2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Pamukprensinannesi sizin şubeden bir veli vefat etmiş diye duydum çok üzüldüm rahatsızlığı neydi acaba? Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Amin canım. Ben de bilmiyorum üst gruptan bir çocuğun annesi, mesaj geldiğinde çok üzüldüm, Allah o yavruyu inşallah hep iyi insanlarla karşılaştırsın, anne eksikliği hissettirmesin.

Benim sınav yaklaştı kızlar bir de dil sınavına gireceğim haftaya o yüzden hem yoğun hem stresliyim bu aralar. Şu sınavlar bitsin bol bol yazarım artık.

Benim sınav yaklaştı kızlar bir de dil sınavına gireceğim haftaya o yüzden hem yoğun hem stresliyim bu aralar. Şu sınavlar bitsin bol bol yazarım artık.
ben artik sinav psikolojisi ni kaldiramiyorum her yerden sınavı gecip mulakatta elenmek cok kotu ama calismam lazim kuzularin gelecegi icin doruk biraz daha buyusun buraya yeni hastane yapiliyor oraya başlamak istiyorum olursa daha oncede hastanede calismistim ama torpillilerden sira gelirse. birde ben ne zaman devlete basvuru yapsam sınavı gecip mulakata kalinca devlette birseyle4 oluyor cok sinadim bunu esim hukumeti yikiyorsun bir isle diyor

kimse yok mu hu hu
kizlar nerdesiniz yahu gecen sayfalarca yazdim silindi sinir oldum bende sinuzit oldum ilac kullaniyorum simdi daha iyiyim bebislerde yeni yaslarina saglikla girsin insallah evi satma isiyle daha dogrusu esimi ikna etmeyle ugrasiyorum adam evine kiyamiyor istedigi fiyattan bir lira inmiyor ruhum daraldi artik satip kurtulmak istiyorum almak istedigim evin kaba insaati bitti baskasi kapacak diye strese girdim resmen

hayırlısı olsun canım inşallah eşini ikna eder ve istediğin evi alabilirsin. herşey gönlünüzce olsun. çok geçmiş olsun ayrıca bende bu sıralar hastayım grip oldum ve öksürük hemen ciğere indi. işte bi kere bronşit olunca bi daha hep böyle oluyor.

bizde cuma günü okulda kızıma doğum günü yaptık zeynepim çok mutlu oldu.. prenses gibi dolaşıyordu ortalıkta. cumartesi günü de evde anneanne babaanne amca dayı derken aile arasında oldu. yoruldum ama değdi kızım için.

valla şaka maka 3 yaşı devirdsik allah herkesin evlatlarıyla birlikte bizimkilerede sağlık ve mutluluk versin . bahtları güzel olsun inşallah.

artık herşeyin farkında olan bir birey konumundalar. bazen sözleri davranışları falan beni çok şaşırtıyor. bazen karşımda benim davranışlarımı taklit eden küçük bi ben görüyorum.

bir kaç ay sonra 2 ye niyetleniyorum bayramdan sonra bi kadın doğumcuya gidip genel bi kontrolden geçmek istiyorum. bazen 2 çocuk fikri beni çok korkutuyor ama bir yanımda 2.ye anne olmayı çok istiyor. aslında beni korkutan çocuk bakmak değilde üzerime yüklenen sorumluluklarda bana yardımcı olan bi eşimin olmaması.

daha önümde düşünmek için birkaç ayım var bakalım herşey kader kısmet

ben memleketteyim annemi yeni evine taşıdık ablam da geldi ama annemle hic anlasamiyorlar ortam gergin ablamin kızıyla duru anlasamiyorlar sadirdim bende kimi idare edeceğimi

2. cocuk daha sorunsuz suan 5. aya gidiyoruz durudan daha iştahlı ek gıdaya basladik yavastan dorukta sutum daha az yalnız uykusu daha iyi durudan ama gundyz az uyuyor duru kıskanıyor ama zaman zaman iste tek sorun bazen bağırıyor dorukta sicriyor öyle boyle buyuyorlar

Bütün 2013 mayıs yavrularının doğum günleri kutlu olsun. Ben bu sene evde bir d.günü organizasyonu yapmayı planlıyordum ama bir baktım ki gün gelmiş bende hiçbir hazırlık yok. Misafir geldi filan enerjim de yoktu vazgeçtim. Ben de sadece kreşte kutlamaya karar verdim. Pasta aldık poğaça yaptım bir de ev yapımı vişne suyu o kadar biz de gittik eşimle izledik ama Mehmet'e görünmedik. Şunu anladım ki abartılı doğum günlerini anne babalar kendilerini tatmin etmek için yapıyor. Çocuklara lüksü abartıyı biz öğretiyoruz onlar basit şeylerden de mutlu olmayı biliyorlar. Mehmet arkadaşlarıyla basit bir pastayla çok mutlu oldu.

Biz temmuz ağustos gibi taşınacağız. Ben de korunmayı bıraktım illa olsun diye de uğraşmıyorum ama saldım işte bakalım ne zaman olacak belki seninle denk geliriz eshma

Biz temmuz ağustos gibi taşınacağız. Ben de korunmayı bıraktım illa olsun diye de uğraşmıyorum ama saldım işte bakalım ne zaman olacak belki seninle denk geliriz eshma

Bende bayram sonu doğum yaptığım kadın doğumcuya gidip bi muayene olmak istiyorum. kurban bayramından sonra bende bırakıcam korunmayı. sen benden önce hamile kalabilirsin büyük ihtimalle ama yıldan denk gelir . 2013 ten sonra 2017 anneside oluruz inşallah.

Selam arkadaşlar sizin 3 yaş çocuklarınızda da huy değişimi herşeye ağlama vs var mı benim kızım çok değişti agresif ve herşeye ağlayan bir çocuk oldu.

Selam arkadaşlar sizin 3 yaş çocuklarınızda da huy değişimi herşeye ağlama vs var mı benim kızım çok değişti agresif ve herşeye ağlayan bir çocuk oldu.

benim kızımda oldu 2,5 yaşından sonra biraz durulmuştu laftan anlıyor ve dinliyordu. şimdi çok inat ve sürekli herlşeyi kendi istediği gibi yaptırmak istiyor. olmayıncada çılgınca ağlıyor. birde çok atarlı bi çocuk oldu. sanırım 3 yaş sendromu diye bi olay var onu yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…