2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bir de cok takilmamak lazim
kimisi daha adet gecikmesiyle yasamaya basliyor bulantilari
kimisi cok ileri donemde
meraklaniyorum acaba benim nasil olacak

benim gecen haftaki halimi hatirladim
kese icin gidecegimde titredim gun boyu nasil birseydi o
utrason sirasinda kalbim gum gummdu
sanirim kalp atislari icin gidince de aynisi olacak karsilikli kalp atisimizi dinleriz bebis ve anne insallah

çok heyecanlıyım yaa yazını okurken gum gum attı kalbım offffffff cumartesı gelsın bıran once

hosgeldın cnmm aramızaaa mayıs annelerı cogalıyorrrr
ekledım canımmm

Hoşbuldukkk canımmm, hep beraber süreyelim ayağımızı daha da daha da çoğalsınlar inşAllah Rabbim kimseyi bekletmeden uğraştırmadan nasip eylesin
Teşekkür ederim buarada listeye dahil ettiğin için

Cnmm hosgeldin ne guzel yaa birlikte buyutelim insAllah bebelerimizi

İnşAllah canım inşAllahh, Rabbim sağsalim kucaklarımıza versin bebişlerimizi...

inşallah inşallah topgımız senlensınnn

Ah kıslar ahh yazdıklarınızı okuyunca ne günlerdi be dedim...Geçtiğimiz Eylül 20 de öğrenmiştim hamileliğimi her anı ayrı bir heyecan..Ve kucağınıza alana kadar da hep bir endişe korku..Emin olun zaman su gibi geçiyor..Şimdi meleğim 3,5 aylık oldu...Gülücükler atmaya agular çıkartmaya başladı..Allah hepinizin kucağında göstermeyi nasip etsin. İnş. sıkıntısız hamilelik geçirirsiniz..

kizlar doktorum gelmis
yarin 4te gorusucez
6 gun gecmis oluyor keseyi goreli
muhtemelen yarin 5+4 oluyor
askahnur gibi kalp atislarini duyarim sansliysam
yalniz arada 6 gun var sadece yeniden vajinal utrasona girmis olucam neyse doktoruma soylerim bakar duruma gore umarim karindan bakar

Sevgili Mayıs 2013 Anne adayları :)

Bugün itibariyle Beta HCG sonucum 129,10 IU/mL yani epey bir pozitif :))) Öyle mutluyum ki

Darısı gebelik kesesini görmemin ve daha sonrasında da bebeğimin kalp atışlarını duymamın başına

Nasıl heyecanlıyım anlatamam :)))))))

İzinizdeyim...

Son düzenleme:

gozun aydin canim saglikli bir hamilelik dilerim sana

kesemizi gorduk cok kucuktu
dr gebeligi kesinlestirmek icin
Beta HCG değeri
istedi kan verdim
yarin sonucu ogleden sonra alicam insAllahh
döllenmeden sonra sayarsak 3 haftalik henuz
bakalim yarin degerimiz ne cikacak

Son düzenleme:

ben de dün yaptırdım kan testini. doktor 10 gün sonra çağırdı. Merakla keseyi görmeyi ve kalp atışını duymayı bekliyorum.

kızlarr nasılsınz bakalım bebişler nasıl ..bende hamileliğe alışmaya calısyrm suan sadece halsızlık ve yorgunluk var bulantı fln yok.10 gun sora ıkıncı kontrolum var..benm sıze bı sorum olacak ınternette zaman gecrmek zararlımı nede olsa zaman gecırıyoruz

ayy hadı cnm guzel haberle gel ınsallah valahı bende dıyorum yarın baska doktora mı gıtsem dayanamıyorum cok heyecanlıyım cumartesı kendı doktoruma yıne gıderım hıcbııs olmamıs gıbı esıme bı dıyım

maşallah cnm degerın cok guzel

Beta HCG değeri
istedi kan verdim

gozun aydın cnmm mınıcıgı gormussunnn darısı dıger arkadasların basına

ben de dün yaptırdım kan testini. doktor 10 gün sonra çağırdı. Merakla keseyi görmeyi ve kalp atışını duymayı bekliyorum.

aaa hosgeldın sen bızım dıger topıktendın dımııı cok sevındımmmm

gozun aydın canımmm bu yolda heğ beraber ılerlıcez

sat ını ve yasını yazarsan lıstemıze ekleyeyım

Beta HCG değeri
istedi kan verdim

keseni gördün demek inşallah yarın bende görürüm merak ediyorum bende,inşallah sorunsuz gebelikler geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız..

hosgeldın cnmm halsızlık ve yorgunluk bendede var cok sukur bulantılar henuz baslamadı...

yani tabıkı zararlıdır laptop sa kucagına alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…