- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.801
Teşekkürler canım. Pazar günü sınava girdim, istediğim gibi geçmedi. İyi bir puan alıp atanmam çok düşük bir ihtimal. Sınavda basiretim bağlandı, matematiğim iyi olmasına rağmen sonucu bulamadım, bulamadıkça stres olup hiçbir şey yapamadım.P Pamukprensinannesi pazar günki sınavda başarılar dilerim. allah yardımcın olsun.
Bizimki 2-3 haftalık böyle bir dönem geçirdi. Aslında ara ara oluyor ama bazen daha uzun sürüyor ve herşeye ağlayıp, kızıyor. Neyseki bir haftadır daha iyi, aslında yine ara ara krize girdiği oluyor ama buna da şükür.Selam arkadaşlar sizin 3 yaş çocuklarınızda da huy değişimi herşeye ağlama vs var mı benim kızım çok değişti agresif ve herşeye ağlayan bir çocuk oldu.
Ay turtix o kadar doğru ki oğlum bir arkadaşının doğum gününe gitti, şeker hamurlu pastayı görünce heveslendi ben de tamam alırız dedim. Sonra kreşten üst üste şeker hamurlu pasta almayın uyarıları gelince biraz gerildim çocuğa da söz verdik diye ama pastaneye götürüp pastasını kendi seçti. Zaten çilek görünce diğer pastalar aklına bile gelmedi. Evde minik şeker hamurlu bir pastayla kutlama yaptık, mum üfleme haricinde beğenmedi içinde çilek yok diye. Daha önce öğretmeni Efe'nin kıyafetlerini beğendiğini söylemişti üstünde çizgi film kahramanları yok diye. Kreşte kızlar şimdiden başlamış bana da ondan alalım diye söylenmeye. Bizimki pek çizgi film izlemediği için kahramanları da bilmiyor haliyle. Arkadaşlarının yanında bebek gibi kalıyor şimdilik.Bütün 2013 mayıs yavrularının doğum günleri kutlu olsun. Ben bu sene evde bir d.günü organizasyonu yapmayı planlıyordum ama bir baktım ki gün gelmiş bende hiçbir hazırlık yok. Misafir geldi filan enerjim de yoktu vazgeçtim. Ben de sadece kreşte kutlamaya karar verdim. Pasta aldık poğaça yaptım bir de ev yapımı vişne suyu o kadar biz de gittik eşimle izledik ama Mehmet'e görünmedik. Şunu anladım ki abartılı doğum günlerini anne babalar kendilerini tatmin etmek için yapıyor. Çocuklara lüksü abartıyı biz öğretiyoruz onlar basit şeylerden de mutlu olmayı biliyorlar. Mehmet arkadaşlarıyla basit bir pastayla çok mutlu oldu.
Biz de bir ara ev baktık hatta tam istediğimiz evi bulduk dedik evin imarıyla ilgili bir problemden dolayı kredi çıkmadı. Ara ara bakıyoruz ama çok pahalı. İnşallah sizin ev işi olur, kaç haftadır hem sınav hem ev bakma çok bunaldım ben.kimse yok mu hu hu
kizlar nerdesiniz yahu gecen sayfalarca yazdim silindi sinir oldum bende sinuzit oldum ilac kullaniyorum simdi daha iyiyim bebislerde yeni yaslarina saglikla girsin insallah evi satma isiyle daha dogrusu esimi ikna etmeyle ugrasiyorum adam evine kiyamiyor istedigi fiyattan bir lira inmiyor ruhum daraldi artik satip kurtulmak istiyorum almak istedigim evin kaba insaati bitti baskasi kapacak diye strese girdim resmen
Ay canım işte bu yüzden a grubu istemedim ben merkezi atamayla sadece puana göre mülakatsız filan atanayım istedim. Pazar günü alan dersleri var ama hiç çalışmadım, belki olur deyip kurum sınavlarına başvurmayı düşünüyorum ama beklentim yüksek değil.ben artik sinav psikolojisi ni kaldiramiyorum her yerden sınavı gecip mulakatta elenmek cok kotu ama calismam lazim kuzularin gelecegi icin doruk biraz daha buyusun buraya yeni hastane yapiliyor oraya başlamak istiyorum olursa daha oncede hastanede calismistim ama torpillilerden sira gelirse. birde ben ne zaman devlete basvuru yapsam sınavı gecip mulakata kalinca devlette birseyle4 oluyor cok sinadim bunu esim hukumeti yikiyorsun bir isle diyor
Doğum gününüz kutlu olsun. Sınav için de endişelenme şimdiden puanın gelsin bi belli olmaz inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın.Kızlar çocukların doğum günleri kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu yılları olsun. Geçen hafta sınav nedeniyle kreşte kutlama yapamadık, bugün gecikmeli kutlama yapacağız. Öğleden sonra kreşe gideceğim.
