- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #50.061
Aminnn. Senin de anneler günün kutlu olsun, zaman ne çabuk geçiyor, ilk ayları hiç geçmeyecek gibi geliyordu.Hepimizin anneler günü kutlu olsunbize ilk kez anneliği tattıran kuzular da 4 yaşına geldiler. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın.
Doğum günü kutlu olsun Mehmet'in sağlıklı mutlu yılları olsunOğluşumun doğum günü 16'sı bu yıl da organizasyon yapmayacağım bir pasta yeter ben de senin gibi düşünüyorum P Pamukprensinannesi zaten büyüyünce isteyecek
Bu arada bütün mayıs kuzularının doğum günlerini kutlarım
Evet iki çocuklu hayat zor ama alıştım. Kızım bu aralar çok mızmız hep kucak istiyor, deli gibi dişlerini kaşıyor ama daha üç buçuk aylık Mehmet'in beş buçuk aylıkken çıkmıştı.Merhabalar uzun zamandir giremedim turtix alismissindir artik 2 cocuklu hayata insan 2. Bebekte daha rahat oluyor daha cabuk buyuyor gibi geliyor . Yokh pamuk darisi size ve tum isteyenlere . Eshma allah yardimcin olsun bebegini hayirlisiyla saglikla kucagina al . Haberdaret bizi de iyi haberlerini alalim. Bizden haberler duruya dogum gunu aile ici yaptik . Duru sikintisiz su ara doruk fena hic durmuyor parka gideriz diye korkuyorum. 17 aylik oldu arada duru kiskaniyor oda olacak .
Gözün aydın, hayırlı olsun. Sağlıklı, uzun, ailesiyle birlikte geçireceği mutlu bir hayatı olsun. Aceleci demek ki biraz annesi, hemen gelmek istemişHerkese merhaba kizlar.ben ikinci prensesime de kavustum cok sukur.aslinda haziranda beklenirken suyum sinirin altina inince erken almak zorunda kaldilar
36+0 da dogdu kuzum 2 gun suni sanci cektim en sonunda 15 dakika icinde jet hizli acilma oldu normal dogurdum.bugun 8 gunluguz erken dogan bebek zor oluyormus sarilik oldu hastanede falan kaldik.simdi de emme olayi biraz sorunlu.kilo olarak kucuguz zaten o sebeple mama takviyesi yapiyorum.
Zeynep okula gidiyor gunduzleri o sebeple pek anlamiyor ,kardesini seviyor ama iste arada bize huysuzluk yapiyor.o da olur o kadar.
Blzden habetler bu kadar.hepinizi opuyoruz
Ay turtix görüntü gözümde canlandı da çok şekerGeçen gün kızım kucağımda televizyona bakıyordum oğlum da yanımızdaydı anne bak kardeşim yemiyor dedi bir baktım kardeşinin ağzına bir parça çikolata vermiş o da şaşkın şaşkın bakıyor. Yanımda böyleyse demekki hiç yalnız bırakmaz lazımmış.
Amin inşallah. Maşallah kocaman oldu Doruk, yaz da geldi artık hiç durmak istemez evde. Hoş Ankara'ya hala yaz gelmedi ya neyse.Merhabalar uzun zamandir giremedim turtix alismissindir artik 2 cocuklu hayata insan 2. Bebekte daha rahat oluyor daha cabuk buyuyor gibi geliyor . Yokh pamuk darisi size ve tum isteyenlere . Eshma allah yardimcin olsun bebegini hayirlisiyla saglikla kucagina al . Haberdaret bizi de iyi haberlerini alalim. Bizden haberler duruya dogum gunu aile ici yaptik . Duru sikintisiz su ara doruk fena hic durmuyor parka gideriz diye korkuyorum. 17 aylik oldu arada duru kiskaniyor oda olacak .
Allah analı babalı büyütsün, iki kız anası oldun sırtın yere gelmez artıkHerkese merhaba kizlar.ben ikinci prensesime de kavustum cok sukur.aslinda haziranda beklenirken suyum sinirin altina inince erken almak zorunda kaldilar
36+0 da dogdu kuzum 2 gun suni sanci cektim en sonunda 15 dakika icinde jet hizli acilma oldu normal dogurdum.bugun 8 gunluguz erken dogan bebek zor oluyormus sarilik oldu hastanede falan kaldik.simdi de emme olayi biraz sorunlu.kilo olarak kucuguz zaten o sebeple mama takviyesi yapiyorum.
