- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.001
hayir :) ikinci canimm bi tane dustu simdi kasimda 3 yasina girecek tatli bi kizim var :)
hayir :) ikinci canimm bi tane dustu simdi kasimda 3 yasina girecek tatli bi kizim var :)
arkadaslar ilk muayenizde ne oldu doktorunuzun tavsiye ettigi veya yapma dedigi bisey oldumu
emennn daha ne isten sen beaşaka bi tarafa senin bize tecrube aktarman lazım bende benim gibi ilk bebegin sanmıştımm canım allah uzun ömürler versin inşş kendine iyi bak iyi gecelerr
haftaya gideceğim ilk muayene için. 3 gün önce testimin sonucunu göstermiştim sadece, o zaman da bir sey demedi zaten.
cnm bence hıc endıselenme cogu doktor 2 gun araklıklarla ısteyebılıyor testı emın olmak ıcın...
istanbul hangı yakadasın?nerdesın?
ben cok kotuyum sarhos gıbyım basım dönuyor ruhum dararlıyor dısarı cıktık esımle yurudum ama kendıme geleemdım gozlerım kapanıyorınsallah yarına ıyı olurum.....................
hadi bak simdi sira kalbinin atisini gorme de.Nihayet minik pıtırcığımın kesesini gördük kızlar
ne oldu canim tansiyonuna baktirsaydin keske,gecmis olsunben cok kotuyum sarhos gıbyım basım dönuyor ruhum dararlıyor dısarı cıktık esımle yurudum ama kendıme geleemdım gozlerım kapanıyorınsallah yarına ıyı olurum.....................
ben de adetimden once yaptim ikiside silik cikti hatta forumun ilk sayfalarinda var test resimlerimiz bak istersen karsilastiradetime 4 gun aldi ama ben iki kez test yaptim ikisindede ikinci cizgi silik cikti ama gozle goruluyo yanii daha arkadaslarimda erken bosuna umitlenme diyorlarr ya oyle bisey olamaz demi silikde olsa cikti.fikri olan varmi
hosgeldin aramaiza liste gittikce buyuyor daha da buyuyecek gibimerb arkadaşlar ben de 2 gün önce öğrendim
listeye beni de eklerseniz sevinirim
yaş 28
sat 5 ağustos
tahmini doğum 12 mayıs 2013
ilk olacak inş.
slm arkadaşlar bn de 3 gün önce öğrendim çok şükür bugün de bata hcg 1074 .74 çıktı sat a göre 16 mayısta doğacak ama doktorla netleştirirsek o zaman güncelleyebiliriz..BENİ DE EKLER MİSİNİZ..YAŞIM 25, SAT IM 8 AĞSTOS,BU İLK ÇOCUĞUM OLACAK
Nihayet minik pıtırcığımın kesesini gördük kızlar
hosgeldın aramıza cnm gozun aydınnmerhaba arkadaşlar; bende mayıs annesi olacağım benide ekleyin 28 yaş 26 temmuz sat ilk bebeğim.
geçmiş olsun canım..
merb arkadaşlar ben de 2 gün önce öğrendim
Listeye beni de eklerseniz sevinirim
yaş 28
sat 5 ağustos
tahmini doğum 12 mayıs 2013
ilk olacak inş.
arkadaslar ilk muayenizde ne oldu doktorunuzun tavsiye ettigi veya yapma dedigi bisey oldumu
geçmiş olsun...
canım ozelıne yolluyorum.......İstanbul Anadolu yakasından doktor tavsiyesinde bulunabilecek var mı?? araştırmalarım devam etmekle artık bir karar vermem lazım, bir doktorla yola çıktımmı değiştirmekte istemiyorum...???
hadi bak simdi sira kalbinin atisini gorme de.
ne oldu canim tansiyonuna baktirsaydin keske,gecmis olsun
ben de adetimden once yaptim ikiside silik cikti hatta forumun ilk sayfalarinda var test resimlerimiz bak istersen karsilastir
hosgeldin aramaiza liste gittikce buyuyor daha da buyuyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?