2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Herkese slm kızlar aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz

Bugün öğleden sonra saat 3 gibi şiddetli sancım oldu biraz uzandım geçmeyince doktorumu aradım acil gel dedi hazırlandım tam çıkıcam bi lavaboya gidim dedim iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı hemen koştum tabi doktora rahim etrafında hafif bir kanama olmuş iğne yaptı bi tane progesteron başladık....beklicez

tatlım geçmiş olsun.inş sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin,üzülme sakın bebekte üzülmesin..bir çok kişiden duydum progesteron'ı. merak etme düzelir..

tatlım geçmiş olsun.inş sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin,üzülme sakın bebekte üzülmesin..bir çok kişiden duydum progesteron'ı. merak etme düzelir..

geçen yılki gebeliğimdede oldu canım 7. haftada yine progesteron kullandım şükür şimdi oğlum 7 aylık oldu ...

geçen yılki gebeliğimdede oldu canım 7. haftada yine progesteron kullandım şükür şimdi oğlum 7 aylık oldu ...

geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne bende dun dr gıttım sonuc pozitif hamileyim benim gebelikler rısklı oldugu için kalp atıslarını alıp oyle doyasıya sevınmek ıstıyorum bebıs gorunmedı pzt yıne gıdcem hayırlısı olsun ınsallah hepımız için...

Hayırlısıyla sende görürsün inşallah canm kuzunu pazartesi ...sende olumlu düşün sıkma canını ....

cnm gecmis olsun yat dinlen bol bol guzelim Allahim melegini korusun

ayyyyyyyyyyyyyyyy cnm sevindim hadi gozunaydin

kızlaaaaaar ben de buradayııım. Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız kuzucukları inşallah

ben de çoook canlı rüyalar görüyorum. her duyguyu da çok canlı yaşamaya başladım

U Evet hamile iken kabus gorulebiliyor

Uyku tutmadi kizlar beni
Kalktim hacet namazikildim teheccud kildim
Yavrularimiza dua ettim Allah onlari bize bagislasin insAllah
Sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
Butun Muhammed Ummedi ile beraber aminnn

Günaydın güzel anne adayları! :) Tatlı bebişlerimizle birlikte, huzur dolu, apaydınlık bir gün olsun...
Bu forum sayesinde aynı duyguları, aynı anda, birlikte yaşamak ne mutlu :)

Evet tatlim alingan oldum herseye aglar oldum hormonlar yuzunden sanirim
Bugün öğleden sonra saat 3 gibi şiddetli sancım oldu biraz uzandım geçmeyince doktorumu aradım acil gel dedi hazırlandım tam çıkıcam bi lavaboya gidim dedim iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı hemen koştum tabi doktora rahim etrafında hafif bir kanama olmuş iğne yaptı bi tane progesteron başladık....beklicez [/QUOTE]
Aynisi bana da oldu dr endiselenme dedi ama iste ana yuregi korkuyosun ..
kızlaaaaaar ben de buradayııım. Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız kuzucukları inşallah
hosgeldin listeye eklettir kendini
Günaydın güzel anne adayları! :) Tatlı bebişlerimizle birlikte, huzur dolu, apaydınlık bir gün olsun...
gunaydin canim

maşallahcnm sonucun cok ıyı cıkmıs stres yaptın belkıde o ruyaları oyle gordun...ben zaten duygulasım

cok gecmıs olsun cnm yat dınlen sakın hareket etmemeye calıs en onemlı zamanlar asıcaz bu gunelrı hepberaber ınsllah

Uyku tutmadi kizlar beni
Kalktim hacet namazikildim teheccud kildim
Yavrularimiza dua ettim Allah onlari bize bagislasin insAllah
Sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
Butun Muhammed Ummedi ile beraber aminnn

gunaaydın canımallah kabul etsın ınsallah tum dualarımızı

gunaydınn

evet heyecanımıza ortak oluyoruz aynı duyguları beraber paylasıyoruz

sabah test yaptım ve çift çizgi. ben de katıldım aranıza. inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. yaş 26, 2. gebelik ilk bebek. doğum tarihi 22 mayıs

U
Evet hamile iken kabus gorulebiliyor
ben de dun gordum uyandim korkuyla
canım ben bugun netten hesapladım sata göre 6+4 gosterıyor sata göre mesela kk de 30 nisan tahmını dogum tarıhım
hadi gozun aydin canim
en de hsapladim da 6+5te cagirdi doktorum beni de kalp atislari icin
beklemek zor :)
peki nilaycim sirada ne var? yeni utrasona ne zaman cgiriyor ?
onden gitmen iyi oldu benim icin takip ediyorum seni :)

ben ayın 6sında yani perşembe düşük yaptım(((( beni listeden silebilirsiniz. allah hepinize sağlık versin kızlar bebişlerede. en ufak kanamada doktora gidin... bu 2. düşşüğüm benim sebeplerini araştırıcaz.... inş en kısa zamanda tekrar gebe kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…