2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bu yasadiklarim ders oldu bana, hos burda baska secenek yok, tutturmuslar vajinal ultrason diye.. InsAllah birdahakine boyle bseye gerek kalmz, kanamalarm oldgu icin baktrdm yoksa baktirmazdm.. Sakin korkma, iyi dusun, bolca dua oku Allah kucagina nasp etsn bebegini Ins..

slm kızlar nasılsınız haftasonu koçişle gezmelere gittik anca telefondan girip yazılanları okudum ..... Benim bulantılarım gün geçtikçe şiddetleniyor yemek yemeyi özledim yaw ( ot çöp yemekten sıkıldım .....

Iyiyim canim bende yok bulantilar yaw aksine durmadan tikiniyorum sonunda file benzeyecegim o olcak

senin isin zormus canim
daha adet gunun yeni gecince basladi sanirim bulantilar
umarim cok uzun surmez rahatca yersin yemelerini
bakalim bizim durumalr ne olacak anneme cekersem o 9 ay cok cekmis

cok erken başlamış eyvahh,1-2ay sonra nolcak ( neyse Allah kolaylık versin..

hosgeldın cnm cok erken basladı bulantıların ınsallah fazla surmez...

Iyiyim canim bende yok bulantilar yaw aksine durmadan tikiniyorum sonunda file benzeyecegim o olcak

sen bendekı yemek yemegı gör hamılelıkte ogulerı cogaltın yıyeceklerı azaltın dıyorlar ben hem ögun cogalltım hem yıyeceklerı

sağol eklediğin için.haftaya p.tesi doktora gideceğiz inş keseyi o zaman göreceğiz,gittiğimizde kalp sesi duymayı da bekliyoruz :))

Cnm evet her ikisinide gorursun kese ve kalb atisini 6. Haftan bitmis oluyor sansli olanlar 5. Hafta kese ve kalb atisini gorebiliyo bnm bacim kizinda gormustu bakalim biz yarin ne ederiz minik mucizem annesini uzmez bize supriz yapar belki

Slmm kızlar bende 1 eylülde öğrendim hamile olduğumu :))) 31 sat tarihim daha çok yeni:))))) birkere düşük yaptım inş bunda olmaz sağlıksız bebekler atıyormuş kendini sağlıklılarda top bile oynasan duruyormuş bugün doktorum dedi düşük yapanlar üzülmesin dicem ama zor. Kafalarına takmasın unutmayın siz sağlıklı olduğunuz sürece bebek olur....

Hosgeldin cnm haklisin ne diyim beraber buyutcez evlatlarimii ins

6. Haftada gitmeni tavsiye ederim
Onceki kaybimdan dolayi acele ettim 5. Haftada gidiyom

sağol eklediğin için.haftaya p.tesi doktora gideceğiz inş keseyi o zaman göreceğiz,gittiğimizde kalp sesi duymayı da bekliyoruz :))

ne demek cnm bırbırımızın deneyımlerıne tecrubelerıne hepımızın ıhtıyacı var inşallah hersey yolunda gıder guzel baherlerını beklıyoruz

hosgeldınız aramıza gozunuz aydın rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

sat yaş vekacıncı bebek oldugunuyazarsanız lısteye ekleyeyım sızı...

Kokularla araniz nasil bugun bende basladi hic bir kokuya dayanamiyorum burnumu tikamak istiyorum:18:

ya ben hemen hemen 1 haftadır kokulara karsı sankı daha duyarlı oldum ama bunu esım fark ettı o parfumu sankı burnumun ıcıne sıkıyor

dfıarıdan gelen kokuları dırek farkedıyorum sankı yanımdaymıs gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…