- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
herkese selam, yeni katıldım aranıza..kafam çok karışık resmen binlerce topik binlerce msj okudum ama yine de meraktan belirsizlikten deli gibiyim.lütfen sevgili bayanlar durumumla ilgili bi yardım eli uzatın.. adetim özellikle son 5 aydır düzensizleşti, mesela bi ay 31 günde bi ay 32 günde bi ay da 33 günde adet oldum.. en son adet tarihim 5 ağustos, ama karnımda kasılmalar, göğüslerimde hassasiyet o kadar fazlaydı ki 3 eylülde dayanamayıp idrar testi yaptım silik 2. çizgiyi gördüm, 4 eylülde bhcg kan testinde değerim 665,99 çıktı.. bugün yine idrar testi yaptım yine silik ama az biraz daha koyulaşmış 2. çizgim var... yarını da bekleyip bir daha kan testi yaptırıcam, ama çok garip hissediyorum nedeni adet günüm geldi mi geçti mi daha var mı tam hesaplayamıyorum..bir de forumlarda paylaşılan bhcg değerleri var ama benim 665,99 değerim çok mu yüksek??? pffff yarını hatta yarın öğleden sonra sonucu beklemek ölüm gibi
cnm öncelıkle senı tebrık ederım degerın cok guzel kendını hıc strese sokma tahlıl yaptırdıgın yerde doktoru ne dıyor?bu degerle hamılesın bence
cnm öncelıkle senı tebrık ederım degerın cok guzel kendını hıc strese sokma tahlıl yaptırdıgın yerde doktoru ne dıyor?bu degerle hamılesın bence
Kızlar kontrol saatime az kaldı kalbim güm güm çıkıyorum evden bana şans dileyin net bi şekilde görelim artık şu keseyi...
oncelıkle herkesi tebrık ederım ıns saglıcakla kucagınıza almayı nasıp eder mevlam.....
artan göğüs agrıların dolayıı gıdıp gebelık testı aldım guy almayacaktım ama tutamadım kendımı ve sonuc 2 cizgi adetıme daha 2 gun var ondan emin olamıyorum acaba yarın dr gıtsemmı yoksa beklsemmı...
Kızlar kontrol saatime az kaldı kalbim güm güm çıkıyorum evden bana şans dileyin net bi şekilde görelim artık şu keseyi...
Cnm degerin cok guzel telas yapma bence yarin yine yaptir kan testi yukseldigini gorceksinherkese selam, yeni katıldım aranıza..kafam çok karışık resmen binlerce topik binlerce msj okudum ama yine de meraktan belirsizlikten deli gibiyim.lütfen sevgili bayanlar durumumla ilgili bi yardım eli uzatın.. adetim özellikle son 5 aydır düzensizleşti, mesela bi ay 31 günde bi ay 32 günde bi ay da 33 günde adet oldum.. en son adet tarihim 5 ağustos, ama karnımda kasılmalar, göğüslerimde hassasiyet o kadar fazlaydı ki 3 eylülde dayanamayıp idrar testi yaptım silik 2. çizgiyi gördüm, 4 eylülde bhcg kan testinde değerim 665,99 çıktı.. bugün yine idrar testi yaptım yine silik ama az biraz daha koyulaşmış 2. çizgim var... yarını da bekleyip bir daha kan testi yaptırıcam, ama çok garip hissediyorum nedeni adet günüm geldi mi geçti mi daha var mı tam hesaplayamıyorum..bir de forumlarda paylaşılan bhcg değerleri var ama benim 665,99 değerim çok mu yüksek??? pffff yarını hatta yarın öğleden sonra sonucu beklemek ölüm gibi
kesemizi gorup gelcen buna inaniyorumKızlar kontrol saatime az kaldı kalbim güm güm çıkıyorum evden bana şans dileyin net bi şekilde görelim artık şu keseyi...
Tatlim dra gitsen simdi birsey deyismez 6. Haftada git derim bide yarin kanda beta hcg degerine baktironcelıkle herkesi tebrık ederım ıns saglıcakla kucagınıza almayı nasıp eder mevlam.....
artan göğüs agrıların dolayıı gıdıp gebelık testı aldım guy almayacaktım ama tutamadım kendımı ve sonuc 2 cizgi adetıme daha 2 gun var ondan emin olamıyorum acaba yarın dr gıtsemmı yoksa beklsemmı...
Yeni arkadaslar hosgeldiniz endisenizi anliyorum dra gitmek icin erken telas stres sikinti yapmayin dedigim gibi en guzeli 6. Haftada gitmek erken gidersiniz gec dollenme olur keseyi goremessiiniz telaslanirsiniz o nedenle 6. Hafta en uygun donem ilk randevu icin tecrubeli bir anne olarak size yaziyorumselam..ben de hamileyim..sat 5 ağustos.tahmini doğum 12 mayıs...daha hiç doktora gitmedim..
doktor, hamilesin ancak 2-3 gün sonra tekrarlayalım testi dedi.. ben tabi değerin nasıl olduğunu soruyorum adet düzenimi anlatıyorum ama hiiiiç banamısın demedi resmen hadi çık der gibi yüzüme baktı, aslında daha kapsamlı ve konusunda iyi bi doktor bulmam gerekiyor, araştırıyorum onu da bir yandan..bana tavsiyede bulunabilirseniz çokk sevinirim doktor konusunda da... istanbul medipol koşuyolu hastanesi nasıl? orada tavsiye edebileceğiniz doktor var mı??ya da ne bileyim sizin doktorlar nasıl??
eğer her şey yolunda ise ben de 2013 mayıs annişi olucammm, teeeyy teeeyyy teeeeeeey :))))
oncelıkle herkesi tebrık ederım ıns saglıcakla kucagınıza almayı nasıp eder mevlam.....
selam..ben de hamileyim..sat 5 ağustos.tahmini doğum 12 mayıs...daha hiç doktora gitmedim..
selaaamm :) bende mayis annesiyimmm insaallah tahmini dgum tarihmm 19 mayis :) henuz doktorada gitmedikk hadii hayirlisii
Nihayet minik pıtırcığımın kesesini gördük kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?