2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gebelikte nar ,ananas,maydanoz zararliymis oyle mi dusuge neden oluyormus halbuki ben nar ile portakali karistirip iciyordum asimdi aklim karisti dr una soran var mi hic:18:

Gebelikte nar ,ananas,maydanoz zararliymis oyle mi dusuge neden oluyormus halbuki ben nar ile portakali karistirip iciyordum asimdi aklim karisti dr una soran var mi hic:18:

nar rahim duvari inceltiyor ve kani sulandiriyor diye ilk 3 ay cok tercih etmeyin diyorlar
maydonoz, dere otu ve tere makul olculerde normal ama abartmamak gerekiyor rahim kasilmalarina sebep olup cok yendiginde dusuk sebebi olabiliyor.
ananasi bilmiyrum ama ben bebegimin tutunmasi icin ananasu suyu icmistim gebeligimi ogrenince oyle bir etkisi var zararini bilmiyorum
onun haricinde bahartlari cok abartmamak gerekiyor rezene, kimyon, nane, kekik asiri tuketilmemeli, tarcin da ayni sekilde rahim kasilmasina sebep olabilir erken donemde sakincali
bilmiyorum az miktarda kullanmak gerekir kullanilirsa, sanirim en azindan bu erken donemde onemli bunlar
ben asiri bahrat kullanan biriydim simdi nerdeyse hic kullanmiyorum
ve yesillige bayilirdim dunya kadar yerdim maydonoz falan simdi yine yiyemiyorum
baska bildiginiz sakincali seyler varsa soyleyin kizlar
fazla miktarda kafein de zararli

Son düzenleme:

Valla ne yiyecegimi sasirdim dr umu degistiriyorum zaten daha deneyimli bir dr la devam edicem yola,artik ona sorarim sadece ekmek ve yogurtla beslenicem bu gidisle

Valla ne yiyecegimi sasirdim dr umu degistiriyorum zaten daha deneyimli bir dr la devam edicem yola,artik ona sorarim sadece ekmek ve yogurtla beslenicem bu gidisle

cok kasmamak lazim aslinda ama iste dikkat de etmek lazim
nane de vardi bu listede unuttumfeslegen ve nane, kimleri zencefilin de abartilmamasi gerektigini soyluyor

netten de arastirabilirsin, doktorlar bunlari cok soylemiyor sanirim

teşekkur ederim canım,doktora yarın gidicem kendimi o listede görmek istedim,suan 5+3üm ultrasonda ne cıkar bılemıyorum,mide bulantılarım başladı gece gündüz devam ediyor sizler nasılsınız??

guzel haberlerını beklıyoruz cnm ...

senınde cok erken baslamıs cok sukur bende henuz yok

Cnm tr saatiyle 15 de drdayim ins bulantilar bende baslamadi henuz
Ins hersey yolundadir

benim gecen haftaki halimi hatirladim
kese icin gidecegimde titredim gun boyu nasil birseydi o
utrason sirasinda kalbim gum gummdu
sanirim kalp atislari icin gidince de aynisi olacak karsilikli kalp atisimizi dinleriz bebis ve anne insallah

Cnm tr saatiyle 15 de drdayim ins bulantilar bende baslamadi henuz
Ins hersey yolundadir

sanirim hepimizin aklindan geciyordur bulantilar baslasa diye
neden baslamadi daha gibi
bebisten isaretler olacak ya
ama tabiki bulanti yasamadan gecirenler de var annelerin yuzde 80i bulanti yasiyormus ama yasamayan kesim de var
umarim cok ileir boyutta olmaz bulantilarimiz

benim gecen haftaki halimi hatirladim
kese icin gidecegimde titredim gun boyu nasil birseydi o
utrason sirasinda kalbim gum gummdu
sanirim kalp atislari icin gidince de aynisi olacak karsilikli kalp atisimizi dinleriz bebis ve anne insallah

bende ilk gittiğimde oyleydım kalp atıslarım müthiş hızlanmıştı doğru dürüst konusamadım bile daha yeni olduğu için keseyide görememiştik yarın gidicez bakalım şimdiden düşündükçe hızlanıyor kalbim hayırlı haberlerle inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…