- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.841
Merhaba, benim oğlumun kilosu da 11. Boyu 90 olamadı henüz. Bizimki sürekli takipte aslında doktorları genetik olduğunu düşünüyor ama yine de götürüyoruz işte. Kiloya ben artık takmıyorum çünkü yemek yiyor ama çok hareketli kilo almıyor, bir de eşim de o yaşlarda çok zayıfmış. Benim derdim daha çok boy, benim boyum kısa olduğu için genetik olarak şanssız. Kemik yaşı tespiti yapıldı 2 kez. Bir kez de tiroid, hormon, demir, kan sayımı yapıldı. 3,5 yaşında boy uzamasına bakılacak eğer yetersiz olursa doktor tekrar yaptıracak testleri.Kızlar merhaba.. berayın kilosu boyu bu aralar beni çok rahatsız etmeye başladı. Halâ 10.5 geliyor tartıda hiç almıyor. Boyu idare eder 92 cm yemesi icmeside çok dengesiz zaten.. canı isterse yiyor istemezse mümkün değil yemiyor. Bu aralar hepten kurudu çocum zafiyetli gibi duruyo üzülüyorum çok. sizinkiler nasıllar doktora götürmelimiyim sizce.. epeydir kan tahlilide olmuyor zaten.. rutin bi muayene ettirme zamanım geldi galbaa
Yok canım daha taşınmadık temmuz ortası gibi taşınacağız. Geçen hafta yıllık izin kullandım yanacaktı alıyım evde otururum dedim sonra annem çağırınca istanbul'a gittik oğluşla. Bir hafta orada kaldık ikimize de iyi geldi yeğenim geldi Mehmet onunla oynadı ben de bol bol dinlendim anne evinde olunca iş yok güç yok ama eve bir döndüm her yer her yerde. Eşyaların çoğunu kolilemiştik ama bitmiyor bir türlü daha bir sürü iş var eşimle fırsat oldukça yapıyoruz.Turtix taşındın mı? Hiç sesin çıkmıyor.
Yok canım daha taşınmadık temmuz ortası gibi taşınacağız. Geçen hafta yıllık izin kullandım yanacaktı alıyım evde otururum dedim sonra annem çağırınca istanbul'a gittik oğluşla. Bir hafta orada kaldık ikimize de iyi geldi yeğenim geldi Mehmet onunla oynadı ben de bol bol dinlendim anne evinde olunca iş yok güç yok ama eve bir döndüm her yer her yerde. Eşyaların çoğunu kolilemiştik ama bitmiyor bir türlü daha bir sürü iş var eşimle fırsat oldukça yapıyoruz.
Bu arada size bir haberim var geçen hafta test yaptım hamileyim henüz dra gitmedim çarşamba gideceğim dua edin lütfen çok tedirginim cuma günü pembe bir akıntı geldi bir de kasıklarım ağrıyor hep. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
Ay kızlar yazacak birşey bulamıyorum artık. Kendimi kişisel gelişime adadım, kitap okuyorum iyi geliyor. Kaç yıldır anne-çocuk kitapları ve tabi kpss kitapları haricinde kitap okuyamamıştım.
Ay canım kolay gelsin. Taşınma işi benim gözümde çok büyüyor sanki hiç toplanamam gibi geliyor, Efe'den sonra ev doldu taşıyor artık.Yok canım daha taşınmadık temmuz ortası gibi taşınacağız. Geçen hafta yıllık izin kullandım yanacaktı alıyım evde otururum dedim sonra annem çağırınca istanbul'a gittik oğluşla. Bir hafta orada kaldık ikimize de iyi geldi yeğenim geldi Mehmet onunla oynadı ben de bol bol dinlendim anne evinde olunca iş yok güç yok ama eve bir döndüm her yer her yerde. Eşyaların çoğunu kolilemiştik ama bitmiyor bir türlü daha bir sürü iş var eşimle fırsat oldukça yapıyoruz.
Bu arada size bir haberim var geçen hafta test yaptım hamileyim henüz dra gitmedim çarşamba gideceğim dua edin lütfen çok tedirginim cuma günü pembe bir akıntı geldi bir de kasıklarım ağrıyor hep. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
Bana da çok iyi geldi. Bir de sinemaya, tiyatroya gitmeye başlasam daha iyi olacak ama eşimle birlikte çok zor. Efe'yi bırakabileceğimiz kimse yok ancak o okuldayken kaçamak olur.ay bende vakit bulsam kitap okusam ne güzel olur ama işte dediğin gibi anne - çocuk kitapları dışında pek kitap okuyamıyorum. ama ben kendim için güzel birşeye başladım inşalah allah bitirmeyi nasip eder. kuranı kerimi hem arapça hem türkçe okumaya başladım. hergün 5 sayfa okuyorum. ramazan ööncesi bi yazı okudum. insan inandığı dinin kitabında ne yazdığını bilmez mi falan yazıyordu. çok etkiledi o yazı beni.
