- Konu Sahibi snowflakeN
-
canım beklenen dogum tarihi 15 mays işallah
kızlar kesemizi gördük çok şükür 5haftalıkmış ,haftaya bugün tekrar gidicez bebeğin oluşumu için herşey hazırmış bakalım haftaya gittiğimizde onuda görürüz inşallah,günler geçmiyor...
Selam kızlar,
bende aranıza katıldım bugün öğrendim sat 4 ağustos 11 mayıs muhtemel doğum tarihim. 2. çocuğum olacak allah nasip ederse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Allah kabul etsin canimslm kizlarrrrr
bebislerimiz icin kuran okudum hepisine bagisladim saglicakla kucagimiza alicaz buna yurekten inaniyorum insAllah
gozun aydin canimkızlar kesemizi gördük çok şükür 5haftalıkmış ,haftaya bugün tekrar gidicez bebeğin oluşumu için herşey hazırmış bakalım haftaya gittiğimizde onuda görürüz inşallah,günler geçmiyor...
hosgeldinSelam kızlar,
bende aranıza katıldım bugün öğrendim sat 4 ağustos 11 mayıs muhtemel doğum tarihim. 2. çocuğum olacak allah nasip ederse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
kizlar selam
doktorum bana utrogestan diye bir hap vermis
netten bakiyorum da progesteron icin iste
mantik ayni
nilaycim senin ictiginle bunun mantigi ayni oluyor sanirim
o yuzden icmeye basliyim ben de bebegin rahme tutunmasini saglar dedi ve herkese veriyoruz dedi, ki sen dusuk yaptin mutlaka kullanmalisin dedi
gunde 3 kere bu
seninki kac kere ?
Allah kabul etsin canim
gozun aydin degerin guzelmis
saglikla buyusun bebisin
elle muayene sana da yapti demek
iyi fikir veriyormus rahim durumu hakkinda ve burda yapiyorlar genelde
bana bir de daha once dusuk oldugu icin hap verdi
belki sana da verir
gozun aydin canimevet gunler zor geciyor ama ben bugun gidince sabretmem gerektigini gordum ve simdi daha rahatim
hosgeldin
yeni gelen bir suru kisi var hosglediniz kizlar
slm canımm
benım ılacın adı da progestan aynı ıselvı goruyor ıste demekkı ben daha once klomen kullandıgımda da bunu vermıstı doktor bana eger döllenme olursa tutunsun dıye 2 ay kullanmıstım ocak ve subat ayında ama tabı nasıp degılmıs
ben gunde 2 kere ıcıyorum cnm sabah aksam 200 ml
evet cnm bız cok erken ogrendık herkez yenı yenı ogrenıyor bebişlerının mujdelerını
arastirdim sonra icerik ayni tamamen
turkiyede de veriliyormus benimki
o zaman en kisa zamanda basliyorum ben de
hem icimiz rahat olur kullanirken
benim de 100 mglik sabah oglen aksam
ama tam anlamadim doktorum analtirken de aksamki fitil sanirimeczaneye sorarim vajina fitili de varmis bunun sanirim o sekilde kullanmam gerekiyor
12 hafta sanirim
bu arada beslenme konusunda cok fikir alamadim o yuzden herkes kendi doktorunun yorumalrini paylasirsa cok iyi olur
fikir alisverisi iyi olur
benimki canin ne isterse ye sIkma kendini dedi, kendisi hamileyken uzum cok yiyormus cok istiyormus cani mesela.. bir de et, balik, tavuk her gun tercih et ye bir miktar dedi, burda sebze pek yok ya o yuzden protein olsun bebeginin organ gelisimleri bu 3 ay icinde cok onemli dedi
bir de sadece agir kaldirma 12.haftaya kadar iliski yasak dedi
o kadaraa bir de folik asit, magnezyum, utrogestan kullanicam gunluk
evet cnm bu ılac fıtıl olarak ta kullanılıyor bana doktorum mıden bulanırsa fıtıl olarak kullan yanı ne olursa olsun kullan dedı yumusak bı ılac zaten yanı aynı ılacı hem fıtıl hem hap olarak kullanabılıyorsun benım yarın bıtıyor sabah doktorumu arayıp sorucam devam edeyımmı dıye bakalım ne dıyecek...
hafatad 1 balık yenmelı onu bılıyorum...bana sucuk salam pastırma cıg et sosıs ozlelıkle bunları saydı yeme dıye hazır corba hazır gıda pek tercıh etme dedı.perde asma yukarı uzanma dedı ve yere egılırken dızlerını kırıp egıl dedi
evet oyle oldu benim adete bir hafta kala yerlesme kanamam olunca duramadimbir de idrar testinde benim cok erkendne cikiyor deger 10ken bile cikiyor
evet balik konusu onemli haftada biri gecmemeli diye okudum
fazla civa almamak adina
benim doktor demedi unuttu herhalde
ben somon aliyorum baska balik bulmak zor zaten burda
benim de aklima takilmisti demek fitil olarak da kullaniliyor saol canim yaben de nasil olacak o is hapi mi kullanicam diyordum ya da icinde ayrica fitil var saniyordum demek oyleymis[/COLOR]
ayy ne gundu yaa hala aklımda o heyecanım. sonucu alınca aglamaya basladım aglayınca esım yıne hamıle degılım onun ıcın aglıyorum sanmıs canım ya
masallah canim ya
senin heyecanini gorunce bende mi sorun var niye heyecanlanmiyorsun bu kadar diyorum kendime
biz kari koca agirdan aliyoruz ama ara ara costugumuz oluyor
bu arada buzdolainda duran bebisimin fotosunu kitap arasina koydum
doktorum karanlikta saklamam gerektigini soyledinedendir bilmem belki soluyor bozuluyor neyse cikardim ben de
Sagol gulum bnde dusundum fakatAllah kabul etsin canim
gozun aydin degerin guzelmis
saglikla buyusun bebisin
elle muayene sana da yapti demek
iyi fikir veriyormus rahim durumu hakkinda ve burda yapiyorlar genelde
bana bir de daha once dusuk oldugu icin hap verdi
belki sana da verir
gozun aydin canimevet gunler zor geciyor ama ben bugun gidince sabretmem gerektigini gordum ve simdi daha rahatim
hosgeldin
yeni gelen bir suru kisi var hosglediniz kizlar
canım kolaymı 4 yıl ya hıc olmazsa dusuncesı ve hıc beklemdıgım an bana gelmesı nasıl heyecanlanmam ben yıne ıyıyım esım benden beter dusun halımı elı gobegımde gezıyo resmen
nıye acaba?bende kaldırım o zmnhepsını saklıcam allah ızın verırse bakmaya doyamıyorum yaa
selam. bende hamileyim hemde 3.ye bir kızım bir ogum var. allah hayırlısını nasip etsin . sat6 agustos beklenen tarih herhalde mayısın 2.haftası oluyo . benim bat 30 agustostu 4 gün geciktim idrar testi yaptıp pozitif cıktı dünde kan verdim 199 cıktı 3 haftalık dediler. bende aranıza katılmak isterim
gozun aydın cnm allah saglıkla kucagına almayı nası etsın ınsallah eklıyorum hemen lıstemıze ama tahmını dogum tarıhınızıde yazarmsııznız
degerın cok guzel cnm gozun aydın tebrık ederım eklıyorum lıstemıze senide tahmını dogum atırıhınızede yazarsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?