- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.021
merhaba kızlar ben de bu sabah idrar testiyle hamileliğimi öğrenmiş bulunuyorum.
Sat: 8 ağustos.
Beklenen d. tarihi: 15 mayıs 2013
ben aralık ayında düşük yaptım, inş. bu sefer bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
bılmıyorum cnm heralde ılaclar boyle yapıyor konusucam yarın doktorumla gozum acılmıyo basın yerden kalkmıyo resmen bayılcak gıbıydım de suan ıyıyım
hosgeldın aramıza gozun aydın ilk bebişmıydı?
Geçmiş olsun canım, progestan kullanıyor musun ondan olabilir ben ilk hamileliğimde öyle olmuştum gözümü açamıyordum
Bu arada beni da listeye eklersen sevinirim
Evet ilkti. Bir kaç gündür şüpheleniyordum hamile olabileceğimden uykularım kaçtı resmen, ya yine aynı şey olursa diye çok korkuyorum. Bu gece de uyuyamadım sabah 3'te kalkıp test yaptım:)))
günaydın arkadaşlar bende 28 temmuzda aşılama oldum ama daha sonuçu ögrenmedim bugun 11. günüm pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum inş aranıza bende katılırım dualarını beklıyorum bütün istiyenlere bebişlerini göndersin allahım
günaydın arkadaşlar bende 28 temmuzda aşılama oldum ama daha sonuçu ögrenmedim bugun 11. günüm pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum inş aranıza bende katılırım dualarını beklıyorum bütün istiyenlere bebişlerini göndersin allahım
adetime 4 gun aldi ama ben iki kez test yaptim ikisindede ikinci cizgi silik cikti ama gozle goruluyo yanii daha arkadaslarimda erken bosuna umitlenme diyorlarr ya oyle bisey olamaz demi silikde olsa cikti.fikri olan varmi
arkadaslar ilk muayenizde ne oldu doktorunuzun tavsiye ettigi veya yapma dedigi bisey oldumu
Amin beklemek çok zor, ben de düşükten sonra 9. ayda hamile kalabildim. Allah hiçkimseyi çok aratmasın, inş güzel sonuçlarını alıp aramıza katılırsın
inş canım sizlerde sag salim kucagınıza alırsınızinşallah cnm hakkında hayırlısı olsun
Amin beklemek çok zor, ben de düşükten sonra 9. ayda hamile kalabildim. Allah hiçkimseyi çok aratmasın, inş güzel sonuçlarını alıp aramıza katılırsın
Cnm icebilirsin progestani varsa folik aside bile basla
bnde bir yil sonra hamile kaldim
canım ozelıne yolluyorum.......
gecen hafta saglık ocagında kan ve ıdrar tahlılı yaptırmıstım bugun gıttım sonucları almaya ıdrarımda enfeksıyon varmıs bu enfeksyon dusuge bıle neden olurmus dıkkat edıceksın bol su ıcıceksın dedı bıde progestanım bıtmıstı onu yazdırım dedım progestan deyınce bak dusuk tehlıken varmıs demekkı doktor vermıs dedi nasıl moralım bozuldu anlatamam randevum yarındı eşim gelsın bugun gıdıcez doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?