2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
çok teşekkür ederim korkuyorum birazcık daha önce iki tane kimyasal gebelik yaşadım her an yüregim agzımda sanki allah meleklerimizi korusun inş tekrar kan vermelıyım sence

çok teşekkür ederim korkuyorum birazcık daha önce iki tane kimyasal gebelik yaşadım her an yüregim agzımda sanki allah meleklerimizi korusun inş tekrar kan vermelıyım sence

bu normal gebelik olur degerin katlar insallah canim
korkma ben de dusuk yasadim ama bu yasadigimiz bambaska birsey oyle dusun

simdi test yap bakalim cizgi nasil silik mi
sonra koyulasiyor mu oyle bakabilirsin
ben iki cizgi de iyice koyulasti ayni renk oldu degerin arttigini anladim
sen 1 hafta sonra yeniden tekrarlayabilirsin kan testini ve bu arada iki gune bir idrar testi yapabilirsin istersen
ya da hic stres cekmeden sabirla uzerinden zaman gecmesini bekleyebilirsin
sen bilirsin

EVET HAKLISIN SANIRIM ÇOKTA ÜSTÜNE DÜŞMEK İSTEMIYORUM SONRA ERKENDEN ÜZÜLÜP BEBİŞİMİ ETKİLİYORUM AGRIMIN ÇOK OLMASI NORMALMİ BACAKLARIMA VURUO SANKİ ADET OLUCAM HER AN WCYE GİDİP BAKIORUM SÜREKLİ FALAN :d:d ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

benim 6.hafta oldu hala adet sancim var
cok nrmalmis
ara ara geliyor gidiyor agri

selam. bende hamileyim hemde 3.ye bir kızım bir ogum var. allah hayırlısını nasip etsin . sat6 agustos beklenen tarih herhalde mayısın 2.haftası oluyo . benim bat 30 agustostu 4 gün geciktim idrar testi yaptıp pozitif cıktı dünde kan verdim 199 cıktı 3 haftalık dediler. bende aranıza katılmak isterim

Slm kizlar dr aradi beta degeri 1000 cikmis
gebelik var dedi buda 5 haftalik gebelik icin olmasi gereken degermis
haftaya persembe 9 da randevum var Allahim sukurler olsun

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin canım, ne mutlu çok sevindim adına
Bende kan testinden geliyorum şimdi bakalım ilkini katlamış mı? 14:00 çıkacak sonuç dua edin bize :18:

Son düzenleme:

çok sevindim canım gözünaydın darısı benım basıma bu aksam randevum var mide bulantılarım gece gündüz devam ediyor benım erken basladı sanırım..

çok sevindim canım gözünaydın darısı benım basıma bu aksam randevum var mide bulantılarım gece gündüz devam ediyor benım erken basladı sanırım..

Cnm sagol inan sevinc gozyaslari doktum yavrularimiz bizimle kalacak
Ya gercekten erken basladi senin Allah kolaylik versin

Son düzenleme:
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin canım, ne mutlu çok sevindim adına
Bende kan testinden geliyorum şimdi bakalım ilkini katlamış mı? 14:00 çıkacak sonuç dua edin bize :18:

Cnm sagolasin ins degerlerin guzel cikacak merakta birskma bizi
Yaz cnm degerini

Selam anneler :) bebeğinin kalp atışını duyan var mı acaba? ya da ortalama ne zaman duyabileceğimiz konusunda fikri olan?

kizlar aradan 6 gun gecti kesyei gordugumden beri
o yuzden doktorum utrasona gerek yok dedi
kalp atislari icin haftaya gelin bakariz dedi ben de acele etmiycem

ama burda uygulama var eski donemlerdeki gibi elle kontrol yapiliyor
doktorum onu yapti rahim durumuna bakti inceledi falan
hersey olmasi gerekn gibi iyi dedi icim rahatladi
hayirlisiyla saglikla devam eder insallah
12.hafta da en onemli test var ikili test dedi

onun haricinde hergun mutlaka tavuk et ve baliktan birini tercih etmelisin dedi (ben hic sevmiyorum) ama kurubaklagiller yetmez yemelisin dedi
onun haricinde bir hap verdi hormon hapi bebek rahme tutunsun diye (daha once dusuk yaptigim icin) sanirim progestan mi birsye diyorsunuz siz onun gibi birsey bu
onun haricinde 3 ay byunca iliski yasak burda oyle bir uygulamalari var turkiyede yasak koymuyorlar sanirim ama burda her hamileye ilk 3 ay liski yasagi

Selam anneler :) bebeğinin kalp atışını duyan var mı acaba? ya da ortalama ne zaman duyabileceğimiz konusunda fikri olan?

merhaba ben 5+5 iken gordum bebegimn kalp atisini,kisden kisiye degisyor sanirim dollenme zamani ile de alakali galiba,umarim sizde bu sevinci yasarsiniz benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…