- Konu Sahibi snowflakeN
-
aaa hosgeldın sen bızım dıger topıktendın dımııı cok sevındımmmm
gozun aydın canımmm bu yolda heğ beraber ılerlıcez
sat ını ve yasını yazarsan lıstemıze ekleyeyım
11-12 . Gunler akintim cogalmisti ovu gerceklesecegine dair
23 gunde bir adet oluyorum
21 agustus adet gunumde test yapmistim 9-10 gunuydu iliskiden sonra
Teste cikmadi gebelik ancak 24 silik gordum tam adet uzerinden 3 gun gecmisti sanirim gec dollenme bu :))
maşallah cnm degerın cok guzel
Az bi vakit kalmış canım doğuma...hayırlı doğumlar diliyorum..inşallah sağlıcakla alıcaksın bebişini kucağınasizin topiği görünce çok duygulandım hepiniz gebeliğin başındasınız!ALLAH bu döneminizi en güzel ve sağlıklı bir şekilde geçirmenizi nasip etsin.ben ekim annelerindenim artık doğuma günler kaldı ve çok heyecanlıyım bana dua edin canlarım hamilelerin duası kabul olurmuş.inşallah ikinci kızım geliyor.çok heyecanlıyım....
Masallah bir suru anne adayimiz oluyor topikte zamanlabazilarimiz buraya yaziyoruz ama ya bebislerimiz surpriz yapip nisanda gelirlerse
hayırlı olsun bebekleriniz
bende geçen sene bu zamanlar sizlerle aynı duyguyu yaşıyordum 2012 mayıs annesiyim kızım 4 aylık oldu
hamileleik zamanlarımı cok özlüyorum cok özel zamanlar bunlar kızlar
rabbim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin sizin topiği görünce duygulandım bir an yazmak istedim
bu uzun maratonu en güzel şekilde bitirmeniz dileğiyle...
doktorum gel dedi bakalim belki kan tahlillerini falan ister ilk muayene olacak
ben soylerim utrasona girdim diye ama arastirdigim kadariyla sorun yok
vajinalin de sakincasi yok diye okudum hep
doktorun takdiri yarin bakar belki heyecanliyim cok
umarim hersey guzel gider
oofff bende de hic bir belirti yok.sadece aşırı dercede duygusallık var ki bu benim kişilik yapım :))))
Merhaba bende Mayıs annesi olucam kısmete sat 5agustos yasım 27 ikinci bebeğin geliyor..Rabbim hepimize sağlıklı sıhhati bir sekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallahh
sizin saate gore 1 de gidicembenden de ısteyecekmıs tahlıl son gıttıgımde bırdahaınde tahlıl verıcem demıstı bakalım
guzel haberlerını beklıyoruz kacta gıdıceksın
heheheh bende zaten tatlıyı cok severım yemege devam edıyorum herkez erkek dıyo:)dıyorum ben zaten yerım tatlı hamılelıkle pek alakası yok
sizin saate gore 1 de gidicem
bakalim ben neler duyucam bugun paylasirim dediklerini
belki uygulama farki olur ordaki doktorlardan ama bilgi olsun diye neler diyorsa anlatirim
ben de tatli delisiyim aslinda nilaycim
cilgin gibi yerim
ama su an bakamiyorum midem kotu oluyor
cikolatali kek bile kokuyor bana
tatli yok yani gunlerdir hayatimda
Ben de birsey duydum bat gunu beta hcg baya yuksek cikarsa kiz olabilirmis
senin de cok yuksekti adte gunu benim de
normalde genelde 100lu deger cikiyor insanlarin o gunlerde
hic onemli degil ya kismet
evet cnm mutlaka anlat ne dıyorsa en az senın kadar heyecanlıyım wallahı
Oyyy ben gece kalkıp kalkıp tatlı yemeye basladım allah sonumu hayr etsın kıloda aldım sanırım her cesıt tatlı ne olursa goturuyorum
Hayırlısı canım ya tek saglıklı olsun yeter
ben otomatikmen beyne sinyal gonderiorum belki tatli yok diye bilmiyorumaman dikkat et erken zamanda baslar kilolar ben boyle devam edersem iyi olur zaten su an fazlaliklar cok bir de hamilelik kilolari ooo top gibi olurum ama hic sorun degil bebis saglikla dunyaya gelsin sonra sporumu yapar bir sekilde veririm ben azimliyim
Herkese mrb benim sat 06 agustos adet olmam gereken gün 2 eylüldü ve bugun 3 günlük geçikmem var akıntım ve agrımda devam ediyor kasıklarım bazen cok fazla agrıyor sizdede agrı varmı adet olcagım günde yaptrdıgım beta hcg sonucum 166 sizde normalmi sizin kaçtı ve bebegımın kesesını kacıncı haftada görebilirim tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım allah hepimizde saglıklı bebeişler nasip eder inş hepinizi öpyürum benide listeye eklerseniz sevinirm esra yaş 21 ilk gebeliğim sat 6 agustos :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?