 ay içinde bırakır demiş, zaten sınıflarında çok az kişi kalmış bezi bırakmayan. Çocuk ne çişten ne kakadan rahatsız oluyor. Tuvalete yapmak ister misin diyorum büyüyünce yapıcam daha değil diyor. Ne zaman büyüyecek bakalım.

canım ben buralardayım ama işler bu sıra çok yoğun iş yerinde iş iş iş , bazen hiç internete giremiyorum. birde evde düzeni sağlamak için bir sayfa keşfetmiştim kk de. orayı takip ediyorum ödev veriyorlar görev veriyorlar sırf ödev aşkıyla valla ev düzene girmeye başladı maşallah.

Elimler gelmedi kocası iş için yarın gidiyorum demiş çocuklardan biri de ateşliymiş kvde de biyerdeymiş aniden olunca gelememiş. Allahtan gelmediler enerjim yerlerde.
Kreşle ne görüşmesi haberim yok benim

sevindim senin için misafir ağırlamak özellikle enerjin yoksa çok zor valla

gecen hafta check-up yaptirdim kendime sonuclar iyi cikti ozellikle gecmeyen egzamam icin karacigerimden supheleniyordum ama allahtan iyi cikti

ay canım benimde parmağımdaki egzama tekrar hortladı valla. nedir bu çektiğimiz bu egzamadan.

bizdede burun akıntısı öksürük hep devam. sıkıldım artık ilaç vermekten çocuğa. bitkisel şeyler veriyorum zencefil çayı yapıyorum falan .sizede çok geçmiş olsun.

annelik böyle işte ben mesela ishal olduğunda kakasını bile çubukla karıştırıyorum kan yada sümüksü şey olmasın diye . normalde iğrenç birşey ama çocuğun olunca iğrenç olmuyor

bizim iş yerinde de birinin çocuğu var 3,5 yaşında hala bezi bırakmamış. erkek çocukları bez konusunda biraz daha geç kalıyorlar sanırım. zamanı gelince bırakırsınız inşallah .

esma doktor bana egzemadan kurtulus olmaz ilac ve merhemler sadece hafifletir ama hicbir zaman yok etmez omur boyu surer dedi yani bu hastalik bizimle beraber gidecek allah caresiz dert vermesin ne yapalim cekiyoruz bizde nasil bir illetmis bu

kivi yedir cocuklar sever genelde kuru kayisi incir falanda iyi gelir

pastam guzel oldu esimde tesekkur etti cok begendi pastanin uzerine kocaman 32 yazdim hayir bu benim yasim degil diyo bide kari koca 30lu yaslarimizi kabullenemiyoruz bi turlu gorkem ve zeynep koro halinde iyiki dogdun baba diye bir agizdan sarki soylemeleri cok tatliydi

Mehmet'e dr oksuruk icin prospan vermisti bir dene istersen. Bana da en son gecen yil olmustu oksurmekten uyuyamiyordum cok sinir bozucu o sirada hamileydim ilac da alamamistim

Hepbirlikte 60li yillarinizi da gorursunuz insallah

Mehmet de birakmadi arada onu soyluyorum esime daha bezi birakacak, sunnet olacak ooo bir suru isimiz var sacini bile hic kestirmedik daha.
Ben siniftakilerin durumunu bilmiyorum. Mehmet lavaboya gittigimde pesimden geliyor genelde bak oglum cisimi yaptim filan diye anlatiyorum sifonu cekiyoruz bye bye cis diyoruz. Arada kaka yapinca soyluyor dun anne cis dedi gel buraya yap istersen dedim tamam dedi ama klozete oturtunca korktu sanirim kalkmak istedi bi adaptor ya da lazimlik almak lazim.
Bizimkinin konusmasi gunden gune ilerliyor derdini de iyi kotu anlatiyor ama hala yasitlarindan geride serap hnm sorun olmadigini soyluyor ama annelik iste hem uzuluyorum hem de sabirsizlaniyorum okuldan aldigimda bir sürü sey anlatiyor ama ben yarisindan fazlasini anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…