2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
İstanbul Anadolu yakasından doktor tavsiyesinde bulunabilecek var mı?? araştırmalarım devam etmekle artık bir karar vermem lazım, bir doktorla yola çıktımmı değiştirmekte istemiyorum...???

Nihayet minik pıtırcığımın kesesini gördük kızlar
hadi bak simdi sira kalbinin atisini gorme de.

ben cok kotuyum sarhos gıbyım basım dönuyor ruhum dararlıyor dısarı cıktık esımle yurudum ama kendıme geleemdım gozlerım kapanıyorınsallah yarına ıyı olurum.....................
ne oldu canim tansiyonuna baktirsaydin keske,gecmis olsun
adetime 4 gun aldi ama ben iki kez test yaptim ikisindede ikinci cizgi silik cikti ama gozle goruluyo yanii daha arkadaslarimda erken bosuna umitlenme diyorlarr ya oyle bisey olamaz demi silikde olsa cikti.fikri olan varmi
ben de adetimden once yaptim ikiside silik cikti hatta forumun ilk sayfalarinda var test resimlerimiz bak istersen karsilastir
merb arkadaşlar ben de 2 gün önce öğrendim
listeye beni de eklerseniz sevinirim
yaş 28
sat 5 ağustos
tahmini doğum 12 mayıs 2013
ilk olacak inş.
hosgeldin aramaiza liste gittikce buyuyor daha da buyuyecek gibi

merhaba kızlar ben de bu sabah idrar testiyle hamileliğimi öğrenmiş bulunuyorum.
Sat: 8 ağustos.
Beklenen d. tarihi: 15 mayıs 2013
ben aralık ayında düşük yaptım, inş. bu sefer bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

hosgeldın aramıza tebrık ederım gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah eklıyorum hemen

arkadaslar ilk muayenizde ne oldu doktorunuzun tavsiye ettigi veya yapma dedigi bisey oldumu

cnm bana sucuk salam pastırma cıg et sosıs hazır gıdalar yeme dedı.perde asma cam sılme ve yere egılırken dızlerını kır dedı.sımdılık aklıma glenler bunlar

bılmıyorum cnm heralde ılaclar boyle yapıyor konusucam yarın doktorumla gozum acılmıyo basın yerden kalkmıyo resmen bayılcak gıbıydım de suan ıyıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…