- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.081
Herkese slm kızlar aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz
Bugün öğleden sonra saat 3 gibi şiddetli sancım oldu biraz uzandım geçmeyince doktorumu aradım acil gel dedi hazırlandım tam çıkıcam bi lavaboya gidim dedim iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı hemen koştum tabi doktora rahim etrafında hafif bir kanama olmuş iğne yaptı bi tane progesteron başladık....beklicez
tatlım geçmiş olsun.inş sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin,üzülme sakın bebekte üzülmesin..bir çok kişiden duydum progesteron'ı. merak etme düzelir..
geçen yılki gebeliğimdede oldu canım 7. haftada yine progesteron kullandım şükür şimdi oğlum 7 aylık oldu ...
geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne bende dun dr gıttım sonuc pozitif hamileyim benim gebelikler rısklı oldugu için kalp atıslarını alıp oyle doyasıya sevınmek ıstıyorum bebıs gorunmedı pzt yıne gıdcem hayırlısı olsun ınsallah hepımız için...
cnm gecmis olsun yat dinlen bol bol guzelim Allahim melegini korusunHerkese slm kızlar aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz
Bugün öğleden sonra saat 3 gibi şiddetli sancım oldu biraz uzandım geçmeyince doktorumu aradım acil gel dedi hazırlandım tam çıkıcam bi lavaboya gidim dedim iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı hemen koştum tabi doktora rahim etrafında hafif bir kanama olmuş iğne yaptı bi tane progesteron başladık....beklicez
selam kızlar.2gündür korkunç rüyalar görüyordum içim bi garipti.bugün kan testimi aldım beta 4000 cıkmış. nasıl mutlu oldum anlatamam. kızlar ben aşırı şekilde duygusalım,her şeye ağlıyorum.sizde de var mı??
selam kızlar.2gündür korkunç rüyalar görüyordum içim bi garipti.bugün kan testimi aldım beta 4000 cıkmış. nasıl mutlu oldum anlatamam. kızlar ben aşırı şekilde duygusalım,her şeye ağlıyorum.sizde de var mı??
Evet hamile iken kabus gorulebiliyorselam kızlar.2gündür korkunç rüyalar görüyordum içim bi garipti.bugün kan testimi aldım beta 4000 cıkmış. nasıl mutlu oldum anlatamam. kızlar ben aşırı şekilde duygusalım,her şeye ağlıyorum.sizde de var mı??
Evet tatlim alingan oldum herseye aglar oldum hormonlar yuzunden sanirimselam kızlar.2gündür korkunç rüyalar görüyordum içim bi garipti.bugün kan testimi aldım beta 4000 cıkmış. nasıl mutlu oldum anlatamam. kızlar ben aşırı şekilde duygusalım,her şeye ağlıyorum.sizde de var mı??
hosgeldin listeye eklettir kendinikızlaaaaaar ben de buradayııım. Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız kuzucukları inşallah
gunaydin canimGünaydın güzel anne adayları! :) Tatlı bebişlerimizle birlikte, huzur dolu, apaydınlık bir gün olsun...
Bu forum sayesinde aynı duyguları, aynı anda, birlikte yaşamak ne mutlu :)
Herkese slm kızlar aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz
Uyku tutmadi kizlar beni
Kalktim hacet namazikildim teheccud kildim
Yavrularimiza dua ettim Allah onlari bize bagislasin insAllah
Sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
Butun Muhammed Ummedi ile beraber aminnn
Günaydın güzel anne adayları! :) Tatlı bebişlerimizle birlikte, huzur dolu, apaydınlık bir gün olsun...
Bu forum sayesinde aynı duyguları, aynı anda, birlikte yaşamak ne mutlu :)
ben de dun gordum uyandim korkuylaU
Evet hamile iken kabus gorulebiliyor
hadi gozun aydin canimcanım ben bugun netten hesapladım sata göre 6+4 gosterıyor sata göre mesela kk de 30 nisan tahmını dogum tarıhım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?