2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hosgeldın aramıza gozun aydın ilk bebişmıydı?

bılmıyorum cnm heralde ılaclar boyle yapıyor konusucam yarın doktorumla gozum acılmıyo basın yerden kalkmıyo resmen bayılcak gıbıydım de suan ıyıyım

Geçmiş olsun canım, progestan kullanıyor musun ondan olabilir ben ilk hamileliğimde öyle olmuştum gözümü açamıyordum
Bu arada beni da listeye eklersen sevinirim

hosgeldın aramıza gozun aydın ilk bebişmıydı?

Evet ilkti. Bir kaç gündür şüpheleniyordum hamile olabileceğimden uykularım kaçtı resmen, ya yine aynı şey olursa diye çok korkuyorum. Bu gece de uyuyamadım sabah 3'te kalkıp test yaptım:)))

Geçmiş olsun canım, progestan kullanıyor musun ondan olabilir ben ilk hamileliğimde öyle olmuştum gözümü açamıyordum
Bu arada beni da listeye eklersen sevinirim

tesekkur ederım evet progestan kullanıyorum doktorum halsızlık yapar dedı ama elım kolum kalkmıyor yururken sallanıyorum resmen:)

ekledım cnm ilk bebişmiydi?

Evet ilkti. Bir kaç gündür şüpheleniyordum hamile olabileceğimden uykularım kaçtı resmen, ya yine aynı şey olursa diye çok korkuyorum. Bu gece de uyuyamadım sabah 3'te kalkıp test yaptım:)))

kendını hıc strese sokma cnm allah buyuk yat dınlen ınsallah melegın sımsıkı tutunur sana

günaydın arkadaşlar bende 28 temmuzda aşılama oldum ama daha sonuçu ögrenmedim bugun 11. günüm pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum inş aranıza bende katılırım dualarını beklıyorum bütün istiyenlere bebişlerini göndersin allahım

inşallah cnm hakkında hayırlısı olsun

Amin beklemek çok zor, ben de düşükten sonra 9. ayda hamile kalabildim. Allah hiçkimseyi çok aratmasın, inş güzel sonuçlarını alıp aramıza katılırsın

kızlar bir şey soracağım, benim evde progestan var dr'a haftaya gideceğim gidene kadar ondan kullanmya başlayayım mı?

adetime 4 gun aldi ama ben iki kez test yaptim ikisindede ikinci cizgi silik cikti ama gozle goruluyo yanii daha arkadaslarimda erken bosuna umitlenme diyorlarr ya oyle bisey olamaz demi silikde olsa cikti.fikri olan varmi

arkadaslar ilk muayenizde ne oldu doktorunuzun tavsiye ettigi veya yapma dedigi bisey oldumu

Cnm bnde 3 sefer 3 gun arayla test yaptim ilk ikisi silikti 3. Koyulasmisti 5. Hafta keseyi gorduk cok sukur
Haftaya persembe yine gidicem endisenlenme buradki cogu kisi dusuk yaptilar Allahimin izni ile bu sefer olacak insAllah
Cnm yorulma bol bol dinlen sutunu etini gidani guzel al bol bol su ic
Kizlar sabahlari sicak su icin yavas yavas kabizliga birebir

Amin beklemek çok zor, ben de düşükten sonra 9. ayda hamile kalabildim. Allah hiçkimseyi çok aratmasın, inş güzel sonuçlarını alıp aramıza katılırsın

Cnm icebilirsin progestani varsa folik aside bile basla
bnde bir yil sonra hamile kaldim

inşallah cnm hakkında hayırlısı olsun
inş canım sizlerde sag salim kucagınıza alırsınız

canım bende 2010 aralık ayında düşük yaptım ondan sonra 2 olcak nerdeyıse hala beklıyorum allahım kimseye uzun süreler artmasın çok zor beklemek her ay umut edıp yıkılmak hakımızda hayırlısı allahım hepimizin gönlune göre versin

Bende hashimoto var en son gerçi tsh'ım normal aralıklardaydı ilaç da kullanıyorum ama biraz da tedirginliğim bu yüzden

Merhaba;2013 Mayıs Anneleri;

Nsipse bende Mayıs annesi olacağım.

Sat:5 Ağustos

Beklenen doğum tarihi:12 Mayıs 2012

Allah herkese evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.

gecen hafta saglık ocagında kan ve ıdrar tahlılı yaptırmıstım bugun gıttım sonucları almaya ıdrarımda enfeksıyon varmıs bu enfeksyon dusuge bıle neden olurmus dıkkat edıceksın bol su ıcıceksın dedı bıde progestanım bıtmıstı onu yazdırım dedım progestan deyınce bak dusuk tehlıken varmıs demekkı doktor vermıs dedi nasıl moralım bozuldu anlatamam randevum yarındı eşim gelsın bugun gıdıcez doktora

arkadaşlar, bi de bebeğin kesesi ne zaman görülüyor?? bugün bhcg yaptırıcam 2. kez ama bi de doktora gitsem mi ultrasonda kese görülür mü yoksa önümüzdeki hafta ortasını beklesem mi bilemedim..hesaplamalara göre 5. hafta içinde olmam lazım... ??

allah korusun moralini bozma hemen.. zaten bazı doktorları anlamıyorum, ya ilgilenmezler ya da hiçbir dayanakları olmadan varsayımlara dayalı saçma sapan şeyler söylerler dan dan diye, sonra moral sıfır... sen sakin ol doktora gidin eşinle rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…