- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.881
hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre bir yerlere atanabilirsin. hayırlı haberler bekliyoruz :)Kızlar dün kpss sonuçları açıklandı. Beklediğimden iyi geldi sonucum gy bölümünde Allahtan fazla yanlışım çıkmamış çünkü gk umduğumdan kötüydü. Atanma şansım var inşallah iyi sayıda kadro açılır da ilk atamada güzel bir yere yerleşirim.
Pazartesi eşyaları taşıyacağız ay sonu da gidiyoruz. Bugün eşim, ben, Mehmet ayrılış yaptık hormonlarım zaten tavan yapmış durumda bütün gün ağladım durdum.Ay kuzum o da şaşırmıştır annesini göremeyince evde. Hastaneden çıktın mı? Şimdi nasılsın? Ay turtix hemen gidiyor musunuz, okuyunca hüzünlendim biraz. Allah yolunuzu açık etsin.
Çok sevindim canım inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın. Ortam da çok önemli ben burayı çok sevmiştim çok güzel arkadaşlar edindim bugün birlikte yemek yedik hediye almışlar pasta almışlar mahçup ettiler beni. İki yıl boyunca izin istediğim zamanlarda da anlayışlıydılar öyle olunca çok çalışsan bile koymuyor. Umarım sen de iyi bir yere atanırsınKızlar dün kpss sonuçları açıklandı. Beklediğimden iyi geldi sonucum gy bölümünde Allahtan fazla yanlışım çıkmamış çünkü gk umduğumdan kötüydü. Atanma şansım var inşallah iyi sayıda kadro açılır da ilk atamada güzel bir yere yerleşirim.
hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre bir yerlere atanabilirsin. hayırlı haberler bekliyoruz :)
Teşekkürler kızlar. İnşallah ben de anlayışlı, iyi niyetli insanlarla birlikte çalışırım bundan sonra.Çok sevindim canım inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın. Ortam da çok önemli ben burayı çok sevmiştim çok güzel arkadaşlar edindim bugün birlikte yemek yedik hediye almışlar pasta almışlar mahçup ettiler beni. İki yıl boyunca izin istediğim zamanlarda da anlayışlıydılar öyle olunca çok çalışsan bile koymuyor. Umarım sen de iyi bir yere atanırsın
Ülkenin durumu malum, üstüne ben de gıda zehirlenmesi yaşadım. Nasıl, ne zaman oldu hiç bilmiyorum ama yediğim birşeyden dolayı ishal oldum. Kaç gündür bununla uğraşıyorum. 2 kez hastaneye gittim, son gittiğim doktor çok iyiydi hemen antibiyotik başladı şimdi biraz daha iyiyim ama çocukla filan hastalık zor onu bir kez daha anladım.
Merhaba kızlar,
Uzun zaman olmuş yine. Bu aralar gece altına yapmalar ile başım dertte benim. Bu hafta sanırım her gece en az 1 kez çiş yaptı oğlum. Artık sinirlerim bozulmaya başladı, sürekli çarşaf ve kıyafet yıkıyorum. Öğretmeni geri dönüşler olur demiş ama bizimki bezi bıraktıktan sonra bu kadar üst üste hiç yapmamıştı. Bugün kitabıma bakıp olmadı alıştırma külodu kullanmayı düşünüyorum. Kreştekiler pek önermiyorlar ama böyle giderse kullanabilirim.
