2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
dayanamadım bugun betama baktırdım 318 cıktı doktor katlama normal dedi çok sevindim şükürler olsun tahimini dogumum 13 mayıs canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok sukur cnm ama ben senı lısteye eklememısım bılgılernı yazarsan ekleyım

Bir sorum olcak ben duphaston 10mg kullaniyorum gunde iki defa dr a sordum yeterli dedi niye sizin ilaclarin dozu yuksek kafam karisti cok:26:

Sabahi serifleriniz hayirli olsun
Gune saglicakla neseyle sevincle huzurla razi olunmus sekilde
Baslayin insAllah

GÜNAYDIN KIZLAR

Uyku tutmadı bugün dr.kontrolüm var inşallah bu sefer net bi şekilde gözükür minnak kesemiz.....

Güzel anne adayları hepinize günaydııın ... Çok güzel bir gün olsun

Birşey soracağım ben stresden hiç doğru dürüst uyuyamıyorum, bebeğime birşey olacak endişesi sürekli içimde beni kemirip duruyor.

Aranızda var mı benim hissettiklerimi hisseden?

cok yasadim canim
cok gergin oldugum anlar oldu
ama bana hep stres yapma stres bebege zarar verir asil
hamileligini yasa dediler hep
ben de sirkelendim ve rahatladim
evet icimizde can var ve ne oluyor goremiyoruz sadece orda oldugunu biliyoruz
ama onun bizim iyi dusunmemize huzurlu olmamiza ihtiyaci var, doktorum ozellikle tembih etti dun endise yok diye

benim mide bulantim basliyor kizlar
sabah bir kotu olur gibi oldum
simdi birsey yemem lazim ama yiycek gibi hissetmiyorum kendimi

Malum bende bayadır var o bulantılar havuç iyi geliyor bana sabah kalkar kalkmaz bir tane havuç yiyorum günün diğer saatlerindede bulantım olursa hem alıyorum elime bi tane kemiriyorum dene istersen canm

heyecanliindir cok guzel haberlerle gel canim
gunaydin hepinize kizlar
teşekkürler canm inşallah güzel haberlerle dönücem

Olumlu düşünmeye çalış canım pozitif ol .... bak bir kaç hafta sonra USG de bebişinlerimizin hareketlerini görücez ben geçen yıl 9. haftada görmüştüm minnak eller ve bacaklar pokemon gibi sallıyodu sonra cinsiyet telaşı sarıcak gelip burda paylaşıcaz koşa koşa....sonra göbüşler çıkmaya başlicak leblebi yutmuş solucan gibi olcaz ama bu bizi inanılmaz mutlu edicek çekip çekip fotolarımızı koyucaz...mini mini alışverişler yapıcaz hergünümüzü bebek mağazalarında geçirmeye çalışıcaz tekmeler yicez kıpır kıpır hareket edicek o küçük insanlar içimizde gece uyurken zıplatıcaklar bizi yatakta tekmelerle hastane çantası telaşı başlicak ...sonra bi bakmışız minicikler kucağımızda hemen buraya girip doğum hikayelerimizi paylaşıcaz

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR

Uyku tutmadı bugün dr.kontrolüm var inşallah bu sefer net bi şekilde gözükür minnak kesemiz.....

gunaydın canım ayy ne guzel bebegını goruceksınnn bana gunler hıc gecmıyor ..inşallah kesenıde bebegını de gorursun canım guzel haberlerını beklıyrz

amerda hamilelik ilk aylarda fazla miktarda a vitamini almak zararliymis
o yuzden havucu cok abartmasan daha iyi olur sen daha iyi bilirsin gerci belki asiri miktarda zararlidir
deneyeyim ben de canim sadece meyve istiyor sanki sadece meyve iyi gelecekmis gibi ama simdi birseyler yemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…