- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.821
Erkek kiz kalmadi valla simdiki cocuklar suslu pamukcum yandik ki hemde nasil ev durumu ayni bekliyoruz bizde biz memleketimizden almak istiyoruz inan oralar bile istanbulla yarisacak fiyatlarda bizim bu ev disinda dugun takilari benim calisirken ki birikimim arti esimin isten ayrildigi zaman alacagi tazminati var hepsinin totali iyi bir rakam ediyor su evi satip kurtulabilsek esimin isi orda hazir isverenle konustuk durumu o da ne zaman istersen basla beklerim dedi bakalim nasil olacak esim buyuk bir kurumsal sirkette calisiyor bu ara terfi durumu gundemde fikri degisir diye korkuyorum bilmiyorum pamuk bende durumlar tam oturmadi beklemedeyim seninde gonlunden gecen olur insallah eski ev alma bence bol bol masraf cikariyor kucuk olsun merkezi olmasin ama yeni olsun benceAy serap erkek çocukları da mı öyleBen kızlar kokoş oluyor ya onlar daha seçici diye düşünüyordum. Yandık valla bir süre sonra bizimki de isteyecek demek ki. Valla biz hiç böyle değildik şimdikiler çok fena.
Ev konusunda bir gelişme var mı sizin? Biz bakmayı bıraktık bu ara, bayramdan sonra tekrar bakarız artık. Ben iş konusu netleşsin, çocuğun okulu filan bunları düşünüp ev bakmak istiyordum ama yine oturduğumuz yere yakın olur. Bizim burda evler çok pahalı beğendiğim daireler 750-900.000 arası ama biz o kadar çıkamayız ne yazık ki. Eski olan daha uygun evler var ama onlar da hoşuma gitmiyor, eşim içini yaptırırız diyor ama gözümde büyüyor tadilat işleri. Her ev baktıkça millet nerden buluyor bu kadar parayı diyorum. İnşallah buluruz bütçemize uygun güzel bir ev.
Zeynep gecen sene yollarin tozunu attiriyordu aslinda bisiklet surme yasi 3 yastan sonra olurmus gorkemde gec surdu o da efe gibi ilgilenmedi gecen sene o da cok surdu bekleyin zamani gelince elinden alamazsinizBir heves Efe'ye bisiklet ve scooter aldık ama hiç binmek istemiyor. Biz babasıyla ondan daha çok hevesliyiz. Sanırım çok çok istemeden çocuğa birşey almamak lazım ya da henüz hazır değil bunlar için.
3 yaş kontrollerini yaptırdık Efe'nin, oğlum hala minyon bir çocuk, kemik yaşı geride çıktı. Yüzdeki tüylenmeyi sordum doktoru normal karşıladı, erkek çocuk o kadar olacak dedi. Takiplere devam ediyoruz, 6 ay sonra duruma göre hormon testleri tekrar yapılacak.
Bir heves Efe'ye bisiklet ve scooter aldık ama hiç binmek istemiyor. Biz babasıyla ondan daha çok hevesliyiz. Sanırım çok çok istemeden çocuğa birşey almamak lazım ya da henüz hazır değil bunlar için.
Biz de dans veya jimnastik gibi bir kursa başlasın istiyorduk ama okuldaki beden hocası 4 yaş daha ideal kurslar için dedi. Yüzmeye kulakta tüp olduğu için pek sıcak bakmıyoruz ama yaz dönemi rahat geçerse belki olabilir. Ritim kursu benim de aklımda ama hiç araştıramadım, dediğin gibi daha uygun olabilir bu yaş için.
Ramazan ayı da geldi kızlar, işsiz olmam sayesinde rahat oruç tutuyorum. Her şerde bir hayır varmış gerçekten
Erkek kiz kalmadi valla simdiki cocuklar suslu pamukcum yandik ki hemde nasil ev durumu ayni bekliyoruz bizde biz memleketimizden almak istiyoruz inan oralar bile istanbulla yarisacak fiyatlarda bizim bu ev disinda dugun takilari benim calisirken ki birikimim arti esimin isten ayrildigi zaman alacagi tazminati var hepsinin totali iyi bir rakam ediyor su evi satip kurtulabilsek esimin isi orda hazir isverenle konustuk durumu o da ne zaman istersen basla beklerim dedi bakalim nasil olacak esim buyuk bir kurumsal sirkette calisiyor bu ara terfi durumu gundemde fikri degisir diye korkuyorum bilmiyorum pamuk bende durumlar tam oturmadi beklemedeyim seninde gonlunden gecen olur insallah eski ev alma bence bol bol masraf cikariyor kucuk olsun merkezi olmasin ama yeni olsun bence
Amin canim tesekkur ederimbende jimnastiği istiyorum ama burda 5 yaş diyorlar jimnastik için. diğer kurslar içinde beklemedeyim şu anda. yüzmeye göndermeyi istiyorum okulla ama bir taraftanda idrar yolu enfeksiyonu falan olur diyede korkmuyor değilim.