Ben de ilk başta sıvı tüketimi ile ilgili olduğunu düşündüm ama tatil boyunca sadece 1-2 kez kaçırdı, evde olunca salıyor. Gece kaldırmaya başladık ama tam bir kabus. Ağlayıp bağırıyor ve kesinlikle yapmıyor. Böyle inatçı çocuk yok millet gece uyanmadan tuvalete tutuyorum diye yazmış bizimki ortalığı yıkıyor. Gece yatmadan önce sürekli konuşuyorum ama sanırım artık sıkıldı benden dün yatağıma yaparım, kalkmam dedi sabaha karşı yine yapmış. İnşallah geçer sürekli temiz çarşaf, kıyafet hesabı yapmaktan yoruldum.Pamukçum biz geçen sene mayısta bıraktık bezi 2-3 ay sonra tam yaz ortası her akşam altını ıslatmaya başladı. bende hergün çarşaf kıyafet yıkamaktan yorulmuştum iyice. özellikle bu dönemde sıvı çok tükettikleri için gece kaçırmaları artıyor. birde eğer yapabilirsen uyuduktan 1-2 saat sonra derin uykudayken kaldırıp yaptır onu uyandırmadan. ben öyle yapmıştım. alıştırma kilodunu benim kız hiç istemedi. zamanla geçiyor ama o döenm bendesenin gibi çok sıkılmıştıım bu olaydan(
Belki babasıyla hoşuna gidecek aktiviteler yapsa tavrı değişir. Sen daha sabırlıysan ve onun dilinden anlıyorsan sana yakınlık duyması çok doğal. Bizimki de babasıyla daha iyi anlaşıyor bence ama duygusal bir ihtiyacı olunca hemen yanımda bitiyor, babası uyutmaya çalışsa, kıyafetlerini giydirse filan hemen annem yapsın sen git diyor.kızlar nasılsınız? bu sıralar zeynepte bana karşı aşırı düşkünlük oldu. öğretmeni ile falan konuştum anne bağımlılığına doğru gidiyor dedi. çünkü sadece benimle ve dokunarak uyumak istiyor. gece kalkıyor hemen yanıma dibime sokuluyor iyice. bir yandan böyle koyun koyuna yatmak hoşuma gitsede bana bağımlı bi çocuğum olsun istemem kesinlikle. babasına karşıda çok tavırlı. birşey yapacağımız zaman sürekli anne biz ikimiz yapalım babam gelmesin , babam yapmasın. baban uyutsun diyoruz yok babam uyutmasın. sürekli babasına karşı birtavrı var. inşallah geçici bi dönemdir yokdsa elşim bu durumdan çok üzülüyor.
Ben bu aralar kışlık hazırlıklarına başlamalıyım, ilk kez tarhana yaptım bu yıl tadı güzel ama kıvamı tam anneminki gibi olmadı. Domates sos ve turşu yapmam lazım. Bu yaz evde çok sıkıldım, dışarı çıkmaya da korkuyorum her gün bir olay oluyor diye. Metroya filan bindiğimde insanları incelemekten tedirginim.P Pamukprensinannesi nasıl gidiyor hayat?turtix sen nasılsın? taşındın mı? hamilelik nasıl gidiyor? D duruismail 2 çocuklu hayatı tavsiye eder misin ? serap85 sanırım sen hala memlekettesin? ev işleri vardı ne oldu?
Maşallah doruk bayağı büyümüş, duru da kardeşine alışmış. Benim de aklıma daha sık geliyor artık çocuk ama bir aksilik olmazsa sanırım 1 yıl daha bekleyeceğim. Alıştırma küloduna ben de başlamak istemiyorum kimse önermiyor çocuğun da aklı karışsın istemiyorum ama bazen çıldırtıyor gerçekten. Özellikle geçen hafta gece 2 kez her gece yapınca sinirlerim bozuldu. Sonbaharda da devam ederse kreşteki psikolog ve doktoru ile görüşeceğim artık.Merhaba bizde durumlar doruk dış çıkarıyor emekliyor durudan daha hareketli bu donemi duru kardesiyle sorunsuz ama baba gelince babasını kıskanıyor kardeşinden. isteyene arayı daha fazla açmadan yapın derim sizede agir gelmeden bekledigim kadar zor degil acikcasi. Doruk emmeyi bıraktı gece uykular iyi maşallah . Duru da babaya çok düşkün onunla uyumak istiyor ama bir şekilde yatağına yatiriyorum. Pamuk alıştırma kilonun hiç alıştırma istersen bir dönemde böyle geçecek gece cise tutmayı dene derim .duru bu ara resime sardı resim yapıyor sürekli park istiyor evin hemen arkasında var. Ben diyete başladım kilolar aldı başını gitti 2 hafta bitti bakalım 2 kilo verdim.
