- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.041
Bende hashimoto var en son gerçi tsh'ım normal aralıklardaydı ilaç da kullanıyorum ama biraz da tedirginliğim bu yüzden
gecen hafta saglık ocagında kan ve ıdrar tahlılı yaptırmıstım bugun gıttım sonucları almaya ıdrarımda enfeksıyon varmıs bu enfeksyon dusuge bıle neden olurmus dıkkat edıceksın bol su ıcıceksın dedı bıde progestanım bıtmıstı onu yazdırım dedım progestan deyınce bak dusuk tehlıken varmıs demekkı doktor vermıs dedi nasıl moralım bozuldu anlatamam randevum yarındı eşim gelsın bugun gıdıcez doktora
ben de senin gibiyim ama ilk 3 ay bebegin senin tiroidine ihtiyaci var o yuzden bir endokrini uzmaniyla gorusmeye baslasan iyi olur.ben hamile kalmadan once gidiyordum duzenli hala gidiyorum dr um dozumu yukselltti mesela hamileyim diye.sakin ihmal etme.
gecen hafta saglık ocagında kan ve ıdrar tahlılı yaptırmıstım bugun gıttım sonucları almaya ıdrarımda enfeksıyon varmıs bu enfeksyon dusuge bıle neden olurmus dıkkat edıceksın bol su ıcıceksın dedı bıde progestanım bıtmıstı onu yazdırım dedım progestan deyınce bak dusuk tehlıken varmıs demekkı doktor vermıs dedi nasıl moralım bozuldu anlatamam randevum yarındı eşim gelsın bugun gıdıcez doktora
merhaba kızlar ben de bu sabah idrar testiyle hamileliğimi öğrenmiş bulunuyorum.
Sat: 8 ağustos.
Beklenen d. tarihi: 15 mayıs 2013
ben aralık ayında düşük yaptım, inş. bu sefer bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
hos geldin gebeligin hayirli olsuun bende mayisda dusuk yapmistim insaallah bu sefer problem yasamayiz
allah korusun moralini bozma hemen.. zaten bazı doktorları anlamıyorum, ya ilgilenmezler ya da hiçbir dayanakları olmadan varsayımlara dayalı saçma sapan şeyler söylerler dan dan diye, sonra moral sıfır... sen sakin ol doktora gidin eşinle rahatlarsın inşallah
canim kendi doktorunundan yorum almadigin surece bence gerilme
yersiz yere seni strese sokmuslar konusan kisinin tavrini hic begenmedim
bir sekilde kolayca hallolucak bir enfeksiyondur
doktoruna bugun gidecek olman iyi olmus
icini ferah tut sen
Tamam dr değilim ama bu kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum, uyuz oluyorum böyle tiplere felaket tellalları...
rabbim korktuklarindan emin ve muhafaza eylesin canimm insaallah sag salim kavusursun bebegine
hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Allahım kucağımızda görmeyi nasip eder inşallah (amin)
Tüm meleklerimizi korusun rabbim.
bende aranıza katılıp bu hem zorlu hemde mucizevi olayı bebeklerimiz kucağımızda olana dek yaşamak ve paylaşmak istiyorum Allahın izniyle. kabul edermisiniz bizi? :)))
hepinizi rabbime emanet ediyorum hoşçakalın
Merhaba;2013 Mayıs Anneleri;
Nsipse bende Mayıs annesi olacağım.
Sat:5 Ağustos
Beklenen doğum tarihi:12 Mayıs 2012
Allah herkese evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.
hosgeldın aramıza tabıkıde eklerız satısı yasını ve kacıncı bebişin oldugunu da yazarmısın...
bu arada kalp atıslarını duydunmu?
hoşbulduk canım ..
sat:22.07.2012 27 yaşındayım İlk bebişim olcak inşallah
kalp atışlarını duymadım 30 ağustos günü gittiğim de sadece 12 mm kesemizi gördük.
dr kalp atışı için 17 yada 18 aylül gibi gel dedi. ama ben yarın tahlil sonuçlarımı almaya gidicem tekrardan söylicem dr bakalım inşallah duyarım.
sen duydun mu peki?
hısgeldın aramıza gozun aydın..yasını ve kacıncı bebişin oldugunu da yazabılrımısın
bende 30 agustosta keseyı gordum kalp atısları ıcın yarına gun vermıstı ınsallh bugun duyarız yaa en azından su stresımden kurtulurum
Cnm sen gidincede yazdir yaklasik 1.5 yil oldu folik asid iciyordum bebegimi kaybettim icmeye devam ettim sonra izine gittik ramazanda 1 ay icmedim ramazan sonu hamile kalmisim iki ay icmedim hamile oldugumu ogrenir ogrenmez icmeye basladim progestani bnde sorucam druma gerek varsa icmek istiyorum tedbir bizden takdir AllahimdanFolik asiti bir ara ihmal etmiştim ama belirtiler olunca içmeye başladım, tmm o zaman içeyim en iyisi progestanı da zaten gidince dr da verir büyük ihtimalle
cnm bnm arkadasda var bir kizi vardi iki sefer dusuk yasadi yine hamileydi haber alamadim ne yapti sen tedaviye devam et guzel Allahim seni ve bebegini korusunBende hashimoto var en son gerçi tsh'ım normal aralıklardaydı ilaç da kullanıyorum ama biraz da tedirginliğim bu yüzden
kuzum sen kendine dikkat et surekli ic camacirini temiz tut suyunu bol ic korkma birsey olmayacak kalb atisinida goreceksin merak etme hersey guzel olacak no stres no panikgecen hafta saglık ocagında kan ve ıdrar tahlılı yaptırmıstım bugun gıttım sonucları almaya ıdrarımda enfeksıyon varmıs bu enfeksyon dusuge bıle neden olurmus dıkkat edıceksın bol su ıcıceksın dedı bıde progestanım bıtmıstı onu yazdırım dedım progestan deyınce bak dusuk tehlıken varmıs demekkı doktor vermıs dedi nasıl moralım bozuldu anlatamam randevum yarındı eşim gelsın bugun gıdıcez doktora
Cnm 5. Haftanin icinde isen kesen gorunur eger bir tasla iki kus dersen haftaya bekle kese ve kalb atisini gor derim yoksa stres oluyor insanarkadaşlar, bi de bebeğin kesesi ne zaman görülüyor?? bugün bhcg yaptırıcam 2. kez ama bi de doktora gitsem mi ultrasonda kese görülür mü yoksa önümüzdeki hafta ortasını beklesem mi bilemedim..hesaplamalara göre 5. hafta içinde olmam lazım... ??
Bnm de agriyor gaz sancisi O asiri agrimadikca problem degil cnmgünaydınlar annişler benım cok yogun karın agrım oluyor normalmidir sizce ??
Allahim hayirli haberle gelmeni nasip etsin insAllahsaolun kızlar 1 bucukta randevum var stres oldum ya ılac fln verır heralde
normalde yarın dı kalp atısları ıcın cagırmıstı acaba bugun duyarmıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?