herkese hayırlı ramazanlar buarada bende açlık susuzluk değil ama uykusuzluk yüzünden iş yerinde sürünüyorum resmen. aslında zeyneple uyuyorum hemen iftar sonrası ama yat kalk yat kalk çok yoruyor beni.
serap85 inşallah herşey gönlünüzce olur canım.
duru çok hasta oldu bu zamana kadar hic böyle hasta olmamıştı agzinin ici yara dudaklari yara oldu yemek yiyemiyor. suyu bile aglayarak içiyor benimde icim parcalaniyor kucagimdan inmiyor igne oluyor inşallah bir iki gune toparlanir
Teşekkürler canım. Ben niyeyse hep İstanbul'da başka bir semtte ev alacağını düşünmüştüm, siz farklı bir şehre gideceksiniz demek ki. Allah kolaylık versin, gerçekten büyük bir değişiklik sizin için hayırlısı olsun.Erkek kiz kalmadi valla simdiki cocuklar suslu pamukcum yandik ki hemde nasil ev durumu ayni bekliyoruz bizde biz memleketimizden almak istiyoruz inan oralar bile istanbulla yarisacak fiyatlarda bizim bu ev disinda dugun takilari benim calisirken ki birikimim arti esimin isten ayrildigi zaman alacagi tazminati var hepsinin totali iyi bir rakam ediyor su evi satip kurtulabilsek esimin isi orda hazir isverenle konustuk durumu o da ne zaman istersen basla beklerim dedi bakalim nasil olacak esim buyuk bir kurumsal sirkette calisiyor bu ara terfi durumu gundemde fikri degisir diye korkuyorum bilmiyorum pamuk bende durumlar tam oturmadi beklemedeyim seninde gonlunden gecen olur insallah eski ev alma bence bol bol masraf cikariyor kucuk olsun merkezi olmasin ama yeni olsun bence
Ay inşallah dün tam yemek vakti site içerisinde bisiklet süren çocukları gördü heveslendi. Biraz daha erken saat olsa çıkarırdım dışarı ama yemek saati geçince hem huysuz oluyor hem de şımarıklık yapıp yemiyor. Bugün erken olursa babasıyla çıkar artık. Ben scooterdan ümitliydim aslında, bir kez parkta bulup uzun bir süre güzel güzel sürmüştü ama kendisinin olunca yüzüne bakmıyor bile.Zeynep gecen sene yollarin tozunu attiriyordu aslinda bisiklet surme yasi 3 yastan sonra olurmus gorkemde gec surdu o da efe gibi ilgilenmedi gecen sene o da cok surdu bekleyin zamani gelince elinden alamazsiniz
Bizimkinin kendi doktoru pek birşey yapmadı aslında, boy kilo fiziki muayene genel olarak davranışları ve durumu hakkında konuşma yaptık. Endokrin doktoru ile daha fazla konuştuk, 6 ay sonra gelişimine göre isteyecek testleri.ben 3 yaş kontrolüne götürmedim zeynepi. hastalandığında çocuk doktoruna götürmüştüm doğum gününe birkaç hafta kala. doktora da bahsettim 3 yaş kontrolünden. boyu kilosu dil gelişimi yerinde . kan değerlerine bakılabilir ama ben be anarmallik görmedim o sebeple şimdilik gerke yok dedi. ama ben yinede bi ara götürüp kan testi yaptırmak istiyorum.
birde ramazandan sonra bi göz doktoruna götüreceğim kontorl amaçlı.
Evet doğru söylüyorsun sonra niye bu çocuklar bu kadar hevessiz filan diyoruz onlar istemeden, hayalini kurmaya fırsat vermeden imkanları önlerine seriyoruz.bende bazen zeynepe bazı oyuncaklar alıyorum hiç yüzüne bakmıyor. kıyafet alıyorum üzerine giymiyor. artık karar aldım o bir oyuncağı istemedikçe , bi kıyafeti beğenmedikçe almayacağım. böylece hem maddi olarak gereksiz harcama yapmamış olurum hemde sevdiği şeyleri alınca en azından onlarla ilgilenir.
Çok geçmiş olsun. Geçer inşallah hemen, ağızda bir yara bile ne çok yakıyor insanın canını çocuk ne yapsın.duru çok hasta oldu bu zamana kadar hic böyle hasta olmamıştı agzinin ici yara dudaklari yara oldu yemek yiyemiyor. suyu bile aglayarak içiyor benimde icim parcalaniyor kucagimdan inmiyor igne oluyor inşallah bir iki gune toparlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?