2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kalabalik aileyi seviyorum yurt disindayim bulundugum yerde akrabam yok yanliizim komsum bole yok turk olarak
Kardeslerim baska sehirde sik gorusemiyoruz
O nedenle burada kardes cok onemli inan sagligim el verse 5 tanede yapari
3. Dogumdan sonra plezanta parcasi kaldi rahimde 3 sefer kurtaj oldum
2. Dogum sezeryandi ondan kaynaklandi zaten rahimde kesik var oraya yerlesmis plezenta ve dogumdan sonra cikmadi
Ve dr asilinca koptu geldi ve 6,5 senedir duzelmemis rah de zedelenme olmus
Kayipta olunca insan iki kat istiyor bebek olsun gonlume soz geciremiyorum
Malesef ins bu sefer saglicakla hayirla alicam buna inaniyorum
Her ne kadar rahimde kesik olan yere yerlessede sipam yukari cikacak
Annesini uzmeyecek ins-ALLAH

canım cok geçmiş olsun ınsallah tez zamanda yıne hamıle kalır bebısını kucagına alırsın.....benım 4 düşük var sukur 5.kucagıma aldım sımdı yıne hamıleyım korkumdan sevınemıyorum bıle tum arastırmalara ragmen bısey cıkmadı dr onlem olarak ıgne verdı ıgneler vesıle oldu darıaı senın basına ınsallah.... dun dr gıttım hamıle olunca ıgneler baslamam lazım yazmadı bende eczaneden aldım vurdum ılk ıgnemı hayırlısı olsun bakalım pazartesı kan tahlılı yaptıracam aklımda bır suru soru ıkı katına cıkacakımı kese gozukecekmı kalp atıslarını alacazmı ınsanını gozu korkmaya gorsun bakalım zaman ne gosterecek okadar cok sey yasadımkı kadın dogum uzerınde uzmanlık yaptımm:) ayyy cok konusmusum hamılılelık ceneme vurdu heralde....

senı cok ıyı anlıyorum canım ınsallah saglıcakla bebişlerı alırız kucagımıza...

Ben de dün öğrendim bebeğimi, tahmini 18 günlük dedi doktorum. ultrasonda görünmüyor henüz, çok heyecanlıyım.

tebrıkler canım hosgeldın aramıza.....

canım normal hamılelekle dıs gebelıgın belırtılerı aynı bunu kan tahlılınde anlarsın ılkınde sonra asırı bır artıs sonra dusus yasarsın..

sende bendensın haaa:) bendede plesanta kalmıstı hıtereskopıyle alındı ınsallah bu sefer cok guzel gecer allahın ıznıyle rabbım herkesın gonlune gore versın ınsallah...

cok sevindim canim
bu topicte de karsilastik
saglikla kucagina almani dilerim bebisini
bunu bambaska bir sey olarak dusun ve aklindaki endiseleri bir kenara birakmaya calis canim, hersey guzel olacak

Herkese merhaba....Bende aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar, ben de mayıs annesi olucam inşallah, bu defa da diğer bebişim gibi beni bırakmazsa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

cok sevindim canim
bu topicte de karsilastik
saglikla kucagina almani dilerim bebisini
bunu bambaska bir sey olarak dusun ve aklindaki endiseleri bir kenara birakmaya calis canim, hersey guzel olacak

canım cok tesekkur ederım doktorumun yanından geldım rısklı gebelıkte alanında ıyı bı doktor ama nebılım bıraz kırıcı konustu sankıı ıgneye basladım 0.4 luk clenaxa kortızon verdı bırde progestan gunde 2 kez:18::18: dedıkı elımızden gelenı yapıorus bıse olursa yapacak bısey yok dıo boyle konusulurmu yanı kan pıhtılasmamda cok yuksek deıl benım sadece 1 mthfr de sorun var nebılım moralımı bozdu adam

olumlu dusun sen bakma doktoruna
benimki bana stres yok rahat olma zamani dedi ve yuzumden anlamisti gerginligimi
simdi hep oyle duusnmeye calisiyorum ne yapalim yasadik birsey ama icini ferah tut ve bunu bambaska birsye olarak dusun canim
insallah saglikla dogurucaz mayis ayinda
ben de progestan kullaniyorum yani ayni icerikte baska bir hap
gunde 3 tane benimki ama ikisi 100er mg sabah oglen bir de aksam fitil olarak kullaniliyormus biri dogru anladiysam

yalniz bu fitili nasil kullanicam bilemedim
korkudan elleyemem aman birsye mi olur diye pirpirikli ben
cok ileri ittirmame gerek yoktur herhalde

Ben de kullanmistim ittirmen lazim ilac sivilasip akiyor sonra iccamasirina,merak etme dikkatli yaparsan bisey olmaz zaten bebis uterusun tepesinde tutunuyor

herkese merhabaaa :) benı de alın aranıza ama ben buyuk ıhtımale nısan annesı olacam ama paylasımlar cok hosuma gııttı bu arada herkesı tebrık ederım rabbım hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp eder ınsallah

Arkadaşlar bir de Beykozda olan varsa iyi bir doktor tavsiye edebilecek biriniz var mı? İlk gebeliğimde 9 haftalık gebelik geçirmiş olmama rağmen her gittiğim doktor farklıydı Bu kez en başından işi sıkı tutmak istiyorumm.

Merhabalar,
Sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silikti tabi merakla özele koştum kan testi için.Çok şükür212 çıktı. Arada belim ağrıyo, göğüslerim sızlıyo ve uykum geliyor. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir de TSH hormonunuzu mutlaka kontrol ettirin çok önemli..

gözün aydın cnm TSH hormonu nedır neden mutlaka baktıralım mrk ettım

sabah test yaptım ve çift çizgi. ben de katıldım aranıza. inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. yaş 26, 2. gebelik ilk bebek. doğum tarihi 22 mayıs

hosgeldın aramıza tebrık ederım satı nı da yazarmısın...

gecmisi sonra okuycam
nilaycim bebisinin pitpitlari gormussunuz
ohhh cok sevindim
darisi basimiza canim

canım cok saol sonunda gorduk yaa ama telaslı gıttım hastaneye bılıyorsun heyecandan hıcbıseye bakamadım doktor elıyle gosterıyor atısını ben goremedım esım gormus

canım cuma gunu cagırdı neden cagırdı ama bılemıyorum bakıcaz artık

canım cok uzuldum allah sabır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…