- Konu Sahibi snowflakeN
-
sakın altta baktırma özellikle ilk haftalarda benım düşük tehlikem vardı cinsel ilişki bile yasakken alttan baktılar ve düştü bebegim bol bol dinlenmeye çalış ve dua et ben şuan mayıs annesi adayıyım ve senın korkuyla gecırıorum günleri allah yardımcımız olsun cnım
slm kızlar nasılsınız haftasonu koçişle gezmelere gittik anca telefondan girip yazılanları okudum ..... Benim bulantılarım gün geçtikçe şiddetleniyor yemek yemeyi özledim yaw( ot çöp yemekten sıkıldım .....
slm kızlar nasılsınız haftasonu koçişle gezmelere gittik anca telefondan girip yazılanları okudum ..... Benim bulantılarım gün geçtikçe şiddetleniyor yemek yemeyi özledim yaw( ot çöp yemekten sıkıldım .....
hosgeldın aramızaa satını ve yasını yazarsan lısteye ekleyeyım cnm bu surecı hep beraber gecırelım
Iyiyim canim bende yok bulantilar yaw aksine durmadan tikiniyorum sonunda file benzeyecegim o olcak
hoş bulduk.inş hepimizinki sağlıklı olur :)) sat 29temmuz yaşım 28 :))) ilk bebek :))
ekledım cnm gözun aydın keseyı gordunuzmu?
sağol eklediğin için.haftaya p.tesi doktora gideceğiz inş keseyi o zaman göreceğiz,gittiğimizde kalp sesi duymayı da bekliyoruz :))
Slmm kızlar bende 1 eylülde öğrendim hamile olduğumu :))) 31 sat tarihim daha çok yeni:))))) birkere düşük yaptım inş bunda olmaz sağlıksız bebekler atıyormuş kendini sağlıklılarda top bile oynasan duruyormuş bugün doktorum dedi düşük yapanlar üzülmesin dicem ama zor. Kafalarına takmasın unutmayın siz sağlıklı olduğunuz sürece bebek olur....
Cnm hosgeldinnnnnnn
Ne kadar güzel kalplerimiz çifter çifter atıyor artık :)
Hoş :) benim gebelik haftamın erken olması itibariyle henüz ultrasonda kese görülmedi ve buna bağlı olarak ta kalp atışları da henüz tespit edilmedi
Ama olsun izinizdeyim bayanlar :))))
Kokularla araniz nasil bugun bende basladi hic bir kokuya dayanamiyorum burnumu tikamak istiyorum:18:
sağol eklediğin için.haftaya p.tesi doktora gideceğiz inş keseyi o zaman göreceğiz,gittiğimizde kalp sesi duymayı da bekliyoruz :))
Slmm kızlar bende 1 eylülde öğrendim hamile olduğumu :))) 31 sat tarihim daha çok yeni:))))) birkere düşük yaptım inş bunda olmaz sağlıksız bebekler atıyormuş kendini sağlıklılarda top bile oynasan duruyormuş bugün doktorum dedi düşük yapanlar üzülmesin dicem ama zor. Kafalarına takmasın unutmayın siz sağlıklı olduğunuz sürece bebek olur....
Ne kadar güzel kalplerimiz çifter çifter atıyor artık :)
Hoş :) benim gebelik haftamın erken olması itibariyle henüz ultrasonda kese görülmedi ve buna bağlı olarak ta kalp atışları da henüz tespit edilmedi
Ama olsun izinizdeyim bayanlar :))))
Kokularla araniz nasil bugun bende basladi hic bir kokuya dayanamiyorum burnumu tikamak istiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?