- Konu Sahibi snowflakeN
-
ayy hadı cnm guzel haberle gel ınsallah valahı bende dıyorum yarın baska doktora mı gıtsem dayanamıyorum cok heyecanlıyım cumartesı kendı doktoruma yıne gıderım hıcbııs olmamıs gıbı esıme bı dıyım
gozun aydın cnmm mınıcıgı gormussunnn darısı dıger arkadasların basına
keseni gördün demek inşallah yarın bende görürüm merak ediyorum bende,inşallah sorunsuz gebelikler geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız..
doktorum gel dedi bakalim belki kan tahlillerini falan ister ilk muayene olacak
ben soylerim utrasona girdim diye ama arastirdigim kadariyla sorun yok
vajinalin de sakincasi yok diye okudum hep
doktorun takdiri yarin bakar belki heyecanliyim cok
umarim hersey guzel gider
cnm senin kese ne durumdaydi benimki minicikti acaba normalmi bole olmasi gec dollenme olabilirmiki:26:
doktorum gel dedi bakalim belki kan tahlillerini falan ister ilk muayene olacak
ben soylerim utrasona girdim diye ama arastirdigim kadariyla sorun yok
vajinalin de sakincasi yok diye okudum hep
doktorun takdiri yarin bakar belki heyecanliyim cok
umarim hersey guzel gider
Vajinal ultrasondan korkmayın kızlar kadın doğumcu bir arkadaşım var ilk haftalarda karından bakmanın daha tehlikeli olduğunu söylüyor doktoruma sordum haklı dedi nedeni ise karın bölgesi yağ tabakası açısından zengin olduğu için radyoaktif dalgaları emiyor ve ilk haftalarda bebek ve kese boyutu küçük oolduğundan görebilmek için daha fazla bastırmak zorunda kalıyorlarmış buda karın içersinde boş basınca sebebiyet verebilirmiş ama bunu genelde biz kadınlara anlatmakta ve kabullendirmekte zorlandıkları için ve halk arasında vajinal ultrason düşük yapar efsanesi yayıldığı için mecburen ilk etapta karından görmeyi deneyebiliyorlarmış..vajinal ultrason sorunlu gebeliklerin erken teşhisi açısından çok önemli dış gebelik veya kimyasal gebelik gibi ....
cnm senin kese ne durumdaydi benimki minicikti acaba normalmi bole olmasi gec dollenme olabilirmiki:26:
cnm vajinal bakti minicikti kesemizzzresmini paylasmistim ilk sayfalarda
senin var mi utrason foton ekle istersen
normaldir tabi senin sat daha sonraydi sanirim
bir de doktor dedi mi utrasona gore kac haftalik
benim utrasona gore 1 gun geriden geliyor mesela
kagitta olcumler de yaziyor mm diye
bir de benim vajinal bakti o yuzden daha net
senin karindan sanirim ??
canım hayırlısıyla sende görmüşsün keseyi ...küçük olmasına fazla takılma ilk haftalar olabiliyor öyle geç döllenme falanda olabilir bak bende dün gittim ama doru düzgün göremedik bile ...inşallah hepbirlikte sağlıcakla alıcaz bebişleri kucağımıza
resmini paylasmistim ilk sayfalarda
senin var mi utrason foton ekle istersen
normaldir tabi senin sat daha sonraydi sanirim
bir de doktor dedi mi utrasona gore kac haftalik
benim utrasona gore 1 gun geriden geliyor mesela
kagitta olcumler de yaziyor mm diye
bir de benim vajinal bakti o yuzden daha net
senin karindan sanirim ??
resim cekmedi cnm sadece pc sine kaydetti kendisi bnm drum degil ya istemedim bendeee
gurbetguzeli
burdakilerin de etkisinde kaliyor insan dusundugunden erken gidiyor sanirim
ben de dayanamayip erkenden gitmistim
seninki gec dollenmedir cok normal birsey
keseyi gormussun canim iste gozun aydin
ben bir de cok erken yumurtlamistim hamiel kaldigim ay
12.gun yumurtladim normalde 16.gun falan yumurtlardim
o da etkili
Bu yasadiklarim ders oldu bana, hos burda baska secenek yok, tutturmuslar vajinal ultrason diye.. InsAllah birdahakine boyle bseye gerek kalmz, kanamalarm oldgu icin baktrdm yoksa baktirmazdm.. Sakin korkma, iyi dusun, bolca dua oku Allah kucagina nasp etsn bebegini Ins..
Gunaydin kizlarrrr evet gorduk bebegimin minik kalbi pit pit atiyor bugun en mutlu gunum
ya azıcık ucundan kıyısından bulansın hamıelleıhge daır hıc bıbelırtım yokkk
6+2 haftalik gebelik gecen yil kaybettigim bebegin kesesi kizlarrrrr
hadi inş şimdiki gebeliğin sağlıklı gecer,bebeğini eline sağ salim alırsın.bakalım bizde p.tesi gidicez doktora,acıkcası korkuyorum,hamile arkadaşlarım cok heveslenme 12.haftaya kadar görülmeyebilir kese dediler :SSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?