- Konu Sahibi snowflakeN
-
Gebelikte nar ,ananas,maydanoz zararliymis oyle mi dusuge neden oluyormus halbuki ben nar ile portakali karistirip iciyordum asimdi aklim karisti dr una soran var mi hic:18:
nar rahim duvari inceltiyor ve kani sulandiriyor diye ilk 3 ay cok tercih etmeyin diyorlar
maydonoz, tere otu ve tere makul olculerde normal ama abartmamak gerekiyor rahim kasilmalarina sebep olup cok yendiginde dusuk sebebi olabiliyor.
ananasi bilmiyrum ama ben bebegimin tutunmasi icin ananasu suyu icmistim gebeligimi ogrenince oyle bir etkisi var zararini bilmiyorum
onun haricinde bahartlari cok abartmamak gerekiyor rezene, kimyon, nane, kekik asiri tuketilmemeli, tarcin da ayni sekilde rahim kasilmasina sebep olabilir erken donemde sakincali
bilmiyorum az miktarda kullanmak gerekir kullanilirsa sanirim en azindan bu erken donemde onemli bunlar
Valla ne yiyecegimi sasirdim dr umu degistiriyorum zaten daha deneyimli bir dr la devam edicem yola,artik ona sorarim sadece ekmek ve yogurtla beslenicem bu gidisle
teşekkur ederim canım,doktora yarın gidicem kendimi o listede görmek istedim,suan 5+3üm ultrasonda ne cıkar bılemıyorum,mide bulantılarım başladı gece gündüz devam ediyor sizler nasılsınız??
Kısmetse bende Mayıs annesi olacağımm
Hemde 19 Mayıs tahmini doğum, çifte bayram olacak bize
Teşekkür ederim canım, gelişi bize bayramda, doğum günü kısmetse anlamlı olacak
Sat : 12 Ağustos 2012
Gebelik : ilk
Teşekkür ederim canım, gelişi bize bayramda, doğum günü kısmetse anlamlı olacak
Sat : 12 ağustos 2012
Gebelik : Ilk
hoşbuldum canım ama yarın için randevu aldım doktordan daha gitmedim o listede görmek ıstedım kendımı yalnızca ,senın haberlerını beklıyorum,benım mıde bulantılarım basladı gece gündüz devam edıyor ..
onu ben yerımmmmmmmmmmmmmmm
Gıttınmı canım doktora?
ben de baktikca karnim acikiyorrrr
Yok gulum gitmedim 2 saat sonra drdayim insAllh
Yok gulum gitmedim 2 saat sonra drdayim insAllh
Cnm tr saatiyle 15 de drdayim ins bulantilar bende baslamadi henuz
Ins hersey yolundadir
Cnm tr saatiyle 15 de drdayim ins bulantilar bende baslamadi henuz
Ins hersey yolundadir
benim gecen haftaki halimi hatirladim
kese icin gidecegimde titredim gun boyu nasil birseydi o
utrason sirasinda kalbim gum gummdu
sanirim kalp atislari icin gidince de aynisi olacak karsilikli kalp atisimizi dinleriz bebis ve anne insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?