2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm öncelıkle senı tebrık ederım degerın cok guzel kendını hıc strese sokma tahlıl yaptırdıgın yerde doktoru ne dıyor?bu degerle hamılesın bence

Kızlar kontrol saatime az kaldı kalbim güm güm çıkıyorum evden bana şans dileyin net bi şekilde görelim artık şu keseyi...

cnm öncelıkle senı tebrık ederım degerın cok guzel kendını hıc strese sokma tahlıl yaptırdıgın yerde doktoru ne dıyor?bu degerle hamılesın bence

doktor, hamilesin ancak 2-3 gün sonra tekrarlayalım testi dedi.. ben tabi değerin nasıl olduğunu soruyorum adet düzenimi anlatıyorum ama hiiiiç banamısın demedi resmen hadi çık der gibi yüzüme baktı, aslında daha kapsamlı ve konusunda iyi bi doktor bulmam gerekiyor, araştırıyorum onu da bir yandan..bana tavsiyede bulunabilirseniz çokk sevinirim doktor konusunda da... istanbul medipol koşuyolu hastanesi nasıl? orada tavsiye edebileceğiniz doktor var mı??ya da ne bileyim sizin doktorlar nasıl??

eğer her şey yolunda ise ben de 2013 mayıs annişi olucammm, teeeyy teeeyyy teeeeeeey :))))

oncelıkle herkesi tebrık ederım ıns saglıcakla kucagınıza almayı nasıp eder mevlam.....
artan göğüs agrıların dolayıı gıdıp gebelık testı aldım guy almayacaktım ama tutamadım kendımı ve sonuc 2 cizgi adetıme daha 2 gun var ondan emin olamıyorum acaba yarın dr gıtsemmı yoksa beklsemmı...

valla ben beklemedim ama kafam daha bi allak bullak oldu, şimdi işte testi erken mi yaptırdım, kimyasal gebelik mi, değerim nasıl, düşer mi, ikinci test mi derken yiyorum kendimi..o yüzden ben sana fikir versem de çok sağlıklı olmaz sanırım, ama deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyoruz

selam..ben de hamileyim..sat 5 ağustos.tahmini doğum 12 mayıs...daha hiç doktora gitmedim..

Cnm degerin cok guzel telas yapma bence yarin yine yaptir kan testi yukseldigini gorceksin
Ondan sonra 6. Haftada dra gitmeni tavsiye ederim kese ve kalb atimini gorursun cnm
Kızlar kontrol saatime az kaldı kalbim güm güm çıkıyorum evden bana şans dileyin net bi şekilde görelim artık şu keseyi...
kesemizi gorup gelcen buna inaniyorum

Tatlim dra gitsen simdi birsey deyismez 6. Haftada git derim bide yarin kanda beta hcg degerine baktir
selam..ben de hamileyim..sat 5 ağustos.tahmini doğum 12 mayıs...daha hiç doktora gitmedim..
Yeni arkadaslar hosgeldiniz endisenizi anliyorum dra gitmek icin erken telas stres sikinti yapmayin dedigim gibi en guzeli 6. Haftada gitmek erken gidersiniz gec dollenme olur keseyi goremessiiniz telaslanirsiniz o nedenle 6. Hafta en uygun donem ilk randevu icin tecrubeli bir anne olarak size yaziyorum

Cnm degerin cok guzel telas yapma bence yarin yine yaptir kan testi yukseldigini gorceksin
Ondan sonra 6. Haftada dra gitmeni tavsiye ederim kese ve kalb atimini gorursun cnm

inşallah yarın test sonucumu ilan ederim..

cnm bence hıc endıselenme cogu doktor 2 gun araklıklarla ısteyebılıyor testı emın olmak ıcın...

istanbul hangı yakadasın?nerdesın?

cnm cıft cızgıyse kan testı yaptır bence

daha adetime 5 gun var aslnda ben sabi edemedim ama silikde olsa cikti bikac gne randevu alirim burda hemen rndvu ermiyolar zaten en az iki afta sonraa

slm arkadaşlar bn de 3 gün önce öğrendim çok şükür bugün de bata hcg 1074 .74 çıktı sat a göre 16 mayısta doğacak ama doktorla netleştirirsek o zaman güncelleyebiliriz..BENİ DE EKLER MİSİNİZ..YAŞIM 25, SAT IM 8 AĞSTOS,BU İLK ÇOCUĞUM OLACAK

Son düzenleme:
Nihayet minik pıtırcığımın kesesini gördük kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…