2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

doktorum gel dedi bakalim belki kan tahlillerini falan ister ilk muayene olacak
ben soylerim utrasona girdim diye ama arastirdigim kadariyla sorun yok
vajinalin de sakincasi yok diye okudum hep
doktorun takdiri yarin bakar belki heyecanliyim cok
umarim hersey guzel gider

cnm senin kese ne durumdaydi benimki minicikti acaba normalmi bole olmasi gec dollenme olabilirmiki:26:

cnm senin kese ne durumdaydi benimki minicikti acaba normalmi bole olmasi gec dollenme olabilirmiki:26:

resmini paylasmistim ilk sayfalarda
senin var mi utrason foton ekle istersen
normaldir tabi senin sat daha sonraydi sanirim
bir de doktor dedi mi utrasona gore kac haftalik
benim utrasona gore 1 gun geriden geliyor mesela
kagitta olcumler de yaziyor mm diye
bir de benim vajinal bakti o yuzden daha net
senin karindan sanirim ??

inşallah canım guzel mutlu haberlerını beklıyoruz....

bende oyle okumustum oyle bırsey olsa doktorlar neden vajınal den baksınlar tabıkı sureklının zararı olabılır bence doktorlara guvenmelıyız

Vajinal ultrasondan korkmayın kızlar kadın doğumcu bir arkadaşım var ilk haftalarda karından bakmanın daha tehlikeli olduğunu söylüyor doktoruma sordum haklı dedi nedeni ise karın bölgesi yağ tabakası açısından zengin olduğu için radyoaktif dalgaları emiyor ve ilk haftalarda bebek ve kese boyutu küçük oolduğundan görebilmek için daha fazla bastırmak zorunda kalıyorlarmış buda karın içersinde boş basınca sebebiyet verebilirmiş ama bunu genelde biz kadınlara anlatmakta ve kabullendirmekte zorlandıkları için ve halk arasında vajinal ultrason düşük yapar efsanesi yayıldığı için mecburen ilk etapta karından görmeyi deneyebiliyorlarmış..vajinal ultrason sorunlu gebeliklerin erken teşhisi açısından çok önemli dış gebelik veya kimyasal gebelik gibi ....

13-14. haftalara kadar bakılmasında bir sakınca görülmüyor tıbben

Son düzenleme:

evet evet cok okudum asla bir etkisi yok
hatta dedigin gibi ilk haftalarda onemli birseymis bile rahim icindeki herseyi tespitinde
dusuk olmasi baska sebeplerden oluyor ona baglamamak gerekiyormus
iste dedigin gibi halk arasinda soylenti geriyor ama ben yurt disindayim ve vajinal surekli
ben soylerim gecen hafta yaptirdim diye o ne derse onu yapariz erken derse de yaptirmam
zaten burda yarin cengel masaya yaticam ve kadin elle de kontrol yapacak
orda yapiliyor mu bilmiyorum ama burda elle muayene de yapiyorlar

canım hayırlısıyla sende görmüşsün keseyi ...küçük olmasına fazla takılma ilk haftalar olabiliyor öyle geç döllenme falanda olabilir bak bende dün gittim ama doru düzgün göremedik bile ...inşallah hepbirlikte sağlıcakla alıcaz bebişleri kucağımıza

cnm vajinal bakti minicikti kesemizzz
haftasini anlamak icin beta degeri istedi sanriim olmasaa drumu beklerim o daha ayrintili anlatir

cnm icime umud dogdu inan hep 6. haftada gitmistim simdi acele eddim nedense ins hepimiz kucaklayip opucez yavrularimiziii

resim cekmedi cnm sadece pc sine kaydetti kendisi bnm drum degil ya istemedim bendeee

gurbetguzeli
burdakilerin de etkisinde kaliyor insan dusundugunden erken gidiyor sanirim
ben de dayanamayip erkenden gitmistim
seninki gec dollenmedir cok normal birsey
keseyi gormussun canim iste gozun aydin
ben bir de cok erken yumurtlamistim hamiel kaldigim ay
12.gun yumurtladim normalde 16.gun falan yumurtlardim
o da etkili

Son düzenleme:

11-12 . Gunler akintim cogalmisti ovu gerceklesecegine dair
23 gunde bir adet oluyorum
21 agustus adet gunumde test yapmistim 9-10 gunuydu iliskiden sonra
Teste cikmadi gebelik ancak 24 silik gordum tam adet uzerinden 3 gun gecmisti sanirim gec dollenme bu :))

inşallah canım hepimize nasıl korkuyorum tahöin edersin sanada Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin dularım seninle

6+2 haftalik gebelik gecen yil kaybettigim bebegin kesesi kizlarrrrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delimi onlarr 12 haftada bbegin herseyi belli oluyor kizzz saka yaptilar sanirim ins yarin degerlerim guzel gelir ve gebelik devam eder
olmassa kendi drumada giderim 26 agustosta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…