2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
P Pamukprensinannesi pazar günki sınavda başarılar dilerim. allah yardımcın olsun.
Teşekkürler canım. Pazar günü sınava girdim, istediğim gibi geçmedi. İyi bir puan alıp atanmam çok düşük bir ihtimal. Sınavda basiretim bağlandı, matematiğim iyi olmasına rağmen sonucu bulamadım, bulamadıkça stres olup hiçbir şey yapamadım.

Kızlar çocukların doğum günleri kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu yılları olsun. Geçen hafta sınav nedeniyle kreşte kutlama yapamadık, bugün gecikmeli kutlama yapacağız. Öğleden sonra kreşe gideceğim.

Selam arkadaşlar sizin 3 yaş çocuklarınızda da huy değişimi herşeye ağlama vs var mı benim kızım çok değişti agresif ve herşeye ağlayan bir çocuk oldu.
Bizimki 2-3 haftalık böyle bir dönem geçirdi. Aslında ara ara oluyor ama bazen daha uzun sürüyor ve herşeye ağlayıp, kızıyor. Neyseki bir haftadır daha iyi, aslında yine ara ara krize girdiği oluyor ama buna da şükür.

Ay turtix o kadar doğru ki oğlum bir arkadaşının doğum gününe gitti, şeker hamurlu pastayı görünce heveslendi ben de tamam alırız dedim. Sonra kreşten üst üste şeker hamurlu pasta almayın uyarıları gelince biraz gerildim çocuğa da söz verdik diye ama pastaneye götürüp pastasını kendi seçti. Zaten çilek görünce diğer pastalar aklına bile gelmedi. Evde minik şeker hamurlu bir pastayla kutlama yaptık, mum üfleme haricinde beğenmedi içinde çilek yok diye. Daha önce öğretmeni Efe'nin kıyafetlerini beğendiğini söylemişti üstünde çizgi film kahramanları yok diye. Kreşte kızlar şimdiden başlamış bana da ondan alalım diye söylenmeye. Bizimki pek çizgi film izlemediği için kahramanları da bilmiyor haliyle. Arkadaşlarının yanında bebek gibi kalıyor şimdilik.

Biz de bir ara ev baktık hatta tam istediğimiz evi bulduk dedik evin imarıyla ilgili bir problemden dolayı kredi çıkmadı. Ara ara bakıyoruz ama çok pahalı. İnşallah sizin ev işi olur, kaç haftadır hem sınav hem ev bakma çok bunaldım ben.

Ay canım işte bu yüzden a grubu istemedim ben merkezi atamayla sadece puana göre mülakatsız filan atanayım istedim. Pazar günü alan dersleri var ama hiç çalışmadım, belki olur deyip kurum sınavlarına başvurmayı düşünüyorum ama beklentim yüksek değil.

Doğum gününüz kutlu olsun. Sınav için de endişelenme şimdiden puanın gelsin bi belli olmaz inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın.
Senin eski iş yerinde sorun çıkaran ekip hala duruyor mu eğer onlar değiştiyse eski işine dönersin belki

sinavi atlattin gecmis olsun ya sorma bizim evi herkes begeniyor fiyatta anlasamiyoruz esimde sagolsun nuh diyince peygamber demiyor ev esimin benim olsa ilk gelene satarim aldigimiz ev esimin bana hediyesi olacak benim olacak insallah onumuzdeki sene gorkem yine anaokuluna gidecek yasi kucuk oldugu icin yine bu okula gitsin istemiyorum birazda ondan telasim okulu sevmiyorum biliyorsunuz bakalim hepimiz icinhayirlisi neyse o olsun pamukcum anaokulu cocuklarinda cizgi kahramanli kiyafet cilginligi var butun cocuklar oylegorkemde dahil ustunde cizgi kahraman olmayan kiyafete burun kiviriyor anne bunun modasi gecmis dedi gecen gun bana 5 yasindaki cocuktan al moda dersi alemler zeynepte oyle abisinden ogrendi duz renk hersey igrencmis biz annemiz nw giydirirse onu giyerdik simdiki cocuklar fena