sinavi atlattin gecmis olsun ya sorma bizim evi herkes begeniyor fiyatta anlasamiyoruz esimde sagolsun nuh diyince peygamber demiyor ev esimin benim olsa ilk gelene satarim aldigimiz ev esimin bana hediyesi olacak benim olacak insallah onumuzdeki sene gorkem yine anaokuluna gidecek yasi kucuk oldugu icin yine bu okula gitsin istemiyorum birazda ondan telasim okulu sevmiyorum biliyorsunuz bakalim hepimiz icinhayirlisi neyse o olsun pamukcum anaokulu cocuklarinda cizgi kahramanli kiyafet cilginligi var butun cocuklar oylegorkemde dahil ustunde cizgi kahraman olmayan kiyafete burun kiviriyor anne bunun modasi gecmis dedi gecen gun bana 5 yasindaki cocuktan al moda dersi alemler zeynepte oyle abisinden ogrendi duz renk hersey igrencmis biz annemiz nw giydirirse onu giyerdik simdiki cocuklar fenaBiz de bir ara ev baktık hatta tam istediğimiz evi bulduk dedik evin imarıyla ilgili bir problemden dolayı kredi çıkmadı. Ara ara bakıyoruz ama çok pahalı. İnşallah sizin ev işi olur, kaç haftadır hem sınav hem ev bakma çok bunaldım ben.
Teşekkürler canım. Pazar günü sınava girdim, istediğim gibi geçmedi. İyi bir puan alıp atanmam çok düşük bir ihtimal. Sınavda basiretim bağlandı, matematiğim iyi olmasına rağmen sonucu bulamadım, bulamadıkça stres olup hiçbir şey yapamadım.
Ay turtix o kadar doğru ki oğlum bir arkadaşının doğum gününe gitti, şeker hamurlu pastayı görünce heveslendi ben de tamam alırız dedim. Sonra kreşten üst üste şeker hamurlu pasta almayın uyarıları gelince biraz gerildim çocuğa da söz verdik diye ama pastaneye götürüp pastasını kendi seçti. Zaten çilek görünce diğer pastalar aklına bile gelmedi. Evde minik şeker hamurlu bir pastayla kutlama yaptık, mum üfleme haricinde beğenmedi içinde çilek yok diye. Daha önce öğretmeni Efe'nin kıyafetlerini beğendiğini söylemişti üstünde çizgi film kahramanları yok diye. Kreşte kızlar şimdiden başlamış bana da ondan alalım diye söylenmeye. Bizimki pek çizgi film izlemediği için kahramanları da bilmiyor haliyle. Arkadaşlarının yanında bebek gibi kalıyor şimdilik.
Biz de bir ara ev baktık hatta tam istediğimiz evi bulduk dedik evin imarıyla ilgili bir problemden dolayı kredi çıkmadı. Ara ara bakıyoruz ama çok pahalı. İnşallah sizin ev işi olur, kaç haftadır hem sınav hem ev bakma çok bunaldım ben.
Ay canım işte bu yüzden a grubu istemedim ben merkezi atamayla sadece puana göre mülakatsız filan atanayım istedim. Pazar günü alan dersleri var ama hiç çalışmadım, belki olur deyip kurum sınavlarına başvurmayı düşünüyorum ama beklentim yüksek değil.
sinavi atlattin gecmis olsun ya sorma bizim evi herkes begeniyor fiyatta anlasamiyoruz esimde sagolsun nuh diyince peygamber demiyor ev esimin benim olsa ilk gelene satarim aldigimiz ev esimin bana hediyesi olacak benim olacak insallah onumuzdeki sene gorkem yine anaokuluna gidecek yasi kucuk oldugu icin yine bu okula gitsin istemiyorum birazda ondan telasim okulu sevmiyorum biliyorsunuz bakalim hepimiz icinhayirlisi neyse o olsun pamukcum anaokulu cocuklarinda cizgi kahramanli kiyafet cilginligi var butun cocuklar oylegorkemde dahil ustunde cizgi kahraman olmayan kiyafete burun kiviriyor anne bunun modasi gecmis dedi gecen gun bana 5 yasindaki cocuktan al moda dersi alemler zeynepte oyle abisinden ogrendi duz renk hersey igrencmis biz annemiz nw giydirirse onu giyerdik simdiki cocuklar fena
Teşekkürler canım, ümidimi kaybetmemek için cevaplara bakmadım o yüzden hala ümidim var iyi bir puan için eğer yanlışım az olursa tabi.Doğum gününüz kutlu olsun. Sınav için de endişelenme şimdiden puanın gelsin bi belli olmaz inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın.
