2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kokularla araniz nasil bugun bende basladi hic bir kokuya dayanamiyorum burnumu tikamak istiyorum:18:

Sigara kokusu ve dumanı çok rahatsız eder oldu uzaktan sigara içen birinin dumanı bile midemi bulandırmaya yetiyor.

Sizde de durum böyle mi?

Son düzenleme:
6. Haftada gitmeni tavsiye ederim
Onceki kaybimdan dolayi acele ettim 5. Haftada gidiyom

Ben de biraz sabredeceğim şu an 4. haftamın sonundayım yarın itibariyle 5.haftama giriyorum.

Sanıyorum dediğin doğru 6. haftayı beklemek en garantisi olacak; ama bu durumda sabretmek te ne kadar zor çabucak bebeğimi görmek istiyorum.

Son düzenleme:
Günaydın canım sende benim gibi erkencisin....
Gurbetgüzeli hayırlı haberlerini bekliyoruz canm .....

canım ne tuhaftırki hamıle kaldıgımı ogrendıgımden beri sabahın bı köru kalkıyorumdaha once cok gec kalkardım heyecandanmı mutluluktanmıdır nedır anlamadım

canım ne tuhaftırki hamıle kaldıgımı ogrendıgımden beri sabahın bı köru kalkıyorumdaha once cok gec kalkardım heyecandanmı mutluluktanmıdır nedır anlamadım

Aynen oglene kadar yatan ben sabahin korunde ayaktayim ay kizlar ya umarim sizde gorursunuz boyle minik kalbini gordum disari dogru atiyordu bebegim benim ya masallah

Aynen oglene kadar yatan ben sabahin korunde ayaktayim ay kizlar ya umarim sizde gorursunuz boyle minik kalbini gordum disari dogru atiyordu bebegim benim ya masallah

bebişler sımdıden alıstırıyor bızı demekkı erken kalkmaya

inşallahh yaaa cok merak edıyorum cok heycanlıyım

ashanur
utrasonda nasil boyutu bebisinin
daha belirgin oldu mu bugun gittiginde ?
bir de kalp atisini duyabiliyor muyuz ayni zamanda yoksa atma gibi sekline mi bakiyoruz
cok heyecanliyim ben de :18:

ashanur
utrasonda nasil boyutu bebisinin
daha belirgin oldu mu bugun gittiginde ?
bir de kalp atisini duyabiliyor muyuz ayni zamanda yoksa atma gibi sekline mi bakiyoruz
cok heyecanliyim ben de :18:

Benim dr un makinesi cok gelismis degil sesini duymadik ama atisini gorduk.haftaya daha ayrintili ultrasona giricem belki duyariz bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…