Geçmiş olsun. İyi bari çabucak atlatmış Zeynep hanım. Karnesi de hayırlı olsun bol çiçekli karneleri olsun. Bizimki bu yıl pek albenili değildi Efe pek tepki vermedi. Çocuk pek ilgilenmiyor böyle şeylerle sanırımbizde geçen haftayı hastalıkla geçirdik. zeynep boğaz enfeksiyonu oldu ve 3 gün yüksek ateşle geçirdik. kuzum yemek bile yiyemedi, iyice süzüldü. ama geçti çok şükür.
bu arada karneler nasıl kuzuların.bizimki zeynepin değişiyle bol çiçekli
Sağol canım dualarınızı bekliyorum hadi sen de gel hemen 2.leri de birlikte büyütelim.turtix hayırlısı olsun allah bu sefer sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. inşallah 2-3 ay sonra bende arkandan gelirim.
taşınma işlerinde çok dikkat et bu dönemler çok hassas biliyorsun. bu arada tayin yeriniz güzel bi yer mi merak ettim.
Geçmiş olsun böyle büyüyorlar işte. Mehmet de önceki hafta cuma ateşlendi tam da ertesi gün istanbula gidecektim çok tedirgin oldum yolda da ateşlendi ama oraya gidince iyileşti Allah'tanbizde geçen haftayı hastalıkla geçirdik. zeynep boğaz enfeksiyonu oldu ve 3 gün yüksek ateşle geçirdik. kuzum yemek bile yiyemedi, iyice süzüldü. ama geçti çok şükür.
bu arada karneler nasıl kuzuların.bizimki zeynepin değişiyle bol çiçekli
Sağol canım dün kan verdim tsh'ım bir anda fırlamış yarın dra gideceğim bakalım ne diyecek gaz da var valla bende şimdiden kocaman göbeğim var. Sen ne düşünüyorsun 2. konusunda?Ay canım kolay gelsin. Taşınma işi benim gözümde çok büyüyor sanki hiç toplanamam gibi geliyor, Efe'den sonra ev doldu taşıyor artık.
Sen uzun zamandır girmeyince acaba hamile mi diye içimden geçmişti. Çok sevindim, inşallah güzel bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına alırsın. Taşınma, yerleşme aşamasında kendini çok yorma. Efe'de bende de çok ağrı oluyordu doktor gaz sancısı demişti. Lekelenme kk'dan okuduğum kadarıyla çok kişide oluyor. Ay turtix yeni ev yeni bebek olacak inşallah.
Ay canım benim aklım çok karışık. İş konusu netleşmeden çocuk istemiyordum ama istediğim gibi bir iş bulamıyorum. Kpss'den iyi bir puan alamazsam çocuk konusunu ciddi ciddi düşünmem gerekecek, 34 yaşındayım ve her geçen gün çocuk düşüncesi korkutuyor beni. İkinci çocuk olursa benim çalışmam hayal olacak gibi. Hala netleşmedi bendeki durumlar.Sağol canım dün kan verdim tsh'ım bir anda fırlamış yarın dra gideceğim bakalım ne diyecek gaz da var valla bende şimdiden kocaman göbeğim var. Sen ne düşünüyorsun 2. konusunda?
Hakkında hayırlısı olsun sen de benim gibi çok plan yapanlardansın eğer ikinci çocuğu muhakkak istiyorsan daha fazla düşünme bence hamile kalırsın belki o bebeğin kısmetiyle gönlüne göre bir iş bulursunAy canım benim aklım çok karışık. İş konusu netleşmeden çocuk istemiyordum ama istediğim gibi bir iş bulamıyorum. Kpss'den iyi bir puan alamazsam çocuk konusunu ciddi ciddi düşünmem gerekecek, 34 yaşındayım ve her geçen gün çocuk düşüncesi korkutuyor beni. İkinci çocuk olursa benim çalışmam hayal olacak gibi. Hala netleşmedi bendeki durumlar.
Eshmacığım takip ettiğin diğer konuda tesadüfen gördüm, geçmiş olsun gittin mi dra
Geçmiş olsun eshma. İnşallah iyi çıkar sonuçların.sağol canım evet bayram öncesi öyle bi şok yaşadık. perşembe günü bir test daha var onun için gidicem doktora. o zaman belli olacak herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?