- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.661
Şu anda aktif olarak yazışan 5 kişiyiz üç kişinin kızı var onlar bez meselesini geçen yıl halletti. Benim ve pamukprensinannesinin oğullarımız var hala bezleniyorlar. Ben de kreşten haber bekliyorum bir de havaların ısınmasını. Geçenlerde öğretmenine sordum bir tek benim oğlum mu kaldı bezli diye yok dedi sınıftan 3 çocuk bezi bırakmış sadecemayıs anneleri merhaba... bende mayıs annesiyim ama pek yazamıyorum. sizlere sormak istediğim bir şey var. benim kızın hala altı bağlanıyor. mümkün değil tuvalete yapmak istemiyor. ablamız var 5 yaşında hiç onu örnek almıyor maalesef.. şöyle nisan gibi tamamen çıkarıcam bezi altından havaların ısınmasını bekliyorum. sizinkiler ne durumda?
Merhaba. Turtix de yazmış ama ben de yazmak istedim. Benim oğlum da bezi bırakmadı. Genellikle kız çocukları daha erken gelişimlerini tamamlayıp hazır oluyorlar ama her çocuk farklı tabi. Çocuğun gerçekten hazır olup olmadığını belirlemek önemli, daha önce erken başlandıysa veya anne çok ısrarcı olursa direniyor olabilir. Belki gerçekten çocuk henüz hazır değildir, çok üstüne düşmemek gerek belki.mayıs anneleri merhaba... bende mayıs annesiyim ama pek yazamıyorum. sizlere sormak istediğim bir şey var. benim kızın hala altı bağlanıyor. mümkün değil tuvalete yapmak istemiyor. ablamız var 5 yaşında hiç onu örnek almıyor maalesef.. şöyle nisan gibi tamamen çıkarıcam bezi altından havaların ısınmasını bekliyorum. sizinkiler ne durumda?
Ay turtix siz de az kişi bırakmış. Bizim 11 kişiden bırakmayan 4 kişi kalmış. Efe geçen haftalarda biraz hırçınlaştı hatta serap hanımla görüşmeye gittik. Acaba arkadaşları bırakınca bizimki kötü mü hissetti diye. Ben hep büyüyünce tuvalete yapacaksın diyordum, çocuğa böyle söylemek de doğru değilmiş. Şimdi arkadaşları bezi bıraktı, bizimki ben büyümedim mi diye düşünüyor olabilirmiş. Büyümek sözcüğünü evde kullanmıyoruz artık.Şu anda aktif olarak yazışan 5 kişiyiz üç kişinin kızı var onlar bez meselesini geçen yıl halletti. Benim ve pamukprensinannesinin oğullarımız var hala bezleniyorlar. Ben de kreşten haber bekliyorum bir de havaların ısınmasını. Geçenlerde öğretmenine sordum bir tek benim oğlum mu kaldı bezli diye yok dedi sınıftan 3 çocuk bezi bırakmış sadece
Kolay gelsin duruismail. Haftasonu bizimki de çıldırdı, hem ona bağırdım hem oturup ağladım. Aklıma sen geldin, duru da bunun gibiyse çıldırmamak elde değil. Dün iyiydi bu sabah çok erken kalktı küçük bir sebepten yine sorun yarattı, ağlaya ağlaya herkesi uyandırmıştır apartmandaki. Geçecek öyle düşün. Yakınlarda kreş varsa duruyu kreşe gönderebilirsin, yarım gün bile olsa rahatlatır seni. Ona da iyi gelir, böyle durumlarda çocuklar kardeşim olduğu için beni evden gönderiyorlar diye düşünebiliyorlarmış ama tanıdık çocuklar varsa işin kolaylaşabilir.Evimize geldik annem gitti yarın yalnız kalacağız bakalım ne yapacağız duru da hiç değişme yok baş edemiyorum
Evimize geldik annem gitti yarın yalnız kalacağız bakalım ne yapacağız duru da hiç değişme yok baş edemiyorum
Ya kızlar benim oğlum çok atarlı oldu. İyi güzel derken birden saçma sapan bir nedenden dolayı kıyametleri koparıyor. Sakin kalamıyorum deli gibi bağırıyorum sonra sakinleşiyor. Bu sefer neden bağırdım diye kendi kendimi yiyorum. Kitaplarımı okusam dönem özelliği olduğunu görsem biraz sakinleşicem ama hem sınava çalışmak hem ev işleri zaman bulamıyorum. Keşke daha sabırlı bir insan olsaydım.
