- Konu Sahibi snowflakeN
-
Doktordan geliyorum kızlar bi umut keseyi görmeye gittik şöle minnacık bişi göründü belli belirsiz doktor normal olduğunu perşembe günü gittiğimde daha net ve belirgin göreceğimi söyledi .....
o mınnacık sey kesedır doktorda bılmıyormusymus
inşallahh persembe gunu daha net gorursun bebısıni
ya ben hemen hemen 1 haftadır kokulara karsı sankı daha duyarlı oldum ama bunu esım fark ettı o parfumu sankı burnumun ıcıne sıkıyor
dfıarıdan gelen kokuları dırek farkedıyorum sankı yanımdaymıs gıbı
Ben de ozellikle yemek kokusunu farkettim cok rahatsiz etti beni bugun
Hadi insallah ben de yarin gidiyorum kalp atisi icin bakalimkizlar ben bu hafta ici doktoruma gidicem
umarim bebegimizin kalp atislarini da duyariz gittigimizde
Hadi insallah ben de yarin gidiyorum kalp atisi icin bakalim
aramizda 1 gun var sanirim
cok super ya kavusuyorsun bebisine yarin
karindan mi bakar doktorun
benimki yine vajinal olur gibi geliyor bana 5+5 gibi gidersem
aramizda 1 gun var sanirim
cok super ya kavusuyorsun bebisine yarin
karindan mi bakar doktorun
benimki yine vajinal olur gibi geliyor bana 5+5 gibi gidersem
Yok hep vajinadan bakiyor benim ki
Alintidir :
Gebelikte Beslenmede Dikkat Edilecek Noktalar
Çay, kahve gibi içeceklerin yemekle birlikte tüketiminizi azaltıp, yerine ayran, süt, meyve sularını tercih ediniz. Her öğünde mutlaka C vitamini kaynakları tüketiniz.
Sebze ,meyve, kurubaklagilleri iyice yıkamadan tüketmeyiniz.Sebzelerin ,makarnanın haşlama sularını dökmeyiniz, ya suyunu çektirerek pişiriniz ya da sularını çorbalarda kullanınız
Sigara,alkol kullanmayınız, Sigara dumanına maruz kalmayınız.
Yemeklerde iyotlu tuz kullanınız. Tansiyon yüksekliklerinde yemekleri tuzsuz pişiriniz.
Hazır gıdalardan kaçınıp doğal besinler tüketiniz. Hazır içecekler, hazır çorbalar, ve mevsimi olmayan sebze ve meyveleri tüketmeyiniz.
Et, balık, tavuk, kurubaklagil tüketimini birer gün ara ile yaparak tek düzelikten kurtulup bıkkınlık yaratmadan doğru besleniniz.
Salam ,sosis,sakatatlar,midye,çiğ et,çiğ yumurta,her tür konserve yiyeceklerden,tatlandırıcı şekerlerden uzak durunuz.
Süt içemiyorsanız yoğurt veya ayran tüketiniz. Peynir yerine çökelek tüketebilisiniz.
Yağda kızarmış hamur tatlıları yerine, meyve veya sütlü tatlıları tercih ediniz.
Günlük 8-10 bardak su tüketiniz.
ahhh zormuş hamile olmak.yumurta,peynir,pekmez yemeyen ben hergün yemeye başladım.hergün 3-4ceviz badem fındık yiyorum.cok şükür mide bulantımda yok,tiksinmede,aşermede..
kola icemiyorum ve tabii sigarada ve cipsde yemiyorum off bunları bırakmak cok zor ama herşey bebek icin :)))
Gunaydin kizlarrrr evet gorduk bebegimin minik kalbi pit pit atiyor bugun en mutlu gunum
kizlar ben bu hafta ici doktoruma gidicem
umarim bebegimizin kalp atislarini da duyariz gittigimizde
Gunaydin kizlarrrr evet gorduk bebegimin minik kalbi pit pit atiyor bugun en mutlu gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?