2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam anneler :) bebeğinin kalp atışını duyan var mı acaba? ya da ortalama ne zaman duyabileceğimiz konusunda fikri olan?
Cnm 6+4 de bn kalb atisi gormustum
gurbetguzeli cok sevindim ALLAHIM saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
sagol gulum Allahim herkese nasip etsin ins

seninle ayni gun sanirim sat
beni haftaya cagirdi doktorum

Cnm hadi gozun aydin hersey yolundaymis
Dr elle bnide kontrol etti dun

Canım değerim 76,88 çıktı.
İki gün önce 33,05ti
Reglime 1 gün var.
Sence nasıl gidiyor :18:

Gayet guzel cnm ikinin de uzerinde katlamis
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
Deger bu sekilde seninde 4 haftaya takabul ediyor

gozun aydın cnm allah saglıkla kucagına almayı nası etsın ınsallah eklıyorum hemen lıstemıze ama tahmını dogum tarıhınızıde yazarmsııznız

degerın cok guzel cnm gozun aydın tebrık ederım eklıyorum lıstemıze senide tahmını dogum atırıhınızede yazarsanız

Son düzenleme:
Selam anneler :) bebeğinin kalp atışını duyan var mı acaba? ya da ortalama ne zaman duyabileceğimiz konusunda fikri olan?

slm cnm hosgeldınn

allah ıızn verırse cumartesı gunu duymaya gıdıcem bakalım .yani 7.haftanın ıcınde olucam sanırım o zmn

gıtmısken bı baksaymısyacok sukur sorun yok ınsalalh ..ben de progestana devam edıyorum bırakma dedı bana bakalımılıskı ıcın ne dıyecek devam dese bıle korkarım heralde yapamam

Teşekkür ederim canımm, bunu duymaya ihtiyacım vardı çok şükürr
Allahımm hepimizi ve bebişlerimizi korusun kollasın, bizlere bağışlasın inşAllah....
Herşey güzel olacakk

oyy gozun aydın canımmmm degerın super masallah
sagol gulum sagol hepimize
Teşekkür ederim canımm, bunu duymaya ihtiyacım vardı çok şükürr
Allahımm hepimizi ve bebişlerimizi korusun kollasın, bizlere bağışlasın inşAllah....
Herşey güzel olacakk

Cnm hep iyi dusunucez iyi olacak insAllah Allah cc hepimizin yuzunu guldursun insAllah

cevaplar için çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim en hayırlı vakitte sağlıklı kalp atışlarını duymayı nasip eder hepimize. sonra da sağlıkla kucağımıza almayı :)

canım beklenen dogum tarihi 15 mays işallah

slm kizlarrrrr
bebislerimiz icin kuran okudum hepisine bagisladim saglicakla kucagimiza alicaz buna yurekten inaniyorum insAllah

kızlar kesemizi gördük çok şükür 5haftalıkmış ,haftaya bugün tekrar gidicez bebeğin oluşumu için herşey hazırmış bakalım haftaya gittiğimizde onuda görürüz inşallah,günler geçmiyor...

Selam kızlar,
bende aranıza katıldım bugün öğrendim sat 4 ağustos 11 mayıs muhtemel doğum tarihim. 2. çocuğum olacak allah nasip ederse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Bugün güzel haberlerle gelen arkadaşlar gözünüz aydın darısı başımıza telefondan giriyorum nete şuan alıntı yapamıyorum kusura bakmayın çok zor oluyor

Bugün güzel haberlerle gelen arkadaşlar gözünüz aydın darısı başımıza telefondan giriyorum nete şuan alıntı yapamıyorum kusura bakmayın çok zor oluyor
Cnm herkesin yuzu gulsun insAllah
Selam kızlar,
bende aranıza katıldım bugün öğrendim sat 4 ağustos 11 mayıs muhtemel doğum tarihim. 2. çocuğum olacak allah nasip ederse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Hosgeldinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…