allah kolaylik versin biz böyle bir durum yasamadik sukur ki ama senin yasama nedenin su donemde ozellikle kizlarimizin fazlasiyla atarli olmalari bencede krese verme evden uzaklastiriliyorum moduna girip size daha fazla eziyet edebilir bekle bu donemde gececek bebek hareketlenince onunda hosuna gidecek zamanla alisacak benimkiler birbirlerine cok bagli allahtan gormeyince cok ozluyorlar birbirlerini arada kapisiyorlar bazen ama yinede cok seviyorlar birbirlerini duruda alisir ablaligaBugün ilk yalnız günümüzü geçirdik iyiydi psikologla görüştüm yaptıkları normal dedi bizde biliyoruz gerçi vurduğu zaman pacaniza yapışsada 5 dk oradan ayrılın oda sakinlessin sizde dedi bize ağlayarak istediğini yaptırıyordu aldırıyor du ne onun istediğini nede kendi istediğinizi almadan çıkın dedi 1 sene sonra kardeşi olsaymis yaptıkları bilinçli olurdu ama suan size öyle gelsede ram bilincinde değil dedi bakalım dediklerini yapacağız duruyu fazla hareketli buldu yasitlarin dan da önde bir çocuk dedi . Yakinimizdaki kreş 4 yaşından küçükleri almıyor aklımda ama birde kardes geldi ben evden gönderildim diye düşünürse birde
Ay serap aralarındaki yaş farkını az tutarak en iyisini yapmışsın. Maşallah ikisi de büyüdü bile hem kardeş hem arkadaş oldular. Benim gözüm korkmaya başladı ikinci çocuktan ama dün bebeklik videolarına bakınca da çok hoşuma gitti. Şu sınav bitsin de ben de planlarımı yapayım artık bebek konusunda.allah kolaylik versin biz böyle bir durum yasamadik sukur ki ama senin yasama nedenin su donemde ozellikle kizlarimizin fazlasiyla atarli olmalari bencede krese verme evden uzaklastiriliyorum moduna girip size daha fazla eziyet edebilir bekle bu donemde gececek bebek hareketlenince onunda hosuna gidecek zamanla alisacak benimkiler birbirlerine cok bagli allahtan gormeyince cok ozluyorlar birbirlerini arada kapisiyorlar bazen ama yinede cok seviyorlar birbirlerini duruda alisir ablaliga
Kolay gelsin canım ya. Şu yanından ayrılma olayını biz pek yapamıyoruz. Benimki mutlaka gözümüzün önünde ağlayacak, ya şöyle izin verse belki sakinleşip bir çözüm bulacaz ama yok illa yüzümüze bakacak ağlarken. Bir ara çok sinirlendim odanda ağla dedim, sonra ne zaman ağlayacak olsa bir süre orda ağlayıp geldi ama çok uzun sürmedi.Bugün ilk yalnız günümüzü geçirdik iyiydi psikologla görüştüm yaptıkları normal dedi bizde biliyoruz gerçi vurduğu zaman pacaniza yapışsada 5 dk oradan ayrılın oda sakinlessin sizde dedi bize ağlayarak istediğini yaptırıyordu aldırıyor du ne onun istediğini nede kendi istediğinizi almadan çıkın dedi 1 sene sonra kardeşi olsaymis yaptıkları bilinçli olurdu ama suan size öyle gelsede ram bilincinde değil dedi bakalım dediklerini yapacağız duruyu fazla hareketli buldu yasitlarin dan da önde bir çocuk dedi . Yakinimizdaki kreş 4 yaşından küçükleri almıyor aklımda ama birde kardes geldi ben evden gönderildim diye düşünürse birde
Ay serap aralarındaki yaş farkını az tutarak en iyisini yapmışsın. Maşallah ikisi de büyüdü bile hem kardeş hem arkadaş oldular. Benim gözüm korkmaya başladı ikinci çocuktan ama dün bebeklik videolarına bakınca da çok hoşuma gitti. Şu sınav bitsin de ben de planlarımı yapayım artık bebek konusunda.
Kolay gelsin canım ya. Şu yanından ayrılma olayını biz pek yapamıyoruz. Benimki mutlaka gözümüzün önünde ağlayacak, ya şöyle izin verse belki sakinleşip bir çözüm bulacaz ama yok illa yüzümüze bakacak ağlarken. Bir ara çok sinirlendim odanda ağla dedim, sonra ne zaman ağlayacak olsa bir süre orda ağlayıp geldi ama çok uzun sürmedi.
Girip okuyorum aslında ama keyfim yok yazasım gelmiyor. Sayfamız aşağılarda kaldıkça da üzülüyorum.Turtix çoktandır yazmıyorsun nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?