Bende girdim sınava canım ben bi beklentim olmayınca rahattım. hatta çoğunu salladım. hayatımda ilk defa salladıklarımda isabetli sallamışım. matamatik beni de zorladı hatta son 15 dakika kalmıştı matamatiğe 10 soru ancak yapabilmişimdir.

hakkında hıyırlısı olsun canım sonuçlar gelmeden hiçbirşey belli olmaz.

ay benim kız herşeyi biliyor. pony, elsa, winx,örümcek adam enson da şirinlerle süperman i öğrenmiş. sanırım bunu hep okuldaki büyük yaşlardan öğreniyorlar. zamane çocukları bu tarz şeylere karşı algıları daha açık.

allah gönlünüze ve bütçenize göre bi ev bulmayı nasip etsin inşallah .

bende a grubu için sınava giriyorum bu sene ama inanır mısın kapak bile açmadım. kurum sınavları oldum olası beni çok korkutuyor. yazılıyı geçip mülakattan elenen kişileri duydukça tüm güvenim yıkılıyor.

allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda satıp istediğiniz evi alır sınız?

kıyafet konusunda benim zeynep sınırları aşmış durumda. sürekli etek, elbise ve onda bile sınır var. hertürlü etek ve elbiseyi de beğenmiyor. renk, desen, model aman allahım etek dönüyor mu daha neler neler? geçen bi kızdım dolabında giymediğim tüm kıyafetleri toplayacağım kıyafeti olmayan çocuklara vericem dedim. hatta bi poşete birkaç tane giymem dediği kıyafeti koydum sonra ağlıyor ama ben o kiyafetlerimi çok seviyorum dolabımdaki herşeyi çok seviyorum diye. hepsini çıkardı dolabına koydu.

ben rtık karar verdim öyle çok kıyafet almayacağım birşey alıkende onunla birlikte alıcam. böyle olunca mecburen giymek zorunda kalacak. yoksa bu konu tam skandal bizde

kızlar vakit bulmuşken yazayım dedim

cuma günü okulda psikolog görüşmesi oldu bireysel. zeynepin algısının çok yüksek olduğu, ayrıca çok duygusal bi yapısının olduğu bu sebeple olayları çok çabuk algılayıp çabuk etkileneceğini söyledi. ona karşı biraz daha dikkatli olun konuşun ve kendi geliştirdiğiniz yöntemlerle sıkıntılarını öğrenip halledin. sonradan derin yaraları olmasın dedi.

dokunarak uyumasına size karşı çok büyük bi özlemi var ama dokunma konusundada snır koyun dokunsal çocuklar hassas çocuklardır dedi.

siz farkında olmadan anne olmaktan arkadaş olmaya geçmişiniz bu kötü birşey değil ama sizin otoriteniz zayıflamış. çocukla konuşurken anne baba olduğunuzu hissetmeli.kuralları bilmeli ve her zaman kullalarda tutarlı olun dedi.

inatlaşması için düşünün bütün burda naz yapacak kimse yok uyurken bile kendi kendilerine uyuyorlar dedi. burdaki eksikliği sizden tamamlıyorlar. bunu inatlsşma olarak değilde nazını çeken kimselerle naz yapmak gibi düşünürseniz daha kolay iletişim kurarsınız dedi.

birde özellikle benden yarım saat sadece anne-kız saati yapın ve bunu en kaliteli şekllde değerlendirin dedi.

