- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.101
ben ayın 6sında yani perşembe düşük yaptım(((( beni listeden silebilirsiniz. allah hepinize sağlık versin kızlar bebişlerede. en ufak kanamada doktora gidin... bu 2. düşşüğüm benim sebeplerini araştırıcaz.... inş en kısa zamanda tekrar gebe kalırım
Ben de dün öğrendim bebeğimi, tahmini 18 günlük dedi doktorum. ultrasonda görünmüyor henüz, çok heyecanlıyım.
Hosgeldin cnmmmmsabah test yaptım ve çift çizgi. ben de katıldım aranıza. inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. yaş 26, 2. gebelik ilk bebek. doğum tarihi 22 mayıs
gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin cnmben ayın 6sında yani perşembe düşük yaptım(((( beni listeden silebilirsiniz. allah hepinize sağlık versin kızlar bebişlerede. en ufak kanamada doktora gidin... bu 2. düşşüğüm benim sebeplerini araştırıcaz.... inş en kısa zamanda tekrar gebe kalırım
Hosgeldinnnnnnbende hamıle oldugumu öğrendmm ınsallah mayıs annesı olcam 2 kaybım var aslında cok endıselıyımm :18::18: hakkımızda hayırlsı olsunn bu topıkte herseyımızı paylasır bırbırımıze destek oluruz
Hosgeldinnn n nBen de dün öğrendim bebeğimi, tahmini 18 günlük dedi doktorum. ultrasonda görünmüyor henüz, çok heyecanlıyım.
Bende bel agrisi disinda bir belirti yok
Mide bulantisi dan eser yok persembeyi inanin iple cekiyorum
Uykularim kacti resmen
canım benımde acayıp uykum gelıoo belım agrıo kasıklarım agrıo negusel bulantın yokmus benım oncekı gebelıgımde ne yesem cıkarıodum cok kotu bıse ya ınsallah hep rahat gecırırsınndıs gebelıkle normal gebelıgın belırtılerı aynımıdır bılgın varmı??
sızınde kasık agrılarınız bel agrılarınız cok oluyomuuu sanırım suanda 5 haftalık benım bebegımmm
harikaaa yaa maşaallahhya valla çok sewindim allahım kucağına alıp koklamayı nasip etsin sağlıklı sıhatli hayırlı ewlat olur inşallah rabbim annesine babasına bağışlasın
canım benımde acayıp uykum gelıoo belım agrıo kasıklarım agrıo negusel bulantın yokmus benım oncekı gebelıgımde ne yesem cıkarıodum cok kotu bıse ya ınsallah hep rahat gecırırsınndıs gebelıkle normal gebelıgın belırtılerı aynımıdır bılgın varmı??
ayy canım benım cok saoll allah hepımısın gönlune gore versınn ınsallahhh naaptın gıttımı kılolar bıraz?
Malesef ayni cunku fetus tuplerde kaliyor gecis yapamiyor rahme orada buyumeye devam ediyor
Yada rahim disinda bir yere yerlesiyor
en guzeli 6. Haftada gidip rahimde olup olmadigini kesenin bakmak lazim
Cnm ya bnm gecen sene 6. Haftada sadece bulantim vardi yarin 6 hafta bitecek bir sey yok olsun emin ol sikayet etmeyecegim:)
amiinn inşallahh bizede dua et olurmuiğneye başladınmı??
kilolara gelince tatildeyken kaçamaklar oldu halıyle bıraz yukseldıkk ama kontrol altına aldım inşallah
bı kaç ay dıkkat edersem bende düzenli olarak bebiş çalışmalarına başlıyacam
olur oyle arada kacamakktamam korunmayı bırakıcan yanı hep takıpteyım ona göre dua edıorum canım hepınıze tum arkadslarıma edıyorum allahım kımseye yoklugunu vermesın
sabah test yaptım ve çift çizgi. ben de katıldım aranıza. inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. yaş 26, 2. gebelik ilk bebek. doğum tarihi 22 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?