2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar; bende mayıs annesi olacağım benide ekleyin 28 yaş 26 temmuz sat ilk bebeğim.

ben cok kotuyum sarhos gıbyım basım dönuyor ruhum dararlıyor dısarı cıktık esımle yurudum ama kendıme geleemdım gozlerım kapanıyorınsallah yarına ıyı olurum.....................

Kızlar listeye kim nerde yaşıyor onuda eklesek ya ...böylece aynı şehirde olanlar birbirlerini bilirler doktor tavsiyesi doğuma doğru hastane tavsiyesi alışveriş falan birde bizim geçen yılki topikte zirveler olurdu aynı şehirdeki hamişler buluşup hepbirlikte birşeyler yaparlardı ......

Cnm gozunaydin resim cektimi dr senin kesedemi kucuktu nasildi

çekti canm ultrason resimleri başlığına ekledim ordan bakabilirsin ...doktor herşeyin harika olduğunu normal bir şekilde ilerlediğini söyledi ...USG çıktısını geçen yılki çıktıyla karşılaştırdım aynılar hiç fark yok geçen yılda 5+2 de görmüştük keseyi...bugün doktor ölçüm yaptı haftamla uyumlu çıktı

arkadaşlar, şu an gittiğim doktora çok içim sinmiyor. ilgisiz geliyor bana, pek bir sey açıklamıyor. doktorumu değiştireym diyorum. istanbul avrupa yakasında oturanınız var mı? Gittiğiniz ya da tavsiye ettiğiniz bayan kadın doğumcu var mı?

kuzenim doğumunu amerikan hastanesinde doç doktor cengiz alataşa yaptırmıştı çok mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye edebiliriz canımm

adetime 4 gun aldi ama ben iki kez test yaptim ikisindede ikinci cizgi silik cikti ama gozle goruluyo yanii daha arkadaslarimda erken bosuna umitlenme diyorlarr ya oyle bisey olamaz demi silikde olsa cikti.fikri olan varmi

bende adetime 4 gün varken ögrenmiştim canımm :d iki kere yapmıştım adet gününü bekle ve doktora git beta hcg yaptır bence :))) hamilsindir umarım ki bence öylesinn

arkadasimm ben yurtdisindayiim hemen randevu vermiyorlar maalesef test pozitifse dogrudur die direk kadin doguma yonlendiriolar oda 2-3 hafta sonrasina bundan onceki dusmustu youzden biraz tedirginim hakkimizda hayirlisi yaa
ama ben bi sorun cikmazsa hamile oldugumu dusunuyorum

adetime 4 gun aldi ama ben iki kez test yaptim ikisindede ikinci cizgi silik cikti ama gozle goruluyo yanii daha arkadaslarimda erken bosuna umitlenme diyorlarr ya oyle bisey olamaz demi silikde olsa cikti.fikri olan varmi

ayrıcada kalbini hiç bozma ümitlenmek güzel bişey sonucta hep istiyoruz inş hamişsindir dediğim gibi benımde öyle oldu çok şükür hamileyim ilk gebeliğinmi canım

merb arkadaşlar ben de 2 gün önce öğrendim
listeye beni de eklerseniz sevinirim
yaş 28
sat 5 ağustos
tahmini doğum 12 mayıs 2013
ilk olacak inş.

bende 2 düşük yaşadım bu tecrubemı paylasayım sakın cınsel ilişkiye girme önündeki 2-3 hafta cok önemli senin için ve bence özel bi labaratuvara yaptır yada 5 gün sonra testini tekrarla bu arada randevunuda al ayrıcada doktora deki ben 5 tane düşük yaptım korkuyorum de kuzenım öyle yapmıstı acil bakmıstı yada acile git kanamam oldu azcık hamileyim ve telaslandım de ama alttan bakmak istedıklerınde reddet çünkü doktoum düşük tehlikesi olanlara 6. haftaya kadar alttan bakmıoruz dedi bana ve bakmadı kendıne dıkkat et allah korur inşallah hersey yolunda olcaktır pozitif düşün bebeişini de kendinide üzme çok öptüm iyiy geceler

merb arkadaşlar ben de 2 gün önce öğrendim
listeye beni de eklerseniz sevinirim
yaş 28
sat 5 ağustos
tahmini doğum 12 mayıs 2013
ilk olacak inş.

ayss çok hamişssin yani hayırlı olsun en geç benim sanırım ablalarım 21 yaşım bu durumda bebişlerden sonraki ptırcık ben oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…