2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cok cok gecmis olsun
insallah saglikla kisa zamanda yeniden hamile kalirsin ve test sonuclarin temiz cikar

bende hamıle oldugumu öğrendmm ınsallah mayıs annesı olcam 2 kaybım var aslında cok endıselıyımm :18::18: hakkımızda hayırlsı olsunn bu topıkte herseyımızı paylasır bırbırımıze destek oluruz

Ben de dün öğrendim bebeğimi, tahmini 18 günlük dedi doktorum. ultrasonda görünmüyor henüz, çok heyecanlıyım.

sabah test yaptım ve çift çizgi. ben de katıldım aranıza. inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. yaş 26, 2. gebelik ilk bebek. doğum tarihi 22 mayıs
Hosgeldin cnmmmm
gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin cnm

Hosgeldinnnnnn
Ben de dün öğrendim bebeğimi, tahmini 18 günlük dedi doktorum. ultrasonda görünmüyor henüz, çok heyecanlıyım.
Hosgeldinnn n n

Seninle burada olmak ne guzel tatlim kns 9 ayi hep beraber geciririz saglicakla hayirla

sızınde kasık agrılarınız bel agrılarınız cok oluyomuuu sanırım suanda 5 haftalık benım bebegımmm

Bende bel agrisi disinda bir belirti yok
Mide bulantisi dan eser yok persembeyi inanin iple cekiyorum
Uykularim kacti resmen

Bende bel agrisi disinda bir belirti yok
Mide bulantisi dan eser yok persembeyi inanin iple cekiyorum
Uykularim kacti resmen

canım benımde acayıp uykum gelıoo belım agrıo kasıklarım agrıo negusel bulantın yokmus benım oncekı gebelıgımde ne yesem cıkarıodum cok kotu bıse ya ınsallah hep rahat gecırırsınn dıs gebelıkle normal gebelıgın belırtılerı aynımıdır bılgın varmı??

harikaaa yaa maşaallahh ya valla çok sewindim allahım kucağına alıp koklamayı nasip etsin sağlıklı sıhatli hayırlı ewlat olur inşallah rabbim annesine babasına bağışlasın

harikaaa yaa maşaallahh ya valla çok sewindim allahım kucağına alıp koklamayı nasip etsin sağlıklı sıhatli hayırlı ewlat olur inşallah rabbim annesine babasına bağışlasın

ayy canım benım cok saoll allah hepımısın gönlune gore versınn ınsallahhh naaptın gıttımı kılolar bıraz?

Malesef ayni cunku fetus tuplerde kaliyor gecis yapamiyor rahme orada buyumeye devam ediyor
Yada rahim disinda bir yere yerlesiyor
en guzeli 6. Haftada gidip rahimde olup olmadigini kesenin bakmak lazim
Cnm ya bnm gecen sene 6. Haftada sadece bulantim vardi yarin 6 hafta bitecek bir sey yok olsun emin ol sikayet etmeyecegim:)

ayy canım benım cok saoll allah hepımısın gönlune gore versınn ınsallahhh naaptın gıttımı kılolar bıraz?

amiinn inşallahh bizede dua et olurmu iğneye başladınmı??
kilolara gelince tatildeyken kaçamaklar oldu halıyle bıraz yukseldıkk ama kontrol altına aldım inşallah
bı kaç ay dıkkat edersem bende düzenli olarak bebiş çalışmalarına başlıyacam

canım endıse etme neden bılıomusun ben ıkı hamılelık gecırdım bundan önce ılkınde hıc bı sıkayetım yoktuuu cok ıyıydım ıkıncıde benı mahvettııı cok zıttııı yanıı ve hıc uykum olmuyoduu meselaa bundada cok uykum oluyo gozumu zor acıorumm aynı olacak dıe bıse yok endıselenmee sende kan pıhtılasması gıbı bı sorun varmıydı??

olur oyle arada kacamakk tamam korunmayı bırakıcan yanı hep takıpteyım ona göre dua edıorum canım hepınıze tum arkadslarıma edıyorum allahım kımseye yoklugunu vermesın

Cnm yok sonradan olurmu bilmiyorum
Bebegimin gelisimi durfu 10. Haftada tesadufen kontrole gittim kalbinin durdugunu soledi ilacla dusuruldu
3 evladim var cok sukur bu 5. Olacak kaybimla beraber

olur oyle arada kacamakk tamam korunmayı bırakıcan yanı hep takıpteyım ona göre dua edıorum canım hepınıze tum arkadslarıma edıyorum allahım kımseye yoklugunu vermesın

tamam tatlım sağolasınn
ya korunmayı bırakalı 2ay oldu ama yumurtlama gunlerıne falan dıkkat etmıyorum keyıfe baglı anlayacağın
bıraz daha kg eksiltelim yumurtlama testlerı falan aldım onlarla bişiler tutturmaya çalışacaz rabbim izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…