Birde benden zeynepi sanat, müzik yada spor gibi bi uğraşla ilgilenmesi için bi kursa falan başlatmamı rica etti özellikel . 3 yaş çocuklar için bu tarz kursların olduğunu ve bir uğraşın olmasının ona çok iyi geleceğini ve mutlu edeceğini söyledi. ama yüzme binicilik,bale gibi şeyleri bu kapsama almıyorlar. evde de devam ettireceği bi uğraştan bahsediyorlar. hatta bizimle de yapabileceği birşey olması istemiyor. bende araştırdım biraz ritim kursları var 3 yaş için. haftada bi saat deneyeceğim bakalım bizim cadının hoşuna gidecek mi?

duru artik kiyafetlerini kendi seciyor bizim aldigimizi giymiyor mecburen dedigi oluyor duru minnie mouse çok seviyor her kiyafetinde var nerdeyse. ama rahat ettigi seyleri giyiyor kiz coxugu gibi degil hiç suse puse hic düşmüyor komsular bile alisti durunun tarzi bu diyorlar

duru bu atalar babasi varsa kural tanımıyor benle tamam dedigine babası varsa hayir diyor esime kiziyorum bende ben kötü polis oluyorum o iyi polis oluyor ikimizde yoruluyoruz . hafta sonu gorumcemlerle ankaraya gittik 8 yasinda ve 1 yasinda oglu var buyuk oglu duruyu kıskanıyor yapmak istedigini duruya yaptirmaya calisiyor oda cocuk ama onun yuzunden duruya kiziyorm duru yaramaz şımarık oluyor kavga etmeme az kalmıştı donduk .duru birdr bur yerde 1 gun duracak kalabaliga grlmiyor yalnızlığı istiyor eşimle de kavga ettim sen pesimize takiyorsun duru bunaliyor diye ya yalnız gidelim yada srn tek git dedim bende farkindayim ama tatsizlik mi cikartiyim diyor arada bir laf soyke en azindan dedim tamam dedi bakalım

Teşekkürler canım, ümidimi kaybetmemek için cevaplara bakmadım o yüzden hala ümidim var iyi bir puan için eğer yanlışım az olursa tabi.
O ekip gitti ama yerine gelenler de çok parlak olmayabilir. Bugün işe iade için başvuruda bulundum bakalım 1 ay içinde belli olur alıp almayacakları.

Ay serap erkek çocukları da mı öyle Ben kızlar kokoş oluyor ya onlar daha seçici diye düşünüyordum. Yandık valla bir süre sonra bizimki de isteyecek demek ki. Valla biz hiç böyle değildik şimdikiler çok fena.
Ev konusunda bir gelişme var mı sizin? Biz bakmayı bıraktık bu ara, bayramdan sonra tekrar bakarız artık. Ben iş konusu netleşsin, çocuğun okulu filan bunları düşünüp ev bakmak istiyordum ama yine oturduğumuz yere yakın olur. Bizim burda evler çok pahalı beğendiğim daireler 750-900.000 arası ama biz o kadar çıkamayız ne yazık ki. Eski olan daha uygun evler var ama onlar da hoşuma gitmiyor, eşim içini yaptırırız diyor ama gözümde büyüyor tadilat işleri. Her ev baktıkça millet nerden buluyor bu kadar parayı diyorum. İnşallah buluruz bütçemize uygun güzel bir ev.

Eshma sen de girmişsin sınava. Benim amacım b grubuydu, a grubunda yazılı sınav hadi onu geçtim diyelim mülakat gerçekten sıkıntı. Önceki yıllarda çok rahattım işaretleyip geçiyordum bu yıl çalışmadım ama sorular bilgi ağırlıklı gibi geldi bana. Talep çok olunca iyice zorlaşmış sanırım.

Biz de dans veya jimnastik gibi bir kursa başlasın istiyorduk ama okuldaki beden hocası 4 yaş daha ideal kurslar için dedi. Yüzmeye kulakta tüp olduğu için pek sıcak bakmıyoruz ama yaz dönemi rahat geçerse belki olabilir. Ritim kursu benim de aklımda ama hiç araştıramadım, dediğin gibi daha uygun olabilir bu yaş için.

Ay çok ilginç. Efe'nin okulunda kızlar sürekli elbise, etek filan giymek istiyormuş. Rahat kıyafet giyenlere ne öyle pijama gibi diyorlarmış O yüzden genelde toplantılarda kıyafet konusu açılıyor mutlaka. Rahat şeyler tercih etmesi çok güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…