2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ara ara kasıklarımda ağrı ve sağ tarafımda batma oluyor. bazen endişeleniyorum ara ara da bulantı oluyor miniğim benimle diyip seviniyorum çok garip bu duygu gerçekten :) sizde ne gibi değişimler var kızlar

Bende ilaçlar (demir ve mülti vitamin) nedeniyle iki gün şiddetli bulantı ve baş ağrısı oldu, doktorum ilaçları şimdilik kesmemi söyledi. Onun dışında belirgin bir şey hissetmiyorum. Kasık ağrısı günde 4-5 kez atak şeklinde oluyor, 2 dakika sürüp geçiyor. Biraz da yorgunluk var gibi, ama çok değil mesela bugün.

ara ara kasıklarımda ağrı ve sağ tarafımda batma oluyor. bazen endişeleniyorum ara ara da bulantı oluyor miniğim benimle diyip seviniyorum çok garip bu duygu gerçekten :) sizde ne gibi değişimler var kızlar

Kasik agrilari normal cnm rahim buyumeye basladi o nedenle kasik agrisi olur bülaninin olmasi guzel haber herkeste olacak diyede bir kaide yok acikcasi
Gaz
Aksamlari bulanti azda olsa
Kasik agrilari
Goguslerde ani giren agri
Mesaneyi dolu hissetmek
Idrara sik cikma
Ve rahatlayamama hissi
Gece uykusu olmamak
Yorgunluk
Bel agrisi
Istahsizlik
Bunlar mevcut bende

ben şuan sadece folidoce diye bir ilaç kullanıyorum hem folikasit hemde demir hapı beraber günde birtane içiyorum.ilaç biraz uyku yapıyor o yüzden akşamları iş çıkışı eve gittiğimde yemekten sonra alıyorum ve dinleniyorum.

gaz sıkışması ve gaz ağrısı var göğüslerimde 2 gündür ara ara ağrı oluyor, sürekli tuvalet ihtiyacı,yorgunluk,bel ağrısı,halsizlik, iştahsızlık sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor zor yemek yiyorum meyve tüketiyorum birde sütü sevmiyorum sade asla içemem kakaolu süt almayı düşünüyorum.

Cnm sut icemeseen yogurt ve peynir ye

enfeksıyonum yokmus yanı burdan nasıl boyle bır sonuc cıkardı anlamadım dedi...ve bebegımının kalp atıslarını görduk:))))..yanı ben heyecandan goremedım:)eşim görmus:)))))eskı makıne oldugu ıcın ses duyulmuyomus sırf sesı duymak ıcın baska hastaneye gıdıcez hafta ıcı:))oh bee cok sukur rahatladım:)

darısı sıze ınsallah

Bunlari kisi hakettimi senin hakkini nasil odeyecek
Ama sonus guzel ya ona bak sen gozumuz aydin teyzesi yesin onu izin var dimi anasi

Ohhh maşallaahhh Rabbim ikinizide korusun kollasın
Darısı başımıza inşAllah Allahım bizede pıtpıtlarını duydurmayı,sağlıklı olduğunu görmeyi nasip eyler

BnDe 6+4 gidicem ins gorurum sen buna gore
6+ 2 gitmis oluyosun

tesekkur ederım ılgınıze cok sukur enfeksıyonum yokmus.)ama bol su ıcmeye devam edıcem

ara ara kasıklarımda ağrı ve sağ tarafımda batma oluyor. Bazen endişeleniyorum ara ara da bulantı oluyor miniğim benimle diyip seviniyorum çok garip bu duygu gerçekten :) sizde ne gibi değişimler var kızlar

benım de özellıkle dun ve bugun sol tarafım cok batıyo gaz cok var bende sıskınlık bel agrısı aklıma bunlar gelıyor

bunlari kisi hakettimi senin hakkini nasil odeyecek
ama sonus guzel ya ona bak sen gozumuz aydin teyzesi yesin onu izin var dimi anasi

uyuz kadın daha gıtmem ona zaten sınır sey

ama bu sayede bebegımı 1 gun erken gordumheyecandan bakamadım bıle

var tabı olmazmı teyzesi ama bıtırme ben doyamam onu yemeye

saolun kızlar 1 bucukta randevum var stres oldum ya ılac fln verır heralde
normalde yarın dı kalp atısları ıcın cagırmıstı acaba bugun duyarmıyız...

canim ben senden 1 gun sonrayim daha 2 gun once gorduk kalp atisini,biliyordum seninde gorecegini hayirli olsun insallah

canım gözünaydın :) darısı bizim başımıza inşallah

ben de hamişiiimmmm dün kan testiyle öğrendim. 900 küsür çıktı.son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim:) peki bi şey sorcam şimdi buna göre 2 hafta sonra kalp atışını duyabilirmiyimm

ben de hamişiiimmmm dün kan testiyle öğrendim. 900 küsür çıktı.son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim:) peki bi şey sorcam şimdi buna göre 2 hafta sonra kalp atışını duyabilirmiyimm

canım tebrik ederim Allah kucağında görmeyi nasip eder inşallah doktorum 7 hafta yada 7,5 haftalıkken net belli olcağını söyledi o yüzden bende heycanlı bekleyiş içerisindeyim

selam kızlar.2gündür korkunç rüyalar görüyordum içim bi garipti.bugün kan testimi aldım beta 4000 cıkmış. nasıl mutlu oldum anlatamam. kızlar ben aşırı şekilde duygusalım,her şeye ağlıyorum.sizde de var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…