2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Doktordan geliyorum kızlar bi umut keseyi görmeye gittik şöle minnacık bişi göründü belli belirsiz doktor normal olduğunu perşembe günü gittiğimde daha net ve belirgin göreceğimi söyledi .....

Doktordan geliyorum kızlar bi umut keseyi görmeye gittik şöle minnacık bişi göründü belli belirsiz doktor normal olduğunu perşembe günü gittiğimde daha net ve belirgin göreceğimi söyledi .....

o mınnacık sey kesedır doktorda bılmıyormusymus

inşallahh persembe gunu daha net gorursun bebısıni

Alintidir :

Gebelikte Beslenmede Dikkat Edilecek Noktalar

Çay, kahve gibi içeceklerin yemekle birlikte tüketiminizi azaltıp, yerine ayran, süt, meyve sularını tercih ediniz. Her öğünde mutlaka C vitamini kaynakları tüketiniz.
Sebze ,meyve, kurubaklagilleri iyice yıkamadan tüketmeyiniz.Sebzelerin ,makarnanın haşlama sularını dökmeyiniz, ya suyunu çektirerek pişiriniz ya da sularını çorbalarda kullanınız
Sigara,alkol kullanmayınız, Sigara dumanına maruz kalmayınız.
Yemeklerde iyotlu tuz kullanınız. Tansiyon yüksekliklerinde yemekleri tuzsuz pişiriniz.
Hazır gıdalardan kaçınıp doğal besinler tüketiniz. Hazır içecekler, hazır çorbalar, ve mevsimi olmayan sebze ve meyveleri tüketmeyiniz.
Et, balık, tavuk, kurubaklagil tüketimini birer gün ara ile yaparak tek düzelikten kurtulup bıkkınlık yaratmadan doğru besleniniz.
Salam ,sosis,sakatatlar,midye,çiğ et,çiğ yumurta,her tür konserve yiyeceklerden,tatlandırıcı şekerlerden uzak durunuz.
Süt içemiyorsanız yoğurt veya ayran tüketiniz. Peynir yerine çökelek tüketebilisiniz.
Yağda kızarmış hamur tatlıları yerine, meyve veya sütlü tatlıları tercih ediniz.
Günlük 8-10 bardak su tüketiniz.

ahhh zormuş hamile olmak.yumurta,peynir,pekmez yemeyen ben hergün yemeye başladım.hergün 3-4ceviz badem fındık yiyorum.cok şükür mide bulantımda yok,tiksinmede,aşermede..
kola icemiyorum ve tabii sigarada ve cipsde yemiyorum off bunları bırakmak cok zor ama herşey bebek icin :)))

Son düzenleme:
Ben 2012 mayıs annesiyim kızım şu an 3.5 aylık 2013 mayıs annelerini görünce vay be zaman ne kadar da çabuk geçmiş dedim ve çok duygulandım. Geçen sene bu zamanlar aynı heyecanı biz yaşıyorduk. Umarım hepiniz sağlıkla ve vaktinde bebişlerinize kavuşuyorsunuz. Sormak istediğiniz her konuda seve seve yardımcı olurum. Kendinize iyi bakın

evet insan karninda can tasiyinca zararli olan herseyden bir an uzaklasabiliyor
ben de kahveye bayilirdim simdi icmiyorum canim baya cekiyor ama
bir de hep dusunuyor bugun saglikli beslendim mi bebisime yeter mi bugun
buyuk bir sorumluluk cok guzel bir duygu anne olmak

gunaydınnnnn

bugun nasılsınızz
gurbetguzelı bebişini gormeye gıdecek ınsallah hayırlı haberler beklıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…