Bizim taşınma işi kaldı 2 hafta önce 2'li test yapıldı bu hafta sonucunu alıp kontrole gideceğim. Yorgunluk dışında bir sıkıntım yok.P Pamukprensinannesi nasıl gidiyor hayat?turtix sen nasılsın? taşındın mı? hamilelik nasıl gidiyor? D duruismail 2 çocuklu hayatı tavsiye eder misin ? serap85 sanırım sen hala memlekettesin? ev işleri vardı ne oldu?
Biz de bir kaç hafta önce bezi bıraktık. Çok korkuyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı çok kolay öğrendi.Ben de ilk başta sıvı tüketimi ile ilgili olduğunu düşündüm ama tatil boyunca sadece 1-2 kez kaçırdı, evde olunca salıyor. Gece kaldırmaya başladık ama tam bir kabus. Ağlayıp bağırıyor ve kesinlikle yapmıyor. Böyle inatçı çocuk yok millet gece uyanmadan tuvalete tutuyorum diye yazmış bizimki ortalığı yıkıyor. Gece yatmadan önce sürekli konuşuyorum ama sanırım artık sıkıldı benden dün yatağıma yaparım, kalkmam dedi sabaha karşı yine yapmış. İnşallah geçer sürekli temiz çarşaf, kıyafet hesabı yapmaktan yoruldum.
Bizim taşınma işi kaldı 2 hafta önce 2'li test yapıldı bu hafta sonucunu alıp kontrole gideceğim. Yorgunluk dışında bir sıkıntım yok.
Sen nasılsın böbreğin için ne dedi dr
Hayırlısı olsun. İnşallah test sonucun iyi gelir, ben şimdi nasıl stres olduğumu hatırlıyorum da valla Allah kolaylık versin. İkinci çocuk da o kadar gergin bekleyiş olmuyor diyorlar ama ben kesin bulurum stres yapacak şeyler.Bizim taşınma işi kaldı 2 hafta önce 2'li test yapıldı bu hafta sonucunu alıp kontrole gideceğim. Yorgunluk dışında bir sıkıntım yok.
Sen nasılsın böbreğin için ne dedi dr
Ay çok sevindim, Efe'nin tabiriyle küçük abi oldu artıkBiz de bir kaç hafta önce bezi bıraktık. Çok korkuyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı çok kolay öğrendi.
Bence geceleri külot gibi giyilen bizlerden giydirebilirsin Efe'ye. Çocuk stres yapacağına sen gerileceğine bu dönemi böyle geçirebilirsiniz o da istemez altına yapmayı ama bu dönem bir sıkıntısı var demekki. Bana komşularım önermişti birinin oğlu çok yoğundu beş yaşına kadar kullanmış. Çocuk çok yoruluyor imkanı yok uyanmıyor ben de onu giydiriyorum külot gibi giyildiğinden çocuk anlamıyor diyordu. Eğer uyuduktan sonra giydirirsen hiç anlamaz.
Bi yerde okumuştum japonlar çocuklarına hiç tuvalet eğitimi vermiyormuş. Ama yetişkin olup da altına yapan da yok. Biz bazen çok kuralcı yaklaşıyoruz çocuklara. Bana da bir sürü insan ayy çok geç kalmışsın diyordu ama birbirimizi üzmeden bu süreci atlattık.
Sen daha iyisini bilirsin ama bir senedir altına yapmayan çocuğa bir hafta bez bağlasan bişey olmaz yeniden beze dönecek hali yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?