Senin eski iş yerinde sorun çıkaran ekip hala duruyor mu eğer onlar değiştiyse eski işine dönersin belki
Ay serap erkek çocukları da mı öylesinavi atlattin gecmis olsun ya sorma bizim evi herkes begeniyor fiyatta anlasamiyoruz esimde sagolsun nuh diyince peygamber demiyor ev esimin benim olsa ilk gelene satarim aldigimiz ev esimin bana hediyesi olacak benim olacak insallah onumuzdeki sene gorkem yine anaokuluna gidecek yasi kucuk oldugu icin yine bu okula gitsin istemiyorum birazda ondan telasim okulu sevmiyorum biliyorsunuz bakalim hepimiz icinhayirlisi neyse o olsun pamukcum anaokulu cocuklarinda cizgi kahramanli kiyafet cilginligi var butun cocuklar oylegorkemde dahil ustunde cizgi kahraman olmayan kiyafete burun kiviriyor anne bunun modasi gecmis dedi gecen gun bana 5 yasindaki cocuktan al moda dersi alemler zeynepte oyle abisinden ogrendi duz renk hersey igrencmis biz annemiz nw giydirirse onu giyerdik simdiki cocuklar fena
Biz de dans veya jimnastik gibi bir kursa başlasın istiyorduk ama okuldaki beden hocası 4 yaş daha ideal kurslar için dedi. Yüzmeye kulakta tüp olduğu için pek sıcak bakmıyoruz ama yaz dönemi rahat geçerse belki olabilir. Ritim kursu benim de aklımda ama hiç araştıramadım, dediğin gibi daha uygun olabilir bu yaş için.kızlar vakit bulmuşken yazayım dedim
cuma günü okulda psikolog görüşmesi oldu bireysel. zeynepin algısının çok yüksek olduğu, ayrıca çok duygusal bi yapısının olduğu bu sebeple olayları çok çabuk algılayıp çabuk etkileneceğini söyledi. ona karşı biraz daha dikkatli olun konuşun ve kendi geliştirdiğiniz yöntemlerle sıkıntılarını öğrenip halledin. sonradan derin yaraları olmasın dedi.
dokunarak uyumasına size karşı çok büyük bi özlemi var ama dokunma konusundada snır koyun dokunsal çocuklar hassas çocuklardır dedi.
siz farkında olmadan anne olmaktan arkadaş olmaya geçmişiniz bu kötü birşey değil ama sizin otoriteniz zayıflamış. çocukla konuşurken anne baba olduğunuzu hissetmeli.kuralları bilmeli ve her zaman kullalarda tutarlı olun dedi.
inatlaşması için düşünün bütün burda naz yapacak kimse yok uyurken bile kendi kendilerine uyuyorlar dedi. burdaki eksikliği sizden tamamlıyorlar. bunu inatlsşma olarak değilde nazını çeken kimselerle naz yapmak gibi düşünürseniz daha kolay iletişim kurarsınız dedi.
birde özellikle benden yarım saat sadece anne-kız saati yapın ve bunu en kaliteli şekllde değerlendirin dedi.
Birde benden zeynepi sanat, müzik yada spor gibi bi uğraşla ilgilenmesi için bi kursa falan başlatmamı rica etti özellikel . 3 yaş çocuklar için bu tarz kursların olduğunu ve bir uğraşın olmasının ona çok iyi geleceğini ve mutlu edeceğini söyledi. ama yüzme binicilik,bale gibi şeyleri bu kapsama almıyorlar. evde de devam ettireceği bi uğraştan bahsediyorlar. hatta bizimle de yapabileceği birşey olması istemiyor. bende araştırdım biraz ritim kursları var 3 yaş için. haftada bi saat deneyeceğim bakalım bizim cadının hoşuna gidecek mi?
Ay çok ilginç. Efe'nin okulunda kızlar sürekli elbise, etek filan giymek istiyormuş. Rahat kıyafet giyenlere ne öyle pijama gibi diyorlarmışduru artik kiyafetlerini kendi seciyor bizim aldigimizi giymiyor mecburen dedigi oluyor duru minnie mouse çok seviyor her kiyafetinde var nerdeyse. ama rahat ettigi seyleri giyiyor kiz coxugu gibi degil hiç suse puse hic düşmüyor komsular bile alisti durunun tarzi bu diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?