- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.781
Amin canım. Ben de bilmiyorum üst gruptan bir çocuğun annesi, mesaj geldiğinde çok üzüldüm, Allah o yavruyu inşallah hep iyi insanlarla karşılaştırsın, anne eksikliği hissettirmesin.Pamukprensinannesi sizin şubeden bir veli vefat etmiş diye duydum çok üzüldüm rahatsızlığı neydi acaba? Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
ben artik sinav psikolojisi ni kaldiramiyorum her yerden sınavı gecip mulakatta elenmek cok kotu ama calismam lazim kuzularin gelecegi icin doruk biraz daha buyusun buraya yeni hastane yapiliyor oraya başlamak istiyorum olursa daha oncede hastanede calismistim ama torpillilerden sira gelirse. birde ben ne zaman devlete basvuru yapsam sınavı gecip mulakata kalinca devlette birseyle4 oluyor cok sinadim bunu esim hukumeti yikiyorsun bir isle diyorBenim sınav yaklaştı kızlar bir de dil sınavına gireceğim haftaya o yüzden hem yoğun hem stresliyim bu aralar. Şu sınavlar bitsin bol bol yazarım artık.
Biz temmuz ağustos gibi taşınacağız. Ben de korunmayı bıraktım illa olsun diye de uğraşmıyorum ama saldım işte bakalım ne zaman olacak belki seninle denk geliriz eshma
Selam arkadaşlar sizin 3 yaş çocuklarınızda da huy değişimi herşeye ağlama vs var mı benim kızım çok değişti agresif ve herşeye ağlayan bir çocuk oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?