Zeynep okula gidiyor gunduzleri o sebeple pek anlamiyor ,kardesini seviyor ama iste arada bize huysuzluk yapiyor.o da olur o kadar.
Blzden habetler bu kadar.hepinizi opuyoruz
Inşallah canım Allah isteyen Herkese nasip etsin.Ay turtix görüntü gözümde canlandı da çok şekerİnşallah bana da nasip olur ikinci çocuk siz yazınca çok imrendim birden.
Hatırladım nickini biz burada 4 kişi kaldık çok yoğun paylaşım yapamasak da tümden de bırakmadık burayaMerhabaaa kızlaarr ben sehribangunes nıckiyle aranızdaydım oğlum 4 yaşında yeni gebelik planlıyorm ilk aklıma gelen kadınlar klubune yeni üyelik acmak oldu çünkü cok güzel bilgiler paylaşmıştık burada bana cok faydası olmuştu varmı benim ikinci gebelik düşünen
Allah analı babalı büyütsün maaşşallah bendd arayı actım diye üzülüyorm kimsecikler kalmamış bugün eskı mesajlardan kendı mesajlarımı son zaman istediğim duaları gördüm ne yalan söyliyim ilk günki gibi heyecanlandm agladm ne güzel anı oldu banaHatırladım nickini biz burada 4 kişi kaldık çok yoğun paylaşım yapamasak da tümden de bırakmadık buraya
Ben şubatta ikinciyi dogurdum, eğer ikinci çocuğu düşünüyorsan daha fazla beklememeni öneririm
Biz buralardayız bekleriz
Yok canım yaz geçsin istiyorum bir de endokrin ve kadın doğum kontrollerini yaptırdıktan sonra düşünüyorum.Inşallah canım Allah isteyen Herkese nasip etsin.
Iki çocuk zor ama güzel tabi Mehmet kardeşine şarkılar, ninniler söylüyor onu güldürüyor kardeşi de gülmekten katılıyor gözlerini ayırmıyor ağbisinden. Umarım ömürleri boyunca birbirlerine destek olurlar sever sayarlar birbirlerini
Sen denemeye başladın mı
Merhaba hoşgeldin. Ben de artık düşünüyorum oğluma bir kardeş ama yaz geçsin diyorum. Forum çok aktif değil ama ikinci bebişler geldi. Şu andaMerhabaaa kızlaarr ben sehribangunes nıckiyle aranızdaydım oğlum 4 yaşında yeni gebelik planlıyorm ilk aklıma gelen kadınlar klubune yeni üyelik acmak oldu çünkü cok güzel bilgiler paylaşmıştık burada bana cok faydası olmuştu varmı benim ikinci gebelik düşünen
Bende artık olsun ıstıyorm ne güzel gelmiş ikinciler gecmı kaldık neMerhaba hoşgeldin. Ben de artık düşünüyorum oğluma bir kardeş ama yaz geçsin diyorum. Forum çok aktif değil ama ikinci bebişler geldi. Şu andayokh sen ve ben kaldık sanırım. İnşallah biz de yakın zamanda paylaşırız güzel haberlerimizi.
Evet ben de mayısta doğum yaptım, hamileliğim yaza gelsin istemiyorum ama bekleyecek pek zamanım yok benim artık. O yüzden kısmet artık hangi zamana denk gelirse.Bende artık olsun ıstıyorm ne güzel gelmiş ikinciler gecmı kaldık nesenın doğum da mayısta oldu sanırım ben cok zorlandım keşkelerle gectı lohusalıgım bir deneme yaptık biz 2 gun önce inşallah olursa martta doğum olur havalar cok ısınmadan 40 falan cıkar lohusalık hafıfler yazında oğlumuda bebegımıde alıp rahat rahat dışarı parka cıkabılırm ama olmazsa ilk denemede seneye martta nısanda falan calışmaya başlarm çunku yaz doğumu birdaha istemıyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?