- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
bilmem ki istersen sor doktoruna
ben anlamadim cok ama iki kere soyledi karanlikta dursun kitap arasinda mesela dedi
bozulsun istemem bebisim bakacak daha bunlara
ama cercevelerim de
dayanamadım bugun betama baktırdım 318 cıktı doktor katlama normal dedi çok sevindim şükürler olsun tahimini dogumum 13 mayıs canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
MasAllahkızlar ptesi 166 ve çarşamba 318 sizce normal degilmi katlama hala uygun bi doktor bulamadım ankarada doktor önerebilcek olan varmı etlikte oturuyorum çok öpüyorum sizi
slm canımm
benım ılacın adı da progestan aynı ıselvı goruyor ıste demekkı ben daha once klomen kullandıgımda da bunu vermıstı doktor bana eger döllenme olursa tutunsun dıye 2 ay kullanmıstım ocak ve subat ayında ama tabı nasıp degılmıs
ben gunde 2 kere ıcıyorum cnm sabah aksam 200 ml
arastirdim sonra icerik ayni tamamen
turkiyede de veriliyormus benimki
o zaman en kisa zamanda basliyorum ben de
hem icimiz rahat olur kullanirken
benim de 100 mglik sabah oglen aksam
ama tam anlamadim doktorum analtirken de aksamki fitil sanirimeczaneye sorarim vajina fitili de varmis bunun sanirim o sekilde kullanmam gerekiyor
12 hafta sanirim
bu arada beslenme konusunda cok fikir alamadim o yuzden herkes kendi doktorunun yorumalrini paylasirsa cok iyi olur
fikir alisverisi iyi olur
benimki canin ne isterse ye sIkma kendini dedi, kendisi hamileyken uzum cok yiyormus cok istiyormus cani mesela.. bir de et, balik, tavuk her gun tercih et ye bir miktar dedi, burda sebze pek yok ya o yuzden protein olsun bebeginin organ gelisimleri bu 3 ay icinde cok onemli dedi
bir de sadece agir kaldirma 12.haftaya kadar iliski yasak dedi
o kadaraa bir de folik asit, magnezyum, utrogestan kullanicam gunluk
Bir sorum olcak ben duphaston 10mg kullaniyorum gunde iki defa dr a sordum yeterli dedi niye sizin ilaclarin dozu yuksek kafam karisti cok:26:
heyecanliindir cok guzel haberlerle gel canimGÜNAYDIN KIZLARUyku tutmadı bugün dr.kontrolüm var inşallah bu sefer net bi şekilde gözükür minnak kesemiz.....
Sabahi serifleriniz hayirli olsun
Gune saglicakla neseyle sevincle huzurla razi olunmus sekilde
Baslayin insAllah
benim mide bulantim basliyor kizlar
sabah bir kotu olur gibi oldum
simdi birsey yemem lazim ama yiycek gibi hissetmiyorum kendimi
çok sukur cnm ama ben senı lısteye eklememısım bılgılernı yazarsan ekleyım
Güzel anne adayları hepinize günaydııın ... Çok güzel bir gün olsun
Birşey soracağım ben stresden hiç doğru dürüst uyuyamıyorum, bebeğime birşey olacak endişesi sürekli içimde beni kemirip duruyor.
Aranızda var mı benim hissettiklerimi hisseden?
Bir sorum olcak ben duphaston 10mg kullaniyorum gunde iki defa dr a sordum yeterli dedi niye sizin ilaclarin dozu yuksek kafam karisti cok:26:
teşekkürler canm inşallah güzel haberlerle dönücemheyecanliindir cok guzel haberlerle gel canim
gunaydin hepinize kizlar
Güzel anne adayları hepinize günaydııın ... Çok güzel bir gün olsun
Birşey soracağım ben stresden hiç doğru dürüst uyuyamıyorum, bebeğime birşey olacak endişesi sürekli içimde beni kemirip duruyor.
Aranızda var mı benim hissettiklerimi hisseden?
Sabahi serifleriniz hayirli olsun
Gune saglicakla neseyle sevincle huzurla razi olunmus sekilde
Baslayin insAllah
:44::44::44::44ne ilacı ki?anlamadım o da mı progestan gıbı?
GÜNAYDIN KIZLARUyku tutmadı bugün dr.kontrolüm var inşallah bu sefer net bi şekilde gözükür minnak kesemiz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?