- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.121
ben ayın 6sında yani perşembe düşük yaptım(((( beni listeden silebilirsiniz. allah hepinize sağlık versin kızlar bebişlerede. en ufak kanamada doktora gidin... bu 2. düşşüğüm benim sebeplerini araştırıcaz.... inş en kısa zamanda tekrar gebe kalırım
bende hamıle oldugumu öğrendmm ınsallah mayıs annesı olcam 2 kaybım var aslında cok endıselıyımm :18::18: hakkımızda hayırlsı olsunn bu topıkte herseyımızı paylasır bırbırımıze destek oluruz
Ben de dün öğrendim bebeğimi, tahmini 18 günlük dedi doktorum. ultrasonda görünmüyor henüz, çok heyecanlıyım.
canım benımde acayıp uykum gelıoo belım agrıo kasıklarım agrıo negusel bulantın yokmus benım oncekı gebelıgımde ne yesem cıkarıodum cok kotu bıse ya ınsallah hep rahat gecırırsınndıs gebelıkle normal gebelıgın belırtılerı aynımıdır bılgın varmı??
Kalabalik aileyi seviyorum yurt disindayim bulundugum yerde akrabam yok yanliizim komsum bole yok turk olarak
Kardeslerim baska sehirde sik gorusemiyoruz
O nedenle burada kardes cok onemli inan sagligim el verse 5 tanede yapari
3. Dogumdan sonra plezanta parcasi kaldi rahimde 3 sefer kurtaj oldum
2. Dogum sezeryandi ondan kaynaklandi zaten rahimde kesik var oraya yerlesmis plezenta ve dogumdan sonra cikmadi
Ve dr asilinca koptu geldi ve 6,5 senedir duzelmemis rah de zedelenme olmus
Kayipta olunca insan iki kat istiyor bebek olsun gonlume soz geciremiyorum
Malesef ins bu sefer saglicakla hayirla alicam buna inaniyorum
Her ne kadar rahimde kesik olan yere yerlessede sipam yukari cikacak
Annesini uzmeyecek ins-ALLAH
bende hamıle oldugumu öğrendmm ınsallah mayıs annesı olcam 2 kaybım var aslında cok endıselıyımm :18::18: hakkımızda hayırlsı olsunn bu topıkte herseyımızı paylasır bırbırımıze destek oluruz
cok sevindim canim
bu topicte de karsilastik
saglikla kucagina almani dilerim bebisini
bunu bambaska bir sey olarak dusun ve aklindaki endiseleri bir kenara birakmaya calis canim, hersey guzel olacak
canım cok tesekkur ederım doktorumun yanından geldım rısklı gebelıkte alanında ıyı bı doktor ama nebılım bıraz kırıcı konustu sankıı ıgneye basladım 0.4 luk clenaxa kortızon verdı bırde progestan gunde 2 kez:18::18: dedıkı elımızden gelenı yapıorus bıse olursa yapacak bısey yok dıo boyle konusulurmu yanı kan pıhtılasmamda cok yuksek deıl benım sadece 1 mthfr de sorun var nebılım moralımı bozdu adam
yalniz bu fitili nasil kullanicam bilemedim
korkudan elleyemem aman birsye mi olur diye pirpirikli ben
cok ileri ittirmame gerek yoktur herhalde
kan testım beta hcg 12.59 yorumlarmısınız kac haftalık hamılelık olabılır???
benım test sonucumun yanında soyle bı acıklaması var :
0.2-1 hafta 5-50
1-2 hafta 50-500
2-3 hafta 100-5000
...... v.s 8-12kadar gıdıyor umarım yardımcı olur
Merhabalar,
Sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silikti tabi merakla özele koştum kan testi için.Çok şükür212 çıktı. Arada belim ağrıyo, göğüslerim sızlıyo ve uykum geliyor. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir de TSH hormonunuzu mutlaka kontrol ettirin çok önemli..
sabah test yaptım ve çift çizgi. ben de katıldım aranıza. inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. yaş 26, 2. gebelik ilk bebek. doğum tarihi 22 mayıs
gecmisi sonra okuycam
nilaycim bebisinin pitpitlari gormussunuz
ohhh cok sevindim
darisi basimiza canim
ben de dun gordum uyandim korkuyla
hadi gozun aydin canim
en de hsapladim da 6+5te cagirdi doktorum beni de kalp atislari icin
beklemek zor :)
peki nilaycim sirada ne var? yeni utrasona ne zaman cgiriyor ?
onden gitmen iyi oldu benim icin takip ediyorum seni :)
ben ayın 6sında yani perşembe düşük yaptım(((( beni listeden silebilirsiniz. allah hepinize sağlık versin kızlar bebişlerede. en ufak kanamada doktora gidin... bu 2. düşşüğüm benim sebeplerini araştırıcaz.... inş en kısa zamanda tekrar gebe kalırım
hosgeldın aramıza tebrık ederım satı nı da yazarmısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?