- Konu Sahibi snowflakeN
-
Cnm sagolasin ins degerlerin guzel cikacak merakta birskma bizi
Yaz cnm degerini
Cnm 6+4 de bn kalb atisi gormustumSelam anneler :) bebeğinin kalp atışını duyan var mı acaba? ya da ortalama ne zaman duyabileceğimiz konusunda fikri olan?
sagol gulum Allahim herkese nasip etsin insgurbetguzeli cok sevindim ALLAHIM saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
seninle ayni gun sanirim sat
beni haftaya cagirdi doktorum
Canım değerim 76,88 çıktı.
İki gün önce 33,05ti
Reglime 1 gün var.
Sence nasıl gidiyor :18:
gozun aydın cnm allah saglıkla kucagına almayı nası etsın ınsallah eklıyorum hemen lıstemıze ama tahmını dogum tarıhınızıde yazarmsııznızselam. bende hamileyim hemde 3.ye bir kızım bir ogum var. allah hayırlısını nasip etsin . sat6 agustos beklenen tarih herhalde mayısın 2.haftası oluyo . benim bat 30 agustostu 4 gün geciktim idrar testi yaptıp pozitif cıktı dünde kan verdim 199 cıktı 3 haftalık dediler. bende aranıza katılmak isterim
Herkese mrb benim sat 06 agustos adet olmam gereken gün 2 eylüldü ve bugun 3 günlük geçikmem var akıntım ve agrımda devam ediyor kasıklarım bazen cok fazla agrıyor sizdede agrı varmı adet olcagım günde yaptrdıgım beta hcg sonucum 166 sizde normalmi sizin kaçtı ve bebegımın kesesını kacıncı haftada görebilirim tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım allah hepimizde saglıklı bebeişler nasip eder inş hepinizi öpyürum benide listeye eklerseniz sevinirm esra yaş 21 ilk gebeliğim sat 6 agustos :))))))))))))
Slm kizlar dr aradi beta degeri 1000 cikmis
gebelik var dedi buda 5 haftalik gebelik icin olmasi gereken degermis
haftaya persembe 9 da randevum var Allahim sukurler olsun
Selam anneler :) bebeğinin kalp atışını duyan var mı acaba? ya da ortalama ne zaman duyabileceğimiz konusunda fikri olan?
kizlar aradan 6 gun gecti kesyei gordugumden beri
o yuzden doktorum utrasona gerek yok dedi
kalp atislari icin haftaya gelin bakariz dediben de acele etmiycem
ama burda uygulama var eski donemlerdeki gibi elle kontrol yapiliyor
doktorum onu yapti rahim durumuna bakti inceledi falan
hersey olmasi gerekn gibi iyi dediicim rahatladi
hayirlisiyla saglikla devam eder insallah
12.hafta da en onemli test var ikili test dedi
onun haricinde hergun mutlaka tavuk et ve baliktan birini tercih etmelisin dedi (ben hic sevmiyorum) ama kurubaklagiller yetmez yemelisin dedi
onun haricinde bir hap verdi hormon hapi bebek rahme tutunsun diye (daha once dusuk yaptigim icin) sanirim progestan mi birsye diyorsunuz siz onun gibi birsey bu
onun haricinde 3 ay byunca iliski yasakburda oyle bir uygulamalari var turkiyede yasak koymuyorlar sanirim ama burda her hamileye ilk 3 ay liski yasagi
Canım değerim 76,88 çıktı.
İki gün önce 33,05ti
Reglime 1 gün var.
Sence nasıl gidiyor :18:
Gayet guzel cnm ikinin de uzerinde katlamis
3 hafta 10 50
4 hafta 5 425
5 hafta 20 7300
6 hafta 1,080 56,000
7 -12 hf 7,650 290,000
13-16 hf 13,300 250,000
17-24 hf 4,000 165,000
Deger bu sekilde seninde 4 haftaya takabul ediyor
sagol gulum sagol hepimizeoyy gozun aydın canımmmm degerın super masallah
Teşekkür ederim canımm, bunu duymaya ihtiyacım vardı çok şükürr
Allahımm hepimizi ve bebişlerimizi korusun kollasın, bizlere bağışlasın inşAllah....
Herşey güzel olacakk
gozun aydın cnm allah saglıkla kucagına almayı nası etsın ınsallah eklıyorum hemen lıstemıze ama tahmını dogum tarıhınızıde yazarmsııznız
degerın cok guzel cnm gozun aydın tebrık ederım eklıyorum lıstemıze senide tahmını dogum atırıhınızede yazarsanız
slm kizlarrrrr
bebislerimiz icin kuran okudum hepisine bagisladim saglicakla kucagimiza alicaz buna yurekten inaniyorum insAllah
AMINNNNNNNNNNNNallah kabul etsın canım benım
kızlar kesemizi gördük çok şükür 5haftalıkmış ,haftaya bugün tekrar gidicez bebeğin oluşumu için herşey hazırmış bakalım haftaya gittiğimizde onuda görürüz inşallah,günler geçmiyor...
Cnm herkesin yuzu gulsun insAllahBugün güzel haberlerle gelen arkadaşlar gözünüz aydın darısı başımızatelefondan giriyorum nete şuan alıntı yapamıyorum kusura bakmayın çok zor oluyor
Selam kızlar,
bende aranıza katıldım bugün öğrendim sat 4 ağustos 11 mayıs muhtemel doğum tarihim. 2. çocuğum olacak allah nasip ederse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Cnm herkesin yuzu gulsun insAllah
Hosgeldinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?