2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende hashimoto var en son gerçi tsh'ım normal aralıklardaydı ilaç da kullanıyorum ama biraz da tedirginliğim bu yüzden

ben de senin gibiyim ama ilk 3 ay bebegin senin tiroidine ihtiyaci var o yuzden bir endokrini uzmaniyla gorusmeye baslasan iyi olur.ben hamile kalmadan once gidiyordum duzenli hala gidiyorum dr um dozumu yukselltti mesela hamileyim diye.sakin ihmal etme.

canim kendi doktorunundan yorum almadigin surece bence gerilme
yersiz yere seni strese sokmuslar konusan kisinin tavrini hic begenmedim
bir sekilde kolayca hallolucak bir enfeksiyondur
doktoruna bugun gidecek olman iyi olmus
icini ferah tut sen

biliyorum cnm yaa ilk 3 ay önemli takipteyim zaten gidiyorum kontrole geçen ay 10'unda gitmiştim yarın ölçtürüp göstermeyi düşünüyorum dr'a umarım hamilelik başladığı için değerlerim sapıtmaz

Tamam dr değilim ama bu kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum, uyuz oluyorum böyle tiplere felaket tellalları...

hos geldin gebeligin hayirli olsuun bende mayisda dusuk yapmistim insaallah bu sefer problem yasamayiz

rabbim korktuklarindan emin ve muhafaza eylesin canimm insaallah sag salim kavusursun bebegine

hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Allahım kucağımızda görmeyi nasip eder inşallah (amin)
Tüm meleklerimizi korusun rabbim.

bende aranıza katılıp bu hem zorlu hemde mucizevi olayı bebeklerimiz kucağımızda olana dek yaşamak ve paylaşmak istiyorum Allahın izniyle. kabul edermisiniz bizi? :)))

hepinizi rabbime emanet ediyorum hoşçakalın

canim kendi doktorunundan yorum almadigin surece bence gerilme
yersiz yere seni strese sokmuslar konusan kisinin tavrini hic begenmedim
bir sekilde kolayca hallolucak bir enfeksiyondur
doktoruna bugun gidecek olman iyi olmus
icini ferah tut sen

Tamam dr değilim ama bu kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum, uyuz oluyorum böyle tiplere felaket tellalları...

rabbim korktuklarindan emin ve muhafaza eylesin canimm insaallah sag salim kavusursun bebegine

saolun kızlar 1 bucukta randevum var stres oldum ya ılac fln verır heralde
normalde yarın dı kalp atısları ıcın cagırmıstı acaba bugun duyarmıyız...

hosgeldın aramıza tabıkıde eklerız satısı yasını ve kacıncı bebişin oldugunu da yazarmısın...

bu arada kalp atıslarını duydunmu?

Merhaba;2013 Mayıs Anneleri;

Nsipse bende Mayıs annesi olacağım.

Sat:5 Ağustos

Beklenen doğum tarihi:12 Mayıs 2012

Allah herkese evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.

hısgeldın aramıza gozun aydın..yasını ve kacıncı bebişin oldugunu da yazabılrımısın

hosgeldın aramıza tabıkıde eklerız satısı yasını ve kacıncı bebişin oldugunu da yazarmısın...

bu arada kalp atıslarını duydunmu?

hoşbulduk canım ..

sat:22.07.2012 27 yaşındayım İlk bebişim olcak inşallah

kalp atışlarını duymadım 30 ağustos günü gittiğim de sadece 12 mm kesemizi gördük.
dr kalp atışı için 17 yada 18 aylül gibi gel dedi. ama ben yarın tahlil sonuçlarımı almaya gidicem tekrardan söylicem dr bakalım inşallah duyarım.

sen duydun mu peki?

bende 30 agustosta keseyı gordum kalp atısları ıcın yarına gun vermıstı ınsallh bugun duyarız yaa en azından su stresımden kurtulurum

hısgeldın aramıza gozun aydın..yasını ve kacıncı bebişin oldugunu da yazabılrımısın

Hoşbulduk..Sizlerinde gözü aydın.

24 yaşındayım.Bu ikinci gebeliğim olacak.Ama Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak.

2012 Mayıs annesi olacaktım ama nasip olmadı.Kısmet 2013 Mayıs annesi olmakmış.

Ben hemşireyim bu arada.Az önce idrar yolu enfeksiyonu probleminiz olduğunu yazmışsınız.Bende o problemle sık sık karşılaşıyorum.

Doktorum dikkat edilmezse ve tedavisi yapılmazsa ileri gebelik haftalarında sorun olabilir demişti.Erken dönemdeki düşüklerde böyle bir probleme çok rastlamadım dedi.

İdrar yolu enfeksiyonunun en güzel ilacı SU.Doktorum limonunda faydalı gelebileceğini söylemişti.Bol bol limonata yap,iç demişti.

Herkese sorunsuz,sağlıklı hamilelikler dilerim.

Folik asiti bir ara ihmal etmiştim ama belirtiler olunca içmeye başladım, tmm o zaman içeyim en iyisi progestanı da zaten gidince dr da verir büyük ihtimalle
Cnm sen gidincede yazdir yaklasik 1.5 yil oldu folik asid iciyordum bebegimi kaybettim icmeye devam ettim sonra izine gittik ramazanda 1 ay icmedim ramazan sonu hamile kalmisim iki ay icmedim hamile oldugumu ogrenir ogrenmez icmeye basladim progestani bnde sorucam druma gerek varsa icmek istiyorum tedbir bizden takdir Allahimdan

Bende hashimoto var en son gerçi tsh'ım normal aralıklardaydı ilaç da kullanıyorum ama biraz da tedirginliğim bu yüzden
cnm bnm arkadasda var bir kizi vardi iki sefer dusuk yasadi yine hamileydi haber alamadim ne yapti sen tedaviye devam et guzel Allahim seni ve bebegini korusun

kuzum sen kendine dikkat et surekli ic camacirini temiz tut suyunu bol ic korkma birsey olmayacak kalb atisinida goreceksin merak etme hersey guzel olacak no stres no panik

Cnm 5. Haftanin icinde isen kesen gorunur eger bir tasla iki kus dersen haftaya bekle kese ve kalb atisini gor derim yoksa stres oluyor insan

günaydınlar annişler benım cok yogun karın agrım oluyor normalmidir sizce ??
Bnm de agriyor gaz sancisi O asiri agrimadikca problem degil cnm
saolun kızlar 1 bucukta randevum var stres oldum ya ılac fln verır heralde
normalde yarın dı kalp atısları ıcın cagırmıstı acaba bugun duyarmıyız...
Allahim hayirli haberle gelmeni nasip etsin insAllah

Hepimiz ins saglik gebelikten sonra hayirli ve saglik bebekleri kucagimiza alalim

Son düzenleme:
ara ara kasıklarımda ağrı ve sağ tarafımda batma oluyor. bazen endişeleniyorum ara ara da bulantı oluyor miniğim benimle diyip seviniyorum çok garip bu duygu gerçekten :) sizde ne gibi değişimler var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…