2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun turtix inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Benim bir arkadaşım doktorun dikkati sayesinde testi yaptırdı ve hamileliği süresince iğne kullandı. Hatta kızın 22.haftada çıktı durum, bebek 1-2 hafta geriden gelmeye başlayınca ne olur ne olmaz diye genetik test yaptırmış. Ben çok şaşırdım doğrusu, Efe de bu haftalarda geriden gelmeye başlamıştı ama doktor pek önemsemişti. İçini rahat tut, doktor takiplerin yapılıyor, kendine dikkat et inşallah güzel geçer hamileliğin.

Bazen ben de böyle düşünüyorum sonuçta bekleyince iş gelmiyor, iş bulma garantim de yok. Yaz tatili bitsin doktor kontrollerini yaptırıp çalışmalara başlamak lazım. Diş, endokrin ve kadın doğuma gitmem gerekiyor gözümde çok büyüyor doğrusu.

Efe'yle zor bir bayram geçirdik. Bayram bitince çocuğu tatile götürelim denize girsin dedik, kıyametleri kopardı. Sahilde öyle oturup duruyor, eli ayağı kirlenince ağlıyor, tüm çocuklar denizde kumda oynuyor bizimki şezlongta oturup su getir, temizle diye triplere girdi. Bir de odadan çıkmak istemedi neymiş o odada kalıp bizi bekleyecekmiş. Sürekli inatlaşmalarını da unutmamak lazım tabi, valla daha çok yoruldum hem de moralim bozuldu. Bazen ciddi ciddi sabrımı taşırıyor, hiç laftan anlamıyor.

bu dönem genel özellikleri sanırım bizimkilerin. birde bayramdır tatildir ilgi üzerlerinde ya . zeynepte aman allahım şımarıklıkta tavanda şu an. hiç söz dinlemiyor sürekli ağlayarak istediğini hallettirme peşinde. ağlamakta öyle ağlamak değil resmen bağıra bağıra ağlama.
istemediği birşey söylediğimizde sürekli susun, başımı ağrıttınız, sesinizi duymak istemiyorum , anlamıyor musun sen?
yani tam küçük ergen. bu yaşta böyleler gerçek ergenlikte ne yaşıyacağız allah bilir. bazen ikinci çocuk bundan beni korkutuyor ama ilerde bu günler unutulur o sebeple ikinci çocuk fikrini ertelemek istemiyorum.

P Pamukprensinannesi ben kurban bayramı sonrası düşünüyorum artık çalışmalara başlamayı. aslında bu ay kadın doğumcuya gidip genel bi kontrol yaptırmak istiyordum ama işte ummadığım bi rahatsızlık çıktı ve şu an ne olacağı tam belli değil. en azında sonuçlar çıkana kadar bekleyeceğim.

arkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı

Ben geldim turtix çok sevindim allah tamamına erdirsin . Eshma geçmiş olsun . Bir arkadas daha hamileymis hayırlı olsun . Bizden haberler tosya ya taşındik eşim terfi etti 3 gün oldu doruğa hamileyken taşınmıştik o zaman taşınmak daha kolaydır zor oldu doruk la 6 aylik oldu paşa da

Merhaba kızlar
Benim genetik sonucum çıktı bir gende mutasyon çıktı coraspin başladılar hoca iki gün hastaneye yatıralım dedi şu an hastanedeyim. Oğlumdan ilk kez ayrı bir gece geçireceğim şimdiden çok özledim onu

Aynı şeyi ben de düşünüyorum ergenlik de kim bilir neler yapar bunlar? Bizim çocuklar da hiç kaybetme korkusu yok, bizim zamanımızda benim annem de dahil tüm anneler çocukları tehdit ediyordu, seni sevmem, ben ölürsem şöyle böyle olur diye. Çocukluğum hep kaybetme korkusuyla geçti o yüzden oğluma davranmıyorum böyle. Zaten sevgi yönünden çocuğu tehdit etmek de doğru değilmiş. Efe bizi çantada keklik gibi görüyor, artık öğrendi ağlasam da beni seviyorsun ama ağlama huyumu sevmiyorsun di mi? diyor. Sanırım bunu kırmak için küçük yaşta kardeşi olmalıydı, görümcemin çocuğu bile kardeşi olduktan sonra resmen farklı bir çocuk oldu, daha uyumlu, paylaşımcı.

Olsun eshma her işte bir hayır vardır. Bu kadar zaman hiç farkedilmemesi çok ilginç, bir gebelik dönemi geçirmişken üstelik.

Konuyu çok bilmiyorum ama 9 ay boyunca yüzünü, cinsiyetini gizleyen bebekler var normaldir bence zaten doktor uyarırdı için rahat etsin.

Hayırlı olsun. İki çocukla taşınmak gerçekten zordur, Allah keyifle oturmayı nasip etsin.

Ay turtix geçmiş olsun, doktorun hemen aksiyon almasına çok şaşırdım. İçin rahat olsun demek ki ilgili bir doktorun var. Artık sıkıntı kaynağı öğrenildiğine göre sen de rahatlarsın, güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.

Evet ben de çok şaşırdım üniversite hastanesi olduğu için sanırım.
Sabah eşimle konuştum akşam eve geldiğinde sormuş beni Mehmet eşim de anne işte demiş daha da sormamış gece babasına sarılmış uyumuş. Hem hüzünlendim hem de beni aramamasına sevindim.
İnşallah bi sorun çıkmaz da yarın taburcu olurum.

Hayırlı olsun hepiniz için biz de pazartesi taşınacağız bebekle zor olmuştur. Mehmet 4 aylıkken taşınmıştik Ankara'ya ama o zaman annem yardıma gelmişti çok zorlanmamıştım. Neyse Allah sağlık versin de bir şekilde halledeceğiz

eşin için hayırlısı olsun. yeni yeriniz içinde hayırlısı olsun. maşallah doruğa yarı yaşı olmuş. çocukla taşınmak çok zordur eminim. birde sende 2 tane. duru nasıl ? alıştı mı kardeşine ?

geçmiş olsun canım inşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer. ay bende şimdiyekadar zeynepten ayrı bi gece geçirmedim. seni çok iyi anlayabiliyorum.

evet ya böyle tehditler vardı? hala da bunu yapanlar var ama bu konuşmaların çocukların içi dünyasında çok yara açtığı kesin. çünkü onun tek istediği koşulsuz anne baba sevgisi ve güveni. ben geçen bi masal uydurdum zeynepe yaramazlık yapan bi tavşanın annesi 2 gün uzağa gidiyor onu okuldan almaya gelemiyor diye hemen gözleri doldu. anladım ki bizimkinde onu okulda kırakıcaz korkusu var. bende kardeşin çocuk gelişiminde önemli yeri olduğunu savunuyorum.

allah yardımcın olsun.kendini çok yorma. gerekirse yardımcı al. şu an hamileliğinin en hassas dönemimindesin. bu arada sen yurtdışına taşınıyordun dimi?

Evet canım yurtdışı bakalım orada düzgün bir Dr bulabilecek miyim

Ay kuzum o da şaşırmıştır annesini göremeyince evde. Hastaneden çıktın mı? Şimdi nasılsın? Ay turtix hemen gidiyor musunuz, okuyunca hüzünlendim biraz. Allah yolunuzu açık etsin.

Kızlar dün kpss sonuçları açıklandı. Beklediğimden iyi geldi sonucum gy bölümünde Allahtan fazla yanlışım çıkmamış çünkü gk umduğumdan kötüydü. Atanma şansım var inşallah iyi sayıda kadro açılır da ilk atamada güzel bir yere yerleşirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…